Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Grim »

Svizer napísal:Ved su to normalni ludia z nasej spolocnosti...

...tak od zajtra aj ja budem normálny, dám výpoveď v práci, ale ešte predtým si odtiaľ určite niečo ukradnem, ak nie celý komp tak si strčím do vrecka aspoň myš, pôjdem sa zapísať na UP a z dlhodobejšieho hľadiska si založím minimálne 15 člennú rodinu...je to tak v poriadku?
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

urcite je a ked na teba niekto bude ukazovat ze aha lenivec parazit zavolas nanho debilov od ludia proti rasizmu a pre istotu aj antifu aby ich ticamy zbili popripade zabili.a budes mat postarane.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Dovolim si zopakovat co som uz pisal:

"Svizer si velmi, vemi naivny a dovolim si tvrdit, ze nemas paru o com pises :) "

PS: Dnes som isiel na bicykli z Jesenskeho cez Rimavsku Sec do madarskeho Ozdu na vylet, cestou sama ciganska osada, rieka - teda neviem ci to mozem tak nazvat - skor stoka plna odpadkov, psy volne pustene na ulici, nenormalny smrad uz ani neviem z coho, miestny potmavsi cosi vykrikovali - este stastie, ze som im prd rozumel - ale som si isty, ze nieco v zmysle, ze zadne svetlo ti nesvieti to nebolo. Atd Atd.

Ano Svizer, za vsetko toto mozu ti zli biely muzi..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Svizer je pravdepodobne iby obycajny provokater, ak nie tak potom neni kompletny.
Lub0$ napísal:Kali chod si zase oholit hlavu, uz ti to odrasta...
Neboj pojdem, inak ty vzdy vies rozosmiat aj tym tvojim tupim komentarom v karme. Ono aby sme si nezopakovali nahodou tu situaciu v teme antifa kde si mal ten citovy vylev a bol si totalne neschopny svoje tvrdenia obhajit, zrejme preto si to radsej chcel riesit cez ss.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No ja s cigánmi ANI JEDNU dobrú skúsenosť nemám. Viem že sú aj pracovitý, ale je ich veľmi málo :( . Najnovšie sa vo Veľkej Lomnici zamerali na kradnutie psov. Pred troma mesiacmi ukradli mojím starým rodičom psa, tak si zaobstarali ďalšieho. No vrchol bol keď po dvoch týždňoch, od kedy mali ďalšieho psa, im ukradli aj toho!
A to že keď sa ani nesnažia si hľadať prácu (česť výnimkám) a sťažujú sa že málo € dostávajú, tak k tomu sa už radšej ani vyjadrovať nebudem.
Môžete mi to aj vytknúť, ale ja sa riadim hesla ako moja bývalá učiteľka:"Ja proti cigánom nič nemám. Iba samopal a zopár granátov." (pre menej chápavých, čo mi dali K-, to bol len vtip :smt094 )

Samozrejme, všetko čo som tu písal, nepatrí všetkým, ale BOHUŽIAĽ drvivej väčšine :(

PS: Skúste sa pozrieť na nejakého cigána. Vidíte jeho pokožku? Možno niekedy aj hej. To že má polku xichtu tmavšiu ako tu druhú, tak to nespôsobuje opálenie, ale ŠPINA!
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Re:

Príspevok od používateľa ithory »

Les napísal:Vacsina Romov by aj pracovala, ale ruku na srdce dali by ste nejakemu Romovi pracu? Vsak ked je na Slovensku niekto Rom, tak to ma tazko aj z vysoko-skolskym vzdelanim ziskat pracu. Ti, ktori najviac nadavaju na Romov, ze sa im nechce pracovat, kradnu a pod. tak presne ti ludia by im nedali pracu, keby tu moznost mali. Toto hovori same za seba.
Lenivy a zlodeji su aj medzi "bielymi" nielen medzi Romami. Keby ste aj vy byvali s rodinami v zemlankach, tak asi by ste aj vy kradli omnoho viacej, ako kradnete teraz, ze hej? A dalsi priklad: kde sa pchaju Romovia s ich kradezami s porovnanim s Mojzisom, Poorom, Majskym a podobnym, ktori ukradli doslova miliardy, zbedacili velku cast obyvatelstva tejto krajiny a pritom su "bieli". Akosi o nich tu vela ludi nepise, ale az az sa tu diskutuje o Romoch, Madaroch a podobne. Chodte do riti !
Nehovorim su aj cigani",co nemaju lave ruky na pracu,ktoru vsak nedostanu kvoli 90% ich pokrvnych,ktorym sa robit v zivote nexcelo.A v zemlankach budu za chvilu zit vsetci slusni ludia,lebo ciganom sa za ich dane stavaju bytovky :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zatýkanie cigána v Krompachoch. Samozrejme, "nič nespravil", vyskakuje tam na policajtov, keby to bol biely, dostal by už na nos. Ale cigán môže všetko a ak by mu niečo náhodou spravili, debili z ĽPR, Markízy a podobní by určite vyskakovali ako pajáci...
//No tak som sa dozvedel, že to bolo dosť medializované, ja som posledné 2 dni strávil návratom do UK z dovolenky, takže som bol mimo Internetov...

