Rytmus (v porote Superstar) ?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Rytmus v porote superstar ?
rytmus bud vie co robi (teraz si dobre pekne zarobi a o par rokov po nom ani pes nestekne - pripadne pojde zit niekam do zahranicia) alebo je totalny kkt (najskor som si myslel ze clovek az taky kkt byt nemoze, ale ludska hlupost je nekonecna)
podla mna vie, co robi. ale to nemeni nic na fakte, ze je totalny kkt.
-
javatar
Hardcore addict
rytmus ako schrödingerova macka? pobavilo
(dal by som ti
ale momentalne nemozem)
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, ze vie co robi. Chce prachy. A div sa svetu, dokaze ich zarobit. 
ja sledujem superstar len pre jeho hlasky, a kedze na kastingoch neperlil, pacia sa mi kola vysielane life.
je mi jedno co komu ukazuje, rovnako na jeho tvorbe ma zabavaju jeho hlasky
je mi jedno co komu ukazuje, rovnako na jeho tvorbe ma zabavaju jeho hlasky
Nepoznas cloveka a tvrdis o nom ze je kkt podla jeho tvorby , ktora ta neoslovila? Neznasam takychto ludi typcky slovensky pristup nadavat na niekoho a nepoznat jeho osobnost a ako sa sprava v sukromnom zivote...kathleen napísal:podla mna vie, co robi. ale to nemeni nic na fakte, ze je totalny kkt.
-
audiotrack
VIP
nie na základe tvorby, prečítaj si o čom sa v tejto téme diskutuje. Hodnotíme ho na základe toho ako vystupuje v médiach. V samotnej superstar, v tom videu pre nový čas a všade inde. Hodnotíme ho na základe jeho názorov ktoré sú na úrovni 5 ročného decka a musel som sa premáhať aby som to čo hovorí vôbec mohol nazvať názorom, lebo väčšinou opakuje to isté po sebe alebo po niekom z iných porotcov. Jeho hudba je podpriemerná, ale ale o to tu teraz nejde
mozno si si nevsimol, ze som sa len pohrala s javatarovymi slovickami nado mnou. nepochybujem o tom, ze ty poznas rytmusovu osobnost a vies, ako sa sprava v sukromnom zivote. ale ber na vedomie, ze ked sa niekto medializuje, berie peniaze za to, ze ho jedni miluju a druhi nenavidia. tot vsjoj4nosik napísal: Nepoznas cloveka a tvrdis o nom ze je kkt podla jeho tvorby , ktora ta neoslovila? Neznasam takychto ludi typcky slovensky pristup nadavat na niekoho a nepoznat jeho osobnost a ako sa sprava v sukromnom zivote...
Tak to plati na vas vsetkych ja nevravim , ze je Rytmus debil alebo nie . Sudit mozem len jeho tvorbu a jeho nazory ale nie celu osobnost nepoznam jeho vztah k rodine alebo k priatelom. Tolko nenavisti vie ten slovensky narod vypustit z ust ked sa jedna o to , ze niekto je sikovnejsi alebo robi to co ma rad a plni si sny. Hned su mu schopni pourazat rodinu a neviem co. Chcel by som vidiet niekoho z vas ako by ste odmietali peniaze za to co robite len kvoli "moralnym" zasadam. Vacsina z vas keby nasla na ulici obnos penazi sa urcite neusiluje ju vratit a to je skoro to iste ....
-
lekoklatik
VIP
Nuž to máš tak. Slováci sú tak pozadu, že extravagancia, extrémne správanie, pouličné performance
a iné nie každodenne vídané gestá etc... sú nám cudzie. Preto nám príde neprimerané ukazovať ľuďom
gestá, ktoré napríklad v Amerike neznamenajú nič. Slová a správanie ktoré sa v iných krajinách tolerujú.
Ono sa to volá morálna hranica, alebo si to pomenuj ako chceš.
Sám som urobil niekoľko performance vystúpení, kde ľudia mysleli že som úplný kretén, magor a zviera.
Nikoho som tým však neurážal a hlavne som to neukazoval celému národu (TV, čiže aj Čechom : ) ).
