Ako sa najlepsie bit ?
Re: Ako sa najlepsie bit ?
Len sa učte údery do ohryzku a pod. Keď raz tým niekomu vážne ublížite, tak som zvedavý, akí budete machri. Poznal som jedného takého, chodil na kick-box, väčšieho machra ako on na svete nebolo, až kým neposlal chlapa do nemocnice. Takisto skúšal na neho kolená, lakte, ale keď sa chlap nepostavil, tak by ste sa mu krvi nedorezali, taký bol zasratý.
Pri takýchto úderoch musí človek rozmýšľať a nie sa hrať na Van Damma a to si žiada podľa mňa veľa tréningu a prežitých bitiek.
Pri takýchto úderoch musí človek rozmýšľať a nie sa hrať na Van Damma a to si žiada podľa mňa veľa tréningu a prežitých bitiek.
Kua, ved tu ide o tom, či sa budem v bitke na ulici, ktorá bude trvať najviac pár desiatok sekúnd a prípadná prehra môže skončiť dosť devastačne hrať na Bruca Leeho alebo využijem pragmatický prístup a nebudem sa hrať na Bruca Leeho.Nezmysel , je to neskusit pokial je prilezitost ... a rozmyslat , ze mudry ujo na jednom fore povedal ze je to hlupost ...(nic osobne)
Samozrejme, dobre trénovaný jedinec nejaký "špeciálnejší" úder dokáže využiť, ale príde mi smiešne, ak tu na fóre niekto vypisuje: traf ho lakťom na plexus. Aj keď, tu musím napísať, že som raz zložil jedného týpka predným priamym na plexus solaris...
To čo napísal pinco má tiež niečo do seba. Tieto špeciálne údery bývajú často v podstate nebezpečnejšie, lebo smerujú na slabé miesta. Dá sa povedať, bez preháňania, že niektoré údery môžu aj zabiť, ale to sa zrejme asi fakt moc nestáva.
V takom bojovom zápale sa človek nachádza v takom stave, že nerozmýšľa nad následkami jeho konania a môže z to naozaj zle dopadnúť.
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je samozrejme , ze nebudes hned niekoho triafat na ohrizok , sam musis vyhodnotit ci ti ide o "kejhak"...
Utorok idem kuknut na hodinu Jiu jitsu tak som zvedavy co to bude ...
Utorok idem kuknut na hodinu Jiu jitsu tak som zvedavy co to bude ...
Sice som cital len prvu stranu, neviem ci to niekto spomenul, ale na zuby NIKDY nemier..
ZUB je pevnejsi nez tvoja PAST
(mam to z terminatora
)
(nedalo mi to nepostnut to)
Este mam otazku, co je to "pk" a co je to "MT" ?
(mam to z terminatora
(nedalo mi to nepostnut to)
Este mam otazku, co je to "pk" a co je to "MT" ?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
pravdepodobne parkour... čo je MT hmm musel by som si prečítať celý príspekov...
MT je muay thai, thajsky box 
Tak teraz neviem nakoľko si to myslel vážne, keď to máš z Terminatora, ale je to nezmysel.Sice som cital len prvu stranu, neviem ci to niekto spomenul, ale na zuby NIKDY nemier..
Zuby sa pod dobrou ranou päsťou krásne ulamujú. Či už kúsok, alebo celý, to záleží od okolností. To môžem potvrdiť aj sám na sebe.
obaja mate z casti pravdu, kedze zub je sice pevnejsi sam o sebe, ale tym ze je taky tvrdy je zaroven krehky a ku vsetkemu este aj relativne slabo ukotveny do dasien, ale na druhu stranu z vlastnej skusenosti opat dodam, ze trafit zub z dobrej strany zanechava nepekne trzne rany...inac, rana na celust je jedna z najucinnejsich
No tam hovoril ten manik (z Terminatora), ze dostal infekciu a do tyzdna zomrel...