V každom prípade - úplne som čakal tak prije*** titulky, aké som aj našiel, "Policajti zatkli Róma a dali ho do kufra" - čo iné som čakal, populistický nadpis, ktorý zasa inklinuje k tomu, že cigán bol nebodaj diskriminovaný a neviem čo. Ďalej ma vedia nasrať drísty o tom, že si s ním nevedeli dvaja poradiť - verte mi, že ak by cigáni neboli chráneným druhom, tak by ho skopali do kocky a sedel by poslušne v aute, ale nieee, lebo ĽPR a iné by vrieskali na celý svet, že bol chudáčik zatýkaný s násilím a tak ďalej...
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

mozno to tu uz je :D ale pridam pre istotu
Svizer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svizer »

Citizen v prvom rade neskatulkujem a nehadzem vsetkych do jedneho vreca.Pokial ale romov odsuvame na okraj spolocnosti a vsetkym mame len za zlych, za zlodejov, za neviem co,tak sa netreba ani potom divit ako ich spolocnost vnima.

Grim Reaperka ty mozes byt vdacny za to ze mas aspon robotu a ze ta niekto zamestnal. Vo vacsine pripadov, drvivej vacsine toho roma aj tak nikto nezamestna a nemusi mat s romami ziadnu skusenost. Povie si len rastistiky oblubenu vetu, ze je to rom a ze on roma nechce.

Scorpion s odpadkami je to velky problem a ma to svoje dovody.Bez prace nie su peniaze, neplati sa vyvoz smeti a tak sa odpadky skladuju rovno pod oknami.Z toho plynu aj choroby, smrad a vsetko ostatne.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Netrep,zijes si v amerike tak ti je dobre.Ja som este inteligentneho cigana nevidel.No len my ukaz cigosa co nieco vymyslel alebo dokazal.A ze im nikto neda robotu?Po stavbach kto maka?A take tesco aj tam by mohli robit.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

svizer: ty naivka.
Kukni sa na naše kopanice, malé dedinky, kde o OLO, resp. odvoze odpadu ani nechýrujú. Pozri sa do minulosti, v nej smetiarske autá nepoznali.
Nie je predsa problém si založiť skládku (napríklad aj na čierno, po Pezinku si založím skládku bez strachu aj ja na dvore sídliska) na kraji osady, prípadne si tie odpadky spaľovať na záhrade v sude! Lenže to by dotyční museli najprv chcieť niečo robiť so svojim stavom a nie sa len topiť v odpadkoch a kričať do kamier markízy: "Moore, pomožte nám, dyk robte s nami néčo. To bieli sú za to zodpovední, my né."
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Súhlasím zo Stoporkom.

A k tej práci. Ja si myslím že keby prišiel cigán na pohovor upravený, čistý, nesmrdel by a viedol normálny inteligentný rozhovor, tak by ho niekto aj skúsil aspoň na skúšku zobrať. Samozrejme pokiaľ by na pohovor neprišli ľudia čo majú oveľa viac skúseností atď.
A skôr ako mi budeš chcieť niečo vytknúť, tak ti napíšem že aby si sa nevyjadroval k téme s ktorou nemáš žiadne skúsenosti!
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Poznám niekoľko romov čo sú v pohode, no väčšinou sú ******
Neviem prečo ich vlastne máme volať "romovia" keď oni nás stále volajú "gadžovia"... A ten kto ich má rád nech sa prejde po Luniku IX a zmeni názor ;)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Je toto normalne ku*va ze ked chcem ist do Tesca tak musim ist s bicyklom dnu a dat ho postrazit sbs-karovi a nemozem ho nechat von na mieste urcenom pre bicykle, lebo pred Tescom stoji banda tmavych primitov, kt. uz len caka aby mi ho mohla rozobrat do poslednej suciastky kym by som vysiel ??? :smt097 :smt097 :smt097