Áno, ja mu tie peniaze závidím. Chápem že si sral do huby keď hovoril že nebude komerčný a na priek tomu
sa má tak dobre ako nik z nás (už som to tu písal niekoľko krát), no to mu ešte nedovoľuje tie morálne
hranice búrať. Keď sa chce správať ako kápo, nech sa tak správa buď inde, alebo iným spôsobom.
Je veľa ľudí, ktorí sa vedia správať a sú mediálne známejší.
Vytŕčať z radu tým, že na seba púta pozornosť kktnosťou je veľmi jednoduché a preto je pre mňa
tento chalan nezaujímavý. Pretože to čo robí on je len herectvo, ktorým na seba púta média a decká
ho za to žerú, lebo je "kúl" ukazovať fucker kade tade.
Mimochodom v Amerike by jeho správanie napríklad TV myslím [FOX News?] označila za neprimerané
a žalovali by ho kvôli tomu, že ho práve deti sledujú a ich správanie sa potom môže výrazne zhoršiť.
Predsa len určite niekdy stretneš nejaké decko, ktoré ti ukáže fucker [ty budeš mať o pár rokov 30]
a bude mu to pripadať ok, pretože aj Rytmus v TV môže ukazovať. Tento príklad je veľmi polopatistický,
tak dúfam že sa chápeme.
Ale ináčej Good Job Rytmus, veď to hráš na nás dobre ; )
a iné nie každodenne vídané gestá etc... sú nám cudzie. Preto nám príde neprimerané ukazovať ľuďom
gestá, ktoré napríklad v Amerike neznamenajú nič. Slová a správanie ktoré sa v iných krajinách tolerujú.
Ono sa to volá morálna hranica, alebo si to pomenuj ako chceš.
Sám som urobil niekoľko performance vystúpení, kde ľudia mysleli že som úplný kretén, magor a zviera.
Nikoho som tým však neurážal a hlavne som to neukazoval celému národu (TV, čiže aj Čechom : ) ).
Áno, ja mu tie peniaze závidím. Chápem že si sral do huby keď hovoril že nebude komerčný a na priek tomu
sa má tak dobre ako nik z nás (už som to tu písal niekoľko krát), no to mu ešte nedovoľuje tie morálne
hranice búrať. Keď sa chce správať ako kápo, nech sa tak správa buď inde, alebo iným spôsobom.
Je veľa ľudí, ktorí sa vedia správať a sú mediálne známejší.
Vytŕčať z radu tým, že na seba púta pozornosť kktnosťou je veľmi jednoduché a preto je pre mňa
tento chalan nezaujímavý. Pretože to čo robí on je len herectvo, ktorým na seba púta média a decká
ho za to žerú, lebo je "kúl" ukazovať fucker kade tade.
Mimochodom v Amerike by jeho správanie napríklad TV myslím [FOX News?] označila za neprimerané
a žalovali by ho kvôli tomu, že ho práve deti sledujú a ich správanie sa potom môže výrazne zhoršiť.
Predsa len určite niekdy stretneš nejaké decko, ktoré ti ukáže fucker [ty budeš mať o pár rokov 30]
a bude mu to pripadať ok, pretože aj Rytmus v TV môže ukazovať. Tento príklad je veľmi polopatistický,
tak dúfam že sa chápeme.
Ale ináčej Good Job Rytmus, veď to hráš na nás dobre ; )
Keby sa radsej riesili deti , ktore behaju po vonku beru drogy fetuju corkuju a chodia za skolu . To ze niekto povie kkt alebo pi*a este nikoho nezabilo takisto ani prostrednik v TV . Mne to pride skor tak , ze sa na nic nehra vsetci sa tvaria , ze nenadavaju nikdy neukazuju faker lebo to nerobia na verejnosti ale v sukromi to je rovnake a ked nie tak aspon v hlave cize to je rovnake . Spolocnost sa pozastavuje nad nepodstatnymi vecami...
