Gran Turismo 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Gran Turismo 5

Príspevok od používateľa Andr3w »

Forzu 3 som hral a hram ju tu tu ale rozoberet nebudem, v standard ide menit len farbu nic ine
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

lol to je co ? to takto vyzera v hre ? :lol:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

koli tejto hre som odkladal kupu PS3 vyse roka, ale velmi ma nepresvedcila o svojich kvalitach ako tak pozeram fora, vidim to na Forzu III
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Fatall napísal:koli tejto hre som odkladal kupu PS3 vyse roka, ale velmi ma nepresvedcila o svojich kvalitach ako tak pozeram fora, vidim to na Forzu III
je vela inych titulov kvoli ktorym sa oplati kupit tuto konzolu :P

a gt som si nakoniec objednal, beriem to ako taky upgrade prologue ktory sa mi hral dobre:) skor ci neskor by som to aj tak kupil uz len kvolu tomu, ze je to PS3 only :P + idu vianoce... :)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak som GT5 dohral, teda aspon tu hlavnu liniu ak sa to tak da nazvat, ak by som to mal porovnat s Forzou 3 tak mi to vychadza 60 ku 40 pre GT5.

ak by som to mal zhodnit tak takto:

:plus:

-grafika (miestami az neskutocna, spojenie premium auta s napr. Nurburgringom je nieco nadherne a niekedy skutocne vahate ci hrate hru)
-ovladanie a fyzika
-rychly a prehladny interface
-dlha ale velmi dlha zivotnost (bavit vas to bude stale)
-zvuky auta, hudba,
-tvorba vlastnych trati
-tuning a upravy aut (skutocne ide upravovat vsetko aj karoseriu)
-multiplayer

:minus:
-rozdelenie aut na premium a standard (pre vysvetlenie: premium auta su vsetky nove auta ktore mozete kupit je ich cca 200, vsetky ostatne su pouzite a tie su oznacovane ako standard, popravde sa k nim dostanete az zriedkavo. Je ale dobre mat moznost si stym autom vobec zajazdit...btw pri hre to miestami ani nie je poznat ci sedite v premium voze alebo standard ak nehladate kazdy detail..urcite by som panov zo sectoru kusok opravil pretoze ten screenshot co tam dali nie je pravdivy a auta standard tak skutocne nevyzeraju)

-nascar (nechapem na co to tam je)
-rally (ako take samotne je fajn, ovladanie taktiez super, ale rally trate strasne jednotvarne a nezazivne)
-licencie ( spravil som zatial 3z5 a zial som nikde nevidel ich vyuzitie, zatial)

GT5 mna osobne prekvapilo ohromujucou grafikou, miestami sklamalo a potom opet rozveselilo a stale bude.
Forza 3 je ale minimalne vyrovnanym superom a tak ako je GT5 jednotkou v zavodnych hrach na PS3 tak je Forza jednotkou na Xboxe.

A riesit grafiku sa skutocne neoplati pretoze po case sa to sialenstvo z perfektne ci otrasne vymodelovanych aut vytrati a ostane vam skutocne len sustredenie na zavod:)
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

suhlasim s Andr3w

jazdit nurburgring nordschleife s premiovym autom je niečo neskutočné, takýto zážitok z jazdy som ešte nemal v žiadnej hre, ani vo forze ...
Je to fakt hra ktorá človeka neprestane baviť tak skoro, niektoré časy čo treba zajazdiť na prvé miesto sú dosť náročné, hlavne v special events ked jazdíte AMG academy na nurburgringu nordschleife, to je peklo : )

a DeJF hral si už gt5 že sa tu tak smeješ z toho ? ... ja som sa v hre zatial nestretol s takými kockatými autami, aké sem dávaš ty ; )

niektoré standart autá sú fakt celkom zle spracované ale to neplatí o všetkých, také BMW e46 M3 je dosť pekne spravené aj keď to je standard. ..
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

presne ako vravis, vcera som ziskal Bugatti Veyron a ten je standard ale fakt som na prvy pohlad myslel ze je premium, niektore su na tom horsie ale vacsina aj tych standart vyzeraju minimalne ako tie vase s Forzy takze asi tak:)