Kde to do **** zijeme?? :smt068
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Na Slovensku. Ja už sa s tým pomaly vyrovnávam :(
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

seth82: No ja som sa to tiez len znetu dozvedel, co bolo pocut chceli, ho len na preukazanie totoznosti odviest na stanicu, no on asi ze je cierny chudak sa zacal hadzat o zem tak mu dali puta, nechcel nastupit nic, keby bol biely tak uz dostane riadnu, No lutujem tych policajtov tolko ludi sa pozera nic mu nespravili a este hentake titulky napisu, ale ten co ho tam potom zlozil jak utekal :-D ten mu ohl vrazit pekne. Proste Oni nic nerobia len my ich stale terorizujeme ako inak, My im kradneme jedlo, veci, vsetko My nepracujeme to My sme ti rasisti.

Och Slovensko

Tastastie tu unas v dedine su uz neni vyse 10 rokov a som zato velmi vdacny.
Akoze nic proti romom co normalne pracuju a maju dom, ale hento su neni ludia to su opice, a najdu sa medzi nimi aj bieli.

úúza chyby sorry ale mam tu tmu a uz je dost neskoro :-D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

citizen napísal:Netrep,zijes si v amerike tak ti je dobre.Ja som este inteligentneho cigana nevidel.No len my ukaz cigosa co nieco vymyslel alebo dokazal.A ze im nikto neda robotu?Po stavbach kto maka?A take tesco aj tam by mohli robit.
Hlavne, že ty si inteligentný.

To, či niekto je inteligentný (lepšie je použiť slovo vzdelaný), teda to, či sa dostane a k nejakému štúdiu a má šancu sa vzdelávať závisí aj od toho, v akom sociálnom prostredí vyrastá a formuje sa. Vôbec nezáleží na tom, akej pleti je daná osoba.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hughito: viniť zo všetkého sociálne prostredie taktiež nie je výhra. Pretože moji rodičia nie sú nijako bohatí, pochádzam skôr z tej chudobnejšej sorty, avšak celý život tvrdo makali na tom, aby ich 3 deti mali vysokoškolské vzdelanie. Dovolím si povedať, že majú obaja dokopy nižší príjem, ako priemerná cigánka od štátu (nesrandujem, aj teraz počas dovolenky som bol pár krát na pošte a videl som, koľko dostávajú podporu, 800-900EUR bežná vec) a predsa sa nevyhovárali na "sociálne prostredie" a dali mi dobrú výchovu a štartovaciu pozíciu do života. A teraz otázka - prečo to takto nerobia aj cigáni? No pretože (drvivá väčšina) nemá vôbec žiadnu snahu o takéto postupy a preto treba zo stavu ich "sociálneho prostredia" viniť ich a nikoho iného. Nie je to naša chyba, nie je to chyba štátu, je to chyba cigánov a ich prístupu k životu a spoločnosti ako takej. Pokiaľ sa nebudú chcieť zmeniť oni sami, môžeme do nich nalievať miliardy a aj tak sa nič nezmení.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Napísal aj od sociálneho prostredia.

Peniaze nie sú všetko, ide aj o to, čo tie deti vidia, v akom prostredí vyrastajú, ako sú vychovávané. No a samozrejme, hlavný podiel viny majú na chrbte samotní cigáni s ich prístupom.

Ja som ale v podstate reagoval na toto: Ja som este inteligentneho cigana nevidel.No len my ukaz cigosa co nieco vymyslel alebo dokazal :arrow: čo evokuje, že cigán ako taký proste nemôže nič vymyslieť ani dokázať preto, že je cigán.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Pardon ale dospely cigan sa moze jednoho dna vybrat prec a najst si pracu.Dokazu to X ludi a on nie?Prostredie hraje rolu ale je to na jednotlivcovi ako sa rozhodne.Ci toulen alebo makacka.
Napísať odpoveď