-
audiotrack
VIP
70% tých detí čo chodia po vonku v noci a berú drogy počúva kontrafakt. Takže to si nedal najšťastnejší príklad
No neviem u nas v meste vacsina pocuva punk a metal , hudbe by som to neprisudzoval kedze KF vo svojej tvorbe nenavadza deti na drogy prave naopak...
prepačte mam rešpekt voči jeho tvorbe ale ako som napisala nepridelovala by som uspech len jemu ... hudbu si nerobi sam pokial viem ani klipy .. je len šikovny a vedel sa obklopiť kvalitnymi ludmi čo stale mate s tym že mu zavidime všetci? zato že to hovori dokola v telke ? prepačte ale nepride mi npormalne aby niekto bol v porote nejakej sow a zacal rozpravat ako on predal 1000ce cdečok a neviem čo ... celkovo ako sa sprava proste to je neskutočne mali by ste pozerať south park ten vam da usmevny pohlad na "ludi" ako rytmus ... niektorí vedia byť uspešny aj bez toho aby zo seba robili kretenov pridete mi ako nainfikovany jeho hlaškami opakujete ponom to čo sam hovori ani nemate vlastny nazor menite ho s nim kym vykladal že nebude komerčny vyhukovali ste po nete rytmus je pan lebo nikdy nebude komerčny a teraz ?
teraz ked sa vopchal do superstar ho obhajujete že je pan lebo si povie svoj nazor a chce si len zarobiť nepridete sami sebe smiešny ?
tak prečo je teda pan? lebo si to odporuje nezda sa vam ? .. nepotrebujem cloveka poznat nazo aby som videla že nema ani vlastny nazor a opija vas rečami ktore chcete počuť .. to sa da prekuknuť moc lahko
.. 
..neviem co maju jeho predaje ci vydania ci o com to "splieta" s porotcovanim v sutazi .. fajn ze to na nas hra ze zaraba na hluposti ludi co mu to krasne hltaju, ale to ze mu to udiera na mozog je zjavne evidentne
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 0:32)
Hop ci videni to tam hovori ?
... neviem ci je to nocnou hodinou alebo maju moje usi nanho alergiu 
..neviem co maju jeho predaje ci vydania ci o com to "splieta" s porotcovanim v sutazi .. fajn ze to na nas hra ze zaraba na hluposti ludi co mu to krasne hltaju, ale to ze mu to udiera na mozog je zjavne evidentne
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2011, 0:32)
Hop ci videni to tam hovori ?
smejem sa doteraz
už je naplneny už nemusi uražať 
Rytmus, Rytmus... Ja si nemôžem pomôcť, ale na tohto človeka som strašne alergický. Pre mňa je zosobnením primitivizmu. Jeho názory sú osinou v mojom zadku. Ako sa môže človek, ktorý nemá ani len strednú školu, stať pre niekoho vzorom? Kde sme sa to dostali...
Superstar je rok od roku horšia. Posledné roky mám pocit, že to je určené len pre deti od 10 do 15 rokov. Teraz o to viac, že je tam tento vulgárny šašo...
Superstar je rok od roku horšia. Posledné roky mám pocit, že to je určené len pre deti od 10 do 15 rokov. Teraz o to viac, že je tam tento vulgárny šašo...
Staci mi tvoj avatar a viem ,ze nemusim reagovat. Clovek, ktory odsudzuje hocijaky hudobny styl , ktory nevie pochopit,nema rad hudbu...BBeast napísal:prepačte mam rešpekt voči jeho tvorbe ale ako som napisala nepridelovala by som uspech len jemu ... hudbu si nerobi sam pokial viem ani klipy .. je len šikovny a vedel sa obklopiť kvalitnymi ludmi čo stale mate s tym že mu zavidime všetci? zato že to hovori dokola v telke ? prepačte ale nepride mi npormalne aby niekto bol v porote nejakej sow a zacal rozpravat ako on predal 1000ce cdečok a neviem čo ... celkovo ako sa sprava proste to je neskutočne mali by ste pozerať south park ten vam da usmevny pohlad na "ludi" ako rytmus ... niektorí vedia byť uspešny aj bez toho aby zo seba robili kretenov pridete mi ako nainfikovany jeho hlaškami opakujete ponom to čo sam hovori ani nemate vlastny nazor menite ho s nim kym vykladal že nebude komerčny vyhukovali ste po nete rytmus je pan lebo nikdy nebude komerčny a teraz ?teraz ked sa vopchal do superstar ho obhajujete že je pan lebo si povie svoj nazor a chce si len zarobiť nepridete sami sebe smiešny ?
