Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
tu sa dobré cviky: http://www.cviceni-doma.cz/cviky/
-
Point
Professional
poprosim niekoho okolo 75-80 kg ci by sem nemohol postnut svoj chrbat..nemam sa s kym porovnat.. pozeral som rozne kulturistika fora.. ale nist moc som nenasiel..ak by bol niekto ochotny tak dik ak ne nezbzlaznim sa
btw k cviceniu..chodim splity..celkom mi to vyhovuje..neviem si predstavit fullbody s tym, ze na kazdu partiu 1 cvik..nie je to malo?
/mna potom naozaj napadlo, ze aspon vysku som mohol dat.. moja vaha 75 kg, vyska 180, tuk (merany na vahe) 15.7%
/mna potom naozaj napadlo, ze aspon vysku som mohol dat.. moja vaha 75 kg, vyska 180, tuk (merany na vahe) 15.7%
nie je to málo, ak sa to ide 3x do týždňa, pocitovo sa ti to možno bude zdať že si niečo zanedbal, ale keď sa cvakneš predtým a mesiac-dva po, tak tam uvidíš ten progress naozaj veľký 
btw: 75/80 kg je údaj dosť od veci, keďže ak má niekto 170cm bude mať ten chrbát omnoho svalnatejší ako ak má niekto 185cm, tak isto ak niekto napr zápasí bude ten chrbát úplne niekde inde ako ak niekto napr len amatérsky posiluje... hoď svoju fotku, doplň výšku, prípadne % telesného tuku ak vieš a môžme ti povedať či to robíš dobre alebo zle
btw: 75/80 kg je údaj dosť od veci, keďže ak má niekto 170cm bude mať ten chrbát omnoho svalnatejší ako ak má niekto 185cm, tak isto ak niekto napr zápasí bude ten chrbát úplne niekde inde ako ak niekto napr len amatérsky posiluje... hoď svoju fotku, doplň výšku, prípadne % telesného tuku ak vieš a môžme ti povedať či to robíš dobre alebo zle
-
nestik
Medium Professional
Ja mam 185cm, 75kg, cvicim 2 mesiace aj by som ti hodil foto chrbta ale nemam sa ako odfotit momentalne.Point napísal:poprosim niekoho okolo 75-80 kg ci by sem nemohol postnut svoj chrbat..nemam sa s kym porovnat.. pozeral som rozne kulturistika fora.. ale nist moc som nenasiel..ak by bol niekto ochotny tak dik ak ne nezbzlaznim sabtw k cviceniu..chodim splity..celkom mi to vyhovuje..neviem si predstavit fullbody s tym, ze na kazdu partiu 1 cvik..nie je to malo?
na tú výšku a váhu je to normálny, priemerný chrbát, nič extra, nahoď fullbody, cvakni sa o dva mesiace a uvidíš
-
Zlatohlavok
Light Expert
Caute, vy ste tu zrejme znalci na posilňovanie, tak mi pls poraďte.
Máte nejaké typi alebo tréningový plán na zväčšenie hrudníka? Cvičím ramená a ruky s jednoručkami plus hrazda a kliky.
Niekde som čítal, možno aj tu, niekto radil, že aj klikmi sa dá zväčšiť hrudník, alebo máte nejaké ďalšie typy? Prípadne kolko klikov?
Mám 184 cm a 74kg.
Diky.
Máte nejaké typi alebo tréningový plán na zväčšenie hrudníka? Cvičím ramená a ruky s jednoručkami plus hrazda a kliky.
Niekde som čítal, možno aj tu, niekto radil, že aj klikmi sa dá zväčšiť hrudník, alebo máte nejaké ďalšie typy? Prípadne kolko klikov?
Mám 184 cm a 74kg.
Diky.
samotnymi kliklmi nezvacsis objem. len posilnis vazivo.
ostatni povedia ako.
ostatni povedia ako.
je jeden tréningový plán ktorý ráta len s cvičením doma, samozrejme to treba brať s rezervou, ale údajne to funguje(autor je chat waterbury, autor všeobecne uznávaného a fungujúceho TBT), pointa je v tom, že 6x(siedmy deň je voľno) v týždni robíš 100klikov a 50zhybov na hrazde, následne po 4-5 týždňoch dáš pauzu na týždeň-dva, ale nezabudni, že základ objemu je v správnej strave, keď nebudeš veľa jesť môže ti byť aj ten najlepší tréningový plán na nič... nechce sa mi to celé vypisovať, tu si to pozri, základ som napísal http://www.t-nation.com/free_online_art ... _real_fast
p.s. ak ku tomu prídáš 50 drepov s tými jednoručkami čo máš, určite tomu neuškodíš...
p.s. ak ku tomu prídáš 50 drepov s tými jednoručkami čo máš, určite tomu neuškodíš...
