O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: O2 Fér

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Dnes som bol v Orange a hnusaci, este ma budu hnevat do 1. februara, potom mozem prejst do O2. Som sa bol pytat aj tam. velmi mily personal a rychlo ma vybavili (Nitra) Ale nepacilo sa mi jedno, ze ma hned lakala na minutove pausaly. Lebo chcela to prisposobit co najviac terajsiemu mojmu 100 minutovemu pausalu snov, ktory stoji 13 Eur a nejake drobne a to aj so zlavou 25 perc. na dobu viazanosti a Ona mi ponukala cca. 15-16 eurovy ... A 100 minut + nejaketie SMS. Ale ja, ze len chcem obycajny O2 Fer. ten je zrejme najlepsi a hovorila, ze teraz maju ten bonus 25 Eur, ale na novy rok, ze sa pravdepodobne vratia na tych 16.60 ci kolko to bolo. Vlastne pri prenose cisla z Orange nic nezaplatim, iba mi to budu postupne po 5 Eur strhavat (pripocitavat) z faktury. Cize za prenos cisla by to vraj malo byt do tych 16 Eur? Ci to su poplatky za "vstup" do O2, ked mi to budu strhavat. Ale to len 2-3 krat.
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Nejak nechapem tomu co si pisal, ale ja som nedavno prestupoval z orangu do o2 a platil som 6,60 za prenos cisla...a od druhej faktury v o2 ti budu vracat 16,60 t.j. 3,32 alebo tak nejak 5 mesiacov
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

v orange zaplatis 6,60 jednorazovo, a O2 ti da bonus 16,60 v piatich mesacnych splatkach po 3,32 ktore ti kazdy mesiac (z piatich) odpocitaju z faktury
orangeu zaplatis od O2 dostanes uz polopatickejsie to napisat fakt neviem
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jasnacka. :) A Roman čomu si konkrétne nerozumel?
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

trochu zlozito si to pisal, ale to je jedno sak si sa dozvedel co si chcel nie?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hehe ano ano, uz viem co som potreboval vediet. Ono nemal som nikoho znameho, co je v O2, ale to fakt! A az dnes som naahodou dozvedel, ze jeden kolega je O2, tak mi porozpraval, ze je na tom kreditnom O2 a je fakt fakt hrozne spokojny, tak jedine co ma brzdi je blby Orange a jeho viazanost. Nechcem zasa platit sankcie ... :) Tak pockam.

Inak dufam, ze do O2 pride aj novy iPhone 4, lebo v Cechach uz vraj je, resp. bude.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na Slovensku mám pocit ešte niesú tie micro sim
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mne sa zda, ze T-mobile uz ma .. ale nie som si isty.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no po overení máš pravdu od júla mal začať t-mobile už dávať micro sim.
no uvidíme kedy sa to dostane do o2 spolu s iphonom 4
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Dnes som nalitol do T-mob. zmenit vlastnika mojej easy karty (bola pisana na tatka), kde s tym ziadny problem nemali, dokonca ani jeho nebolo pri tom treba; skoda, ze to na stranke vo FAQ nepisu. Pytal som sa ich aj na ten prechod do O2, vraveli, ze ziadny papier od nich nepotrebujem a ze staci tam hned teraz ist a oni uz vsetko zariadia. Tak som teda isiel do mesta, lebo u nas, co bola pobocka O2, tak ju zrusili. V meste v O2 mi typek povedal, ze ked som menil vlastnika SIM karty, nemozem urobit prenos cisla, ale treba pockat 24 hodin (ze o polnoci sa synchronizuju databazy ci co). Pekne od nich v T-mobajle, ze mi nic take nepovedali, vsak :roll:
A ani som sa nikde takuto informaciu nedocital... Takze si davajte na toto bacha, aby ste nemerali zbytocne cestu, ako ja.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som sa dnes pýtal v predajni O2, či uz nemajú iPhone 4 a či nepríde. Ona, že nemajú a vobec nevie, či bude. :( máte nejaké info? Lebo myslím, že v Čechách ho majú.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

a nemas jedno kde ho kupis? kedze v O2 nie je viazanost, nebude ani ziadna zlava nan, takze ho mozes kupit kdekolvek na slovensku
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ano, v Orange je za 690 E a v T-mobile este drahsi za nedotovany ... Ale potesil by ma O2 keby urobi nejaku tu zlavu aspon o 100-200 Eur, cim by prevalcovala konkurenciu. Fakt by ma potesili! A zatial teda ziadna zmienka o tom, ze ci bude alebo je? Lebo viem iba o tom, ze sa snazia to pretlacit ... :(

