Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

No, pravidelne žerem raňajky, obed, a večeru. Mimo toho jem ešte niekolko krát, naozaj žerem strašne vela. Nerobí mi problém dať si 2 pečené klobásy čo ja viem o druhej ráno. Proste keď sa na mňa niekto pozrie, myslím postavu, a potom vidí čo zožerem tak mu spadne sánka...

Čo sa týka cvičenia, neviem, neoplatí sa to doma ani jeden dva týždne? Mal by som k dispozícií plno prídavných kotúčov a dlhú tyč, to by problém nebol. Nechcem ísť takto hneď do fitka hlavne z toho dôvodu, že som v podstate celý rok lemrir niekde vonku, a ešte by som sa v tom fitku zlomil. :sneaky:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

z toho domaceho cvicenia nebudes mat naozaj nic, alebo len velmi malo
schvalne, ked vela "zeries" skus mi napisat tvoje bezne ranajky+vsetky jedla do obeda, vratane obeda, potom ti napisem co jem ja a porovname :wink:
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Takže, pokúsim sa to spriemerovať... :)

-vstanem okolo 10:00 (priemer)
-hneď ako to pôjde sa najem, väčšinou raňajkový typ jedla - chleba, saláma, šunka, no raz za čas si dám aj obedové jedlo.
-kým obedujem, rád si dám nejaký šalát (pikantný, parížsky) z rožkom. Väčšinou to je 30dag a 4 rožky +-.
-pred obedom je takmer pravidelná nejaká sladkosť, alebo iná kravina či polotovar
-potom obedujem, v priemere to býva o 14:00. My ako rodina uprednostňujeme mäsité jedlá. Často mávame vypr. rezne, pečené kura, čínu, rôzne mäso na šťave, milujem tiež bryndz. halušky, gyros, no raz za čas si dám aj vypr. syr alebo karfiól. No väčšinou fakt mäso.
-po obede už jem iba kedy chcem, väčšinou si dám ešte nejaké 3 lahšie jedlá, rád si spravím zo 5 obložených chlebov a zjem ich pri filme
-pred večerou často chodím von s kamarátmi , a takmer vždy si aj tam kúpim jedlo a pitie, väčšinou obložená bagetka.
-prídem domov, medzi desiatov a jedenástou a večeriame ako rodina. Jedlo, hmm. také to večerové, od obložených chlebíkov, cez omeletu, mrazenú pizzu či pečenú klobásu, skrátka čo príde...
-cez prázniny dosť ponocujem, takže si rád niečo dám aj v noci

Dúfam že si z toho vezmeš nejaký záver, snáď som to napísal zrozumitelne. :)
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Fú podla mna je toho dosť ... ja jem o dosť menej a problem s hmotnostou/ postavou nemám
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, existujú ľudia, ktorí ťažšie naberú, ale dokáže to každý, pokiaľ už vážne netrpí nejakou chorobou.

Takto sa to môže zdať veľa, ale polka z toho sú blbosti typu bagety a obložené chleby či nejaké šaláty, z čoho chudý človek s rýchlym metabolizmom fakt nepriberie, poznám takých. Pritom človek, ktorý má tendenciu naberať do tukov, by mal z takéhoto jedálnička pekne osádlovanú postavu.

Najprv sa ťa spýtam, či plánuješ niečo zainvestovať do suplementov, potom ti sem napíšem viac.
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Určite, nejaké investície niesú problém. Len chcem počuť odporučenia. :)
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

Pieer-ZA napísal:...že som v podstate celý rok lemrir niekde vonku, a ešte by som sa v tom fitku zlomil. :sneaky:
preto ti odporucili cvicit mesiac cele telo aby si si zvykol na zataz, naucil sa poriadne cviky a spevnil telo.Tiez som cvicil doma teraz povestne brusaky, kliky a cviky s jednoruckamy a jediny vysledok bol asi ten, ze sa mi zvacsil biceps a trochu spravili ramena, co je uplne zanedbatelne, lebo som to robil ako kkt vyse roka.
hughito
Redeemer
Redeemer

No tak si musí kúpiť gainer :arrow: http://www.protein.sk/mutant-mass-profe ... p-364.html

Raňajky - minimálne 150 g vločiek, šuchni do toho ale 20 g gaineru, 3-4 dcl mlieka + granko na dochutenie (aj keď to asi nebude treba, lebo ten gainer má príchuť).

