Prvý den na strednej škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prvý den na strednej škole

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Taktiez nastupujem do 1. rocnika. :) (mechanik PC sieti, Zarnovica) Je to taky cudny pocit, novi ucitelia, nove prostredie, atd... Aj sa trocha tesim a zaroven aj nie. :|
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Ešte ja som nenapísal že idem tiež :) a nejdem na intrák ale teším sa jak hovado lebo tam v ročníku budeme asi 2-3 chalani :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Hmm, tak isto to mám na strednej ja :P My sme 4 a zbytok sú ženy (je nás skoro 30) ;)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Janio: kym by sme dosli maturovat uz by som min. s polkou nieco mal :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Hellboy248 napísal:Janio: kym by sme dosli maturovat uz by som min. s polkou nieco mal :D
Zbierku gumiciek do vlasov, sponiek, a ruzov?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

audiotrack ja urcite take veci nie :) to by som skor na teba tipoval .)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jajajáj chlapci akí ostrí :D.Ja som mal 3 triedy.Prvá bola na poľnohospodárskej a bola čisto chlapčenská.Boli sme skvelá parta.V prváku na polroka som odišiel na elektrotechnickú.Tam sme boli tiež neskutočne skvelá parta doteraz spomínam.V druháku som prepadol a teraz mám tiež skvelú triedu.Každá jedna trieda samí chlapi.A prečo som rád, že samí chlapi?Úprimne si povedzme kto najviac kazí organizáciu.Keď sa ide niečo robiť alebo čo chlapi sa dohodnú raz dva a ženy iba vymýšľajú somariny
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dieg0 napísal:Jajajáj chlapci akí ostrí :D.Ja som mal 3 triedy.Prvá bola na poľnohospodárskej a bola čisto chlapčenská.Boli sme skvelá parta.V prváku na polroka som odišiel na elektrotechnickú.Tam sme boli tiež neskutočne skvelá parta doteraz spomínam.V druháku som prepadol a teraz mám tiež skvelú triedu.Každá jedna trieda samí chlapi.A prečo som rád, že samí chlapi?Úprimne si povedzme kto najviac kazí organizáciu.Keď sa ide niečo robiť alebo čo chlapi sa dohodnú raz dva a ženy iba vymýšľajú somariny
To je pravda... keď sa riešilo oznamko nás cca 15 chlapcov sa dohodlo na jednom návrhu a zvyšok 15 báb, čo baba to iná predstava.
Tak to aj dopadlo, mali sme jedno z najotrasnejších oznamiek aké som kedy videl. Modré veľké hnusné s nejakým veľkým snehuliakom. Hanbil som sa rozdávať.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

A môže mi byť jedno, že ich môžem chytať za zadky alebo čo :D.Pri učení ma rozptyľuje o jednu vec menej a zase keď máme ráno chuť na pivo stačí povedať "Ide sa na pivo" a nikto nevymýšľa, že čo ak ... a ide sa
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

s tym pivom, mal som spoluziacku co zavelila pred skolou rano "ideme na vodku" a ne len chalani ale aj ostatne baby isli ako ona povie :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hellboy248 napísal:s tym pivom, mal som spoluziacku co zavelila pred skolou rano "ideme na vodku" a ne len chalani ale aj ostatne baby isli ako ona povie :D
Alfa samica.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

No ja som na gymko siel s 3troma spoluziakmi, ktorych dali do Bcky, takze som mal trochu nervy ako to dopadne. V triede mame 19bab a 12chalanov takze v poho. Prisiel som ako vzdy neskoro (a to byvam najblizsie :D ). O polke bab som si pri predstavovani myslel ze su retardovane, lebo na otazku "Z ktorej skoly si ?" odpovedali "No ja som z Aurela Stodolu" :D . Potom som sa ani nesnazil zapamatat si ich mena, vsetkych som volal Mišo (baby nevinimajuc). Na druhy tyzden uz pohodka, aj som si mena pamatal, nasiel kamosov, zapamatal kde su WC.. Prvy tyzden sme sa vobec neucili, na kazdej hodine sa nam predstavovali profesori, aj my im a potom uz len kecali co budeme robit cely rok.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Čo mi kamoš vravel ktorý chodí na tú školu, tak že sú tam poniektoré baby horšie ako chalani...iba by to pilo a fajčilo :slap:
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

no nastastie u nas ani jedna (ak myslis aurela stodolu)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ako ťa baby v škole pri učeni znervozňuju ? Máš sa učiť doma a v škole sa venovať babám a nie učiť sa...

A zase nie všetky také že kazia zábavu (aspoň u nás) sú horšie ako chlapci asi 3 robia reparát a asi 6 dvojky zo správania za flakanie... Skvôr by som povedal že my (chlapi) ich ukľudnujeme ako oni nás...

Doba keď ženy boli svätušky skončila ;)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Od kedy je taký trend, že učiť sa mám doma?To aj keď pôjdeš do roboty tak tam budeš chodiť za sukňami a prácu si budeš brať domov?
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Práca a škola je rozdiel... Do práce chodíš pretože chceš aj z ničoho žiť, no po skončeni 10 rokov chodíš pretože chceš/musíš... A od vtedy je to taký "trend" odkedy sa to volá "Domáca Úhloha" Síce je pravda že nikomu sa nechce a učia sa na rýchlo v škole, ale to je už tvoj problém že si doma nato nenájdeš čas ;)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Pojem "Domáca úloha" na našej škole nepozná žiadny učiteľ tak to bude možno tým.A do školy chodím preto, že chcem lepšie žiť
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

Tak ja som dnes nastupil na strednu skolu odbor mechanik pc sieti.Trocha som sa aj bal,išiel som tam s kamaratom nikeho ineho som tam nepoznal ani učitelov.Išli sme do telocvične riaditel školy mal prihovor predstavil nam učitelov a ake predmety vyučuju. Potom nas roztriedili išli sme do triedy museli sme sa predstavit.Za par minut prišiel majster a vzal nas do dielne a hovoril nam čo a jak.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak isto sme prišli do telocvične, riaditeľ mal prihovor išli sme do tried a vraveli čo a ako...v triede sme 2 chalani a ostatok baby...ešte neviem koľko nás je spolu :)
a chcem sa vás spýtať že keď som bol na zápise dal som si Etiku a teraz keby som chcel isť na Náboženstvo či by to išlo (etika je 8. hodina a to nechcem)
Napísať odpoveď