Prečo by nemohli po voľbách riešiť Fica? Veď ty si tu po minulých voľbách neustále omieľal Dzurindu, SDKÚ... (a pochybujem, že by si mal v pláne s tým niekedy prestať).krija napísal:to vy tu riesite takmer tri tyzdne po volbach fica, miesto toho, aby ste riesili povedzme to, ako vas vasi vami voleni potentati znova oklamali?
ANTIFICO
Re: ANTIFICO
vuvuzela je kto? zatial sa to ku mne nedostalo
nie co, ale kto
ale predpokladam, ze krija tak chcel nazvat Radicovu
ale predpokladam, ze krija tak chcel nazvat Radicovu
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
krija: viem, čo je morphing a viem aj kto je Colin Powell. Znovu zopakujem - čo mám ja s Hanzelom a ako jeho pohnútky a správanie ovplyvňuje to, či je nahrávka autentická, alebo nie? Akosi furt nechápem, čo to s tým má a prečo si ho tu do tejto diskusie vlastne zaplietol...K sľubom nemám čo napísať, pretože Fico a spol ich nesplnil za 4 roky celkom dosť a neviem, prečo tu znovu bolo potrebné zapliesť Dzurindu a jeho vládu...
Od zmluvy s J&T vraj Karlova Ves už nemôže odstúpiť
http://bratislava.sme.sk/c/5447754/od-z ... tupit.html starostka ze nominantkou smeru tak sa necudujte ze sa mesta menia na new york..
http://bratislava.sme.sk/c/5447754/od-z ... tupit.html starostka ze nominantkou smeru tak sa necudujte ze sa mesta menia na new york..
Lebo krija si dal raz dávno záväzok "Ani jeden post bez Dzurindu! A teraz všetci pekné komorné A (440Hz): Za minulej vlááády... ".seth82 napísal:prečo tu znovu bolo potrebné zapliesť Dzurindu a jeho vládu...
-
krija
VIP
takze vam vadi, ked to tu niekto dava trochu do rovnovahy
chrono ja viem, co som pisal a ak ma pamat neklame tak som pisal aj to, ze som fica nikdy nevolil. volil som 2x dzurindu a jeho zlodejsku bandu.
keby ste si aspon zacali uvedomovat, ze na slovensku je uplne jedno, ze kto je pri moci, ci lavica, alebo pravica. pri moci su komancovia a stbaci, ktori infiltrovali vsetky strany po roku 1989.
chrono ja viem, co som pisal a ak ma pamat neklame tak som pisal aj to, ze som fica nikdy nevolil. volil som 2x dzurindu a jeho zlodejsku bandu.
keby ste si aspon zacali uvedomovat, ze na slovensku je uplne jedno, ze kto je pri moci, ci lavica, alebo pravica. pri moci su komancovia a stbaci, ktori infiltrovali vsetky strany po roku 1989.
-
seth82
Darca
Je zaujímavé, že nik z SAS podľa nich nie je z ŠTB a ani komunista...Hlavne ak vezmeme do úvahy napríklad vek drvivej väčšiny jej členov, ich pôsobenie v spomínaných organizáciách je viac ako nepravdepodobné...Istotne tam nie sú tak zaslúžilí umelci ako v prípade HZDS, SNS a SMERu...
Ešte k tej rovnováhe - absolútne nemám šajny, že ako mal Hanzel a jeho prítomnosť v tejto diskusii nejako zmeniť to, čo sme tu zvážili o nahrávke...Ako rovnováhu to vôbec neberiem, ani ako pokus o jej nastolenie...
Ešte k tej rovnováhe - absolútne nemám šajny, že ako mal Hanzel a jeho prítomnosť v tejto diskusii nejako zmeniť to, čo sme tu zvážili o nahrávke...Ako rovnováhu to vôbec neberiem, ani ako pokus o jej nastolenie...
