na Slovensku teda problem so signalom nie je?
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
skusal niekto JB na 4.1 cez limera1n? funguje to? inak po Vianociach sa chystam z 3G na 4G... teda ked budu peniazky 
iPad 3.2.2 limera1n plne funkcni. Btw, je unpatchable, cize terajsie iPhone/iTouch/iPad su navzdy jb-knute. 
viem, ze je exploit dovolujuci vecne utekanie z vazenia, kedze ma HW charakter, len som nevedel, ze uz je vyuzity v JB na 4.1...
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mam taky mensi zahadny problem, v iOS 4.0.1 /jailbroken/ na iPhone 4 mi na kamere neukazuje zoom slider. Raz tam urcite bol, kedze teraz mam kameru permanentne priblizenu asi na polovicu, ale teraz ho tam vobec nevidim. Ani po touchfocuse, ani ked natacam, ani ked nenatacm... vo fotorezime ho vidno normalne.
Co s tym? Je to volaky bug vyrieseny v 4.1?
Co s tym? Je to volaky bug vyrieseny v 4.1?
Problem so signalom je, mne tak spadol signal velakrat doma. Nove revizie naskladnene po 30.9 uz nemaju mat tak velky problem.jackb napísal:skusal niekto JB na 4.1 cez limera1n? funguje to? inak po Vianociach sa chystam z 3G na 4G... teda ked budu peniazky
ahojte kamaradi
mozem urobit jailbreak mojho 3gs-ka ktore ma new bootrom s FW 3.1.3? a ak ano tak aky je postup? a odporucate urobit zalohu? ak ano aky je tiez postup?
dik
mozem urobit jailbreak mojho 3gs-ka ktore ma new bootrom s FW 3.1.3? a ak ano tak aky je postup? a odporucate urobit zalohu? ak ano aky je tiez postup?
dik
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?p=254632#p254632
tu je kompletný návod
tu je kompletný návod
Napísal som na svoj blog jeden článok o iPade, keďže sa v poslednom čase stretávam s veľkou kritikou na toto zariadenie, hlavne od strany tých čo ho nikdy ani nedržali v rukách. Aký je zbytočný, a netbook je omnoho lepší etc..
Nie som si úplne istý, či tu môžem dať odkaz na svoj blog, no ubezpečujem Vás, že je to čisto neziskový blog, bez akejkoľvek reklamy.
(ak by bol nejaky problém, kľudne mi odkaz zmažte)
http://matusovic.blogspot.com/2010/10/n ... ne-je.html
Nie som si úplne istý, či tu môžem dať odkaz na svoj blog, no ubezpečujem Vás, že je to čisto neziskový blog, bez akejkoľvek reklamy.
(ak by bol nejaky problém, kľudne mi odkaz zmažte)
http://matusovic.blogspot.com/2010/10/n ... ne-je.html
-
seth82
Darca
Nie zlé, ale oprav si tam zopár gramatických chýb, napríklad "S vlastnej skúsenosti", atď. Možno to vyzneje ako rant Grammar Naziho, ale je to iba také priateľské upozornenie 
Clanok obahujuci iPad je zbytocny. To zariadenie je momentalne uzivatelsky najlepsie hodnoteny gadget (90% spokojnost) aky kedy existoval. Ten sa proste obhajuje sam 
Mimochodom netbooky taktiez vydrzia aj tych 10 hodin. Sice ten HW neutiahne prakticky nic, ale na tu hodnotu sa pri Wifi surfovani proste dostanes. Na druhej strane tych 10 hodin utiahne iPad aj pri kombinovanom pouzivani, vcetne graficky narocnych aplikacii, alebo prehravani videa (god bless h.264 optimalizaciu), takze je to v tomto uplne ina liga.
A inak pre kazdeho, kto by chcel nadavat na slaby vykon iPadu (nastastie som zatial nikoho takeho nestretol) mam prichystanu aplikaciu "Epic citadel". Ak cloveka nepresvedci bezchybne beziaci Unreal 3 engine, tak uz asi nic
Mimochodom netbooky taktiez vydrzia aj tych 10 hodin. Sice ten HW neutiahne prakticky nic, ale na tu hodnotu sa pri Wifi surfovani proste dostanes. Na druhej strane tych 10 hodin utiahne iPad aj pri kombinovanom pouzivani, vcetne graficky narocnych aplikacii, alebo prehravani videa (god bless h.264 optimalizaciu), takze je to v tomto uplne ina liga.
