SHIFT 2 : UNLEASHED
SHIFT 2 : UNLEASHED
Zajtra vyskusam ale na xboxe s ovladacom a skritizujem 
-
lekoklatik
VIP
Re: SHIFT 2 : UNLEASHED
Akurát popisoval pocity na fcb kamarát, ktorý to hrá na Xboxe s volantom.
Včera na to na fcb nadával keď to hral s gamepadom.
Dnes si to s volantom nevie vynachváliť.
Niekto som čítal, že je to pre volant a nie tlačidlá.
Analógová páčka je síce citlivá, ale volantu sa nevyrovná.
Včera na to na fcb nadával keď to hral s gamepadom.
Dnes si to s volantom nevie vynachváliť.
Niekto som čítal, že je to pre volant a nie tlačidlá.
Analógová páčka je síce citlivá, ale volantu sa nevyrovná.
To je len reklamny blabol, pripadne snaha zhodit vinu na hracov a nie na odflaknutu pracu. Take Live for speed alebo seria Race (od SimBin) sa daju v pohode hrat na sipkach a pritom su to hardcore simulatory.lekoklatik napísal:To bude asi tým, že to bolo myslím vyvýjané pre volanty, nie?
Napriklad aj TDU 1 sa mi na sipkach hralo omnoho horsie ako na volante a pritom to bola arkada ako svina, vsetko je to len o vyladeni ovladania vyvojarmi.
Ach jaj prefackat toho co robil ovladanie. Zapojil som volant, nastavil strassne, bud nezatoci vobec, alebo az na max, strasne dlha odozva, nastavovat, treba az uplne v uvode, cize strasne zdlhave. Po par zavodoch som mal take nervi, ze som si zapojil klavesnicu, to uz bolo trosku lepsie, ale furt to ide jak lod z lava do prava. Zatacky sa daju ist len smykom
Och, ale tusim to je lepsie optimalizovane ako 1tka, a v noci to je celkom pekne
Och, ale tusim to je lepsie optimalizovane ako 1tka, a v noci to je celkom pekne
som to akurat hral, dake to jedno kolo... Hold, asi si musim najprv kupit volant... A je dost trapne si mysliet si, ze na sipkach by sa to malo hrat skvele, ved je nemyslitelne, aby sa normalne auto dalo ovladat len dvoma sipkami, do lava a do prava... Pocitac nikdy nebude vediet, ci zrovna v tu chvilu chces otocit volant o 80 stupnov, alebo o 100..to sa proste neda..
Sipkami sa to zatial hrat da, ale jazdim strasne, resp. mat dobry volant, pedale so spojkou a prevodovku, jazdim uplne inak.. Aspon dufam, ze je to vyladene tak, ze aby to fungovalo ako v reale ked mam volant.. tak, ked sa mi ho niekde podari splasit, tak dam zase pocity s volantom..
Neostáva nič iné ako počkať na nový dirt, alebo kúpiť volant lebo toto je fakt katastrofálne ovládanie....
taka otazocka hlupa..
volant som nikdy nemal.. S kazdym sa da otacat o 900 stupnov.? Ci su to len tie drahsie modely..? a tie lacnejsie je len akoze volant,a ovladanie vlastne funguje ako so sipkami..?
Táto hra je pre mňa maximálnym sklamaním , očakával som od nej viac..
Len tie drahsie, vacsina je 90 do kazdej strany , Ja som skusal Shift 2 na volante a je to este horise ako klavesnica, lebo an klavesnici rychlo tuknes, ale na volante by si musel jak blazok kmitat z lava doprava, lebo ten volant v hre proste neskoro reaguje a strasne mo zataca, bud nejde vobec alebo zatoci uplne potom to je jazda zlava do prava jak na clne. A to mam deadzone 0cinges napísal:taka otazocka hlupa..volant som nikdy nemal.. S kazdym sa da otacat o 900 stupnov.? Ci su to len tie drahsie modely..? a tie lacnejsie je len akoze volant,a ovladanie vlastne funguje ako so sipkami..?
