SHIFT 2 : UNLEASHED
-
Bendy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Need For Speed SHIFT 2
škoda že je to screen zo Shiftu jednotky a nfs určite nevíde začiatkom roka 
-
Ba-Yo
Light Professional
Je tam ten Screen lebo z 2 zatial nic neni iba ze by mala vyjst zaciatkom roka 2011
-
lekoklatik
VIP
Tak načo sem dávaš screen z jednotky.
"Need for Speed: Shift 2 vyjde v prvom kvartáli budúceho roka a nič bližšie zatiaľ nevieme. Milovníkov NFS čaká perný polrok - 19. 11. 2010 má vyjsť arkádovejšie ladené Hot Pursuit a o cca 3 mesiace neskôr budeme jazdiť s väčším dôrazom na realizmus v Shift 2."
-
Ba-Yo
Light Professional
Re: Need For Speed SHIFT 2 : UNLEASHED
Ako ste si stihli všimnúť Shift 2 bude mať podtitul Unleashed a to z toho dôvodu ,že nemajú ochrannú známku na názov Shift 2 a tú vlastní spoločnosť Armor Games a preto museli upraviť názov hry.
nenormálne sa teším, jednotka ma strašne zabavila, ale keď prišla forza tak sa to už proste nemohlo rovnať 
Snad to spravia lepsie ako 1, ta grafika bola strasne cudna, aj co vidim na videach, a optimalizacia tiez za vela nestala. Oproti gameplayom pred vidanim to vyzeralo inac
-
Anubis-artS
Light Expert
Grafika bola čudná? Hral si to na full? .....Pascalwb napísal:Snad to spravia lepsie ako 1, ta grafika bola strasne cudna, aj co vidim na videach, a optimalizacia tiez za vela nestala. Oproti gameplayom pred vidanim to vyzeralo inac
grafika bola praveze velmi dobra.Pascalwb napísal:Snad to spravia lepsie ako 1, ta grafika bola strasne cudna, aj co vidim na videach, a optimalizacia tiez za vela nestala. Oproti gameplayom pred vidanim to vyzeralo inac
a s optimalizaciou tiez nebol problem, pamatam ze som to spustil bez problemu na full hd rozliseni s dvojjadrovym procakom, 2gb ramky a geforce 9600gt
nwm, ale viem ze po vidani tam boli nejake problemy, kazdemu to islo vselijak inac, mne to napriklad ked som si dal sam trat nesekalo vobec, ale akonahle tam uz boli 2 auta bolo to nehratelne. Mozno to patch vyriesil, ale mam radsej hry od CM, tie sa mi zdaju lepsie optimalizovane.
No neviem nejak vela je tych NeedForSpeed-ov
... Shift (co bol pre mna dost prepadak) potom World onedlho vide Hot Pursuit a na zaciatku roku dalsi ? Nieze by mi to vadilo ale dufam ze bude lepsi jak Shift. Zatial u mna vedie Underground 2 a Most Wanted 
Myslim že téma by sa mala premenovať. Už to vraj nebude spadať pod NFS
games.cz:
games.cz:
Krom toho, že už se hra neskrývá v područí značky Need for Speed (snaha o tvorbu nové – více realistické série
-
DeJF
Addict
No tak vyzerá to zatial pekne .
I keď sa troška bojim teho pohladu priamo z helmy . Pre mna to bude dosť rušivé mat okolo obrazu tú blbosť z helmy ^^
I keď sa troška bojim teho pohladu priamo z helmy . Pre mna to bude dosť rušivé mat okolo obrazu tú blbosť z helmy ^^
-
Nadeo
Guru wannabe
To iste povedali o Shift, ze to nebude arkada... a co je z toho? arkada jak p**a
pohlad z helmi, sa asi mysli z kokpitu, mne bol shift, nesympaticky, ako nadherne boli videa, tak sa mne osobne hra nepacila, od ovladania az po grafiku, vtomto umna CM vedie. Chcelo by to nejaky model ovladania, nejaky schopny, a tu grafiku tiez nejaku normalnu, lebo co si pamatam selijake odlesky to malo. Natomvideu je tusim SPa ne.
Mne sa nahodou Shift pacil. Doteraz to mam nainstalovane, no nejak to nehravam. Ale nebolo to zle. bolo to rozhodne lepsie ako ProStreet, Undercover a Carbon, ale na ostatne diely to nemalo.
Tu je par novych screenov, no co vyzera to pekne, ale som zvedavi na gameplay
http://www.virtualr.net/need-for-speed- ... -revealed/
http://www.virtualr.net/need-for-speed- ... -revealed/