Hm, ano inkvizícia mi už v dnešnej dobe vzala pár dobrých kamarátov. Najprv ich lámali na kolese a potom upálili. Popierali dogmy.je to nieco take ako keby niekto v krestanstve popieral dogmy...
Hughito - trafená hus zagága?
Hm, ano inkvizícia mi už v dnešnej dobe vzala pár dobrých kamarátov. Najprv ich lámali na kolese a potom upálili. Popierali dogmy.je to nieco take ako keby niekto v krestanstve popieral dogmy...
Samozrejme, lebo viem, že keby Ivan mal konkretizovať, tak tam automaticky šupne aj mňa.Hughito - trafená hus zagága?
Ehm, si si isty, ze tu svoju prvu vetu beries vazne? Ak ano, co so si robil na dejepise ked sa brali najnovsie dejiny vo svete?KaptMichal napísal:V Iráne vládnu islamskí fundamentalisti? Irán je krajina, ktorá sa ako jediná nesklonila pred USA a vplyvu sionizmu.
kapt michal tak sa tam PRESŤAHUJ, bude na slovensku o jedného blázna menej...KaptMichal napísal:jackb skús sledovať čo robí Irán a Ahmadinedžád, čo hovorí a ako vystupuje atď atď... Osobne som rád že sú aj také krajiny, aj keď sa tam možno žije (z nášho pohľadu) tak si nenechajú diktovať a šlapať po hlavách.
Stoporko napísal:silmarill: takže ty súhlasíš s pozitívnou diskrimináciou cigánov, so stavom súčasnej politiky, s geopolitcikou vládou USA bez reálneho oponenta, totálne zlým spôsobom rozdeľovania zdrojov, potravy...Prajem tvojim vnúčatám príjemný život. Práve na tieto "normálnosti" som narážal. Tým nevravím, že v Irán je dokonalý, po nociach onanujem na KĽDR a podobne!
Na prvú časť tvojej otázky som snáď odpovedal, druhá časť: Irán sa mi páči v tom, že si nenechá diktovať od amíkov, ide si za svojim (jadro - elektráreň a kľudne by som im doprial aj nejakú tú raketu) aj napriek kydom EU, OSN a iných chumajkov, ktorí jadro dovolia len tomu, komu sú poplatní a kto im nevadí (prečo Izrael jadro (zbrane, nie elektráreň!) má? Kto dal právo istej úzkej skupinke rozhodovať ktorý suverénny štát ma právo na ktoré technológie???)
Musim sa velmi hlasno smiat.silmarill napísal:pre mňa je rozdiel keď má raketu demokratická krajina a keď ju má banda teroristických náboženských fundamentalistov.
proste tu MUSÍ byť intervencia západu, lebo za chvíľku v Európe vyrastú na alahovu oslavu atómové hríby.
Ked tu budes nabuduce postovat svoje hrozostrasne clanky z roku 2007, aspon si over aky je sucasny stav. Zakon totizto nevstupil do platnosti: http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h110-1955 . Takisto nechapem preco ten zakon asociujes s Obamom. Mozno by mi to ozrejmilo video z prveho clanku, no bolo zmazane.kali520 napísal:Musim sa velmi hlasno smiat.
Prezident Obama navrhuje vybudovat nový legální systém, který bude stát samostatně mimo současné zákony a soudy, a který umožní zavřít kohokoliv na neomezeně dlouhou dobu bez obvinění - jen jako prevenci, že by mohl spáchat nějaký zločin v budoucnosti.
Zánik svobody projevu v Americe je za dveřmi. Má ho stvrdit nový zákon nazvaný Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act (Zákon pro boj s násilným radikalismem a domácím terorismem), který je chytře formulován tak, aby umožňoval vládě USA zatknout a uvěznit každého, kdo se otevřeně vyjadřuje proti Bushově administrativě, válce proti Iráku, ministerstvu pro vnitřní bezpečnost nebo jakékoli jiné vládní organizaci (včetně FDA). Zákon už prošel sněmovnou 405 velezrádnými hlasy proti 6 a nyní se jím zabývá senát, přičemž k hlasování může dojít každou chvíli.
http://www.zvedavec.org/komentare/2007/ ... 50502f7df5