Edit. prave som sa docital, ze o tyzen dva by mali u nas vraj predavat aj v O2. Ceny v CR su cca. 400 € - 600 €. Ale vraj s viazanostou na nejaky pausal. Neplanuju ho predavt bez viazanosti ... :(
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Mobilný telefón iPhone 4 zatiaľ na slovenskom trhu nedostať u tretieho operátora – O2. Ten však tvrdí, že by ho mal u nás predávať do dvoch týždňov.
zdroj : http://mobil.sme.sk/c/5524388/iphony-v- ... pultu.html
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak od 6.9. som Fer aj ja :D Dali mi dokonca extra SIM kartu s nejakym Extra balickom 100 minut do siete O2 na mesiac zadarmo. Vybavovanie slo pomaly, lebo spociatku im neslo overit prenossitelnost cisla (vraj zlyhanie systemu), ked som prisiel o hodinu, uz to slo ale potom im zase zamrzol system, museli restartovat :mrgreen: no nakoniec sa to podarilo.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Mek napísal:Tak od 6.9. som Fer aj ja :D Dali mi dokonca extra SIM kartu s nejakym Extra balickom 100 minut do siete O2 na mesiac zadarmo. Vybavovanie slo pomaly, lebo spociatku im neslo overit prenossitelnost cisla (vraj zlyhanie systemu), ked som prisiel o hodinu, uz to slo ale potom im zase zamrzol system, museli restartovat :mrgreen: no nakoniec sa to podarilo.
niekto nechcel, aby si presiel :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

No, tak konecne som sa odhodlal ist vystat tie fronty a o par dni tam som. Bolo to az vtipne ako vsetkych ludi, ktorych som videl postavat v rade v t-mobile, som znovu uvidel o par metrov vedla v o2 :) Ak to ide takym tempom stale tak za chvilu tam uz nikoho nebude..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No dnes mi dal ruzovy operator svoj posledny klinec do rakvy...
Nehladiac na to, ze prenos cisla mal byt hotovy do vcera (ale stalo sa tak az dnes), mi nepreniesli kredit. Na starej SIM karte som mal okolo 12 eur, na novej od O2 mam len 1,89.
Dozvedel som sa od brata, ze som si mal u ruzovych podat aj ziadost o prenos kreditu. Len preco sa to prave ja musim dozvediet, az ked je neskoro?? Nikde o tom nepisali, na strankach ani jedneho z operatorov, a v oboch predajniach mi tento fakt taktne zamlcali. Teraz, co mi O2 "da" tych 25 eur navyse, akurat to pokryje manipulacny poplatok za prenos cisla plus to co som tam mal predtym.
Nenechajte sa napalit a PYTAJTE sa, co sa stane s kreditom pri prenose cisla. Mna to ani nenapadlo a vidite, ako ma dostali :smt098
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

O2 zrejme limituje celý internet okrem základných protokolov pod 50 Kbps
http://dsl.sk/article.php?article=9650&title=
Trochu ma nahnevali modraci..
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Mek napísal:No dnes mi dal ruzovy operator svoj posledny klinec do rakvy...
Nehladiac na to, ze prenos cisla mal byt hotovy do vcera (ale stalo sa tak az dnes), mi nepreniesli kredit. Na starej SIM karte som mal okolo 12 eur, na novej od O2 mam len 1,89.
Dozvedel som sa od brata, ze som si mal u ruzovych podat aj ziadost o prenos kreditu. Len preco sa to prave ja musim dozvediet, az ked je neskoro?? Nikde o tom nepisali, na strankach ani jedneho z operatorov, a v oboch predajniach mi tento fakt taktne zamlcali. Teraz, co mi O2 "da" tych 25 eur navyse, akurat to pokryje manipulacny poplatok za prenos cisla plus to co som tam mal predtym.
Nenechajte sa napalit a PYTAJTE sa, co sa stane s kreditom pri prenose cisla. Mna to ani nenapadlo a vidite, ako ma dostali :smt098
O prepadnutom kredite som vedel keďže môj rodinný príslušník prechádzal z T-mobilu do O2, tak sme sa na to opýtali a odpovedali, že si máme nechať zostatok kreditu iba na prenos čísla... Čo ma prekvapilo zo strany O2 je nepripočítanie bonusu (vtedy to bolo 16,6 eur) za prenos čísla. Prenos sme vybavovali v neautorizačnej predajni, keďže som nemal čas s reklamáciou nepripočítaného bonusu, nechal som to tak. Upozorňujem vybavujte prenos čisla v autorizačných predajniach O2.
Napísať odpoveď