Mozno to bol blud, ale ktovie co ten dotycny "besny" clovek ma v sebe... ak mi teda nejak zahryzne/urobi trznu rano do paste a vskutku prenesie nejaku chorobu - infekciu, tak by to bolo teda dost zle pre toho co mu tie zuby rozbil
Mozno to bol blud, ale ktovie co ten dotycny "besny" clovek ma v sebe... ak mi teda nejak zahryzne/urobi trznu rano do paste a vskutku prenesie nejaku chorobu - infekciu, tak by to bolo teda dost zle pre toho co mu tie zuby rozbil
Keď sa mlátite tak či už dotykom alebo prenosom (ty máš rozbité hanky a on tvár alebo opačne) telesných tekutín (napr. krv) sa môžeš dostať do riadnych problemov a chytiť všetko možné od blch, chrípky, žltačky či HIV/AIDS.lamer753 napísal:No tam hovoril ten manik (z Terminatora), ze dostal infekciu a do tyzdna zomrel...
COTHW,
a práve z týchto dôvodov preferujem teleskopický obušok (eventuálne dobitie protistrany na zemi pomocou kopnutí)..... Bitiu človeka holou rukou sa snažím podľa možností vyhnúť....
a práve z týchto dôvodov preferujem teleskopický obušok (eventuálne dobitie protistrany na zemi pomocou kopnutí)..... Bitiu človeka holou rukou sa snažím podľa možností vyhnúť....
pre bitku v meste nieje vobec odveci porozmyslat nad rozkopanim kolien - pri netrenovanych jedincoch casto stacia 3-4 dobre mierene low-kicky ci uz zvon alebo zdnu a noha vyradena... aspon sa nemusis bat infekcie...
ad teleskop, plynove pistole, boxery - to uz nieje bitka podla mna, to je masaker...
ad teleskop, plynove pistole, boxery - to uz nieje bitka podla mna, to je masaker...
Odkedy sa kopú low-kicky do kolien ?
Síce, na ulici v topánke by sa možno dalo.
Síce, na ulici v topánke by sa možno dalo.
jezkovy voci... jasne ze nie priamo na koleno... clovek by cakal ze sa to pochopi normalne... ked niekoho pekne zotnes pistalou zboku alebo zozadu cez koleno, tak je to veeeelmi neprijemne... neprijemnejsie ako stehno
ked mas cas na tri riadne lowkicky mas cas aj nato urobit mu kavu...teda ak sa bavime o tom, ze sa branim ... a ked uz na ulici lowkick tak na koleno, ale aj tak pochybujem o efektivnosti, ked sa branim da sa to robit rozhodne lepsie ako okopavat nohu...radsej na gule
Si tu pripadám ako jediný človek, ktorý nenosí von zo sebou dve kilá železa, ale tak zas problemom sa mi darí úspešne vyhýbať. By ma zaujímalo, už sa to na fóre rozoberalo. Nemal si nikdy problémy za ten teleskopický obušok napr. pri policajnej razii ?Pinhead napísal:COTHW,
Inak ja by som tú tému premenoval ako prežiť bitku, lebo mám pocit, že bitky štýlu 1 vs. 1 alebo 50:50 už vymreli a väčšinou, aj keď to je 1 vs. 1 tak v žiadnom prípade sa nejedná o férový súboj vzhľadom na dispozície oboch zúčastnených. O zákernosti by sa dali písať celé eseje na túto tému.
Tak to veru ano
Ale ked niekto pri sebe nosi teleskop, neznamena to ze by ta hned u*ebal, Ked je to len nejaky "macher", ktory sa chce ukazat aha, mam teleskop tak je mozne ze si s nim ublizi aj sam, ale ked uz ma za sebou par bitiek a vie ako ho pouzit tak vtedy je dovod zacat sa bat 
myslim, ze ktokolvek s teleskopom v ruke je nebezpecny, aj tak ti snim nebude nasadzovat kadejake paky, ale proste snim bude okolo seba mlatit a ked ty nevies ako proti tomu postupovat, mozes bud utiect alebo zacat ratat zlomene koncatiny
COTHW,
ani nie, keď som mal trochu menej rokov, občas boli trochu zvedaví, ale vždy som si to s kľudom obhájil.... V súčasnej dobe je nosený na situácie, kde netreba použiť strelnú zbraň, ale násilnému riešeniu sa nevyhnem....
