Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa jackb »

skusal niekto JB na 4.1 cez limera1n? funguje to? inak po Vianociach sa chystam z 3G na 4G... teda ked budu peniazky :)
na Slovensku teda problem so signalom nie je?
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

iPad 3.2.2 limera1n plne funkcni. Btw, je unpatchable, cize terajsie iPhone/iTouch/iPad su navzdy jb-knute. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

viem, ze je exploit dovolujuci vecne utekanie z vazenia, kedze ma HW charakter, len som nevedel, ze uz je vyuzity v JB na 4.1...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Mam taky mensi zahadny problem, v iOS 4.0.1 /jailbroken/ na iPhone 4 mi na kamere neukazuje zoom slider. Raz tam urcite bol, kedze teraz mam kameru permanentne priblizenu asi na polovicu, ale teraz ho tam vobec nevidim. Ani po touchfocuse, ani ked natacam, ani ked nenatacm... vo fotorezime ho vidno normalne.
Co s tym? Je to volaky bug vyrieseny v 4.1?
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

jackb napísal:skusal niekto JB na 4.1 cez limera1n? funguje to? inak po Vianociach sa chystam z 3G na 4G... teda ked budu peniazky :)
na Slovensku teda problem so signalom nie je?
Problem so signalom je, mne tak spadol signal velakrat doma. Nove revizie naskladnene po 30.9 uz nemaju mat tak velky problem.
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

ahojte kamaradi

mozem urobit jailbreak mojho 3gs-ka ktore ma new bootrom s FW 3.1.3? a ak ano tak aky je postup? a odporucate urobit zalohu? ak ano aky je tiez postup?

dik
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Nyssow
Darca
Darca

Napísal som na svoj blog jeden článok o iPade, keďže sa v poslednom čase stretávam s veľkou kritikou na toto zariadenie, hlavne od strany tých čo ho nikdy ani nedržali v rukách. Aký je zbytočný, a netbook je omnoho lepší etc..

Nie som si úplne istý, či tu môžem dať odkaz na svoj blog, no ubezpečujem Vás, že je to čisto neziskový blog, bez akejkoľvek reklamy.

(ak by bol nejaky problém, kľudne mi odkaz zmažte)

http://matusovic.blogspot.com/2010/10/n ... ne-je.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nie zlé, ale oprav si tam zopár gramatických chýb, napríklad "S vlastnej skúsenosti", atď. Možno to vyzneje ako rant Grammar Naziho, ale je to iba také priateľské upozornenie :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Clanok obahujuci iPad je zbytocny. To zariadenie je momentalne uzivatelsky najlepsie hodnoteny gadget (90% spokojnost) aky kedy existoval. Ten sa proste obhajuje sam :-D

Mimochodom netbooky taktiez vydrzia aj tych 10 hodin. Sice ten HW neutiahne prakticky nic, ale na tu hodnotu sa pri Wifi surfovani proste dostanes. Na druhej strane tych 10 hodin utiahne iPad aj pri kombinovanom pouzivani, vcetne graficky narocnych aplikacii, alebo prehravani videa (god bless h.264 optimalizaciu), takze je to v tomto uplne ina liga.

A inak pre kazdeho, kto by chcel nadavat na slaby vykon iPadu (nastastie som zatial nikoho takeho nestretol) mam prichystanu aplikaciu "Epic citadel". Ak cloveka nepresvedci bezchybne beziaci Unreal 3 engine, tak uz asi nic :-D
Msoul
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa Msoul »

Stopa napísal: Ak cloveka nepresvedci bezchybne beziaci Unreal 3 engine, tak uz asi nic :-D
Sice otestovane len na ip4, ale aj tak, po prechadzke si musi asi kazdy vyfuknut :)
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

