!!!! Zaruka na telefony u operatora !!!!
Re: !!!! Zaruka na telefony u operatora !!!!
vcera som sa pytal v orange ako to je a slecna mi povedala, ze taketo veci neriesia, pokial ide len o opravu, tak to moze reklamovat ktokolvek, ale pokial by uz slo o vymenu za novy kus, tak to moze len 1. majitel
u ruzovych to je rovnako
u ruzovych to je rovnako
aj ja by som si dal opravit telefon co sa sem tam sam vypne a nedrzi dobre baterka ale bojim sa ze mi ho zo servisu vratia este v horsom stave ako je:D
Aky servis? Vsak napis presne viac info. Mozno to iba opravovali kamenmi (aj to byva).
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ZDravim , dnesna skusenost !
Isiel som do Orange reklamovat Orange boston ( neide wifi )
P§cka za stolom co tam robi a ma asi 19 ma odbila hned ze cislo mam v O2 ci som majitel pausalu ja , ze nie , tak ona ze telefon moze reklamovat len majitel pausalu pretoze telefon je majetok pausalu. Myslel som , ze ju dodrbem , ze nech mi ukaze nejake reklamacne podmienky ... ona mi ich ukazala a orange to tam fakt ma , ze telefon moze reklamovat iba majitel pausalu pripadne osoba ktora ma splnomocnenie overene u notara .... OU SHIT ORANGE POMARANČ ..... to je ako na ukrajine .....
Isiel som do Orange reklamovat Orange boston ( neide wifi )
P§cka za stolom co tam robi a ma asi 19 ma odbila hned ze cislo mam v O2 ci som majitel pausalu ja , ze nie , tak ona ze telefon moze reklamovat len majitel pausalu pretoze telefon je majetok pausalu. Myslel som , ze ju dodrbem , ze nech mi ukaze nejake reklamacne podmienky ... ona mi ich ukazala a orange to tam fakt ma , ze telefon moze reklamovat iba majitel pausalu pripadne osoba ktora ma splnomocnenie overene u notara .... OU SHIT ORANGE POMARANČ ..... to je ako na ukrajine .....
skus ist na inu pobocku, niekde ti to mozno vezmu bez problemu... ako som vyssie pisal, tak mi to priamo v orange do oci povedali, ze nie je problem s reklamaciou (avsak nereklamoval som nic), cize mozno to aj zavisi od toho, ze na koho narazis
No podla mna je to dost logicke, ze to moze vyreklamovat len majitel pausalu (kedze mobil je majetok orangeu, dokym pausal nesplatis )... to je ako ked si clovek kupi auto na leasing nie? tiez ho nemoze len tak dakomu predat (bez prepisu leasingu), kedze leasing je pisany na danu osobu.. takze keby som chcel auto reklamovat, tak musim ist za povodnym majitelom zmluvy (leasingu), kedze auto patri stale danej firme, dokym sa auto nesplati... A tu by sa to ani nedalo samozrejme len tak predat, bez toho aby si to leasingova spolocnost nevsimla.. bol to len priklad toho, ze ak nieco splacas a predas to, tak je to viac menej "nedovolene" lebo je to stale majetok danej spolocnosti dokym to nesplatis...
Meken a T-Mobile a O2 a zahranicny operatori su potom co?
O2 neponuka dotovane telefony s viazanostou
nechapem tvojej otazke? na co si narazal?icefiresr napísal:Meken a T-Mobile a O2 a zahranicny operatori su potom co?
že u nich ich môže reklamovať hocikto
aha, no neslo mi do hlavy tam to O2, lebo to trepol, kedze ako pisal Smejo, tak O2 nema pausali s mobilmi na viazanost.. Ja som to chcel len prirovnat. Podla mna to ma orange dobre zabezpecene, proste sa chrania
-
Andreso
Medium Professional
Máš pravdu- chránia=šetria. To by bol veľký luxus, keby si mal z 2.ruky neblokovaný telefón s plnou zárukou 
odporucam v pripade potreby reklamovat telefon (a je z orange, a nie ste original majitel) poslat ho priamo do servisneho strediska vyrobcu telefonu. Testovane so Samsungom 
-
bb5unlock
Light Professional
ano existuje vela ciest ako obist Orange, avsak len do vtedy, ak sa servis nevyjadri ze nema ND na opravu, alebo ze telefon je neopravitelny
vtedy budes uplne v koncoch ak nie si majitel povodneho pausalu
pretoze novy telefon, resp.vratenie kupnej (akciovej)ceny ti spravi len Orange a ten peniaze vrati len povodnemu majitelovi, s tym ze mu zrusi viazanost a on si moze vybrat novy telefon za aktualnu akciovu cenu s novou 2rocnou viazanostou (a tebe zostanu len oci pre plac)
vtedy budes uplne v koncoch ak nie si majitel povodneho pausalu
pretoze novy telefon, resp.vratenie kupnej (akciovej)ceny ti spravi len Orange a ten peniaze vrati len povodnemu majitelovi, s tym ze mu zrusi viazanost a on si moze vybrat novy telefon za aktualnu akciovu cenu s novou 2rocnou viazanostou (a tebe zostanu len oci pre plac)