V tomto s tebou súhlasím. Nemyslím si síce, že je to úplne jedno, to nie. Ale určite súhlasím s tým, že tie najväčšie ľudské svine, ktoré sa šplhali po totalitnom rebríčku po revolúcii prezliekli kabáty. Tam je to o ľuďoch nie o ideológii. A doplním ťa snáď aj o to že, za politikou u nás stoja figúrky ala Penta, J&T, Široký a všetci divokí privatizéri.. ,ale to nieje dôvod na depresiu. S tým treba proste rátať a hrať ďalej. Preto treba uvítať kandidátku bez komunistov, vládu bez komunistov atď. je to symbolika ale aspoň čosi.krija napísal:keby ste si aspon zacali uvedomovat, ze na slovensku je uplne jedno, ze kto je pri moci, ci lavica, alebo pravica. pri moci su komancovia a stbaci, ktori infiltrovali vsetky strany po roku 1989.
No tak sa pozrime kto vyhral a kto aký morálny bude sedieť v parlamente-
Otázka: Keby ste vtedy mohli rozhodnúť, či povolíte prelety lietadiel NATO, súhlasili by ste?
Odpoveď Ivety Radičovej: „...súhlasila by som s tým.“
:: rozhovor v deníku SME
„Samostatný slovenský štát nikdy nemôže byť iný ako fašistický.“
:: Iveta Radičová, citovaná v Extraplus, apríl 2009, str. 2
„Morálka je vecou dohody spoločnosti.“
:: Iveta Radičová
„Je to dôvod na to, aby sme s tým niečo robili. Aby táto diagnóza po ďalších piatich rokoch už neplatila.“
:: takto Šebej komentoval výsledky volieb
„Len sa nenaparujte, Slováčikovia! Raz vás s našimi spojencami tak zatlačíme do stredu Slovenska, že budete takíto maličkí"
:: Béla Bugár poslancom SNS citovaný v článku p. Vargasovej
„Našim najvyšším cieľom je politická a hospodárska samospráva a celková územná autonómia.“
:: podpredseda SMK Miklós Duray, citovaný v knihe Blaženy Krivošíkovej: Hore hlavu, Slováci
„Pre mňa je moja maďarskosť kúskom vlastnej identity. Nemôžem dokonca povedať ani to, že je výsledkom mojej voľby, pretože by som klamal. Pokiaľ ide o moju národnú identitu, nikdy som sa neocitol pred voľbou. Mojou maďarskosťou nemohlo otriasť nikdy nič. Považujem to za obrovský dar osudu.“
:: bývalý šéf SMK Béla Bugár vo svojej knihe „Žijem v takej krajine...“ , str, 22
"Pán Dostál bude zaručene obhajovať maďarskú menšinu v parlamente účinnejšie ako poslanec Duray z SMK."
:: podpredseda strany Zsolt Simon
„Chcel by som sa narodiť inde, ale neodídem.“
:: Štefan Hríb
„Keď niekto povie: Som hrdý, že som Slovák, naskakuje mi husia koza.“
„Treba nahradiť utopický pojem národa pojmom politického spoločenstva.“
:: Béla Bugár
„Všetkých koaličných politikov by som vdebate zvládol ľavou zadnou. Na Fica by som sa musel dva alebo trikrát pripraviť."
:: podikateľ Hlina
Bratislava a Košice sú mestá s demokraticky rozmýšľajúcimi a politicky vyspelejšími ľuďmi ako v iných mestách či regiónoch.
:: predseda Most-Híd, Béa Bugár
“V pásme Gazy nevidíme genocídu, ale likvidáciu teroristov, ktorí raketami ostreľujú židovské mestá. To je povinnosť každého demokratického štátu.“
trošku aj od schizofrenika a svetoobčana Chmelára
„Nikoho nezaujímajú naše komplexy, čím sme trpeli...“
:: predseda Združenia svetoobčanov Eduard Chmelár na adresu slovenských dejín
„Barack Obama zvíťazil vo voľbách na základe niečoho, čo môžeme nazvať vlastnenectvom v pravom slova zmysle.“
:: predseda Združenia svetoobčanov Eduard Chmelár
"Vlastenectvo ako láska k vlasti je pre mňa prázdny pojem."
toto je zvlášť zábavné
:D
Z vyjadrení Mesežnikova na adresu cyrilo-metodských slávností
„To čo sa dnes odohráva o pláštikom vlasteneckej propagandy, nie je nič iné ako plazivá fašizácia verejného diskusrzu s dosahom na spoločenské vedomie.“
„Trápna a komická jánošíkiáda, vymyslená ako PR pomôcka na propagandu myšlienok ´sociálneho štátu´ v podaní sebadeklarovanej sociálnodemokratckej strany.
