Gran Turismo 5
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gran Turismo 5
Forzu 3 som hral a hram ju tu tu ale rozoberet nebudem, v standard ide menit len farbu nic ine
lol to je co ? to takto vyzera v hre ?
-
Fatall
Medium Star
koli tejto hre som odkladal kupu PS3 vyse roka, ale velmi ma nepresvedcila o svojich kvalitach ako tak pozeram fora, vidim to na Forzu III
je vela inych titulov kvoli ktorym sa oplati kupit tuto konzoluFatall napísal:koli tejto hre som odkladal kupu PS3 vyse roka, ale velmi ma nepresvedcila o svojich kvalitach ako tak pozeram fora, vidim to na Forzu III
a gt som si nakoniec objednal, beriem to ako taky upgrade prologue ktory sa mi hral dobre:) skor ci neskor by som to aj tak kupil uz len kvolu tomu, ze je to PS3 only
-
Andr3w
Light Professional
no tak som GT5 dohral, teda aspon tu hlavnu liniu ak sa to tak da nazvat, ak by som to mal porovnat s Forzou 3 tak mi to vychadza 60 ku 40 pre GT5.
ak by som to mal zhodnit tak takto:
-grafika (miestami az neskutocna, spojenie premium auta s napr. Nurburgringom je nieco nadherne a niekedy skutocne vahate ci hrate hru)
-ovladanie a fyzika
-rychly a prehladny interface
-dlha ale velmi dlha zivotnost (bavit vas to bude stale)
-zvuky auta, hudba,
-tvorba vlastnych trati
-tuning a upravy aut (skutocne ide upravovat vsetko aj karoseriu)
-multiplayer
-rozdelenie aut na premium a standard (pre vysvetlenie: premium auta su vsetky nove auta ktore mozete kupit je ich cca 200, vsetky ostatne su pouzite a tie su oznacovane ako standard, popravde sa k nim dostanete az zriedkavo. Je ale dobre mat moznost si stym autom vobec zajazdit...btw pri hre to miestami ani nie je poznat ci sedite v premium voze alebo standard ak nehladate kazdy detail..urcite by som panov zo sectoru kusok opravil pretoze ten screenshot co tam dali nie je pravdivy a auta standard tak skutocne nevyzeraju)
-nascar (nechapem na co to tam je)
-rally (ako take samotne je fajn, ovladanie taktiez super, ale rally trate strasne jednotvarne a nezazivne)
-licencie ( spravil som zatial 3z5 a zial som nikde nevidel ich vyuzitie, zatial)
GT5 mna osobne prekvapilo ohromujucou grafikou, miestami sklamalo a potom opet rozveselilo a stale bude.
Forza 3 je ale minimalne vyrovnanym superom a tak ako je GT5 jednotkou v zavodnych hrach na PS3 tak je Forza jednotkou na Xboxe.
A riesit grafiku sa skutocne neoplati pretoze po case sa to sialenstvo z perfektne ci otrasne vymodelovanych aut vytrati a ostane vam skutocne len sustredenie na zavod:)
ak by som to mal zhodnit tak takto:
-grafika (miestami az neskutocna, spojenie premium auta s napr. Nurburgringom je nieco nadherne a niekedy skutocne vahate ci hrate hru)
-ovladanie a fyzika
-rychly a prehladny interface
-dlha ale velmi dlha zivotnost (bavit vas to bude stale)
-zvuky auta, hudba,
-tvorba vlastnych trati
-tuning a upravy aut (skutocne ide upravovat vsetko aj karoseriu)
-multiplayer
-rozdelenie aut na premium a standard (pre vysvetlenie: premium auta su vsetky nove auta ktore mozete kupit je ich cca 200, vsetky ostatne su pouzite a tie su oznacovane ako standard, popravde sa k nim dostanete az zriedkavo. Je ale dobre mat moznost si stym autom vobec zajazdit...btw pri hre to miestami ani nie je poznat ci sedite v premium voze alebo standard ak nehladate kazdy detail..urcite by som panov zo sectoru kusok opravil pretoze ten screenshot co tam dali nie je pravdivy a auta standard tak skutocne nevyzeraju)
-nascar (nechapem na co to tam je)
-rally (ako take samotne je fajn, ovladanie taktiez super, ale rally trate strasne jednotvarne a nezazivne)
-licencie ( spravil som zatial 3z5 a zial som nikde nevidel ich vyuzitie, zatial)
GT5 mna osobne prekvapilo ohromujucou grafikou, miestami sklamalo a potom opet rozveselilo a stale bude.
