e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Nechce niekto niečo objednávať teraz? Kamoš niečo odtiaľ chce, takže ak by niekto niečo chcel, píšte PM. Poštovné by sa delilo spravodlivo, takže by ste ušetrili.
-
galbavymartin
Light Professional
v utorok idem objednavat veci zo spordirectu...ak mate niekto zaujem....cena tovaru vynasobte kurzom 1,25 + 3€ postovne....platba vopred na ucet alebo osobne...
Nezdá sa ti, že to s tým kurzom 1,25 trochu preháňaš? Teraz som schválne vyskúšal odoslať objednávku v hodnote 128,93 GBP (nastavil som si na kreditke najprv denný limit na 0 Eur) a prišla mi SMSka, že nemám dostatočný denný limit a bolo treba 150,36 Eur. To znamená, že to prepočítalo kurzom 1,166 (150,36/128,93) a nie 1,25. Pri tvojom kurze by som platil vyše 161 Eur. A btw. zabudol si na poštovné z UK, ktoré je 19,99 GBP (23,3 Eur). Či vďaka kurzu 1,25 poštovné "odpúšťaš"?galbavymartin napísal:v utorok idem objednavat veci zo spordirectu...ak mate niekto zaujem....cena tovaru vynasobte kurzom 1,25 + 3€ postovne....platba vopred na ucet alebo osobne...
-
galbavymartin
Light Professional
hej bez postovneho postovne len co budem posielat na SVK....ja viem ze to je viac ten kurz len lurz sa kazdy den meni ja nehovorim nedosiahne 1,25€ ale tak su s tym statosti musis uznat...a ak si niekto objedna za 50€ tak by som mal na nom ,,zarobit´´ 4,5€ myslim to neni okradanie a ked to je bez postovneho celkom fer
No ja budem brať za cca 130 libier, čiže keby som to bral s tebou, nebolo by to pre mňa výhodné. Keby som bral za 30-40 libier, tak sa to s tebou oplatí, pri vyšších cenách však prerobím.galbavymartin napísal:hej bez postovneho postovne len co budem posielat na SVK....ja viem ze to je viac ten kurz len lurz sa kazdy den meni ja nehovorim nedosiahne 1,25€ ale tak su s tym statosti musis uznat...a ak si niekto objedna za 50€ tak by som mal na nom ,,zarobit´´ 4,5€ myslim to neni okradanie a ked to je bez postovneho celkom fer
Takže zajtra budem objednávať. Ak niekto niečo chce, kľudne napíšte. Poštovné je 20 libier (24 eur), spravodlivo by sa rozdelilo. Platba vopred na účet spolu s poštovným (cca 3 eurá, čo by som vám to poslal).
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 17:50)
Ak budete niekto teraz niekedy objednávať niečo z tohoto eshopu, tak mi napíšte prosím. Ja som dnes objednával, ale blbec som na niečo zabudol...a nejde mi odoslať dotaz cez ich kontaktný formulár, takže som tak trochu v prdeli.
Určite napíšte PMku, díky moc
neplánuje niekto z vás odtial brat? rád by som sa pridal, a stihol to este do vianoc:).. ked tak PM
Chcel by som sa podeliť o skúsenosti s objednávaním cez http://www.sportsdirect.com.
Takže prvú objednávku (350 libier) som zrealizoval pred dvoma týždňami v piatok a v utorok som mal tovar doma. Tovar mi priniesol kuriér, čiže obavy o tom, že by sa balík "stratil" na pošte mi odpadli.
Druhú objednávku (300 libier) som spravil minulý týždeň vo štvrtok a dnes doobeda mi balík opäť priniesol kuriér.
V prvom prípade sa mi stalo, že objednanú veci mi nedodali z dôvodu jej vypredania avšak do dvoch dní mi peniaze pripísali späť na účet (samozrejme iba za tú chýbajúcu vec).
V každej objednávke mi prišli veci nepoškodené a presne také aké som si objednal.
Takže s touto stránkou som maximálne spokojný.
