kathleen: Ale no :3 Nemáš rada svojich rodičov? Nikoho na svete? Nemyslím, že by to bol iba nejaký základný pud, veď to predsa nazývame láskou. A verím, že lásku už prejavil voči tebe aspoň jeden jedinec, minimálne rodič, takže si sa s ňou už určite stretla
Krízy stredného veku sa zatiaľ neobávam. Plánov mám dosť a verím, že každý to bude zažívať iba tak, ako si to zariadi...S tým biorytmom sme to mierne pokosili, ale tak hlavne, že sa to vysvetlilo...Idealista ešte stále som, možno je to divné, ale som.
To video je pre mňa, sorry, hlúpe, nemám rád ten film a táto "slávna" veta z neho je podľa mňa celá zle.
uplink: V živote som nevidel Pluto, iba ak, tak na obrázku v encyklopédii, nemal som tú možnosť ho vidieť cez ďalekohľad a predsa viem, že existuje, pretože jeho existencia je vedecky dokázaná, podporená, zdokumentovaná a na svete je veľa ľudí, ktorí ho videli na vlastné oči. Takže kľudne to skúsme aplikovať na ten úryvok z filmu. Myslím, že je každému celkom jasné (teda aspoň dúfam), že každý z nás zo spomínaného otvoru vyliezol (ešte to ošetrím na Cisárske rezy, aby sa tu do mňa nejaký detailista nepustil)...
V mojom príspevku som žiaden útok nepostrehol, skonštatoval som, že si práve ty predtým niečo smeroval na mňa, že to video tu už bolo, a že humor v ňom je primitívny.
V liekoch sa našťastie nevyznám (poznám acylpirín (nie som si istý s tými I/Y), paracetamol a paralen), zdravie mi zatiaľ slúži, antidepresíva zatiaľ nepotrebujem. Ale vďaka za odporúčanie...