A k tej policajnej razii ako takej..... Keď k nej občas príde, sledujem, čo policajti robia (pokiaľ je to nejaká kontrola detí na alkohol, tak neriešim.... riešim až keď začínajú prehľadávať, sú tam kukly a podobne), a pokiaľ to uznám za nutné, tak policajtovi oznámim, že som držiteľom zbrojného preukazu, a že pri sebe mám legálne držanú strelnú zbraň (s dôrazom na slovíčko "legálne").... Potom mi dajú fúkať, zbraň mi je skontrolovaná a vrátená.... Takže tak... netreba byť nejaký trtko a byť moc múdry.... treba riešiť s kľudom, baviť sa s policajtami normálne a aspoň ja nevidím problém....
P.S. Bitka nie je o nejakej férovosti, ale je to o tom, ako vyhrať a poraziť nepriateľa..... Nejakú imaginárnu "férovosť" som nikdy nechápal.... Keď už s niekým ku konfliktu dôjde, tak už z princípu sa ten človek snaží ublížiť mne alebo mojím záujmom a teda môžem proti nemu postupovať tak, ako sám uznám.... Férovosť môže byť tak niekde v ringu....
Ares011,
teleskop nie je o machrovaní či frajerení ani o vyhrážaní sa s ním..... Teleskop je o vytiahnutí a okamžitom použití....
ani nie, keď som mal trochu menej rokov, občas boli trochu zvedaví, ale vždy som si to s kľudom obhájil.... V súčasnej dobe je nosený na situácie, kde netreba použiť strelnú zbraň, ale násilnému riešeniu sa nevyhnem....
A k tej policajnej razii ako takej..... Keď k nej občas príde, sledujem, čo policajti robia (pokiaľ je to nejaká kontrola detí na alkohol, tak neriešim.... riešim až keď začínajú prehľadávať, sú tam kukly a podobne), a pokiaľ to uznám za nutné, tak policajtovi oznámim, že som držiteľom zbrojného preukazu, a že pri sebe mám legálne držanú strelnú zbraň (s dôrazom na slovíčko "legálne").... Potom mi dajú fúkať, zbraň mi je skontrolovaná a vrátená.... Takže tak... netreba byť nejaký trtko a byť moc múdry.... treba riešiť s kľudom, baviť sa s policajtami normálne a aspoň ja nevidím problém....
P.S. Bitka nie je o nejakej férovosti, ale je to o tom, ako vyhrať a poraziť nepriateľa..... Nejakú imaginárnu "férovosť" som nikdy nechápal.... Keď už s niekým ku konfliktu dôjde, tak už z princípu sa ten človek snaží ublížiť mne alebo mojím záujmom a teda môžem proti nemu postupovať tak, ako sám uznám.... Férovosť môže byť tak niekde v ringu....
Ares011,
teleskop nie je o machrovaní či frajerení ani o vyhrážaní sa s ním..... Teleskop je o vytiahnutí a okamžitom použití....
Pokiaľ viem, tak lowkick sa môže mieriť aj tesne nad koleno (pod predným stehenným svalom a vedľa kvadricepsu je také slabé miesto) - to je taký nižší lowkick - a aj na spoj medzi predným stehenným svalom a harmstringom - vyšší lowkick.jezkovy voci... jasne ze nie priamo na koleno... clovek by cakal ze sa to pochopi normalne... ked niekoho pekne zotnes pistalou zboku alebo zozadu cez koleno, tak je to veeeelmi neprijemne... neprijemnejsie ako stehno
Pinhead: Už si niekedy teleskop aj použil ?
Ja iba raz - a aj to ho stačilo len vytiahnuť a to proti nám stáli asi 4-5 tridsať až štyridsať roční chlapi.