Fitko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Chodite do fitka???

1 x do tyzdna
8
6%
2 x do tyzdna
12
8%
3 x do tyzdna
19
13%
4 x do tyzdna
10
7%
5 x do tyzdna
9
6%
..::viac::..
1
1%
Vobec nechodim
83
58%

Celkom hlasov: 142

Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kaliovic »

ADOXtreme napísal:Jano C. - Kulturista
ADOXtreme - Powerlifter
Ty vazne robis powerlifting :?: :shock:
Kamos ma na to nahovara, bo na viac-menej zaciatocnika (cvicim rok) mam vraj celkom silne nohy a chrbat, ale sila v benci mi veeelmi zaostava
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Kaliovic napísal:mam vraj celkom silne nohy a chrbat, ale sila v benci mi veeelmi zaostava
tak proti tomu nieco rob. skus si dat vacsie vahy a menej opakovani (tvrdci trening)
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

drakeman napísal:tak proti tomu nieco rob. skus si dat vacsie vahy a menej opakovani (tvrdci trening)
Neboj, davam davam - na benc konkretne 4 serie (pred nimi 1 rozcvicovacia) a najtazsia je druha - 3-4 opakovania, ale to uz tlacim aj vtakom... :lol:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kaliovic napísal: Neboj, davam davam - na benc konkretne 4 serie (pred nimi 1 rozcvicovacia) a najtazsia je druha - 3-4 opakovania, ale to uz tlacim aj vtakom... :lol:
ja vtaka nechavam na ine a zaujimavejsie veci :) nepochopil som preco mas druhu najtazsiu. sprav si pyramidu od malej vqahy k velkej
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

drakeman napísal:ja vtaka nechavam na ine a zaujimavejsie veci :) nepochopil som preco mas druhu najtazsiu. sprav si pyramidu od malej vqahy k velkej
No ja na benc pouzivam obratenu pyramidu - teda najprv sa zahrejem dvoma lahsimi seriami (jedna rozcvicovacia - 15 opakovani, druha lahka - tych 10-12 opakovani) a potom ked mam sval rozohriaty, tak zaradim najtazsiu seriu. Vyhoda je v tom, ze nemas svaly este tak unavene ako pri poslednej serii, z coho vypliva ze zdvihnes viac... :idea: :D
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

NIE som powerlifter, to len tak rekreacne... Nejaku tu dobu som robil armwrestling, tri mesiace a bol som 3. na M.SR... d:) GOOD LUCK
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

MAM TU ESTE JEDNU SUPER NOVINKU (PIKOSKU). Jeden typek z ukrajiny (R. Babayev), ma do 80KG, da jednoruckou 100KG... d:)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

na tom stojacom šlapacom bájku som ušlapal raz 49,5 kilometra na LEVEL 5 ale ked som skončíl bol som unavený ako keby som sa bol ožral.
ala007
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ala007 »

2-3krat do tyzdna...zatial staci , svaly nepotrebujem :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Kaliovic napísal:No ja na benc pouzivam obratenu pyramidu - teda najprv sa zahrejem dvoma lahsimi seriami (jedna rozcvicovacia - 15 opakovani, druha lahka - tych 10-12 opakovani) a potom ked mam sval rozohriaty, tak zaradim najtazsiu seriu. Vyhoda je v tom, ze nemas svaly este tak unavene ako pri poslednej serii, z coho vypliva ze zdvihnes viac... :idea: :D
zaujimava technika. ked uz tak, tak ja idem najskour od najtasej po najslahsiu (samozrejme jedna zahrievacia)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Kaliovic napísal: No ja na benc pouzivam obratenu pyramidu - teda najprv sa zahrejem dvoma lahsimi seriami (jedna rozcvicovacia - 15 opakovani, druha lahka - tych 10-12 opakovani) a potom ked mam sval rozohriaty, tak zaradim najtazsiu seriu. Vyhoda je v tom, ze nemas svaly este tak unavene ako pri poslednej serii, z coho vypliva ze zdvihnes viac... :idea: :D
pozdravujem klby :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

