Re: Facebook
zdravim, kamarat ma problem, na facebooku mu na jeho vlastnej stranke, ktorej je vlastnikom a zaroven aj adminom bolo zakazane pridavanie komentov: "Your publishing rights have been blocked due to a violation of the Pages Terms of Use."..viete niekto kam sa treba obratit, resp. co s tym?...Vdaka za pomoc
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...stránka zrejme porušovala pravidlá...
nemala ako porusovat pravidla...bola to motivacna stranka..
-
luculiiik
Light Star
Mám jeden problém. Priznám sa, nečítala som to tu celé a ak sa tu už taká otázka nachádza, tak sa dopredu ospravedlňujem.
Takže... Z nástenky som si dala skryť jedného priateľa a teraz mi ho logicky neukazuje. Dá sa to nejako napraviť?
Takže... Z nástenky som si dala skryť jedného priateľa a teraz mi ho logicky neukazuje. Dá sa to nejako napraviť?
-
Jeremy
Medium Professional
Ono ti stranka nemusi porusovat pravidla stacikedbude doststocne vela krat nahlasena ako spam alebo ze porusuje pravidla admin fb to neriesi ci aj naozaj proste nieco lockne moznost vratit to do povodneho stavu je minimalnaL_U_M_P napísal:nemala ako porusovat pravidla...bola to motivacna stranka..
Bola tu diskusia o smajlikoch tak opravujem sa je to virus http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2016331
-
Scorpion90
King
-
zvonenie33
Light Professional
ako administrator skupiny, ako v nej zalozim fotoalbum? nechcem pridat fotky skupiny ale zalozit fotoalbum.
Kko sa prejavuje ked je niekto na FB zablokovany druhym uzivatelom? Pripadne ako sa to da zistit? Ma tento blokovany uzivatel pristup napr k profilu alebo komentarom u spolocnych priatelov toho kto ho zablokoval?
-
Soviet
Darca
Ja som si kedysi volakoho blokol a prejavi sa to tak, ze ten uzivatel akoby neexistoval pre daneho, ktoreho si zablokoval..ColdRain napísal:Kko sa prejavuje ked je niekto na FB zablokovany druhym uzivatelom? Pripadne ako sa to da zistit? Ma tento blokovany uzivatel pristup napr k profilu alebo komentarom u spolocnych priatelov toho kto ho zablokoval?
Cize nevyhlada ho a podobne..Ono to aj je tam pisane ak sa nemylim, ked niekoho blokujes, ze co to ma za nasledky..
-
DeJF
Addict
http://facebook.mistrblogu.cz/blokovani-uzivateluSoviet napísal: Ja som si kedysi volakoho blokol a prejavi sa to tak, ze ten uzivatel akoby neexistoval pre daneho, ktoreho si zablokoval..
Cize nevyhlada ho a podobne..Ono to aj je tam pisane ak sa nemylim, ked niekoho blokujes, ze co to ma za nasledky..
aj tu
problem zo zablokovanou strankou
caute potrebovala by som pomoc zo zablokovanou strankou na facebooku neviem ako ju zase obnovit ak by ste sa na to mohli prosim pozriet
chcem sa opytat ci sa da nejako vyriesit ked mi nezobrazuje online priatelov ?
vypisuje ze nikto nie je onlline
vypisuje ze nikto nie je onlline
-
DjBass
Darca
Neviete, ako by sa dalo odstrániť z komentárov toto? Pomaly ma to začína srať.
-------------------------
I've added smileys to this comment. Wanna see them? Go to http://c.facicons.com/
............................
-
jamesiq
Medium Star
vymazat blbosti co pridavaju smajlov?
-
DjBass
Darca
Myslel som to tak, že to majú nainštalovaní iní užívatelia a ak čítam komentáre, tak scrollujem o dušu.
Tj. nejaký GM script.
-
hojko
Site Admin
DjBass: Predpokladam, ze to bude aplikacia, ktoru si povolil. To je dovod, preco nepovolujem aplikacie a preco ich raz za cas bloknem. Chod do aplikacii, pripadne do profilu (nastaveni) a tam si pozri zoznam aplikacii a odober prava tym, ktore nepoznas a nepouzivas. Pripadne ich rovno zablokuj a mas naveky pokoj od nich.
-
audiotrack
VIP
asi si ho zle pochopil, on to nechce vidieť v komentároch iných ľudí. Im to tam pridáva, a oni povolili nejakú aplikáciu. Nie Dj_Bass. On chce iba nejaký grease monkey skript, aby to skrývalo nech nemusí scrolovať lebo to každý má v komentároch hodenéhojko napísal:DjBass: Predpokladam, ze to bude aplikacia, ktoru si povolil. To je dovod, preco nepovolujem aplikacie a preco ich raz za cas bloknem. Chod do aplikacii, pripadne do profilu (nastaveni) a tam si pozri zoznam aplikacii a odober prava tym, ktore nepoznas a nepouzivas. Pripadne ich rovno zablokuj a mas naveky pokoj od nich.
Ako sa prosím nastavuje, aby som si skryl mená priateľov? Proste aby keď niekto cudzí klikne na profil aby videl akurát fotku info a nič viac?