ColdRain ma pravdu. Poslednu dobu co chodim silovky si stale viac uvedomujem ze objem je len o zrani, kdezto trening na silu tam uz sa treba hrat aj s treningom samotnym.
Mam taku otazku ako sa da lahoko schudnut z z brucha????
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 12:44)
Zdar borci, keďže mám ten zlomený lakeť a nemôžem cvičiť, napadlo ma, že by som aspoň poničil nohy (tým nič nie je
Videl by som to skôr "akože na split", lebo cvičiť ich vo FB režime by bola blbosť.
Čo si o tom myslíte ?
drepy das ale na smitaku s miernou vahou tak aby si netlacil s laktom ci celou rukou. okrem noh daj aj brucho.
tak isto som nad tym uvazoval ze co ak sa stane ze mi ruky polame.
tak isto som nad tym uvazoval ze co ak sa stane ze mi ruky polame.
hughito: skúšal som ísť tie nohy, keď som mal zlomenú ruku, dá sa ísť legpress, predkopávanie aj zakopávanie, cviky s voľnou váhou by som neriskoval...a drepovať na multipresse je viac ako blbosť...
jj to všetko viem, ide mi skôr o to ako, koľko - série, opakovania, atď.ColdRain napísal:hughito: skúšal som ísť tie nohy, keď som mal zlomenú ruku, dá sa ísť legpress, predkopávanie aj zakopávanie, cviky s voľnou váhou by som neriskoval...a drepovať na multipresse je viac ako blbosť...
ja som to nejak moc do detailov neriešil, išiel som podľa chuti, vždy celé nohy, skôr som to išiel tak aby som sa v tej posilke nenudil, kombinoval som legpress a predkopávanie,ktoré bežne nejdem, vyhýbal som sa zlyhaniu a nakoniec dal brucho, prípadne hyperextenzie na chuť...nijak extra som to neplánoval
-
Point
Professional
chlapi .. cvicenie musim prisposobit robote .. 3 dni robim, 3 dni mam volno a zasa dookola .. nie vzdy to tak vychadza ale vacsinou .. mozem skusit korte? s tym, ze u mna vlastne tyzden neexistuje .. takze by som to mal nejakym stylom rozdele, ze 3 dni volno .. prvy a treti den by som mal trening..potom 2-3 dni robota a potom zase treningy 2 s jednym dnom medzi nimi na oddych .. ak sa to da do 7ni ako pomyselny tyzden tak je to 3x do tyzdna ale tym sposobom, ze pondelok, streda a nedela .. mohlo by to tak fungovat? alebo ako mam chodit
Já to práveže chcem brať normálne seriózne, na 100%. Potrebujem plán.ColdRain napísal:ja som to nejak moc do detailov neriešil, išiel som podľa chuti, vždy celé nohy, skôr som to išiel tak aby som sa v tej posilke nenudil, kombinoval som legpress a predkopávanie,ktoré bežne nejdem, vyhýbal som sa zlyhaniu a nakoniec dal brucho, prípadne hyperextenzie na chuť...nijak extra som to neplánoval
Point: nie je to ideálne, obzvlášť by som si dal pozor keď ideš dva dni po sebe, keďže korte ako také je dosť ťažké, keďže tam máš aj mrtvoly aj drepy, ten druhý tréning by som osobne volil ľahší, alebo by som celkovo volil iný plán ako je korte, napr HST kde nie je toľko mrtvol a ťažkých drepov
Hughito, a co celne drepy, vypady, vystupy na lavicku atd atd...
Plan sa z toho da urobit podla toho ake mas ciele. Ja osobne by som to urobil tak ze:
1 den dynamika - vyskoky, drepy s vyskokom, vyskoky na box, popripade sprinty
2 den objem alebo sila - celne drepy, vypady, legpress, vystupi na lavicku, a volake teplosiny na lytka.
toto by som tocil den trening, den volno, den trening, den volno atd atd...
Plan sa z toho da urobit podla toho ake mas ciele. Ja osobne by som to urobil tak ze:
1 den dynamika - vyskoky, drepy s vyskokom, vyskoky na box, popripade sprinty
2 den objem alebo sila - celne drepy, vypady, legpress, vystupi na lavicku, a volake teplosiny na lytka.
toto by som tocil den trening, den volno, den trening, den volno atd atd...