tak prečo je teda pan? lebo si to odporuje nezda sa vam ? .. nepotrebujem cloveka poznat nazo aby som videla že nema ani vlastny nazor a opija vas rečami ktore chcete počuť .. to sa da prekuknuť moc lahko
lama2d: Ako moze clovek hodnotit cloveka podla dosiahnuteho vzdelania v umelo vytvorernom systeme? Vela uspesnych ludi nema vzdelanie -.-
-
p4ra
Redeemer
lama2d, ja ho neobhajujem, ako si to tu mnohi myslia a donekonecna mi nadavaju v karme za to, ale snazim sa na to pozriet z ineho uhla, nestranne. Podla mna osobne to s primitivizmom nema nic spolocne. V jednej jeho pesnicke sa spieva jedna cast - ... ja som zrkadlo, som odraz tejto doby ... - podla mna je to uplne pravdive. Ludia ho pocuvaju, chodia na jeho koncerty. Ani zdaleka to nie su len deti zo ZS (ako si to mnohi myslia a dookola tvrdia), ale su to teenageri, vysokoskolaci, ci dospeli ludia s rodinami. Kazdy si tam nieco svoje najde. Ja nehovorim, ze suhlasim so vsetkymi jeho textami, a ze sa stotoznujem so vsetkym, co povie a spravi, ale je mi sympaticke vidiet to, ze aj napriek tomu, ze ho tolko ludi nenavidi, mnohi to robia lebo je to in, ako je in nadavat na USA a pod. veci, a pritom doma maju vsetky CD a poznaju vsetky pesnicky naspamat, stale je najpredavanejsi, a v podstate coho sa dotkne, tak to premeni na zlato. Na Slovensku lame vsetky rekordy, bura bariery v hudbe, aj hudobnych klipoch. Dovolim si tvrdit, ze nebyt jeho .. mnohe klipy by boli este na urovni mam kameru a idem si spravit klip. Zase raz moj nazor, ty mozno, ako aj mnohi nesuhlasis.
Skola nema absolutne, ale absolutne nic so vzdelanim a inteligenciou. Takze podla toho by som ho nesudil ani nahodou.
Jedna vec mi ale stale nejde do hlavy. Ked tolkym ludom, ako sa prezentuju vadi, doslova sa im otvara nozik vo vrecku, tak preco ho pozeraju, preco ho pocuvaju? Naco ho dookola riesia? Ja osobne neznasam metal, Linux a mnoho dalsieho, ale nemotam sa a nekecam o tom denno-denne. Proste ked mi raz nieco vadi, vyhybam sa tomu a je to.
Skola nema absolutne, ale absolutne nic so vzdelanim a inteligenciou. Takze podla toho by som ho nesudil ani nahodou.
Jedna vec mi ale stale nejde do hlavy. Ked tolkym ludom, ako sa prezentuju vadi, doslova sa im otvara nozik vo vrecku, tak preco ho pozeraju, preco ho pocuvaju? Naco ho dookola riesia? Ja osobne neznasam metal, Linux a mnoho dalsieho, ale nemotam sa a nekecam o tom denno-denne. Proste ked mi raz nieco vadi, vyhybam sa tomu a je to.
a čítať ťa ešte nenaučili? hned prva veta - prepačte mam rešpekt voči jeho tvorbe ale ako som napisala nepridelovala by som uspech len jemu . Takže kde odsudzujem hudobny štyl? to si si z prstu vycucal? hip hop si rada vypočujem a dokonca pokladam par rytmusovych pesničiek za velmi dobre dokonca aj dobry text to nič nemení ale na mojom nazore na JEHO OSOBU NIE HUDOBNY ŠTYL pochopene ?? alebo to mam napisat ešte 10krat?j4nosik napísal: Staci mi tvoj avatar a viem ,ze nemusim reagovat. Clovek, ktory odsudzuje hocijaky hudobny styl , ktory nevie pochopit,nema rad hudbu...
lama2d: Ako moze clovek hodnotit cloveka podla dosiahnuteho vzdelania v umelo vytvorernom systeme? Vela uspesnych ludi nema vzdelanie -.-