Ako jej povedat ze ju lubis?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
ak ťa potešili, tak si im asi zle pochopil a vidíš v tom to, čo tam vidieť chceš. Podľa mňa skôr nemá záujem a nechcela ťa raniť, preto vytiahla takú diplomatickú odpoveď
-
Peter_Retep
VIP
nemamsancu: tu uz nezbalis. v podstate ti povedala ze budete kamarati. nerob si nadeje lebo budes sklamany a bude ta to zozierat
Preco? U vas sa stale musi zbalit baba hned na prvom rande? Je to o poznavani
-
Vigor
King
Ok tak to skus, az (nie ak) sa oje***, tak sa ozvi opat, ok?
To, ze Ti tu ludia pisu to, co sa Ti nepaci, neznamena ze nemaju pravdu a nechcu Ti pomoct.
To, ze Ti tu ludia pisu to, co sa Ti nepaci, neznamena ze nemaju pravdu a nechcu Ti pomoct.
Diplomaticky ti napísala, že je koniec. Je nemožné, aby sa takto správala, keby mala naozaj záujem.
-
Soviet
Darca
Veru tak ako napisala vacsina. Taktiez to asi prebrala s kamoskami a tie jej dohovorili. Nastastie si ona dala povedat a pochopila realitu. Ty si stale v inom svete niekde.
-
nemamstastie
Zablokovaný
Hm preco nastastie? v akom inom svete?
-
Soviet
Darca
No tak nevidis sposob ako ti dievca dava najavo, ze chce ostat kamaratmi a viac nema zaujem. Stale v tom hladas nieco ine ako keby si teda bol v inom svete.
-
nemamstastie
Zablokovaný
Dik chalani poucil som sa, zajtra mam dalsie stretko s babou s ktorou si pisem cez net,rozumieme si a konecne tu v meste kde byvam,uvidime ako to dopadne,rozhodol som sa ist na to tak ze si budem davat rande s viacej babmi a tak mi casom stupne sebavedomie cize natrenujem si to...Myslim ze aj ta dialka robila v tom prvom pripade svoje...nema to vyznam..
-
Peter_Retep
VIP
nemamstastie: no konecne ti doplo!!! 
-
lollo
Professional
eh toto nie je velmi dobre, rozbiehat to na viacerych frontoch
ale ked sa v tom vies hybat tak GL
))
-
nemamstastie
Zablokovaný
Chalani som tu zas po dlhej odmlke, ale zrejme hram na dve strany aj ked ta druha internetova znamost s ktorou si len pisem je dost nerealna aby to vyslo, nakolko ona je moc hambliva a neskusena a ma strach s niekym nadviazat vztah aj ked ju mam takto cez pokec rad no nad tym sa az tak nepozastavujem...ale ta prva na ktoru furt myslim s ktorou som sa uz dva krat stretol sa mi ozvala na nete sama od seba,nepisal som jej nic a zrazu mi zablikala od nej sprava a musim povedat cakal som to. Spytala sa ma ci mam dajake plany na piatok,no samozrejme som neodmietol takze mame dohodnute dalsie stretko. zajtra ma pisomne matury takze ma trocha stresy,napisal som jej sms na upokojenie, tak a uz len cakat nedockavo na piatok. Takze myslim ze to nieje take zle ako to vyzeralo..dufam ze mi nechce povedat ze budeme len kamosi a aby som sa s tym zmieril, aby som sa netrapil koli nej alebo nieco v tom zmysle, dufam ze to skonci nadocakavania.
jaj takze maturantka, mlade zabacko...no len si naozaj nerob velke nadeje...mozno nema s kym ist von v piatok... mal si jej napisat ze nema cas...podla mna si ta zase omoce kolo prsta...ale budis by to nebola pravda...urcite informuj ako dalej pokracujes
-
lollo
Professional
nemyslim ze bude omotavat okolo prsta, je mozne ze sa potrebuje vykecat vyventilovat a chce byt s tebou, ber tak ze po maturach ma volno a potom to bude ine cize nepozeraj stale na to z jednej strany...a clovek ak sa neozve tak nema asi cas, aj ja si vravim ze co nema cas ked ide spat napisat jednu blbu sms ? a predsa neriesim a dobre mi je
niekedy sa ti ani nechce a series na to, neberies to tak ze druha strana nieco caka...
Inac gl dufam ze to dobre dopadne a budes sa bavit a bude z toho viac, pravdu povediac drzim ti prsty a paci sa mi to
Inac gl dufam ze to dobre dopadne a budes sa bavit a bude z toho viac, pravdu povediac drzim ti prsty a paci sa mi to
-
Peter_Retep
VIP
tak tak....kazda slecna si najde cas aby na sms odpisala...ked nema cas na sms tak to znamena ze uz ju zrejme nezbalis
-
nemamstastie
Zablokovaný
preco tu furt rozoberate to, co bolo? jednu sms?, a vobec, nebolo to koli tomu ze nemala cas...ale uz sami vidite, ze je ina situacia a chce sa stretnut takze sa nad tou sms nezatazujem...uvidime co bude..
-
lollo
Professional
ja som apeloval na to co napisal bukuresti
a tak vseobecne som povedal ako to vnimam ja
-
nemamstastie
Zablokovaný
ahojte chalosiii taak bolo dalsie stretko a bolo neuveritelne fajnovo, rozpraval som, prisiel som tam spontanne iked trochu som bol unaveny po nocnej, ale bavili sme sa uplne uvolnene najlepsie, nikdy som sa takto s babou este nebavil.ona je fakt blazniva..aj tak trochu sme sa k sebe tulili v bare, papali sme
...nemam co dodat, len niesom smely
nedal som jej pri rozlucke pusu, iba taku lickovu .mne to fakt robi problem
hambim sa alebo co, skusim to prekonat..co myslite?...neviem vam povedat ci cakala normalnu pusu ale cakala prave iba taku kamaratsku .vecer sme isli domov, odprevadil som ju, sak klasika a potom ked som prisiel domov tak som jej brnkol ci dorazila v pohode domou
...super pupis den to bol..teraz zas bude mat skusky v utorok takze az zrejme o tyzden sa opat stretneme, tato blba dialka robi svoje 
ak cakala normalnu, tak nabuduce sa z nej bude tesit este viac ak nechcela normalnu iba licovu tak si splnil na co myslela
jedno lepsie ako druhe co riesis sak zbadas ci chce
-
Peter_Retep
VIP
ak si myslis ze jej mas dat pusu tak to sprav! to nie je ziadna veda