Forza 3 je ale minimalne vyrovnanym superom a tak ako je GT5 jednotkou v zavodnych hrach na PS3 tak je Forza jednotkou na Xboxe.
A riesit grafiku sa skutocne neoplati pretoze po case sa to sialenstvo z perfektne ci otrasne vymodelovanych aut vytrati a ostane vam skutocne len sustredenie na zavod:)
-
Anubis-artS
Light Expert
suhlasim s Andr3w
jazdit nurburgring nordschleife s premiovym autom je niečo neskutočné, takýto zážitok z jazdy som ešte nemal v žiadnej hre, ani vo forze ...
Je to fakt hra ktorá človeka neprestane baviť tak skoro, niektoré časy čo treba zajazdiť na prvé miesto sú dosť náročné, hlavne v special events ked jazdíte AMG academy na nurburgringu nordschleife, to je peklo : )
a DeJF hral si už gt5 že sa tu tak smeješ z toho ? ... ja som sa v hre zatial nestretol s takými kockatými autami, aké sem dávaš ty ; )
niektoré standart autá sú fakt celkom zle spracované ale to neplatí o všetkých, také BMW e46 M3 je dosť pekne spravené aj keď to je standard. ..
jazdit nurburgring nordschleife s premiovym autom je niečo neskutočné, takýto zážitok z jazdy som ešte nemal v žiadnej hre, ani vo forze ...
Je to fakt hra ktorá človeka neprestane baviť tak skoro, niektoré časy čo treba zajazdiť na prvé miesto sú dosť náročné, hlavne v special events ked jazdíte AMG academy na nurburgringu nordschleife, to je peklo : )
a DeJF hral si už gt5 že sa tu tak smeješ z toho ? ... ja som sa v hre zatial nestretol s takými kockatými autami, aké sem dávaš ty ; )
niektoré standart autá sú fakt celkom zle spracované ale to neplatí o všetkých, také BMW e46 M3 je dosť pekne spravené aj keď to je standard. ..
-
Andr3w
Light Professional
presne ako vravis, vcera som ziskal Bugatti Veyron a ten je standard ale fakt som na prvy pohlad myslel ze je premium, niektore su na tom horsie ale vacsina aj tych standart vyzeraju minimalne ako tie vase s Forzy takze asi tak:)
Dejf urcite nehral a veri vsetkemu co vidi, staci mu jeden screen a hotovo je to prepadak
Dejf urcite nehral a veri vsetkemu co vidi, staci mu jeden screen a hotovo je to prepadak
-
p4ra
Redeemer
Kurnik, uz nech su Vianoce, chcem hrat.
Slubil som bratovi, ze si to nekupim, nech ma moj darcek z krku. Ale ked to tak citam. 
-
Andr3w
Light Professional
tu najdete spominany veyron, je to standard model a myslim ze to pest na ako ani z daleka nie je
akurat ten borec co to hra tak nejako tie kone nezvlada
-
lekoklatik
VIP
Niekto tu spominal ze rally nic moc.
