Assassin's Creed 2
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Assassin's Creed 2
-Brotherhood nebude cisto multiplayer bude mat aj 15(alebo tak nejak) hodinovu kamapan
-obchod ma hned omrzel a na konci hry som mal 800 000 florinov
-obchod ma hned omrzel a na konci hry som mal 800 000 florinov
Fuha som myslel že to bude mať len nejako 5 - / + hodinovú kampaň
Určite originál ale neviem či dovtedy našetrim na Xbox alebo to kupim na PC 
-
lekoklatik
VIP
Pokial som cital dobre, tak brotherhood ma byt len nejaka odbocka z hlavneho deju nakolko je o hru zaujem. AC3 je udajne v plane, tak ako to bolo planovane uz od zaciatku, ze AC bude trilogia. Takze Brotherhood tam do deju moc neplet.
-
Ba-Yo
Light Professional
Prepac ,ale asi si necital dobre:
- V Brotherhood pokracuje pribeh z dvojky takze nie je to ziadna odbocka ...
- AC nie je trilogia ,citujem jeden clanok : ,,Hráči nás stále bombardujú otázkami, kedy bude druhé a tretie pokračovanie, stále sú dychtiví, môžeme teda tých pokračovaní pokojne spraviť aj 35."
- V Brotherhood pokracuje pribeh z dvojky takze nie je to ziadna odbocka ...
- AC nie je trilogia ,citujem jeden clanok : ,,Hráči nás stále bombardujú otázkami, kedy bude druhé a tretie pokračovanie, stále sú dychtiví, môžeme teda tých pokračovaní pokojne spraviť aj 35."
-
lekoklatik
VIP
Ano?
A potom tak toto? http://news.filefront.com/steven-barnes ... happening/
Napisal som ze Brotherhood ma byt odbocka z hlavneho deju. Nenapisal som ze si vymyslia pribeh novy...
Ma to byt nieco tesne po konci udalosti AC2jky...
//zial podla toho clanku je to tak. Takze ak bude 3jka a dalsie diely, tak to uz podla mna bude o hovne...
A potom tak toto? http://news.filefront.com/steven-barnes ... happening/
Napisal som ze Brotherhood ma byt odbocka z hlavneho deju. Nenapisal som ze si vymyslia pribeh novy...
Ma to byt nieco tesne po konci udalosti AC2jky...
//zial podla toho clanku je to tak. Takze ak bude 3jka a dalsie diely, tak to uz podla mna bude o hovne...
-
Ba-Yo
Light Professional
Ja si vobec nemyslim ze to skonci 3-kou ... pribeh je stale otvoreny a Ubisoft bude chciet stale zarabat ,ked to tak ide
Tojo, lenže Ubisoft Multiplayer-ovou verziou zarobí oveľa menej než zo Singleplayer-ovým AC a AC2 dokopy.
-
lekoklatik
VIP
Ano? fuha. A na to si ako prisiel? Ci aj ty si mal meeting ale tentokrat s Ubisoftom? /sry ale nedalo mi http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1448219#p1448219 /
Podla mna to bude minimalne rovnako vynosne. Uz len kvoli ochrane. Kto by uz len chcel hravat na neoficialnych cracknutych padajucich serveroch? Sudim so skusenostami u inych hrach...
Za mp si podla mna ludia zaplatia. Aby to mp mohli aj hravat...
//semtex? Halooo? My sa bavime o AC Brotherhood, nie AC3
/to mi staci. Nemam ti tymto padom co povedat : ) /
Podla mna to bude minimalne rovnako vynosne. Uz len kvoli ochrane. Kto by uz len chcel hravat na neoficialnych cracknutych padajucich serveroch? Sudim so skusenostami u inych hrach...
Za mp si podla mna ludia zaplatia. Aby to mp mohli aj hravat...
//semtex? Halooo? My sa bavime o AC Brotherhood, nie AC3
Zaplatia? Aha, tak dobre. Choď na ulicu, popýtaj sa nejakých online botov nejakých školákov čo hrajú hry každý deň, z 10ich ti možno 3ja povedia, že "Áno, kúpim si originálku a budem to hrať po nete." Tí hráči Steam niesú ochotný si zaobstarať nie to ešte zaplatiť za AC3.
Ale toto je samozrejme len moja verzia.
Ale toto je samozrejme len moja verzia.
-
lekoklatik
VIP
Tak som to dnes hral tak 6 hodín v kuse. Zbieral som sradičky. Mapu mám vyzbieranú celú a prt som za to dostal. Len som si čo to prečítal
Altairov oblek mám už dávnejšie a konečne vyzerám ako nejaký poriadny vrah. Robila to tá farba obleku : )
Teraz idem po pierkach a truhliciach. Už ich nemám moc Potom sa pustím do hlavných misí znovu.
Chytilo ma to velice moc.
Škoda Že mi to raz za 2 hodiny padne : )
Zatiaľ 8/10 kvoli hudbe. Ta je tam nenormalne nudna a nevyrazna...
Altairov oblek mám už dávnejšie a konečne vyzerám ako nejaký poriadny vrah. Robila to tá farba obleku : )
Teraz idem po pierkach a truhliciach. Už ich nemám moc Potom sa pustím do hlavných misí znovu.
Chytilo ma to velice moc.
Škoda Že mi to raz za 2 hodiny padne : )
Zatiaľ 8/10 kvoli hudbe. Ta je tam nenormalne nudna a nevyrazna...