... Skrytý, spontánny ľudový fašizmus, ktorý nemá charakter sformovaného, štruktuovaného ideologického systému alebo organizovaného politického hnutia a ktorý drieme v zárodočnej forme v podobe primitívnych individuálnych predstáv, nečakane dostáva silný, na najvyššej úrovni požehnaný vonkajší impulz.“
:: Grigorij Mesežnikov, šéf IVO
zdroj: www.prop.sk
Myslím že výroky jasne svedčia o charaktere dotyčných.
Máme tu jedného čo sa zle narodil, naskakuje mu husia koža zo Slovákov no i tak sa tu drží ako kliešť. Zrejme by v zahraničí neprerazil, tam je takých zaplatených moderátorov dosť.
Máme tu Ivetku Karafiátovú, ktorá hlasovala proti osamostatneniu SR, vlastizradne by pozvala na Slovensko okupačné jednotky NATO aby bombardovali Juhosláviu, podvádzala pri hlasovaní, nespĺňala vlastné kritériá na prezidenta no i tak kandidovala a navyše tvrdí, že morálka je vecou dohody spoločnosti.
Potom tu máme dvoch maďarských separatistov a pár bláznov z OKS ktorí vracajú pri pohľade na štátny znak, a aby som nezabudol máme tu ešte pár závyslákov na marihuane a homosexuálov. Toť zloženie novej koalície. Nuž budeme všetci radi ak po 4 rokoch zo Slovenska vôbec niečo ostane.
Otázka: Keby ste vtedy mohli rozhodnúť, či povolíte prelety lietadiel NATO, súhlasili by ste?
Odpoveď Ivety Radičovej: „...súhlasila by som s tým.“
:: rozhovor v deníku SME
„Samostatný slovenský štát nikdy nemôže byť iný ako fašistický.“
:: Iveta Radičová, citovaná v Extraplus, apríl 2009, str. 2
„Morálka je vecou dohody spoločnosti.“
:: Iveta Radičová
„Je to dôvod na to, aby sme s tým niečo robili. Aby táto diagnóza po ďalších piatich rokoch už neplatila.“
:: takto Šebej komentoval výsledky volieb
„Len sa nenaparujte, Slováčikovia! Raz vás s našimi spojencami tak zatlačíme do stredu Slovenska, že budete takíto maličkí"
:: Béla Bugár poslancom SNS citovaný v článku p. Vargasovej
„Našim najvyšším cieľom je politická a hospodárska samospráva a celková územná autonómia.“
:: podpredseda SMK Miklós Duray, citovaný v knihe Blaženy Krivošíkovej: Hore hlavu, Slováci
„Pre mňa je moja maďarskosť kúskom vlastnej identity. Nemôžem dokonca povedať ani to, že je výsledkom mojej voľby, pretože by som klamal. Pokiaľ ide o moju národnú identitu, nikdy som sa neocitol pred voľbou. Mojou maďarskosťou nemohlo otriasť nikdy nič. Považujem to za obrovský dar osudu.“
:: bývalý šéf SMK Béla Bugár vo svojej knihe „Žijem v takej krajine...“ , str, 22
"Pán Dostál bude zaručene obhajovať maďarskú menšinu v parlamente účinnejšie ako poslanec Duray z SMK."
:: podpredseda strany Zsolt Simon
„Chcel by som sa narodiť inde, ale neodídem.“
„Keď niekto povie: Som hrdý, že som Slovák, naskakuje mi husia koza.“
„Treba nahradiť utopický pojem národa pojmom politického spoločenstva.“
:: Béla Bugár
„Všetkých koaličných politikov by som vdebate zvládol ľavou zadnou. Na Fica by som sa musel dva alebo trikrát pripraviť."
:: podikateľ Hlina
Bratislava a Košice sú mestá s demokraticky rozmýšľajúcimi a politicky vyspelejšími ľuďmi ako v iných mestách či regiónoch.
