Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa lollo »

kluuud nestresuj ;) o nic nejde co si myslis ze ta nebude mat rada? vydrz nebud nedockavy ;) daj jej pekne pusu na licko :) or uvidis ako sa zachova a mozes aj pusu na pery, avsak pri rozlucke by som to riskol a pobozkal ju nuz ale co spravis ty to neviem dufam ze sa ti to podari ;)

Hm kde idete na jej narodeniny? kedze si vravel ze pred nejakych OD tak idete len tak nieco popozerat? alebo kupovat
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nemamstastie »

No, mam plan ju pozvat na veceru, no ale ako vidim zase nic s toho nieje :/ napisala mi ze je nahla zmena planu a musi byt doma, ma vela prace, ze ju to velmi mrzi, ze inokedy, ze nemoze behat do mesta, lebo oni sa prestahovali do jednej dediny ktora je par kilakov cca 20 od toho mesta. Pre mna to robi cca 60 km. Autobusove spoje su biedne a dlhe. Myslela si ,ze pridem autom, no autom nemozem kedze sa tam musia dorobit este nejake veci, takze autom na dlhsiu vzdialenost ist momentalne nechcem,...takze zase znova len nabuduce..., takze neviem ci sa oplati vytvorit si vztah na dialku aj ked je to najlepsie dievca ake som kedy spoznal. preco nemoze byt taka aj tu? Preco nemozu byt vsetky take ona? Fakt nasere. Takze len zufalo cakat na dalsie stretko. :(
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

klud vydrz :) aspon ti povedala ze nic z toho ;) nechaj si to nabuduce neboj bude to fajn...a mozno ti aj sama napise ze bude lepsie inac btw mozno este v sobotu sa bude dat nieco :) klud rozmyslaj s chladnou hlavou
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Vzťah na dialku = pi***** prvej triedy, osobne otestované. :wink:
Jedine ak natrafíš na fakt dobré dievča, ktorému sa dá dôverovať a neojebáva aj v tom, v čom sa nedá. :lol: Už mi to je aj na smiech....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Royalflush: Niekedy sa inak neda...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ale dá. :wink: Mám radšej negatívnu pravdu, ako pozitívne klamstvo.
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

No chlapci, tak dneska bolo 2 stretko, znovu to dopadlo celkom fajn, aj sa velmy potesila darceku k narodkam(proste sladke vecicky)...no zas som smutny sam zo seba, ja uz neviem co mam spravit aby som bol viacej vyrecny, originalny,kreativny, ona je fakt skvela,mudra,inteligentna,blazniva, a bola narovinu uprimna a povedala mi ze aby som aj ja nieco o sebe povedal pretoze vacsinou rozprava ona no rozmyslal som a nic ma nenapadlo, strasne ma to stve, rozmyslal som ake prihody s detstva jej povedat, predsa len nejake story som jej povedal, hlavne zo skoly a tak,nemam vela prihod z destva, tak dalej viedla rozhovor ona,rozpravala o sebe, doplnal som ju vtipnymi slovami, smiala sa, no stale cakala ze poviem o sebe viacej....no som zo seba po dnesnom dni aj trosku sklamany a vidim ze niesom vyrecny a mam sa co ucit aby som sa zdokonalil, citil som sa jak trapko, kedze znovu viacej prekecala ona, neviem, ale kazdopadne sa citila so mnou fajn a celkovo som aj spokojny, pusa nebola, pri luceni len klasicky na lice,ci ako by ste sa zachovali vy pri druhom rande?, spytal som sa jej ci sa este uvidime a s usmevom prikyvla ze "ano urcite", Zhovorcivost,Kreativita,Dlha odpoved na jej otazky - to je moj problem,:(
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Celkom zaujmava tema.. Nemamstastie pripada mi to ze sa moc snazis, proste ako keby si sa pripravoval na nejaku skusku, kazdy krat ked si snou, si nervozny, ja viem ze sa mi to lahko hovori ale skus byt taky akysi a skus si zachovat chladnu hlavu a hlavne na nu netlac , skor to ber "kamaratsky" lebo vyzera to byt na dobrej ceste ;) a to ze je baba ukecana tak to si stastny chlap :) no a to ze pusa na lice , to je v pohode.. proste ak sa tej babe lubis ako chlap tak budete spolu uz brzo:D chodit ;) Ale ber na vedomie ze to moze ostat len v kamaratskej rovine zatial.. aby si nebol prekvapeny ale uz ked sa s Tebou stretla druhy krat tak to je len velke plus :) informuj nas ako dalej ...inak velmi dobra tema :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

