Mourinho je chrapúň akurát tak na novinárov a snaží sa zamerať čo najväčšiu pozornosť a tlak na seba. Mne skôr príde, že ho hráči majú radi a rešpektujú. Ale keď je pre teba dôležitejšia mienka TV JOJ či Nového času tak ok
La Liga:Primera Division
Re: La Liga:Primera Division
Kali..
Mourinho je chrapúň akurát tak na novinárov a snaží sa zamerať čo najväčšiu pozornosť a tlak na seba. Mne skôr príde, že ho hráči majú radi a rešpektujú. Ale keď je pre teba dôležitejšia mienka TV JOJ či Nového času tak ok
To ze sa snazi na seba zamerat pozornost a tlak je prave argument noveho casu. Ked novinari budu chciet pisat o hracoch tak budu, vid napr v Interi pisali o Adrianovi a Mourinhove sebavedome vyhlasenia tomu vobec nijak nepomohli a nijak neodvratili pozornost od hraca.jerichoo napísal:Kali..
Ten clovek je jednoducho arogantny, namysleny a mne vrcholne nesympaticky najma s hrou akou predvadza. Vyhlasenia napr este za dob v Chelsea ze on ziskal za jeden rok to co Barcelona za celu historiu su uz fakt hodne akurat tak nejakeho idiota.
Jeho uspechy mu neberiem (aj ked sa mi chce grcat z toho akym sposobom tie uspechy dosiahol) ale tolku domyslavost a pychu co neustale predvadza by si vazne mohol odpustit. A nehovoriac o tom ako vzdy vinu hadze na rozhodcov a kdekoho ineho miesto toho aby si sam uznal chybu. Tiez aj slovne utoci na inych trenerov (napr Ranieri), a to uz s ferovym chovanim nema nic spolocne.
„My jsme ti, kdo musí pochopit jeho metody, ne nějací lidé mimo klub. Ti, kteří kritizují jeho osobnost nebo s ní nesouhlasí, ho prostě a jednoduše neznají. Mohu Vás ujistit, že je vtipný, bezstarostný, přírozený, pokorný...Nikdo v týmu by proti němu nepoužil špatné slovo, a tak to bylo u všech týmů, které trénoval, nebo ne? Špatné řeči o něm říkají jen ti, kteří ho neznají. Mourinho ví, jak se vypořádat s každým hráčem nebo se zástupci tisku. Když jsme u toho tisku, nikdy nad ním nevyhrajete, je to pan mluvčí" - Iker Casillas
A máš pravdu, tá hra, ktorú momentálne predvádza Real na to sa nedá pozerať, teda s výnimkou jedného zápasu.
A máš pravdu, tá hra, ktorú momentálne predvádza Real na to sa nedá pozerať, teda s výnimkou jedného zápasu.
Kazdy trener ma svoje metody, ktorym veri ktore praktikuje a dosahuje s nimi svoje vysledky. Ale vazne pochybujem o tom ze pycha je sucast trenerskej metody.
že sa na to pozerať????? chcel by som vedieť kolko zápasov si videl lebo až na pár výnimiek je hra oveľa lepšia ako po minulé roky, na to že je Mou s tímom len pol rok je vidieť veľký pokrokjerichoo napísal:A máš pravdu, tá hra, ktorú momentálne predvádza Real na to sa nedá pozerať, teda s výnimkou jedného zápasu.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
podla mna by hrali podobne ak nie rovnako aj za predoslych trenerov. ked klub neustale meni hracov tak nemaju cas sa zohrat a ked neprichadzaju vysledky tak spravia co - vymenia trenera a kupia dalsich hracov. ako zacarovany kruh
ajajaj prišiel nečakaný zvrat real zakopol pri betonarov z posledného miesta barca naďalej váli 4-1 proti malage
priznajte aspoň v španielskej lige nemá barca premožiteľa : ))
-
t0m4s3
Admin
Spanielska liga je slaba jak caj. Mozno 5 muzstiev tam nieco uhra, pricom Real a Barca vdaka financnej sile (rozumej dlhom) ma najlepsich hracov na svete - to sa potom niet comu divit.
