hasufeal napísal:....
TU JE SNáď NAJVäčšIE ZOSKUPENIE AMáTéROV NA SLOVENSKU !!! buď máte 13 rokov a jazdili ste zatiaľ iba na skejtborde...alebo 15 a na bicykli..alebo ste ozaj píp. konečne celkom super vyriešili pohlad z kabíny s tým že sa otáča aj hlava, všetko sa dá krásne odhadnúť...na ovládanie som si zvykol, a čím dalej je lepšie myslím, doteraz som hral shift 1 a neviem sa rozhodnúť kde je reálnejšie, i ked mám zatiaľ iba focus st čo nie je žiadna výhra. konečne sa taktiež nedá ísť do zákruty len šmykom ale normálne...presne ako tu už niekto spomenul, že
neviete preglgnúť vlastnú neschopnosť - je to viac simulátor ako arkáda, a ked už vám to nejde, tak sa skúste pohrať s nastaveniami..a zapnite asistentov
taktiež je super aj optimalizácia a zníženie nárokov pri zlepšení grafiky
a kúpte si volant ked to chcete hrať

inak to nemá zmysel
ty mas potom 16, a asi si v zivote nejazdil na skutocnom aute..

(parkovanie do garaze sa za jazdu nerata)
Tato hra ma od simulatoru na mile daleko, keby to mal byt skutocny simulator, bola by tam pouzita aspon nejaka fyzika, a ta tam nikde nie, ako aj pri ostatnych EA hrach.. Auta sa spravaju podla toho, ako boli naprogramovane, ziadna realita, keby sa tak auta skutocne spravaju, sa tu kazdy na normalnom aute pozabija...

a co sa tyka grafiky, pri takychto hrach je to posledne, co by ta malo trapit, GTA4 ma realnejsie ovladanie aut, jak toto..