e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa rados915 »

Nechce niekto niečo objednávať teraz? Kamoš niečo odtiaľ chce, takže ak by niekto niečo chcel, píšte PM. Poštovné by sa delilo spravodlivo, takže by ste ušetrili.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

v utorok idem objednavat veci zo spordirectu...ak mate niekto zaujem....cena tovaru vynasobte kurzom 1,25 + 3€ postovne....platba vopred na ucet alebo osobne...
rados915
Guru
Guru

galbavymartin napísal:v utorok idem objednavat veci zo spordirectu...ak mate niekto zaujem....cena tovaru vynasobte kurzom 1,25 + 3€ postovne....platba vopred na ucet alebo osobne...
Nezdá sa ti, že to s tým kurzom 1,25 trochu preháňaš? Teraz som schválne vyskúšal odoslať objednávku v hodnote 128,93 GBP (nastavil som si na kreditke najprv denný limit na 0 Eur) a prišla mi SMSka, že nemám dostatočný denný limit a bolo treba 150,36 Eur. To znamená, že to prepočítalo kurzom 1,166 (150,36/128,93) a nie 1,25. Pri tvojom kurze by som platil vyše 161 Eur. A btw. zabudol si na poštovné z UK, ktoré je 19,99 GBP (23,3 Eur). Či vďaka kurzu 1,25 poštovné "odpúšťaš"?
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

hej bez postovneho postovne len co budem posielat na SVK....ja viem ze to je viac ten kurz len lurz sa kazdy den meni ja nehovorim nedosiahne 1,25€ ale tak su s tym statosti musis uznat...a ak si niekto objedna za 50€ tak by som mal na nom ,,zarobit´´ 4,5€ myslim to neni okradanie a ked to je bez postovneho celkom fer
rados915
Guru
Guru

galbavymartin napísal:hej bez postovneho postovne len co budem posielat na SVK....ja viem ze to je viac ten kurz len lurz sa kazdy den meni ja nehovorim nedosiahne 1,25€ ale tak su s tym statosti musis uznat...a ak si niekto objedna za 50€ tak by som mal na nom ,,zarobit´´ 4,5€ myslim to neni okradanie a ked to je bez postovneho celkom fer
No ja budem brať za cca 130 libier, čiže keby som to bral s tebou, nebolo by to pre mňa výhodné. Keby som bral za 30-40 libier, tak sa to s tebou oplatí, pri vyšších cenách však prerobím.

Takže zajtra budem objednávať. Ak niekto niečo chce, kľudne napíšte. Poštovné je 20 libier (24 eur), spravodlivo by sa rozdelilo. Platba vopred na účet spolu s poštovným (cca 3 eurá, čo by som vám to poslal).

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 17:50)
Ak budete niekto teraz niekedy objednávať niečo z tohoto eshopu, tak mi napíšte prosím. Ja som dnes objednával, ale blbec som na niečo zabudol...a nejde mi odoslať dotaz cez ich kontaktný formulár, takže som tak trochu v prdeli.

Určite napíšte PMku, díky moc
:)
LuZeR
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LuZeR »

neplánuje niekto z vás odtial brat? rád by som sa pridal, a stihol to este do vianoc:).. ked tak PM
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Chcel by som sa podeliť o skúsenosti s objednávaním cez http://www.sportsdirect.com.
Takže prvú objednávku (350 libier) som zrealizoval pred dvoma týždňami v piatok a v utorok som mal tovar doma. Tovar mi priniesol kuriér, čiže obavy o tom, že by sa balík "stratil" na pošte mi odpadli.
Druhú objednávku (300 libier) som spravil minulý týždeň vo štvrtok a dnes doobeda mi balík opäť priniesol kuriér.
V prvom prípade sa mi stalo, že objednanú veci mi nedodali z dôvodu jej vypredania avšak do dvoch dní mi peniaze pripísali späť na účet (samozrejme iba za tú chýbajúcu vec).
V každej objednávke mi prišli veci nepoškodené a presne také aké som si objednal.

Takže s touto stránkou som maximálne spokojný.
jozefitko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozefitko »

Takze kolko ma vyjde postovne na Slovensko?? Vsade pise nieco ine :/
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jozefitko napísal:Takze kolko ma vyjde postovne na Slovensko?? Vsade pise nieco ine :/

19.90 libry. T.j. cca 24 € (záleží od aktuálneho kurzu) A je jedno či má balík 150 KG alebo 2 KG stále to bude 19,90 Libry
Sfelar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sfelar »

Ako to je s tymi trikami NIke pri ktorych je napisane 2 za 16 GBP ? ked ich dam do kosika pise stale 19.88 a nie 16 tak ako to teda je ?
16 stiahne z uctu a este ak niekto vie je jedno ci budu trika ravnake alebo si vyberiem dva pri ktorych je napisane 2 za 16 a nezalezi na druhu tricka ?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a nepreratava ti to v košiku už na € ? lebo tých 16 libier je zhruba tolko € kolko ti zarata v košiku
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

da sa v sportsdirekte platit aj normal obycajnou kartou?
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

roman3338 napísal:da sa v sportsdirekte platit aj normal obycajnou kartou?
• Visa

• Master Card

• Visa Electron

• Visa Debit

• Maestro

• Solo

• American Express
Miro1073
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Miro1073 »

Neobjednava si nahodou niekto teraz veci zos sportsdirect.com ?? By sme sa mohli dohodnut a objednam s nim hmm ked niečo pište SS..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako je to s objednavkou, ktora bola odoslana a veci neboli skladom??? Pred Vianocami sme par ludi spravili vacsi nakup, mal som tam veci za cca. 170 eur a z toho neprislo par veci. Pocas objednavania bolo vsetko skladom, ked vsak prisiel balik, tak tam chybala mikina, tricko a nejake mensie veci, spolu za asi 30-40 eur. Co v takomto pripade, vratia spat peniaze alebo poslu dodatocne tie veci???
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vracajú peniaze
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako dlho to asi trva??? Su to uz viac ako dva tyzdne...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mne sa toto nestalo este. ak nieco nebolo skladom tak ma informovali, ci aj tak chcem zvysok objednavky...
a tiez sa mi 2x uz stalo, ze mi neprisli take veci ako som si objednal :-/
dyzo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dyzo »

Zdravim ,
chcel by som sa vas spytat, ci niekto z vas uz platil v tomto shope cez slovensku sporitelnu visa electron.. pretoze mam problem s tranzakciou platby nejako to nechce ist moja objednavka je cca 320l
/niesom si isty ci mam spravne vyplnene udaje ten Security cod : su posledne 3cisla na zadnej strane kreditky?
dakujem
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hej, len si zisti, ci mas dost penazi na ucte a aky mas limit. lebo ta karta je podporovana
Napísať odpoveď