drakeman napísal: zaujimava technika. ked uz tak, tak ja idem najskour od najtasej po najslahsiu (samozrejme jedna zahrievacia)
co ja teda viem tak sa cvici tak ze sa zvysuje vaha a znizuju opakovania, cvicil som tak rok...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

t0m4s3 napísal: co ja teda viem tak sa cvici tak ze sa zvysuje vaha a znizuju opakovania, cvicil som tak rok...
obratena pyramida sa robi pri stagnacii...tak ale myslel som,ze ju pouzivaju len manici z profi-mr olympia at pod.,ktorym uz svaly nechcu reagovat na dalsiu pracu alebo uz proste nemaju kam rast a ne mladi chalani,co cvicia tak rok a tipujem,ze to este ani poriadne nevedia :?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal: co ja teda viem tak sa cvici tak ze sa zvysuje vaha a znizuju opakovania, cvicil som tak rok...
mas pravdu a cvicil si to dobre. no nezaskodi obcas urobit zmenu a sok pre sval. ak chces aby ti svaly rastli a naberali simu, musis obmienat aj cviky a pokil mozno aj uchop
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

drakeman napísal:mas pravdu a cvicil si to dobre. no nezaskodi obcas urobit zmenu a sok pre sval. ak chces aby ti svaly rastli a naberali simu, musis obmienat aj cviky a pokil mozno aj uchop
no ja som nejak extremne nemenil. skor tak ze som mal urcity "spread" cvikov a z tych som vyberal pri kazdom cviceni vzdy ine - a rastlo to solidne :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal: no ja som nejak extremne nemenil. skor tak ze som mal urcity "spread" cvikov a z tych som vyberal pri kazdom cviceni vzdy ine - a rastlo to solidne :)
zo zaciatku rastu rychlo a ked si este v puberte (asi uz nie si :) ) tak este rychlejsie. ked som zacinal s cvicenim robil som to ako ja. no casom ked som nabral spravnu techniku robim vsetko inak
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Ani velmi nechodim, ked tak v skole... :?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

ADOXtreme napísal:MAM TU ESTE JEDNU SUPER NOVINKU (PIKOSKU). Jeden typek z ukrajiny (R. Babayev), ma do 80KG, da jednoruckou 100KG... d:)
Ja som mal 87 kg a vyzdvihol som 60kg cinku jednou rukou az nad hlavu. Kamarati sa len pozerali a byvalemu boxerovi jazyk vyplazil :) To som mal o 20 rokov menej a asi aj od toho cinu mam posr.. chrbat este viac. :?
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ja som mal 87 kg a vyzdvihol som 60kg cinku jednou rukou az nad hlavu. Kamarati sa len pozerali a byvalemu boxerovi jazyk vyplazil :) To som mal o 20 rokov menej a asi aj od toho cinu mam posr.. chrbat este viac. :?
jednou rukou 60Kg a nad hlavu? Nic v zlom ale to je nemozne. manici co davaju 140 na bench maju problem so 48 a nie so 60
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

drakeman napísal:jednou rukou 60Kg a nad hlavu? Nic v zlom ale to je nemozne. manici co davaju 140 na bench maju problem so 48 a nie so 60
Nic neni nemozne. Kazdy clovek je jiny a spousta lidi dokaze veci, ktere by do nich jini nerekli. A uz vubec bych se neodvazoval soudit nekoho, koho znam jen podle nicku na foru :wink:
Kdyz jsem zacinal tak jsem jen zavistive koukal po ostatnich typcich v posilovne a nedokazal jsem si ani predstavit, ze bych mohl zvladnout to co oni. Ted se mi podarilo vypracovat se na urcitou uroven a nemyslim si, ze by to byla moje konecna hranice ...
Pokud to nekdo s cvicenim mysli vazne tak pro nej slovo "nemozne" neexistuje. Je to jen o prekonavani sebe sama a kdyz mi nekdo rekne, ze vytlaci 60kg jednorucku nad hlavu tak je to pro mne dalsi zdroj inspirace a v tom lepsim pripade i dalsi posunuti hranice.
Mimochodem, dneska mi tech 60kg uz zas tak vzdalene nezni :wink:
Napísať odpoveď