:: predseda Most-Híd, Béa Bugár
“V pásme Gazy nevidíme genocídu, ale likvidáciu teroristov, ktorí raketami ostreľujú židovské mestá. To je povinnosť každého demokratického štátu.“
trošku aj od schizofrenika a svetoobčana Chmelára
„Nikoho nezaujímajú naše komplexy, čím sme trpeli...“
:: predseda Združenia svetoobčanov Eduard Chmelár na adresu slovenských dejín
„Barack Obama zvíťazil vo voľbách na základe niečoho, čo môžeme nazvať vlastnenectvom v pravom slova zmysle.“
"Vlastenectvo ako láska k vlasti je pre mňa prázdny pojem."
toto je zvlášť zábavné
Z vyjadrení Mesežnikova na adresu cyrilo-metodských slávností
„To čo sa dnes odohráva o pláštikom vlasteneckej propagandy, nie je nič iné ako plazivá fašizácia verejného diskusrzu s dosahom na spoločenské vedomie.“
„Trápna a komická jánošíkiáda, vymyslená ako PR pomôcka na propagandu myšlienok ´sociálneho štátu´ v podaní sebadeklarovanej sociálnodemokratckej strany.
... Skrytý, spontánny ľudový fašizmus, ktorý nemá charakter sformovaného, štruktuovaného ideologického systému alebo organizovaného politického hnutia a ktorý drieme v zárodočnej forme v podobe primitívnych individuálnych predstáv, nečakane dostáva silný, na najvyššej úrovni požehnaný vonkajší impulz.“
:: Grigorij Mesežnikov, šéf IVO
zdroj: www.prop.sk
Myslím že výroky jasne svedčia o charaktere dotyčných.
Máme tu jedného čo sa zle narodil, naskakuje mu husia koža zo Slovákov no i tak sa tu drží ako kliešť. Zrejme by v zahraničí neprerazil, tam je takých zaplatených moderátorov dosť.
Máme tu Ivetku Karafiátovú, ktorá hlasovala proti osamostatneniu SR, vlastizradne by pozvala na Slovensko okupačné jednotky NATO aby bombardovali Juhosláviu, podvádzala pri hlasovaní, nespĺňala vlastné kritériá na prezidenta no i tak kandidovala a navyše tvrdí, že morálka je vecou dohody spoločnosti.
Potom tu máme dvoch maďarských separatistov a pár bláznov z OKS ktorí vracajú pri pohľade na štátny znak, a aby som nezabudol máme tu ešte pár závyslákov na marihuane a homosexuálov. Toť zloženie novej koalície. Nuž budeme všetci radi ak po 4 rokoch zo Slovenska vôbec niečo ostane.
ale nesanti, ved Fico a Slota uz nie su vo vladeIvanSk napísal:Toť zloženie novej koalície. Nuž budeme všetci radi ak po 4 rokoch zo Slovenska vôbec niečo ostane.
líbi se mi:: Béla Bugár poslancom SNS citovaný ..
btw. škoda, že na tie citáty nie sú aj linky, rád by som si ich prečítal v kontexte
Nasadená a odhalená tvár predsedu Fica
http://komentare.sme.sk/c/5457024/nasad ... -fica.html hajzel vravi daco o moralke ale v centrale picha svoju sekretarku ci co to je.jo typicky hejslovak vodu kazu vino piju.
http://komentare.sme.sk/c/5457024/nasad ... -fica.html hajzel vravi daco o moralke ale v centrale picha svoju sekretarku ci co to je.jo typicky hejslovak vodu kazu vino piju.
Takže naša už bývala vláda bola skutočným zlepencom a držali hubu a krok len preto aby boli pri moci. Nasvedčujú tomu aj odkazy Slotu a teraz sa k tomu pridal aj Mečiar
http://www.sme.sk/c/5458303/fico-chcel- ... zdrav.html
pokojne sa vyjadri čo ti nesedí.líbi se mi
btw. škoda, že na tie citáty nie sú aj linky, rád by som si ich prečítal v kontexte
Chceš tvrdiť že Radičová bola za samostatnú SR? Vieš dobre že nebola.
