Ty vazne robis powerliftingADOXtreme napísal:Jano C. - Kulturista
ADOXtreme - Powerlifter
Kamos ma na to nahovara, bo na viac-menej zaciatocnika (cvicim rok) mam vraj celkom silne nohy a chrbat, ale sila v benci mi veeelmi zaostava
No ja na benc pouzivam obratenu pyramidu - teda najprv sa zahrejem dvoma lahsimi seriami (jedna rozcvicovacia - 15 opakovani, druha lahka - tych 10-12 opakovani) a potom ked mam sval rozohriaty, tak zaradim najtazsiu seriu. Vyhoda je v tom, ze nemas svaly este tak unavene ako pri poslednej serii, z coho vypliva ze zdvihnes viac...drakeman napísal:ja vtaka nechavam na ine a zaujimavejsie vecinepochopil som preco mas druhu najtazsiu. sprav si pyramidu od malej vqahy k velkej
zaujimava technika. ked uz tak, tak ja idem najskour od najtasej po najslahsiu (samozrejme jedna zahrievacia)Kaliovic napísal:No ja na benc pouzivam obratenu pyramidu - teda najprv sa zahrejem dvoma lahsimi seriami (jedna rozcvicovacia - 15 opakovani, druha lahka - tych 10-12 opakovani) a potom ked mam sval rozohriaty, tak zaradim najtazsiu seriu. Vyhoda je v tom, ze nemas svaly este tak unavene ako pri poslednej serii, z coho vypliva ze zdvihnes viac...![]()
pozdravujem klbyKaliovic napísal: No ja na benc pouzivam obratenu pyramidu - teda najprv sa zahrejem dvoma lahsimi seriami (jedna rozcvicovacia - 15 opakovani, druha lahka - tych 10-12 opakovani) a potom ked mam sval rozohriaty, tak zaradim najtazsiu seriu. Vyhoda je v tom, ze nemas svaly este tak unavene ako pri poslednej serii, z coho vypliva ze zdvihnes viac...![]()
obratena pyramida sa robi pri stagnacii...tak ale myslel som,ze ju pouzivaju len manici z profi-mr olympia at pod.,ktorym uz svaly nechcu reagovat na dalsiu pracu alebo uz proste nemaju kam rast a ne mladi chalani,co cvicia tak rok a tipujem,ze to este ani poriadne nevediat0m4s3 napísal: co ja teda viem tak sa cvici tak ze sa zvysuje vaha a znizuju opakovania, cvicil som tak rok...
no ja som nejak extremne nemenil. skor tak ze som mal urcity "spread" cvikov a z tych som vyberal pri kazdom cviceni vzdy ine - a rastlo to solidnedrakeman napísal:mas pravdu a cvicil si to dobre. no nezaskodi obcas urobit zmenu a sok pre sval. ak chces aby ti svaly rastli a naberali simu, musis obmienat aj cviky a pokil mozno aj uchop
zo zaciatku rastu rychlo a ked si este v puberte (asi uz nie sit0m4s3 napísal: no ja som nejak extremne nemenil. skor tak ze som mal urcity "spread" cvikov a z tych som vyberal pri kazdom cviceni vzdy ine - a rastlo to solidne
Ja som mal 87 kg a vyzdvihol som 60kg cinku jednou rukou az nad hlavu. Kamarati sa len pozerali a byvalemu boxerovi jazyk vyplazilADOXtreme napísal:MAM TU ESTE JEDNU SUPER NOVINKU (PIKOSKU). Jeden typek z ukrajiny (R. Babayev), ma do 80KG, da jednoruckou 100KG... d:)
jednou rukou 60Kg a nad hlavu? Nic v zlom ale to je nemozne. manici co davaju 140 na bench maju problem so 48 a nie so 60Les napísal:Ja som mal 87 kg a vyzdvihol som 60kg cinku jednou rukou az nad hlavu. Kamarati sa len pozerali a byvalemu boxerovi jazyk vyplazilTo som mal o 20 rokov menej a asi aj od toho cinu mam posr.. chrbat este viac.
Nic neni nemozne. Kazdy clovek je jiny a spousta lidi dokaze veci, ktere by do nich jini nerekli. A uz vubec bych se neodvazoval soudit nekoho, koho znam jen podle nicku na forudrakeman napísal:jednou rukou 60Kg a nad hlavu? Nic v zlom ale to je nemozne. manici co davaju 140 na bench maju problem so 48 a nie so 60