Re: Facebook
Stiahni si z http://www.fbpurity.com do Mozilly/Operu/Chrome a ono ti to vypne plus ti zmiznú ešte ďalšie veci čo nechceš aby ti zobrazovalo
ked kliknes na svoj profil tak by si tam mala okrem svojich postov vidiet aj svoje komentare k postom tvojich priatelovdankaba napísal:Zdravim, chcela by som vediet, ci je mozne zobrazit historiu nojich komentarov, ktorymi som komentovala prispevky mojich priatelov..
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ste tuto niekto regnutý? http://www.facechat.sk/ je to také ako obyčajne ten chat?
to zobrazovanie fotiek nove mam tiez iba par dni a pouzivam fb v anglictine... kazdopadne ale - neprisiel niekto nato ako to vypnut? teraz mi pravy klik neponuka moznost kopirovania adresy obrazku => nemozem niekomu len tak poslat priamy link, co je dost nahovno... ci prave o to im islo?
v lavo dole pod obrazkom mas take ze Stiahnut obrazok...
ale je to na prd, lebo to fakt stiahne obrazok, a neda priamy link na zobrazenie obrazku
ale je to na prd, lebo to fakt stiahne obrazok, a neda priamy link na zobrazenie obrazku
-
hojko
Site Admin
Posledne dni sa kamaratovi na FB deje, ze ked mu nieketo napise do chatu, tak mu to pride rovno aj ako sprava. Nevie co s tym, v nastaveniach nic nie je, aplikacie ma vymazane vsetky. Je to nova funkcia Facebooku alebo co???
-
Grim
Darca
...hojko...to bude asi to avízované spojenie chatu, správ a mailu...ak budeš off na chate, pošle sa ti to ako správa...ale možno im to nefunguje tak ako by chceli...
-
reflex4449
Novice
Zdravim, mam problem s facebook chatom, uz asi 5dni mi v kuse robi to iste: prihlasi ma nan, odoslem sice spravu, ktora dotycnemu pride ale neda sa mu odpisat lebo ma vidi stale offline aj ked som online, ja opacne, ked je on nepritomny a kliknem na jeho okno zobrazi sa ako online, kazdopadne neprichadzaju mi spravy...
-
audiotrack
VIP
ten chat blbne aj mne, ale iba na ich page. Tiež ma vidia offline keď tam som, a dokonca ma jedna kamarátka videla online keď som tam nebol. Ak si ho však hodím do mirandy, či používam cez mobil aplikáciu na ich chat tak mi ide všetko v poriadku. Veď ono to funguje na XMPP protokoloe, čiže rovnako ako jabber. V tom problém nie je, problém je na ich stránke ktorá je prejavascriptovaná a má občas problémy sama so sebou
Nebude to iba bug javascriptu? V inom prehliadači ti to tiež neide? Ja mám zase problém, že už som si raz nick nastavil a teraz sa už nedá zmeniťweroro napísal:Prosím, neviete prečo sa mi nedá zmeniť login? Chcem tam namiesto mailu mať weroro ale vôbec ma nepustí do toho políčka.
otvor si fotku a klikni na F5. zobrazi ti tu fotku po starom, ale aj tak to dost blbne. toto s tymi fotkami dost pobabrali.Maki napísal:to zobrazovanie fotiek nove mam tiez iba par dni a pouzivam fb v anglictine... kazdopadne ale - neprisiel niekto nato ako to vypnut? teraz mi pravy klik neponuka moznost kopirovania adresy obrazku => nemozem niekomu len tak poslat priamy link, co je dost nahovno... ci prave o to im islo?
-
Kvako
Medium Star
ja mám problém s chatom. pišem s človekom vymeníme si asi 5x sprav v chate a potom nabehne že som offline ale ked mi človek napíše pride mi to ja odpišem znova mi napíše a už som natvrdo offline. ale len pre nich ja som realne tam. myslite že je to netom ? napr. popri tom stahujem alebo surfujem a net idete pohode.
-
mirak2
Hardcore addict
je to javascriptom na stranke, skuste obaja pouzivat nejaky externy klient, miranda napr., pripadne aj chat v android aplikacii stabilnejsie bezi 
-
Kvako
Medium Star
Skusil som chatovat cez Android phone iPad 4 rozne pc a stále to padá
-
mirak2
Hardcore addict
aj osoby s ktorymi si chatoval pouzivali nieco ine ako chat priamo v prehliadaci?
-
Kvako
Medium Star
Nie ale to hádam nemám žiadať všetkých 300 kontaktov aby kôli mne používali alternativne klienty. Chyba je u mna tů potrebujem vyriešiť.
-
mirak2
Hardcore addict
chyba je vo facebooku, nie u teba
-
Kvako
Medium Star
Nieje nejaké riešenie tejto chyby? tý čo mi píšu sú s toho zúfalí
icq, skype a pod... 
Alternatívna medicína vraj nerieši jeho problém.sharky-no napísal:icq, skype a pod...
Takže pre teba už zostáva posledné riešenie. A to: Napíšeš email do Facebooku a necháš sa vysmiať. Posťažuješ si a možno sa ti uľaví. K tomu ešte na oplátku "vrátiš" úder - pridáš email do tak už preplnenej zložky spamov...Kvako napísal:Nieje nejaké riešenie tejto chyby? tý čo mi píšu sú s toho zúfalí