Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa martinsos »

Pinhead napísal:http://krimi.noviny.sk/krimi-clanky/30- ... -sali.html

banda jedna v-y-j-e-b-a-n-á.....

Hmm tak hentý si nezaslúžia nič iné než zastreliť a povešať po lampách v Šali na výstrahu ostatným ,aby sa to už nestalo. Keď aj biely sú tiež špiny ,ale aby lovili 10ti ako vlci v smečke nejaké jelene ,to je fakt len cigánska mentalita...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, že cigánska mentalita. To sú závery... :roll:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Heh, že cigánska mentalita. To sú závery... :roll:
Zaver velmi blizke realite.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

asi ste este nepoculi o skinoch, ktori tiez nejdu na ferovku, ale napadaju vacsinou 1-2 obete vo velkej presile...to znamena, ze aj skini maju cigansku mentalitu ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Zrejme áno. :lol:
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

tak keď sa budú takto množiť dopadne to s nami zle... 22 ročná mamička má 4 deti a 5. čaká... HARDCORE
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

xmatkoo napísal:tak keď sa budú takto množiť dopadne to s nami zle... 16 ročná mamička má 4 deti a 5. čaká... HARDCORE
trošku oprava
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

:mrgreen: http://www.sme.sk/c/5677786/muz-z-predv ... upeze.html

asi si necham od Slotu vyvestit cisla sportky
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

nemám rád romov som "rasista" ale keď je róm normálny čisto sa oblieka nemám nič proti nemu :)
arpiboy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa arpiboy »

martinsos napísal:

Hmm tak hentý si nezaslúžia nič iné než zastreliť a povešať po lampách v Šali na výstrahu ostatným ,aby sa to už nestalo. Keď aj biely sú tiež špiny ,ale aby lovili 10ti ako vlci v smečke nejaké jelene ,to je fakt len cigánska mentalita...
Ale viete co je este smutne ? Ze to auto, co islo po ceste to proste obislo ako keby sa nic nedialo. Na jednej strane chapem, ze sa bal, ze mozu napadnut aj jeho, ale to je taka nejaka nasa mentalita, ze radsej sa pozriem inym smerom a budem dufat, ze mne sa to nestane. A to nie je spravne. Mal aspon ostat stat a trubit...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mal ich nabrať :lol:
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Auto sa dá použiť ako zbraň ale sám neviem ako by som sa zachoval v takej situácií.Stále treba zvážiť svoje schopnosti a zručnosti.Ale určite by som chcel pomôcť.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Viem len to že by stačilo zatrúbiť a tí magori by ho už nahlas posielali niekam... Nie to ešte aby zastavil... Možno keby mal zbraň na sebaobranu... prípadne nejaký zdatný človek... Ale inak keby sa do nich pustil asi by mu rozbili auto aj papuľu... Záleži od situácie... ale asi by som niečo aspoň skúsil...

Teraz trochu odbehnem... Ale minule ma neskutočne vyľakala a zároveň nasrala skupina asi 20tich rómov ktorí šli po tme bez akýchkoľvek reflexných prvkov štyria vedľa seba a boli roztiahnutí aspoň na 30m... Jednak si ich všimnúť za zákrutou bol problém nie to ešte ich obíjsť keď šlo oproti auto... A tí magori sa ani trochu neposunuli...
Ale keby sa nedajbože niečo stalo tak nezastaviť je trestné.. a keď človek zastaví tak ho dobijú...
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Keby ich náhodou prejdeš tak nedostaneš basu len za zrazenie človeka ,ale aj za rasizmus :cry:
arpiboy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa arpiboy »

D4vid napísal:Viem len to že by stačilo zatrúbiť a tí magori by ho už nahlas posielali niekam... Nie to ešte aby zastavil... Možno keby mal zbraň na sebaobranu... prípadne nejaký zdatný človek... Ale inak keby sa do nich pustil asi by mu rozbili auto aj papuľu... Záleži od situácie... ale asi by som niečo aspoň skúsil...