Ale podla tohto to nevyzera nejak nudne
Ale podla tohto to nevyzera nejak nudne
-
Andr3w
Light Professional
spominal som trate ktore mi prisli jednotvarne a nudne, rally ako take je fajn...dokonca mi pride aj fyzika lepsia nez v inych cisto rally hrach. Hral som trate v special events, je tam klasicke rally a plus to od sebastiana loeba...hlavne rally na snehu je len jedno velke zamrznute jazero a vydlabana cesta a minimum detailov, ale mozno ze to bolo len v tych testoch tak. dnes vyskusam nieco co je pristupne v arcade modu ako to bude tam vyzerat.
inac k tomu rally este
pri starte su az nezmyselne pozapinane skoro vsetky elektronicke systemy ako trakcna kontrola a este dve veci co neviem ako sa presne volaju ale robia to ze auto neskutocne spomaluju a pri vyjazde zo zakrut to ledva akceleruje, preto odporucam vzdy pred rally pretekom si vsetko povypinat max, tracknu nastavit na 1 alebo uplne off...je to uplne ine rally a hlavne realne rally ked sa vsetky tieto hracky povypinaju.
inac k tomu rally este
pri starte su az nezmyselne pozapinane skoro vsetky elektronicke systemy ako trakcna kontrola a este dve veci co neviem ako sa presne volaju ale robia to ze auto neskutocne spomaluju a pri vyjazde zo zakrut to ledva akceleruje, preto odporucam vzdy pred rally pretekom si vsetko povypinat max, tracknu nastavit na 1 alebo uplne off...je to uplne ine rally a hlavne realne rally ked sa vsetky tieto hracky povypinaju.
-
DeJF
Addict
Nehral. A ani si to nepotrebujem zahrať aby som vedel že tá hra je fail . Samo o sebe to rozdelenie aut na tie kategorie je fail . Čo to je za závodnu hru kde na 70% autach nemožem použit pohlad z kokpitu ? . Forza je imo určite lepšiaAnubis-artS napísal:suhlasim s Andr3w
//K- zato že mam pravdu? len si poslužte
///a další,kludne si poslužte dalši,ked vam to zväčši ego . Ale nezabudajte na to že pravdu mám Ja
-
Andr3w
Light Professional
Hej ten pohlad celkom nasere, ale mne osobne to nevadi pohlad pouzivam bud klasicky zo zadu alebo s pohladu nad strechou. Volant nemam tak to ani nepotrebujem.Fail ako fail, pohlad vznutra a delenie aut ano ale zvysok fail nie je, ver mi a to ani hrat nemusis 
tak akože jedno z najdrahších aút sveta nedať za premium? teším sa na piatok kedy si tu hru konečne vyskúšamAndr3w napísal:presne ako vravis, vcera som ziskal Bugatti Veyron a ten je standard ale fakt som na prvy pohlad myslel ze je premium, niektore su na tom horsie ale vacsina aj tych standart vyzeraju minimalne ako tie vase s Forzy takze asi tak:)
btw: to akože nemôžem jazdiť s bugatti veyron a mať pohľad z kokpitu?
-
Andr3w
Light Professional
jj presne tak, zial veyron je len ako standard, najprv som ho hladal ako znacku medzi ostatnymi ale nic a potom som ho ziskal po nejakom sampionate. Je to ale skoda toto auto malo byt urcite medzi premium... ale ako som pisal aj na standard vyzera slusne.
-
p4ra
Redeemer
Nevydrzal som. Kupil som dnes.
Brat mi kupi NFS: HP na Vianoce.
PSN: p4ra-sk. Uz sa neviem dockat, ked zahram.
hra neni tak namakana ako sa prezentovalo ale ajtak je to najlepsie vyzerajuca ZAVODNA hra
GT5 je king 
uz sa tesim na DIRTy 3
uz sa tesim na DIRTy 3
-
Andr3w
Light Professional
dobry brat ked ta takto zasobuje hrami:) potom daj vediet ked zahras par pretekov ze co na to vravis, btw nascar v special events je strach a hroza, som rad ze to mam uz za sebou:)p4ra napísal:Nevydrzal som. Kupil som dnes.Brat mi kupi NFS: HP na Vianoce.
PSN: p4ra-sk. Uz sa neviem dockat, ked zahram.
-
Anubis-artS
Light Expert
prejst sebastian loeb events je riadne psycho, prvú trať som dal na zlato ale ostatné dve som nedal ani na bronz zatial