Chceš tvrdiť že morálka je vecou dohody spoločnosti? Ja tvrdím že morálka nie je vecou žiadnej dohody. Morálka je v človeku, bohužiaľ degenerát má morálku pokrivenú.
Povedz mi jeden jediný rozumný dôvod prečo by Radičová mala byť premiérkou krajiny, ktorú ani nechcela? A prečo by som ju ja mal ako Slovák proti ktorého štátu sa postavila rešpektovať ?
Na jednoduchú otázku požadujem jednoduchú odpoveď.
ak smiem, tak sa vyjadrim aj ja, slay snad dopise tiez
v roku '92 chceli rozdelit CSFR z jedineho dovodu: aby si mohol kazdy kradnut to co mu prinalezalo, Klaus svoje, Meciar svoje
rozdelenie len z tohto dovodu je absurdne, a preto podla mna vobec nie je divne, ze Radicova chcela zachovat federaciu, pozor na tvoj vyklad "Radicova bola proti samostatnej SR", ten je nespravny
este raz a jednoduchsie: bola proti rozpadu federacie, nie proti samostatnej republike
//prestylizovane
v roku '92 chceli rozdelit CSFR z jedineho dovodu: aby si mohol kazdy kradnut to co mu prinalezalo, Klaus svoje, Meciar svoje
rozdelenie len z tohto dovodu je absurdne, a preto podla mna vobec nie je divne, ze Radicova chcela zachovat federaciu, pozor na tvoj vyklad "Radicova bola proti samostatnej SR", ten je nespravny
este raz a jednoduchsie: bola proti rozpadu federacie, nie proti samostatnej republike
//prestylizovane
A koho by si chcel? Rozkrádača Fica nech pokračuje? Najlepšie je hľadať chyby v minulosti, pravda naozaj...A ešte lepšie niečo čo sa stalo dávno pred niekoľkými rokmi. Aj Radičová je len človek, tak ako ostatní a je mi jedno čo povedala/spravila kedysi. Ale to trápi len tých "najmúdrejších". Schválne, koho by si tam chcel ty? Fica? Mikloša? Dzurindu? Plakal by si aj tak a tvoje vyhľadávacie schopnosti na nete by boli v plnom nasadení, len aby si niečo našiel na dotyčného čo kedysi spravil a prečo by dnes nemal mať taký a taký post. Ak dodrží spolu s ostatnými to, čo majú naplánované, tak to bude v pohode.IvanSk napísal:
pokojne sa vyjadri čo ti nesedí.
Chceš tvrdiť že Radičová bola za samostatnú SR? Vieš dobre že nebola.
Chceš tvrdiť že morálka je vecou dohody spoločnosti? Ja tvrdím že morálka nie je vecou žiadnej dohody. Morálka je v človeku, bohužiaľ degenerát má morálku pokrivenú.
Povedz mi jeden jediný rozumný dôvod prečo by Radičová mala byť premiérkou krajiny, ktorú ani nechcela? A prečo by som ju ja mal ako Slovák proti ktorého štátu sa postavila rešpektovať ?
Na jednoduchú otázku požadujem jednoduchú odpoveď.
"Radicova bola proti samostatnej SR", ten je nespravny
Čítaš po sebe čo píšeš? Nebyť proti samostatnej SR nie je to isté čo byť za federáciu?
To snáď nemyslíš vážne. Veď to jasne odporuje jedno druhému.
Buď samostatný štát alebo federácia. Jedno druhé jasne vylučuje. Tu niet čo riešiť.
Ty mi už pripadáš ako slay, keď tvrdil že síce nie je maďarským revizionistom ale Maďari majú na revizionizmus dôvod a právo.
Vysvetli mi to na príklade Uhorska. dajme tomu že Radičová by hlasovala za zachovanie federatívneho usporiadnania Uhorska, nehlasovala by tým zároveň proti osamostatneniu sa Slovenska?
Vieš mi povedať konkrétne, čo také majú naplánované?Ak dodrží spolu s ostatnými to, čo majú naplánované, tak to bude v pohode.