-
guess.whoo
Redeemer
financne dlhy ma vacsina top tymov. so zvyskom s tebou suhlasim
ale keď nabúcha real 5-0 tak to o niečom svedčí ďalší fakt je aj to že zlatú loptu nemohol nikto iný získať [z iného klubu] ako barca 
-
t0m4s3
Admin
Pozri si vysledky El Classico a uvidis sam, ze 5-0 nie je ziadny vynimocny vysledok.
Dlhy ma uplne kazdy tym, ale tie top ich maju najvacsie, preto maju vacsiu kupnu silu. Urcite takisto zohra rolu aj meno klubu. Ked Zilina a Barca ponukne hracovi rovnake prachy, kam asi pojde.guess.whoo napísal:financne dlhy ma vacsina top tymov. so zvyskom s tebou suhlasim
-
guess.whoo
Redeemer
no vsak to je jasne. ale kym to zvladaju splacat tak je to kazdemu jedno
ako tak kukám tomase padaju 4.0 ale 5-0 som nevidel a nie najme nie v dueloch kde nie je "favorit" napr. ako nebol v povestnom 5 golovej prestrelke barcy voči realu
-
guess.whoo
Redeemer
tak ani vysledok 6:2 pre barcu neni malo
-
t0m4s3
Admin
7x bol vysledok 5-0 tak si to najdi poriadnewasted napísal:ako tak kukám tomase padaju 4.0 ale 5-0 som nevidel a nie najme nie v dueloch kde nie je "favorit" napr. ako nebol v povestnom 5 golovej prestrelke barcy voči realu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja by som fakt chcel vidiet Barcu a Real v EPL. Zapasy na Birminghame, ci na Wolverhamptone. Viem si to zivo predstavit.t0m4s3 napísal:Spanielska liga je slaba jak caj. Mozno 5 muzstiev tam nieco uhra, pricom Real a Barca vdaka financnej sile (rozumej dlhom) ma najlepsich hracov na svete - to sa potom niet comu divit.
Valencia dnes poriadne hrúbky narobila, ale našťastie sa im podarilo vyhrať. Druhý polčas už mala v rukách Valencia aj keď Baptista ešte dokázal vyrovnať a to mala Malaga už dve červené karty. Inak to bol pekný zápas a bohatý na góly.
Valencia - Malaga 4:3 (1:2)
Valencia - Malaga 4:3 (1:2)
-
master23
Light Professional
co si myslite o tom zakroku Albiola na ciare? zapas sevilla-real, semifinale copa del rey.
som fanusik realu, ale musim priznat, ze si myslim, ze to bol gol. lopta sice nebola celym objemom, ale asi tak 90percent objemu.
ake je pritom vlastne pravidlo? musi byt celym objemom alebo ako to je?
som fanusik realu, ale musim priznat, ze si myslim, ze to bol gol. lopta sice nebola celym objemom, ale asi tak 90percent objemu.
ake je pritom vlastne pravidlo? musi byt celym objemom alebo ako to je?
no mal to byt gol podla mna... tiez fandim realu, ale hadat sa nebudem...
-
guess.whoo
Redeemer
ja si tiez myslim, ze to bol gol. v pravidlach je ze musi byt celym objemom cize 100%, ale nezavidim rozhodcom taketo situacie. tam je to len na nom.
zase situacie ako z MS ang-nem tam bolo jasne este aj steviemu wonderovi, ze to bol gol. ale su to len ludia zas, nie kamery ako v hokeji.
zase situacie ako z MS ang-nem tam bolo jasne este aj steviemu wonderovi, ze to bol gol. ale su to len ludia zas, nie kamery ako v hokeji.