Desiata - grahamové rožky alebo celozrný chleba - min. 3 - 4 ks, snaž sa o to, aby tam bolo čo najviac kvalitnej šunky a nejaký plátok syru - Eidam, žiadne tavené syry, ani podobné stužené tuky.

Obed - to je ťažko, proste jedlá, ktoré majú čo najviac bielkovín, to tu nebudem rozpisovať, je toho dosť. Prost, nech je toho veľa, nech to má veľa bielkovín a kľudne aj tukov či sachrov, v tvojom prípade to vôbec nevadí.

Potom niekedy príde možno tréning vo fitku, ale tak to neviem ako budeš mať.

Každopádne potom olovrant - to odporúčam cottages, alebo tuniaka, alebo v Lidli teraz začali predávať takú sračku, je to tvaroh zmiešaný so smotanou a inými vecičkami, je toho 300 g, dobre to chutí a má to vyše 30 g bielkovin na svoju gramáž. Jednoducho, takéto niečo zedz.

A pre večeru platí to isté ako pre obed, veľa bielkovín, veľká porcia. Proste mäso + ryža, môže byť aj bohato obložená pizza, lasagne, taký fest bohatý syrovo-šunkový hemendex, fazule s kvalitným párkom, atď.

No a posledné jedlo, pred spaním je 250 g tvarohu + niečo na dochutenie, podľa voľby (napr. sladký jogurt, alebo čokoľvek chceš - granko alebo čo ).

Samozrejme, k tomuto všetkému treba ten gainer žrať, podľa dávkovania na obale (ale tú rannú trochu do tých vločiek nerátaj) + pi priebežne mlieko, ak ti chutí, čo snáď aj.

K tomu všetkému treba prirátať aj tvrdý (a kvalitný, vo fitku, podľa plánu, nie nejaké chu****, skús TBT) tréning a min. 8 hodín (!) spánku, čiže žiadne ponocovanie, najneskôr o 10-30 spať, alebo ako ti to proste vyjde.

A teraz v lete sa na to rovno vykašli a začni až na jeseň, kedy bude organizmus lepšie pripravený na objem ako v lete, keď sa človek potí a tak celkovo viac hýbe.

Ak po tomto nepriberieš, tak navštív odborníka. :lol:
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Gainer mám. :) 5kg balenie, doteraz nepoužívané. Nieje to nezdravé? Poprípade nejaké vedlajšie účinky? Inak vďaka za rady. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie je to nezdravé, nemá to vedľajšie účinky. Kľudne to do seba láduj.
roning
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa roning »

ahojte poradte my ake cinky mam kupit minule som pozeral jednu sadu dvojrucky + jedna velka 50kg za 169 alebo 139 eur a nemozem najst. Za skoru pomoc dakujem. A este sa chcem spytat ze ake kotuce odporucate z cementu alebo ocele diky.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Pieer-ZA napísal:Takže, pokúsim sa to spriemerovať... :)

-vstanem okolo 10:00 (priemer)
-hneď ako to pôjde sa najem, väčšinou raňajkový typ jedla - chleba, saláma, šunka, no raz za čas si dám aj obedové jedlo.
-kým obedujem, rád si dám nejaký šalát (pikantný, parížsky) z rožkom. Väčšinou to je 30dag a 4 rožky +-.
-pred obedom je takmer pravidelná nejaká sladkosť, alebo iná kravina či polotovar
-potom obedujem, v priemere to býva o 14:00. My ako rodina uprednostňujeme mäsité jedlá. Často mávame vypr. rezne, pečené kura, čínu, rôzne mäso na šťave, milujem tiež bryndz. halušky, gyros, no raz za čas si dám aj vypr. syr alebo karfiól. No väčšinou fakt mäso.
-po obede už jem iba kedy chcem, väčšinou si dám ešte nejaké 3 lahšie jedlá, rád si spravím zo 5 obložených chlebov a zjem ich pri filme
-pred večerou často chodím von s kamarátmi , a takmer vždy si aj tam kúpim jedlo a pitie, väčšinou obložená bagetka.
-prídem domov, medzi desiatov a jedenástou a večeriame ako rodina. Jedlo, hmm. také to večerové, od obložených chlebíkov, cez omeletu, mrazenú pizzu či pečenú klobásu, skrátka čo príde...
-cez prázniny dosť ponocujem, takže si rád niečo dám aj v noci