-
IamMartinQo
Star
lekoklatik, aj mne už treba len pierka, už všetko v AC čo som mohol som aj spravil, prešiel som aj black edition tam tri misie + hrobka Auditore, kukal som že za pierka dostanem "kape" no ten plášť
Auditore....Ale nejak sa mi to nechce AC som hral posledne asi 3-4 týždne dozadu, a už tam naozaj nemám čo robiť, pokúpil som hádam úplne všetko čo sa dalo, obrazy zbrane všetko čo sa kúpiť dalo, a na účte ešte stále 400000 florinov....
Je to už nuda, a ozaj, kedy má vijsť ten datadisk, ak to vôbec datadisk je ?
Je to už nuda, a ozaj, kedy má vijsť ten datadisk, ak to vôbec datadisk je ?
-
Ba-Yo
Light Professional
mne sa uz davno podarilo pozbierat vsetky pierka ... ku tej "kape" rodu Auditore(nie je vobec pekna - cela cierna a iba tam je znak rodu Aditore) ked si ju das mas vlavo hore ten znak cerveny a automaticky ta zacnu nahanat ... to nie je datadisk ale samospustitelna hra s normalnou kamapanou a este bude mat multiplayer .. nie je to Trojka lebo pribeh pokracuje za EziaIamMartinQo napísal:lekoklatik, aj mne už treba len pierka, už všetko v AC čo som mohol som aj spravil, prešiel som aj black edition tam tri misie + hrobka Auditore, kukal som že za pierka dostanem "kape" no ten plášťAuditore....Ale nejak sa mi to nechce AC som hral posledne asi 3-4 týždne dozadu, a už tam naozaj nemám čo robiť, pokúpil som hádam úplne všetko čo sa dalo, obrazy zbrane všetko čo sa kúpiť dalo, a na účte ešte stále 400000 florinov....
Je to už nuda, a ozaj, kedy má vyjsť ten datadisk, ak to vôbec datadisk je ?
Ahojte, nestretol sa niekto z vás s tým problémom, že v misii, keď idete v Toskánsku zabiť Antonia Maffeia, tak ho po vylezení na najvyššiu vežu nenájdete?
Lebo pozabíjam všetkých lukostrelcov na ostatných vežiach, a keď vyjdem tam, kde by mal byť ten kňaz, tak tam nikto nie je.. a pritom podľa mapy viem, že som určite na dobrom mieste...
-
IamMartinQo
Star
Zaujimavé
ja som sa stretol tiež z takýmito bugmy, ale opakovanie misie, všetko vyriešilo...
A btw. nemusíš zabíjať všetkých lukostrelcov
A btw. nemusíš zabíjať všetkých lukostrelcov
Jooj, veď viem, že nemusím všetkých.. reštart misie pomohol a nemusel som zabiť ani jedného 
tak dnes som si to objednal na xko za neakých 12 eur aj s poštovným , celkom dobrá cena nie?
dúfam že to bude stáť zato.
-
JeffHardyy
Light Professional
tak to hej lebo na xbox su vetšinou drahšie hry
Ja som to akurat zacal nedavno hrat odznova, kedze som si predosle savy vymazal. Predtym sa mi tato hra vobec nepozdavala, Ezio mi nepripadal ako spravna volba na novu postavu a cele mi to pripadalo ako datadisk k jednotke.
Teraz som vsak rad ze som tej hre dal druhu sancu kedze je to fakt perfektne. Uz som cca v polke a je to neskutocne prepracovane do drobnych detailov. Najviac ma pobavila hlaska "Its me Mario"
V poslednom case ma nijaka hra nedokazala takto zaujat aj preto jej davam 100%.
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 14:16)
Vcera som to dohral. Ten koniec je tak trocha je*nuty, ale celkovo zostavam pri hodnoteni 100%. Perfektna seria. Tesim sa na Brotherhood a dufam ze v trojke budeme hrat v pritomnosti.
Spoiler:
Teraz som vsak rad ze som tej hre dal druhu sancu kedze je to fakt perfektne. Uz som cca v polke a je to neskutocne prepracovane do drobnych detailov. Najviac ma pobavila hlaska "Its me Mario"
V poslednom case ma nijaka hra nedokazala takto zaujat aj preto jej davam 100%.
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 14:16)
Vcera som to dohral. Ten koniec je tak trocha je*nuty, ale celkovo zostavam pri hodnoteni 100%. Perfektna seria. Tesim sa na Brotherhood a dufam ze v trojke budeme hrat v pritomnosti.
Spoiler:
Koniec bol paradny ked som mohol hrat za Desmonda a zabijal som tych templarov ako RAMBO. Celkovo bol pohyb Desmonda o dost rychlejsi aj mal rychlejsie reflexy.
-
Ba-Yo
Light Professional
Nebudeme hrat len v pritomnosti ... bude zase novy hrdina ... ale myslim si ze budeme viacej hrat v pritomnostirochedo napísal:Vcera som to dohral. Ten koniec je tak trocha je*nuty, ale celkovo zostavam pri hodnoteni 100%. Perfektna seria. Tesim sa na Brotherhood a dufam ze v trojke budeme hrat v pritomnosti.
-
aviceN
Guru
sry za OT, ale ba-yo...perfektne si "ukazal" zabieleny spoiler