No teraz som to nahodil na iP3GS - tak toto uz je ina kava :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ta še mi podarelo... :D
iPhone 4, pad na displej asi z metra a pol... chvalabohu nic neprasklo, ale v displeji je ryha. Neni velka, vidno ju skoro z kazdeho uhla ale vsimnete si ju az ked budete chciet si ju vsimnut. Samozrejme lame svetlo z pixelov a serie ma. Pomoze DISPLEX? Alebo nejaky iny pripravok? Lebo menit digitizer za haldu penazi sa mi zrovna nechce :/
Stopa
King
King

Vysiel Gold master iOS 4.2, tato verzia uz nepotrebuje developersky ucet a je obrovska sanca, ze ide o finalny build. Kto chce, staci si stiahnut iTunes 10.1 beta http://www.shoutpedia.com/direct-downlo ... beta-5972/ a potom samotny Gold master tu http://www.gadgetsdna.com/ios-4-2-for-i ... nced/5821/
(obe veci idu stiahnut priamo od Apple, ale treba developersky ucet)
Enjoy, mne akurat prebieha obnova zo zalohy na iPade.
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

Blekota napísal:ahojte kamaradi

mozem urobit jailbreak mojho 3gs-ka ktore ma new bootrom s FW 3.1.3? a ak ano tak aky je postup? a odporucate urobit zalohu? ak ano aky je tiez postup?

dik
urob si aktualizaciu na 4.1 a potom JB cez limera1n. Mam tiez 3GS a novy bootrom a islo to perfektne, samozrejme veci z cydie mi zmizli, ale tak nemam zas nejak vela tam toho do hodinky som mal vsetko spat.
Stopa
King
King

Android ma co dohanat :P http://www.gametrailers.com/video/exclu ... ade/707130 ... i ked po grafickej stranke sa uz ani PSP nechyta, ako povedal Donald Mustard z Epic games:
I didn't take it that seriously until we started making this game. Now I'm like, 'Oh my goodness, this is literally going to be the best looking handheld game ever made'. It's way beyond what a DS or PSP could do. I think it's going to be an interesting future, especially if in two years we can really run Gears of War on an iPhone.
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

mohol by niekto odfotiť nejaký text v časopise alebo niečo ako to vyzerá chcel by som to vidieť lebo asi si kúpim iPhone :) a chcel by som ho využiť napr. aj na prefocovanie poznámok v škole :D
ešte, že keď si kúpim nový iPhone 3GS aký bude mať FW alebo čo to je? :D pretože si zháňam o tom nejaké info a všade sú samé aktualizácie toho :D
Nyssow
Darca
Darca

firmware tam bude podla toho kde to kupujes, ak priamo od operatora bude tam asi 4.1 az 4.2 (4.2 vyjde asi buduci tyzden), skor si daj pozor na unlock (t-mobile blokuje, s tym su omnoho vacsie problemy)
teda ak chces jailbrekovat, ak nie Ta verzia iOS nemusi zaujimat.., za predpokladu ze bude factory unlocked, ak nie treba aj jailbreakovat aj unlockovat..
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

bez toho jailbreaku mi nepôjdu stiahnuté hry a aplikácie z internetu?
takže keď tam chcem jailbreak tak jailbreaknút sa dá hociaký FW?
chcem ho až na Vianoce takže už to bude asi 4.2 ale kde sa to dá pozrieť aký to má vlastne FW?
Asi si ho nekúpim u operátora ale u jednej firmy z elektronikou tam to je vždy lacnejšie :) tak mám sa ho spýtať jaký tam bude ten FW? alebo tam bude automaticky ten najnovší?
keby som bol napr. v O2 tak by bolo asu dosť nevhodné sa pýtať na ten jailbreak alebo FW? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

na JBnutie by to bolo pekne sproste a mohol by si si teoreticky pekne zavarit... ved vacsinou sa JBuje na to aby si mohol pouzivat aplikacie za ktore neracis platit...
ked ho dostanes do ruk tak nastavenia - vseobecne - informacie - verzia ;)
Napísať odpoveď