A inak pre kazdeho, kto by chcel nadavat na slaby vykon iPadu (nastastie som zatial nikoho takeho nestretol) mam prichystanu aplikaciu "Epic citadel". Ak cloveka nepresvedci bezchybne beziaci Unreal 3 engine, tak uz asi nic
-
Msoul
Amateur
Všetko okolo iPhone
Sice otestovane len na ip4, ale aj tak, po prechadzke si musi asi kazdy vyfuknutStopa napísal: Ak cloveka nepresvedci bezchybne beziaci Unreal 3 engine, tak uz asi nic
No teraz som to nahodil na iP3GS - tak toto uz je ina kava 
-
moosha
Darca
Ta še mi podarelo... 
iPhone 4, pad na displej asi z metra a pol... chvalabohu nic neprasklo, ale v displeji je ryha. Neni velka, vidno ju skoro z kazdeho uhla ale vsimnete si ju az ked budete chciet si ju vsimnut. Samozrejme lame svetlo z pixelov a serie ma. Pomoze DISPLEX? Alebo nejaky iny pripravok? Lebo menit digitizer za haldu penazi sa mi zrovna nechce
iPhone 4, pad na displej asi z metra a pol... chvalabohu nic neprasklo, ale v displeji je ryha. Neni velka, vidno ju skoro z kazdeho uhla ale vsimnete si ju az ked budete chciet si ju vsimnut. Samozrejme lame svetlo z pixelov a serie ma. Pomoze DISPLEX? Alebo nejaky iny pripravok? Lebo menit digitizer za haldu penazi sa mi zrovna nechce
Vysiel Gold master iOS 4.2, tato verzia uz nepotrebuje developersky ucet a je obrovska sanca, ze ide o finalny build. Kto chce, staci si stiahnut iTunes 10.1 beta http://www.shoutpedia.com/direct-downlo ... beta-5972/ a potom samotny Gold master tu http://www.gadgetsdna.com/ios-4-2-for-i ... nced/5821/
(obe veci idu stiahnut priamo od Apple, ale treba developersky ucet)
Enjoy, mne akurat prebieha obnova zo zalohy na iPade.
(obe veci idu stiahnut priamo od Apple, ale treba developersky ucet)
Enjoy, mne akurat prebieha obnova zo zalohy na iPade.
-
wayne
Light Expert
urob si aktualizaciu na 4.1 a potom JB cez limera1n. Mam tiez 3GS a novy bootrom a islo to perfektne, samozrejme veci z cydie mi zmizli, ale tak nemam zas nejak vela tam toho do hodinky som mal vsetko spat.Blekota napísal:ahojte kamaradi
dik
Android ma co dohanat
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... ade/707130 ... i ked po grafickej stranke sa uz ani PSP nechyta, ako povedal Donald Mustard z Epic games:
I didn't take it that seriously until we started making this game. Now I'm like, 'Oh my goodness, this is literally going to be the best looking handheld game ever made'. It's way beyond what a DS or PSP could do. I think it's going to be an interesting future, especially if in two years we can really run Gears of War on an iPhone.
mohol by niekto odfotiť nejaký text v časopise alebo niečo ako to vyzerá chcel by som to vidieť lebo asi si kúpim iPhone
a chcel by som ho využiť napr. aj na prefocovanie poznámok v škole 
ešte, že keď si kúpim nový iPhone 3GS aký bude mať FW alebo čo to je?
pretože si zháňam o tom nejaké info a všade sú samé aktualizácie toho 
ešte, že keď si kúpim nový iPhone 3GS aký bude mať FW alebo čo to je?
firmware tam bude podla toho kde to kupujes, ak priamo od operatora bude tam asi 4.1 az 4.2 (4.2 vyjde asi buduci tyzden), skor si daj pozor na unlock (t-mobile blokuje, s tym su omnoho vacsie problemy)
teda ak chces jailbrekovat, ak nie Ta verzia iOS nemusi zaujimat.., za predpokladu ze bude factory unlocked, ak nie treba aj jailbreakovat aj unlockovat..
teda ak chces jailbrekovat, ak nie Ta verzia iOS nemusi zaujimat.., za predpokladu ze bude factory unlocked, ak nie treba aj jailbreakovat aj unlockovat..
bez toho jailbreaku mi nepôjdu stiahnuté hry a aplikácie z internetu?
takže keď tam chcem jailbreak tak jailbreaknút sa dá hociaký FW?
chcem ho až na Vianoce takže už to bude asi 4.2 ale kde sa to dá pozrieť aký to má vlastne FW?
Asi si ho nekúpim u operátora ale u jednej firmy z elektronikou tam to je vždy lacnejšie
tak mám sa ho spýtať jaký tam bude ten FW? alebo tam bude automaticky ten najnovší?
keby som bol napr. v O2 tak by bolo asu dosť nevhodné sa pýtať na ten jailbreak alebo FW?
takže keď tam chcem jailbreak tak jailbreaknút sa dá hociaký FW?
chcem ho až na Vianoce takže už to bude asi 4.2 ale kde sa to dá pozrieť aký to má vlastne FW?
Asi si ho nekúpim u operátora ale u jednej firmy z elektronikou tam to je vždy lacnejšie
keby som bol napr. v O2 tak by bolo asu dosť nevhodné sa pýtať na ten jailbreak alebo FW?
na JBnutie by to bolo pekne sproste a mohol by si si teoreticky pekne zavarit... ved vacsinou sa JBuje na to aby si mohol pouzivat aplikacie za ktore neracis platit...
ked ho dostanes do ruk tak nastavenia - vseobecne - informacie - verzia
ked ho dostanes do ruk tak nastavenia - vseobecne - informacie - verzia