Dejf urcite nehral a veri vsetkemu co vidi, staci mu jeden screen a hotovo je to prepadak :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kurnik, uz nech su Vianoce, chcem hrat. :) Slubil som bratovi, ze si to nekupim, nech ma moj darcek z krku. Ale ked to tak citam. :)
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tu najdete spominany veyron, je to standard model a myslim ze to pest na ako ani z daleka nie je

akurat ten borec co to hra tak nejako tie kone nezvlada :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Niekto tu spominal ze rally nic moc.
Ale podla tohto to nevyzera nejak nudne
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

spominal som trate ktore mi prisli jednotvarne a nudne, rally ako take je fajn...dokonca mi pride aj fyzika lepsia nez v inych cisto rally hrach. Hral som trate v special events, je tam klasicke rally a plus to od sebastiana loeba...hlavne rally na snehu je len jedno velke zamrznute jazero a vydlabana cesta a minimum detailov, ale mozno ze to bolo len v tych testoch tak. dnes vyskusam nieco co je pristupne v arcade modu ako to bude tam vyzerat.

inac k tomu rally este

pri starte su az nezmyselne pozapinane skoro vsetky elektronicke systemy ako trakcna kontrola a este dve veci co neviem ako sa presne volaju ale robia to ze auto neskutocne spomaluju a pri vyjazde zo zakrut to ledva akceleruje, preto odporucam vzdy pred rally pretekom si vsetko povypinat max, tracknu nastavit na 1 alebo uplne off...je to uplne ine rally a hlavne realne rally ked sa vsetky tieto hracky povypinaju.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Anubis-artS napísal:suhlasim s Andr3w

jazdit nurburgring nordschleife s premiovym autom je niečo neskutočné, takýto zážitok z jazdy som ešte nemal v žiadnej hre, ani vo forze ...
Je to fakt hra ktorá človeka neprestane baviť tak skoro, niektoré časy čo treba zajazdiť na prvé miesto sú dosť náročné, hlavne v special events ked jazdíte AMG academy na nurburgringu nordschleife, to je peklo : )

a DeJF hral si už gt5 že sa tu tak smeješ z toho ? ... ja som sa v hre zatial nestretol s takými kockatými autami, aké sem dávaš ty ; )

niektoré standart autá sú fakt celkom zle spracované ale to neplatí o všetkých, také BMW e46 M3 je dosť pekne spravené aj keď to je standard. ..
Nehral. A ani si to nepotrebujem zahrať aby som vedel že tá hra je fail . Samo o sebe to rozdelenie aut na tie kategorie je fail . Čo to je za závodnu hru kde na 70% autach nemožem použit pohlad z kokpitu ? . Forza je imo určite lepšia :)

//K- zato že mam pravdu? len si poslužte ;)
///a další,kludne si poslužte dalši,ked vam to zväčši ego . Ale nezabudajte na to že pravdu mám Ja :D
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej ten pohlad celkom nasere, ale mne osobne to nevadi pohlad pouzivam bud klasicky zo zadu alebo s pohladu nad strechou. Volant nemam tak to ani nepotrebujem.Fail ako fail, pohlad vznutra a delenie aut ano ale zvysok fail nie je, ver mi a to ani hrat nemusis :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Andr3w napísal:presne ako vravis, vcera som ziskal Bugatti Veyron a ten je standard ale fakt som na prvy pohlad myslel ze je premium, niektore su na tom horsie ale vacsina aj tych standart vyzeraju minimalne ako tie vase s Forzy takze asi tak:)

Dejf urcite nehral a veri vsetkemu co vidi, staci mu jeden screen a hotovo je to prepadak :D
tak akože jedno z najdrahších aút sveta nedať za premium? teším sa na piatok kedy si tu hru konečne vyskúšam
btw: to akože nemôžem jazdiť s bugatti veyron a mať pohľad z kokpitu?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj presne tak, zial veyron je len ako standard, najprv som ho hladal ako znacku medzi ostatnymi ale nic a potom som ho ziskal po nejakom sampionate. Je to ale skoda toto auto malo byt urcite medzi premium... ale ako som pisal aj na standard vyzera slusne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nevydrzal som. Kupil som dnes. :) Brat mi kupi NFS: HP na Vianoce. :) PSN: p4ra-sk. Uz sa neviem dockat, ked zahram.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

hra neni tak namakana ako sa prezentovalo ale ajtak je to najlepsie vyzerajuca ZAVODNA hra :posilka1: GT5 je king :king:
uz sa tesim na DIRTy 3 :boj:
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Nevydrzal som. Kupil som dnes. :) Brat mi kupi NFS: HP na Vianoce. :) PSN: p4ra-sk. Uz sa neviem dockat, ked zahram.
dobry brat ked ta takto zasobuje hrami:) potom daj vediet ked zahras par pretekov ze co na to vravis, btw nascar v special events je strach a hroza, som rad ze to mam uz za sebou:)
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

prejst sebastian loeb events je riadne psycho, prvú trať som dal na zlato ale ostatné dve som nedal ani na bronz zatial :D
Napísať odpoveď