Codemaster robia ovela liepsie arkadove zavody, aj s krajsou grafikou. 2 krat som sa vybural, vzdy inak ale auto sa rozbillo tak isto
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie s každym sa to neda ako vyšie spomenul.cinges napísal:taka otazocka hlupa..volant som nikdy nemal.. S kazdym sa da otacat o 900 stupnov.? Ci su to len tie drahsie modely..? a tie lacnejsie je len akoze volant,a ovladanie vlastne funguje ako so sipkami..?
ale poviem ti takto :
900°použijeŠ len ak si fakt hardcore hráč a možno tak pri Rfactor alebo pri LFS ale aj to je tych 900 blbosť lebo skratka kontrovať je s tym až skoro nemožne rýchlo takže vačšina hračov hraje so 720°.
ale pr ihrách ako je NFS a podobne arkady si určite malokto dovolí dať viac ako 360°lebo je to fakt blbosť a nedobre sa to hraje.
ja osobne pri NFS a tak používam 240-280° LFS 720°občas 900° a rfactor 720°
Sklamalo ma to, jelikož som bol veľmi zvedaví na to ovládanie na šípkach, volant nemám lebo hry si zahrám len veľmi zriedkavo...ale to sa nedá hrať...škoda..
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no tak to žial vyzerá keď sa chce EA hrať na výrobcu sim racing hier .... 
zhrniem to .
sim racing to nieje ani z daleka a na klavesnici je to uplne nehratelne.
zhrniem to .
sim racing to nieje ani z daleka a na klavesnici je to uplne nehratelne.
Akože nieje hratelnéé??
Plyn ide celkom fajn aj brzda ale handbrake kapánek tiež doje*ali lebo auto sa chová trošku ináč keď zatiahnem ručnú ale nevadí každopádne je to úžasna hra
(joke
)
No chlapci normalne ste ma namotivovali teraz... stavim sa ze sa snazite zhodit vlastnu neschopnost na chybu v hre... niz v zlom Ja totiz kazdu racingovku hram na sipkach a nikde som zatial nemal problem... Na shift 1 s vypnutymi asistentami dokazem zajazdit casy ktore prekonavaju mnohych hracov na volantoch...
Neschopnosť? Hral si už shift 2?alebo hodnotis len vzhladom na to ze si hral shift1?
Hral som snad kazdu jednu racingovku aka kedy vysla... mna uz nic neprekvapi...
Tak vidis ja si zahram obcaas nieco ale ty hras snad kazdu racinovgu takze asi mas viacej Skills kdezto ja si vzdy rad zahram stare ale premna dobree GTR 2 
http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recen ... chazi.html
Toto je super recenzia, autor, presne vystihol co tam je, hra sa tvari na nieco cim nie je, a ani oni nevie co to malo byt
Toto je super recenzia, autor, presne vystihol co tam je, hra sa tvari na nieco cim nie je, a ani oni nevie co to malo byt
Takze moje prve dojmy z hry v skratke - To je onco ! Toto som presne cakal, konecne hra pre poriadnych autickarov a nie pre nejakych konzolistov alebo vikendovych vodicov co su nauceny na zakrutu plnym plynom a opriet sa o barieru ! Spravanie auta sa da krasne predpovedat, konecne sa da pracovat aj s vahou auta a je citit aj krutenie karoserie. Pre ludi co si nevedia rady s riadenim odporucam znizit sensitivitu v advaced controls z 50% na 15% Taktiez v nastaveniach auta sa da zmenit maximalny rejd aj ked to velmi neodporucam...
FR33RIDER: Ty si asi nehral vela zavodnych hier, ked tuto citis auto. Toto sa da riadit len tranim do zakruty tj, pred zakrutou trhnut volant a potom zase naspet, ziadny plynuly pohyb. To si zahraj nejaky simulator na PC, ked nechces hru pre vykendovych hracov, prave ze Shift je pre nich.