Dúfam že si z toho vezmeš nejaký záver, snáď som to napísal zrozumitelne. :)
moje ranajky, cca 300+g vlociek (ked nasypem polku balenia (500g) nejake vratim spat nech mam aj na treti den) v cca 6deci hrnku, zaliate mliekom/jablcnym pyre (k mlieku davam dve velke lyzice medu) + jeden banan
cca o hodinku som zase hladny a davam si ak mam tak 3dcl zincice, inac rohliky/chleba s porciou syra/salamy alebo medu (syr cca 0.5cm plat salama aj trojmo ked je z shopu nakrajana natenko jak pre somalcov)
pred obedom vacsinou nejaka sladkost (horalka, cokolada, nanuk) plus ak mame ovocie, tak zo dve nektarinky + hrst hrozna alebo ineho a nieco suchsie (rohlik/chleba) s medom vacsinou
potom klasicky obed, bud pizza (500-600g) alebo nejake maso so zemakmi, pripadne co kolvek najdemm + zase ovocie ak ostalo
po obede mavam ked som doma vacsinou 3-4 male jedla zalezi od plnosti chladnicky + dojedam "postupne" obed tj ostane este max na veceru vacsinou

mam +/- 80kg teraz ale naturalne mam 75 (tych 80 preto lebo som 3mesiace nemohol cvicit kvoli kolenu a fajne som pribral kedze jest jem furt rovnako) a keby chcem priberat tak ti poviem ze zeriem este viac, takze to tvoje je imo taka priemerna strava, ty musis zrat :wink:

btw gainer a vedlajsie ucinky? lol to niesu steroidy, max z toho ztlstnes ale to chces nie? :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som mal vo vrcholnom objeme v zime 104 kg, teraz mám 92-93 :wink: Váhu som dal dole za prvé sacharidovými vlnami, ale dosť klesla aj "samovoľne", teraz začiatkom leta. Dosť sa hýbem, denne spravím cca 20 km na bicykli, takisto som makal vo farbike celkom fyzickejšiu robotu + menej jem ako obvykle a strašne moc vypotím, to úplne extrémne, čiže váha solídne padla.

Som ale rád, pretože to bol zjavne tuk, svalstvo ostalo, čiže spokojnosť. Teraz od septembra opäť začína makať objemové plány, cez zimu mám cieľ prekonať tú hranicu 104 kg. Takých 108, cca.
roning
Light Expert
Light Expert

Prosim poradte my ,ze ktore z tich mam vybrat
Za skoru pomoc vam dakujem

http://www.homegym.sk/cinky/cinky-sety/ ... -s18277449

http://www.homegym.sk/cinky/cinky-sety/ ... -s18280469

http://www.najlacnejsisport.sk/sada-cin ... -8366.html

a povecte svoj nazor ,ze ci sa oplati alebo nie diky!
hughito
Redeemer
Redeemer

Zober ten homegym, ale v podstate to je jedno. Rozdiel tam je ten, že v jednom máš viac 5 kg kotúčov a v druhom máš dve 10 kg kotúče, zober radšej ten.
roning
Light Expert
Light Expert

Základné cvičenia na rozvoj svalov predlaktia.
Su nejake obrazky alebo videa ako mam cvicit predlaktie? Tu pisu ohladom činky, aby som vytiahol iba na jednej strane zataz a druhu dvihal a cvicil s nou. Ale ako? Dakujem za odpovede
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jarabi
Medium Star
Medium Star

Cawte ... mám jeden problém s bicepsmi. Už mi dosť vidno žili a nechcem aby mi ešte viac vystúpili ... čo mám robiť ??? Pretože biceps cvičiť chcem ale tým že ho budem cvičiť žili pôjdu smerom hore ... A to na druhes strane nechcem, existuje niečo na to aby svaly rástli ale žili sa neobjavovalii ???
hughito
Redeemer
Redeemer

To je genetika (vaskularita), s tým neurobíš nič.

Ak sa mýlim, opravte ma.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Aha noo tak skoda :lol:
Napísať odpoveď