Teraz trochu odbehnem... Ale minule ma neskutočne vyľakala a zároveň nasrala skupina asi 20tich rómov ktorí šli po tme bez akýchkoľvek reflexných prvkov štyria vedľa seba a boli roztiahnutí aspoň na 30m... Jednak si ich všimnúť za zákrutou bol problém nie to ešte ich obíjsť keď šlo oproti auto... A tí magori sa ani trochu neposunuli...
Ale keby sa nedajbože niečo stalo tak nezastaviť je trestné.. a keď človek zastaví tak ho dobijú...
Ja som raz isiel v Kosiciach v noci od Hyper-Tesca pesi, je tam taky mostik pre chodcov ponad zeleznicnu trat . Je to dlhe tak mozno 100 metrov a siroke asi tak 3.5 metra. Ked som bol asi v tretine, tak pozeram, ze oproti ide asi 20 romov. Lepsie povedane romskych deti. Tak od 10 do 18 tipujem. a presne ako si pisal, tak idu roztiahnuty totalne po celej sirke. A v tomto pripade sa proste nebolo kam uhnut, tak som sa stiahol az uplne k zabradliu. Lenze nikto z nich sa proste neuhol, tak som sa musel takmer predierat pomedzi nich. Nastastie presli dalej, ale bolo uplne evidentne, ze takto bezdovodne provokovali. Maju jeden zakerny zvyk a to je ze vo velkych skupinach si velmi dovoluju. Pocul som o pripade, ked prechadzal niekto autom cez romsky tabor, ktory bol okolo normalnej statnej cesty. Nejake decko umyselne vbehlo autu do cesty, aby vznikla
situacia, ked romovia akoze maju pravo byt nahnevani. Samozrejme, ze auto dobrzdilo a decka sa ani nedotklo, ale to stacilo ako zamienka na to, aby vytiahli a zbili posadku, ukradli co sa dalo a este ponicili auto. Samozrejme, ze ich tam bolo minimalne 30, takze nakoniec sa nikomu nic nedokazalo. Ked je cigan sam, tak si nic nedovoli a sprava sa normalne, ale ked ich je viac, tak je zle nedobre...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Niečo podobného som zrovna tento týždeň riešil s jedným klientom, keďže sme na juhu a východe museli prejsť cez nejaké maďarsko-cigánske dediny.... Po prechode jednou dedinou neďaleko Rožňavy sme sa len tak tak vyhli zrážke so skupinkou cigánskej mládeže.... Ako nič vážneho sa nestalo, ale potom sa klient pýtal, že čo by sme asi robili, keby niekto z tých pankhartov preletí cez kapotu.... Pri svojom najlepšom vedomí a svedomí som mu povedal, že nejaké neposkytnutie prvej pomoci by ma vôbec netrápilo, v prvom rade by som šoférovi povedal nech dupne na plyn a zamieri k najbližšej policajnej stanici..... ktorú by som ešte behom jazdy telefonicky informoval o situácii a požiadal o pomoc.... Pretože ostať stáť na mieste a čakať na záchranárov a políciu by znamenalo vystaviť sa vysokému riziku hromadného napadnutia "pomstiteľmi".... A nechať zabiť alebo zmrzačiť tri osoby (vrátane mojej) kvôli možno len ľahkému zraneniu nejakého nafetovaného osadníckeho degeša mi za to nestojí....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kdesi bolo pisane, ze v pripade, ze sa posadka vozidla boji o zivot/zdravie/znicenie auta, tak ma odist a co najskor zavolat policajtov a sanitku

nebude to klasifikovane ako nedanie prvej pomoci
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

...čož mi pripomenulo jeden môj zážitok s "cigánskym temperamentom":

sedel som v buse, prechádzali sme cez jedno nemenované mesto. zastali sme na zastávke, ktorá bola na dosť frekventovanej ceste. zrazu odniekiaľ vybehli malé cigáčence na cestu, zrejme na druhú zastávku ktorá bola na druhej strane cesty.
jedno z nich nabralo auto (našťastie išlo pomaly), dieťa odletelo, padlo na zem a nehýbalo sa. pribehli cigoši ktorí stáli na druhej zastávke, obstali decko, jedna cigánka začala lamentovať a kričať, ďalší dvaja starí cigáni sa začali vyhrážať šoférovi, nadávali a vykrikovali. ešte jeden cigáň tam bol, ten bol totálne cool, tmavé okuliare, cigareta v ruke, len kľudne postával.
nikto z cigáňov dieťaťu nepomohol. o chvíľku pribehla nejaká biela ženská, kontrolovala dieťa (zrejme dych, jazyk), prevrátila ho do stabilizovanej polohy, proste postarala sa oňho. cigáni len postávali okolo a vyvreskovali, hrozili päsťami, šofér sedel v aute a mobilom volal sanitku.
neviem ako to skončilo s chudákom šoférom, decko bolo asi ok len v bezvedomí.

proste radšej tam "napínali svaly" a vyhrážali sa, než by mali pomôcť zranenému dieťaťu...
BakyX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BakyX »

Ľudia sú rozliční. Nemám vôbec nič proti ktorejkoľvek inej ľudskej rase..CIGÁŇ NIE JE ČLOVEK, takže moja absolutná nenávisť voči cigáňom sa nekryje s mojimi názormi..

Najradšej by som všetkých cigáňov nechal vykastrovať. AJ sa mi o tom snívalo..TO bol krásny sen..

Keď to takto pôjde ďalej, o pár sto rokov bude na Zemi toľko cigáňov, koľko ľudí..To je hrozná predstava, ale našťastie, už budem dávno mŕtvy..
hughito
Redeemer
Redeemer

:?
Napísať odpoveď