Takže prvú objednávku (350 libier) som zrealizoval pred dvoma týždňami v piatok a v utorok som mal tovar doma. Tovar mi priniesol kuriér, čiže obavy o tom, že by sa balík "stratil" na pošte mi odpadli.
Druhú objednávku (300 libier) som spravil minulý týždeň vo štvrtok a dnes doobeda mi balík opäť priniesol kuriér.
V prvom prípade sa mi stalo, že objednanú veci mi nedodali z dôvodu jej vypredania avšak do dvoch dní mi peniaze pripísali späť na účet (samozrejme iba za tú chýbajúcu vec).
V každej objednávke mi prišli veci nepoškodené a presne také aké som si objednal.
Takže s touto stránkou som maximálne spokojný.
Takze kolko ma vyjde postovne na Slovensko?? Vsade pise nieco ine 
jozefitko napísal:Takze kolko ma vyjde postovne na Slovensko?? Vsade pise nieco ine
19.90 libry. T.j. cca 24 € (záleží od aktuálneho kurzu) A je jedno či má balík 150 KG alebo 2 KG stále to bude 19,90 Libry
Ako to je s tymi trikami NIke pri ktorych je napisane 2 za 16 GBP ? ked ich dam do kosika pise stale 19.88 a nie 16 tak ako to teda je ?
16 stiahne z uctu a este ak niekto vie je jedno ci budu trika ravnake alebo si vyberiem dva pri ktorych je napisane 2 za 16 a nezalezi na druhu tricka ?
16 stiahne z uctu a este ak niekto vie je jedno ci budu trika ravnake alebo si vyberiem dva pri ktorych je napisane 2 za 16 a nezalezi na druhu tricka ?
a nepreratava ti to v košiku už na € ? lebo tých 16 libier je zhruba tolko € kolko ti zarata v košiku
da sa v sportsdirekte platit aj normal obycajnou kartou?
• Visaroman3338 napísal:da sa v sportsdirekte platit aj normal obycajnou kartou?
• Master Card
• Visa Electron
• Visa Debit
• Maestro
• Solo
• American Express
Neobjednava si nahodou niekto teraz veci zos sportsdirect.com ?? By sme sa mohli dohodnut a objednam s nim hmm ked niečo pište SS..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako je to s objednavkou, ktora bola odoslana a veci neboli skladom??? Pred Vianocami sme par ludi spravili vacsi nakup, mal som tam veci za cca. 170 eur a z toho neprislo par veci. Pocas objednavania bolo vsetko skladom, ked vsak prisiel balik, tak tam chybala mikina, tricko a nejake mensie veci, spolu za asi 30-40 eur. Co v takomto pripade, vratia spat peniaze alebo poslu dodatocne tie veci???
vracajú peniaze
-
hojko
Site Admin
Ako dlho to asi trva??? Su to uz viac ako dva tyzdne...
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa toto nestalo este. ak nieco nebolo skladom tak ma informovali, ci aj tak chcem zvysok objednavky...
a tiez sa mi 2x uz stalo, ze mi neprisli take veci ako som si objednal :-/
a tiez sa mi 2x uz stalo, ze mi neprisli take veci ako som si objednal :-/
Zdravim ,
chcel by som sa vas spytat, ci niekto z vas uz platil v tomto shope cez slovensku sporitelnu visa electron.. pretoze mam problem s tranzakciou platby nejako to nechce ist moja objednavka je cca 320l
/niesom si isty ci mam spravne vyplnene udaje ten Security cod : su posledne 3cisla na zadnej strane kreditky?
dakujem
chcel by som sa vas spytat, ci niekto z vas uz platil v tomto shope cez slovensku sporitelnu visa electron.. pretoze mam problem s tranzakciou platby nejako to nechce ist moja objednavka je cca 320l
/niesom si isty ci mam spravne vyplnene udaje ten Security cod : su posledne 3cisla na zadnej strane kreditky?
dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
hej, len si zisti, ci mas dost penazi na ucte a aky mas limit. lebo ta karta je podporovana