Kde sa daju najst normalne dievcata?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Luke65
Novice
Novice

Kde sa daju najst normalne dievcata?

Príspevok od používateľa Luke65 »

Myslim také s ktorými sa dá aj pokecať a tie rozhovory aj o niečom sú, nie len také prázdne reči. Neviem či som to dobre napísal ale dúfam že viete ako to myslím ...Také vačšinou asi na diskotéky nechodia, a preto som tak rozmyslal kde sa da také dievča stretnúť...čo si myslíte?
rainbow
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?

Príspevok od používateľa rainbow »

Aj na diskotéke nájdeš normálne. Asi nezáleží od miesta, ale skôr od veku. Keď vyrastie z puberty, tak zmení aj názory a bude s ňou reč.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

to jake prazdne reci?
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Reaguješ na mňa?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nie.o com by s nou chcel rozpravat.lebo si myslim ze trosku inteligentnejsie baby mozu byt na roznych kruzkoch ako vysivanie,malovanie,poetika poezia :D:D
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

Na diskoteky chodia, len na nich musis mat stastie a v momente ked ich najdes, nesmies byt opity ako doga. :P
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Na vysokých školách by už mal byť predpoklad že tá dievčina bude viesť inteligentné rozhovory :) ale aj výnimky potvrdzujú pravidlá, a môžeš tam stretnúť aj (sorry za výraz) "trubky " . Aj na diskotéke stretneš normálne baby.. ved každý mladý človek sa rád zabáva, a to neznamená že normálne baby nechodia tancovať, aj nejaké debatné krúžky by nebolo odveci navštíviť :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

rainbow napísal:Aj na diskotéke nájdeš normálne. Asi nezáleží od miesta, ale skôr od veku. Keď vyrastie z puberty, tak zmení aj názory a bude s ňou reč.
:wink: dolezita poznamocka, si zisti ci nahodou s niekym nechodi alebo to odpozoruj, lebo moze mat mafiana za frajera, po novom pana podnikatela a mozes dostat preplesk, len taky preventivny,.....
:lol: a s tymi kruzkami prestante, lebo sa nedopisem.....
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

S mafianmi normalne baby nechodia, takze tam je taketo riziko minimalne.
qwety a ty kde hladas normalne baby? Ci ty radsej tie menej normalne? :D
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

IMHO , je to viacmenej o šťastí, pretože keď si spočítaš množstvo báb v tvojom veku a odpočítaš od toho množstvo báb z pokecu, tak ti výjde celkom malé číslo... Nikoho samozrejme nechcem uraziť s tým Pokecom, ale podľa mňa tento portál nepatrí medzi zrovna intelektuálne zamerané portály :wink: .Niekedy je lepšie čakať ako hľadať :smt059
qwerty-xyz

halabaster napísal:S mafianmi normalne baby nechodia, takze tam je taketo riziko minimalne.
qwety a ty kde hladas normalne baby? Ci ty radsej tie menej normalne? :D
jasne, vies tak vrana k vrane sada, vacsinou na miestnych psychiatrickych oddeleniach.
:wink: --- vsade kde sa len da. Hlavne sportoviska,tanecne kruzky, diskoteky (tie su diskutabilne, skor diskobary --- nee, neni to to iste) ale tak ja hladam ine slecny a inak ako vy. Taaaakze keby mal niekto univerzalny navod kde normalne su tak nech napise, ale nesnazte sa ma nahovorit ze na vysivani v CVC (lebo sa poserem od smiechu . . . ) skor uz veci typu aerobik, zumba, a podobne, aspon viete ze mate aktivnu slecnu, a nie katolicku afektovanu frigidnu blbu zakomplexovanu skaredu husu, ktora sa skryva pred svetom vysivanim kdesi v cvc ... (centrum volneho casu)
:lol: proste chlapi neeee.
ako vsetka cest a slava vynimkam ale co je moc to je moc, nech si kazdy hlada podla toho co chce .... :-)))
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