Za ďalšie nepleťme automaticky do všetkých debát Fica. Mňa Fico absolútne nezaujíma. Nevolil som Fica a nikdy ho voliť nebudem, to že Fica používate ako zastierací manéver je minimálne nekorektné.
Ja teraz chcem písať o Radičovej a nie o Ficovi. Fico s Radičovej prešľapmi a výrokmi nič nemá. Snažím sa len ukázať pravú tvár Radičovej to je všetko.
Takže Radičová nemá jasno ani v morálnych záležitostiach, hoci sa hlási za kresťanku a katolíčku, schvaľuje potraty /za čo by mala byť okamžite exkomunikovaná z cirkvi/ pretože ako verejný činiteľ nesie zodpovendosť za svoje vyjadrenia a ich účinky na spoločnosť. Ale aby som pokračoval - Radičová podvádzala v parlamente pri hlasovaní, za čo bola prinútená aj odísť!
Hlasovala proti vzniku samostatného Slovenského štátu! Pre mňa nemá žiadne právo v tejto krajine vládnuť. A myslím si, že to nie je ani legitímne ani legálne. Legálne a legitímne bude odmietnuť poslušnosť vláde, ktorá neobhajuje moje záujmy, na ktorej čele stojí osoba ktorá tento štát ani nechcela a už v minulosti sa ukázala ako podvodníčka, luhárka a morálne labilná osoba. To je všetko čo som chcel povedať - bez emócií!
Preto sa vás pýtam aké má morálne či legitímne právo Radičová byť premierkou tejto krajiny? Prečo by som ju ja mal rešpektovať ? Prečo by ju mala rešpektovať väčšina Slovákov?
ked nieco, co existuje, je dobre, snazis sa, aby sa to zachovalo
po rozdeleni to uz nebude take dobre, iba par nacionalistov sa bude buchat do prs, ze maju vlastny stat => vysledok je horsi ako to co bolo predtym
Uhorsko: predstav si, ze Uhorsko je krajina tvorena 2 velkymi narodmi, ktore sa maju radi, maju minimum problemov a ich mensiny nevyskakuju, vsetko relativne pekne funguje
niekto si povie, co tak zarobit?!?! a uhorsko rozdelia na 2 krajiny, spokojni su len ti co krajinu rozdelili a par debilov, ktori chcu na tom vytlct politicke body => rozpad je s odstupom casu negativne hodnoteny
staci tak?
este mam v zalohe verziu pre debilov, dufam ze ju nebudem musiet pisat...
viera v Boha vs. cirkev - veeeelmi vela rozdielov
po rozdeleni to uz nebude take dobre, iba par nacionalistov sa bude buchat do prs, ze maju vlastny stat => vysledok je horsi ako to co bolo predtym
Uhorsko: predstav si, ze Uhorsko je krajina tvorena 2 velkymi narodmi, ktore sa maju radi, maju minimum problemov a ich mensiny nevyskakuju, vsetko relativne pekne funguje
niekto si povie, co tak zarobit?!?! a uhorsko rozdelia na 2 krajiny, spokojni su len ti co krajinu rozdelili a par debilov, ktori chcu na tom vytlct politicke body => rozpad je s odstupom casu negativne hodnoteny
staci tak?
este mam v zalohe verziu pre debilov, dufam ze ju nebudem musiet pisat...
to ze ma niekto rad Boha este neznamena, ze musi suhlasit so vsetkym, co cirkev predpisujehlási sa za kresťanku a katolíčku, schvaľuje potraty
viera v Boha vs. cirkev - veeeelmi vela rozdielov
zavadzasRadičová podvádzala v parlamente pri hlasovaní, za čo bola prinútená aj odísť!
zavadzasHlasovala proti vzniku samostatného Slovenského štátu!
odmietanie je asi tak vsetko, co proti tomu mozes robitLegálne a legitímne bude odmietnuť poslušnosť vláde
lebo si ju zvolili, iba pretoPreto sa vás pýtam aké má morálne či legitímne právo Radičová byť premierkou tejto krajiny? Prečo by som ju ja mal rešpektovať ? Prečo by ju mala rešpektovať väčšina Slovákov?