nemamstastie - na tvojom mieste by som asi skusil tvorit vety vtedy ked hovoris. podla mna moc premyslas a chces povedat viac ale nevies co. ked uz zacnes rozpravat tak si povedz ze este 1 vetu, este 1 vetu. nehovor jednoduche vety, skus ich rozvijat a vzdy sa na svoju vetu spytaj preco? ako? alebo nejaku otazku ktorou by si vysvetlil prave ocom hovoris, alebo to nejak doplnil. ty len premyslas aby si VELA rozpraval a nevies co mas povedat. skus zacat 1 vetou, pridat knej dalsiu, vysvedlit danu vec viac a viac. v konecnom dosledku toho povies viac a viac. skus na zaciatku povedat povedzme 5 viet ale dalsi raz si povedz ze povies o 1 vetu viac. nepremyslaj moc nad tym co ides povedat ale len to povedz. vela stastia
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Diky chalani, skusim polepsit tu tvorivost viet, lebo si niekedy pripadam pri nej ako posrany, aj si vsimla pri jednom rozhovore ze sa trasiem,aj mi povedala ze "klud", a nech sa jej pozeram do oci, obcas sa pri nej aj hambim,a hlavne ked mi da taku otazku na "telo" na ktoru dlho hladam odpoved, nedokazem sa jej vzdy pozerat do oci ked jej nieco idem povedat, ale ked rozprava mne tak ten ocny kontakt z mojej strany tam je,neviem odtrhnut oci.... No snad ked sa budeme dlhsie poznat to prejde. Komplimenty jej samozrejme davam,a hlavne ked sa prechadzame po vonku tak sa citime skvelo :) hlavne ja!, zabavame sa,.Strasne sa potesila darceku, vravela ze to nemoze prijat, sak viete si predstavit ako mohla zareagovat, v duchu som si myslel ze mieri na to ze vztah neplanuje mat. Tak aby som to zhrnul mam mozno introvertne obdobie alebo co, inak celkovo sa charakterizujem ako introvertny extrovert,...viem zo seba dat aj to maximum aj bez toho aby som si vypil, len ma predtym musi nieco poriadne namotivovat. Tuzim si najst vztah ktory za nieco bude aj stat,preto sa snazim, i ked by to bol vztah na dialku, oplati sa.

Poprosim modov aby mi zalozili novu temu a presunuli vsetko tam, lebo tu je stoho uz mišung.
bucuresti
Light Star
Light Star

No serus Nemamstastie ako to zatial vyzera? Uz spolu chodite ci?

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 8:29)
nemamstastie ako si sa neozyvas, hod nejaku novinku
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

no nemam ziadnu novinku... nakolko sme sa odvtedy nestretli, pisal som jej prednedavnom Smsku ze ci by sme sa nestretli, ona mi nato odpisala ze je chora...pootm vcera som jej napisal ze ci sa uz citi lepsie, ci uz nieje chora, no odpoved som nedostal, neviem ako to mam brat. :?..ja si ten cas na stretko urcite najdem, no ona si ho zrejme nevie,chapem (ked je chora a aj skola je pre nu prvorada ), ...alebo uz nema zaujem, bud je zaneprazdnena na plno alebo neviem...nevadi, mam pocit ze to nema vyznam...na silu si dat dalsie rande, to uz by som fakt nemusel.. myslim ze vztah na dialku je teda riadna chu****...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vydrz ako by si sa ty citil ak by si bol chory a druhy by ta tahal von? asi by sa ti to tiez nepacilo a bol by si rad ze lezis v posteli, a ano skola je mrcha ale zase ide vikend resp uz je vikend cize mozes ju prist pozriet ak ti to samozrejme dovoli alebo nieco podobne
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

no vies ja ju praveze von netaham ked je chora, len by som rad vedel ako jej je, na odpoved z jej strany cakam, a nechcem jej posielat dalsiu Sms,vyzeralo by to ako vtieranie sa.
bucuresti
Light Star
Light Star

to su niekedy take reakcie ludi myslim...uvidis chvilu pockaj a kasli na to a neozyvaj sa ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

nemamstastie nechcem Ti nejako brat iluzie ci nadej, no dievca ak sa ozvat chce, tak sa ozve, aj ked je chora, aj ked ma skolu. Tiez som si podobnu situaciu odsral ked som bol mladsi a odvtedy to aj beriem inak, tak ako Ti pisem.

Ano, stat sa moze cokolvek, no...neocakaval by som to na Tvojom mieste.
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

No stale nic, Vigor ma pravdu,neprichadza ziadna sms, cas by si urcite vedela najst, no ako vidim nema to vyznam :(, jej tiez nevyhovuje vztah na dialku, ale na tie dva dniky co som snou stravil nikdy nezabudnem :( boli uzasne, myslel som ze to je na dobrej ceste, a neviem s jakej priciny to osud riadi takto :/..alebo myslim, ze si zasluzi ineho,lepsieho,vyrecnejsieho,herca.. pretoze ja som pre nu moc low,amater....snad sa najde este na tomto prije*** slovensku este nejake normalne dievca,....aspon som sa poucil...
bucuresti
Light Star
Light Star

je mi to luto :(
Nevertheless
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nevertheless »

nemamstastie napísal:No stale nic, Vigor ma pravdu,neprichadza ziadna sms, cas by si urcite vedela najst, no ako vidim nema to vyznam :(, jej tiez nevyhovuje vztah na dialku, ale na tie dva dniky co som snou stravil nikdy nezabudnem :( boli uzasne, myslel som ze to je na dobrej ceste, a neviem s jakej priciny to osud riadi takto :/..alebo myslim, ze si zasluzi ineho,lepsieho,vyrecnejsieho,herca.. pretoze ja som pre nu moc low,amater....snad sa najde este na tomto prije*** slovensku este nejake normalne dievca,....aspon som sa poucil...
Nie si v tom sam... toto sa mi stalo uz tri krat. Sice nikdy to nebol vztah na dialku, ale presne toto sa mi stalo. Ked som chcel nieco viac len ako sa rozpravat, ked som chcel nieco riesit, ked som si uz nechcel len pisat si na tom trapnom FB, ale ist von, tak sa so mnou prestali rozpravat, zrazu nemali cas, odkladali... Zabudni na nu, uvidis ze zdaleka to nie je to najlepsie co si zazil.
nemamstastie
Zablokovaný
Zablokovaný

Nemam sa jej uz ozvat? Zavolat jej? A co ked nahodou dostanem od nej Smsku?
Napísať odpoveď