definuj normalne.... vsetko je relativne, pre kazdeho je normalnost nieco ine... kazdopadne nech tu nefilozofujem, tak ti poviem asi tolko ze na mieste absolutne nezalezi... samozrejme ako pisala kafiatko - vacsiu pravdepodobnost mas pri vysokoskolackach a vysokoskolskych akciach ako na "detskych" diskotekach kde chodia 15 rocne "pi*ke" ktore v hlave maju velke prazdno zatial... pre mna za mna chodievaj do muzei a galerii, na vystavy a tak... tam sa tiez da ocakavat aka taka uroven....
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:definuj normalne.... vsetko je relativne, pre kazdeho je normalnost nieco ine... kazdopadne nech tu nefilozofujem, tak ti poviem asi tolko ze na mieste absolutne nezalezi... samozrejme ako pisala kafiatko - vacsiu pravdepodobnost mas pri vysokoskolackach a vysokoskolskych akciach ako na "detskych" diskotekach kde chodia 15 rocne "pi*ke" ktore v hlave maju velke prazdno zatial... pre mna za mna chodievaj do muzei a galerii, na vystavy a tak... tam sa tiez da ocakavat aka taka uroven....
Asi toto je najvýstižnejšie povedané :wink: , teda hlavne "na mieste nezáleží." Ale samozrejme že s vekom rastie aj intelekt človeka, teda nie vždy ale podľa toho koho hľadáš, tak s ľudmi s ktorými sa bavíš, pri nich to asi platí 8)
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:definuj normalne.... vsetko je relativne, pre kazdeho je normalnost nieco ine... kazdopadne nech tu nefilozofujem, tak ti poviem asi tolko ze na mieste absolutne nezalezi... samozrejme ako pisala kafiatko - vacsiu pravdepodobnost mas pri vysokoskolackach a vysokoskolskych akciach ako na "detskych" diskotekach kde chodia 15 rocne "pi*ke" ktore v hlave maju velke prazdno zatial... pre mna za mna chodievaj do muzei a galerii, na vystavy a tak... tam sa tiez da ocakavat aka taka uroven....
Normálnosť je, keď si človek uvedomuje svoje správanie, ktoré navyše nie je v rozpore s etickými a morálnymi normami či sociálnymi nepísanými pravidlami. Keď je schopný uvažovať a vyvodzovať závery charakteristické jeho veku, siciálnemu postaveniu a situácii v ktorej sa momentálne nachádza. Sú tam isté kritéria subjektivity, ty možno hodnotíš za normálnu ženu tú, čo je vtipná kým iný tú, čo vie variť. Ale to sú iba vaše požiadavky. Normálnosť je definovná celkom presne. Ja som to písala svojími slovami, ale isto nájdeš aj nejakú oficiálnu poučku
zabzo napísal:IMHO , je to viacmenej o šťastí, pretože keď si spočítaš množstvo báb v tvojom veku a odpočítaš od toho množstvo báb z pokecu, tak ti výjde celkom malé číslo... Nikoho samozrejme nechcem uraziť s tým Pokecom, ale podľa mňa tento portál nepatrí medzi zrovna intelektuálne zamerané portály :wink: .Niekedy je lepšie čakať ako hľadať :smt059
Na pokeci sú aj inteligentní ľudia, to že sa bavia o hlúposťach nevyvracia jeho požiadavok z prvého príspevku, že sa dokážu rozprávať aj vážne. Je to dané formou toho webu, ale možno sú registrovaní aj inde, kde sa bavia vážne a na vážne témy, alebo dokonca na takej intelektuálnej úrovni že by si nerozumel ani jednej vete
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Na pokeci sú aj inteligentní ľudia, to že sa bavia o hlúposťach nevyvracia jeho požiadavok z prvého príspevku, že sa dokážu rozprávať aj vážne. Je to dané formou toho webu, ale možno sú registrovaní aj inde, kde sa bavia vážne a na vážne témy, alebo dokonca na takej intelektuálnej úrovni že by si nerozumel ani jednej vete
Niečo typu, že na Pokeci nie sú AJ inteligentný ľudia, som nepovedal. Ale priznajme si, že inteligentný človek zase vyhľadáva skôr iné komunikačné portály, popr. používa ICQ, Skype a pod. To je len môj názor, áno máš pravdu sú tam, ale je to len drvivá, veľmi drvivá menšina :wink:
/edit : ICQ, Skype som myslel, tak že si pridám ľudí ktorých chcem mať v kontaktoch a komunikovať s nimi a nepotrebujem mať na očiach spammerov a primitívov ktorý otravujú. :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal:... a nie katolicku afektovanu frigidnu blbu zakomplexovanu skaredu husu, ktora sa skryva pred svetom vysivanim kdesi ...
zvláštne, ale z tých slov mi dosť sedí práve na teba. Teda husu zameníme za gunára, katolícku afektovanú zameníme za ateistického bezcitného a zvyšok snáď môže aj ostať
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kto mi bude odporucat ze si mam precitat definiciu normalnosti nemoze byt normalny....
qwerty-xyz

audiotrack napísal: zvláštne, ale z tých slov mi dosť sedí práve na teba. Teda husu zameníme za gunára, katolícku afektovanú zameníme za ateistického bezcitného a zvyšok snáď môže aj ostať
:wink: ja zlato nevysivam, .... :wink: a mam ine zaluby, ......
--- s tym bezcitnym mas pravdu, jedno ti uznam ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal: :wink: ja zlato nevysivam, .... :wink: a mam ine zaluby, ......
--- s tym bezcitnym mas pravdu, jedno ti uznam ....
vyšívanie som tam ani nezvýraznil.
qwerty-xyz

:lol: ale tak ja som fesaaaak, niekedy som desne sexi, a niekedy len sexi, cize zase vedla audiotrack, .....
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napísať odpoveď