Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa beardie »

robis z neho vacsieho debila ako je preukazane

//oprava: robis z neho idiota a pritom je len imbecil
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

*facepalm* ty si teda fakt bunka ... toto nema zmysel
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

od IQ41 ku psovi, od psa ku bunke.
...kde to skončí? u atómu uhlíka? u Higgsovho bozónu?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

evidentne niekde nastava chyba...ked sa narodi clovek s mentalnou retardaciou, prostredie v nom posiluje patologie jeho osobnosti...coho nasledkom je spachanie ohavneho trestneho cinu...jeho pravoplatne odsudenie...a napriek tomu sa nic nevyriesilo a spolocnost ma dalej obavy...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

HERP DERP.

//Pinhead: dík, ko*ot som. Nepozrel som si tému dozadu, ste to tu zaspamovali tak, že ani neviem, že čo sa deje :)
Prílohy
fial
fial
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

seth,
práve o tom sa tu včera dosť živo diskutovalo :wink: ....

edit.
jj..... to sa stáva niekedy....
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja som za to, aby sa ludia, ktori sa narodia s neliecitelnymi dusevnymi chorobami jednoducho odstranovali. Predstavte si pod tym co chcete :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

pricom absolutne nerozlisujes pojem liecitelny a vyliecitelny...podla teba je spravne, ked ludska spolocnost, ktora nazyva seba vyspelou, vyuziva moderne prostriedky, dokaze rozbit atom, klonovat, vytvorit umelu bunku...a zaroven "odstranuje" dusevne chorych ? preco neodstranujeme aj tych telesne chorych ?
silmarill
King
King

Frco napísal:Ja som za to, aby sa ludia, ktori sa narodia s neliecitelnymi dusevnymi chorobami jednoducho odstranovali. Predstavte si pod tym co chcete :)
This is NOT Sparta! :evil:

myslíš ľudí so všetkými neliečiteľnými duševnými poruchami? aj kleptomanov, ľudí trpiacich (mánio)depresiou, OCD, ľudí s panickou poruchou atď? lebo duševné choroby sú prakticky neliečiteľné, dajú sa len utlmiť. to nie je chrípka ktorú proste vyležíš.
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Ja ich nemusím myslím, že sa tu majú veľmi dobre ale keby bolo na mne nechal by som ich odviesť všetkých niekde daleko s väčšinou nemám dobré skúsenosti je to odpad spoločnosti i ked nájde sa zopár, ktorí sú normálny. Inak tento článok ma pobavil potom čo som predtým čítal o kandidátovi, ktorý chce zbúrať Lunik IX http://www.aktuality.sk/clanok/177129/n ... uzernikov/
Pinhead
King
King

http://zpravy.idnes.cz/mladsi-z-nasilni ... zpravy_alh

ešte v súvislosti s tým prípadom v Čechách..... Ako vidno, tomu mladšiemu útočníkovi asi ani polepšovňa nepomôže.....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

"Jakákoli drobnost u něj vyvolává agresi. Stačí, když po něm učitelka chce, aby četl nebo psal diktát. Několikrát se na ně i rozpřáhl. Asistent mu však ruku včas chytil a zklidnil ho," popsala ředitelka.
zklidnil = aspon mu parkrat pekne priyebal? treba to z neho vymlatit
Pinhead
King
King

http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 01125.html

v tých Čechách to majú miestami skutočne veselé.... A pokiaľ už radnica vydáva takéto prehlásenia, tak situácia musí byť veľmi kritická.....
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

pinhead - hnus, velebnosti. Chce se mi blejt... V tom článku ma zaujala okrem iného informácia, ako málo (prakticky vôbec!) sú účinné aktivity na integráciu cigánov do spoločnosti - cenná skúsenosť z prvej ruky. Čo takto ju konečne aplikovať aj u nás a prestať ich pozitívne diskriminovať = zvýhodňovať oproti bielym?
silmarill
King
King

Pinhead napísal:http://zpravy.idnes.cz/mladsi-z-nasilni ... zpravy_alh

ešte v súvislosti s tým prípadom v Čechách..... Ako vidno, tomu mladšiemu útočníkovi asi ani polepšovňa nepomôže.....
v tom článku sa mi páči že 2x spomenuli že sa jedná o róma. naše SK noviny by napísali že sa jedná o sociálne slabšieho jedinca z osady :(
Pinhead
King
King

Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pinhead - dík za zaujímavé a poučné články a videá, čo do tejto témy postuješ. Návrh: dávajme si ich do statusov na facebooku - nech je tá sociálna sieť aspoň raz v živote k niečomu užitočná. Ak o takomto vyčíňaní bude vedieť veeeeľa ľudí a všeobecná spoločenská nasranosť presiahne určitú mieru, politici to už nebudú môcť ignorovať ako doposiaľ. Ak to ignorovať i napriek tomu budú, tak Boh pomáhaj slušným cigánom.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

politikom sa dari ignorovat aj ovela vacsie problemy ako ktore su spojene s neprisposobivymi ludmi...a ako vidis, dalej sa najde dostatok sprostych ludi, co si ich vzdy volia...

ale uznavam, ze ked nasratost ludi stupne, tak sa o to zacnu zaujimat aj politici, ale nie z dovodu, ze by ich trapili problemy ludi...skor z dovodu, ze im ide o ich vlastnu karieru v politike, ziskanie popularity...ved uz aj dnes iba cisto antiromsku agendu vyuziva viacero politkov, pricom neprinasaju ziadne riesenia...
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Každí občan SR aby pri sebe nosil aspoň poplašnú strelnú zbraň s nejakými obrannými nábojmi, ako obranu proti všetkým agresorom a asociálom a psychopatom...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ephramko - zčasti s tebou súhlasím. No uvedom si, že priemerného občana našej krajiny dnes naozaj netrápi nárast štátneho dlhu, tunelovanie podnikov či žabomyšie vojny tých bezchrbticových tam hore. Lebo sa nás to bytostne nedotýka, lebo to neohrozuje našich blízkych, keď idú ulicou. A bežný občan to ani nemá DNES ako zmeniť - ako bežní občania nemáme páky, aby politici robili svoju robotu čestne, zdvihli náš štát z ekonomického a morálneho bahna. No máme páky na to, aby nám zaručili a zadovážili BEZPEČNÉ miesto na život. A tie páky sú veľmi jednoduché. Pretože každý človek s aspoň priemerným IQ, čo politici určite majú, vie, že ak sa občania nebudú cítiť bezpečne a ich nasratosť prekročí isté medze, tak sa o svoju bezpečnosť postarajú sami. Vtedy tečie krv. Je to smutné, je to zlé, no je to samoočistný mechanizmus spoločnosti. A modlím sa, aby tí chumaji tam hore dostali včas rozum a problém vyriešili skôr, ako ľudia vezmú spravodlivosť do svojich rúk - lebo vtedy môžu padať hlavy nie len neprispôsobivých občanov, ale aj tých, ktorí náš štát do týchto sračiek (sorry za výraz, no inak sa to nazvať nedá) doviedli. Tak čakám a dúfam, že nahnevanosť bežných ľudí rýchlo dosiahne potrebnú hodnotu a aby politici začali konať rýchlejšie, než sa ten problém vyrieši postaru.
Napísať odpoveď