A/T alebo M/T ?
mna by zaujimalo ci sa v USA robi autoskola aj na manualy..
ak nie tak potom nechapem ako mozu vediet jazdit na autach s manualnou prevodovkou.. sak s automatikou to musi byt ako riadit auticko v nejakom zabavnom parku alebo co..
Nieco si sa pytal preco je to v Europe malo rozsirene.. hmm mozno tradicia, auta s automatickou prevodovkou su drahsie a vy to tam mate mozno pretoze blbi amici sa nevedia na manualnej naucit
ak nie tak potom nechapem ako mozu vediet jazdit na autach s manualnou prevodovkou.. sak s automatikou to musi byt ako riadit auticko v nejakom zabavnom parku alebo co..
Nieco si sa pytal preco je to v Europe malo rozsirene.. hmm mozno tradicia, auta s automatickou prevodovkou su drahsie a vy to tam mate mozno pretoze blbi amici sa nevedia na manualnej naucit
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
v USA pokial viem autokosly nie su bezne, tam ta uci niekto znamy povacsine, a potom sa ide na skusky. Cize sa ucis na takom aute ake je k dispozicii. Ale zas si nemysli ze v USA nie su vobec auta s manualmi, su, ale velmi malo. Hlavne sportove modely.Aryan Angel napísal:mna by zaujimalo ci sa v USA robi autoskola aj na manualy..
inak v cesku sa da robit autoskola na automate, s tym, ze potomnemozte riadit auto s manualom
Presne tak, naucis sa vsetko potrebne urobis test (20minut) a ked je vsetko o.k. tak ucitel si sadne do auta (auto tvojho znameho, alebo vlastne) prejdes 20 minut a ked je vsetko o.k. tak ti daju vodicak.quasimoto napísal: v USA pokial viem autokosly nie su bezne, tam ta uci niekto znamy povacsine, a potom sa ide na skusky. Cize sa ucis na takom aute ake je k dispozicii. Ale zas si nemysli ze v USA nie su vobec auta s manualmi, su, ale velmi malo. Hlavne sportove modely.
inak v cesku sa da robit autoskola na automate, s tym, ze potomnemozte riadit auto s manualom
Cize celkovo do hodiny mas vodicak
Ja osobne som v Amerike este autoskolu nevidel, ale su to viem.
Tak v Cesku to maju dobre zariadene, tak by to malo byt aj tu.
Povedal by som, ze takych 80% aut v Amerike su s automatom.
-
braino.swk
Light Professional
-
quasimoto
Star
dnes su uz aj automaty, ktore maju nizsiu spotrebu ako primerny clovek s manualom. DO sportoveho auta jednoznacne manual, ale keby som jazdiel strasne vela, tak urcite rozmyslam o nejakom dobrom automatebraino.swk napísal:vodicak sice nemam, ale jednoznacne MANUAL, koli pozitku z jazdy a taktiez pri sportovej jazde je to nutnost. a navyse to zvysuje spotrebu a nevychutnas si ten pekny zvuk ked mas 7000-8000 otacok : ) .. samozrejme na Honde
-
rsc
Medium Star
Troska odbocim od temy:
Co hovorite na to, ze v USA mozu mat vodicak uz v 16-tich rokoch? Je to podla vas dobre alebo nie?
Mne to nepripada prilis rozumne.
Este by som sa spytal - ked sa v USA niekto uci jazdit, povedzme s ocom ide v aute pred tym, nez dostane vodicak ako je to spravene s policiou? Myslim tym, ze mas 15 rokov, ides s niekym v aute a pri dopravnej kontrole staci povedat, ze sa ucis na skusky???
Co hovorite na to, ze v USA mozu mat vodicak uz v 16-tich rokoch? Je to podla vas dobre alebo nie?
Este by som sa spytal - ked sa v USA niekto uci jazdit, povedzme s ocom ide v aute pred tym, nez dostane vodicak ako je to spravene s policiou? Myslim tym, ze mas 15 rokov, ides s niekym v aute a pri dopravnej kontrole staci povedat, ze sa ucis na skusky???
-
quasimoto
Star
no su ludia ktori maju 16 a maju v hlave ovela viac ako priemerny 25 rocni. Podla mna ani tak nejde o vek, skor by mali dat nejake psycho testy zamerane na sebaovladaniem agresivitu a podobne. Lebo ked vidim co za debili spravia vodicak (co ani SOU nedokazu dokoncit), tak mam trochu stratch chodit autom...
To nieje tak. Najprv musis urobit testy, ze poznas dopr. znacky a potom ked este sa necitis na jazdu-skusku, tak ti to oddialia. Daju ti taky docasny vodicak, ze mozes jazdit cez den ale len s niekym, kto sedi na sedadle vedla teba a ma platny vodicak. A tak sa mozes ucit. Na jazdnu skusku si kazdy musi priniest vlastne auto. Moze ho mat aj pozicane. To, ze ci je automat, alebo manualna to je uplne jedno. Tiez by som pridal, ze vacsina Americanov v 16-tich rokoch (okrem vynimiek) su uz skoro dospelymi co sa tyka aj spravania sa aj jazdy a maju respekt pred zakonom. Zial o vodicoch v postkomunistickych krajinach Europy to povedat nemozem.rsc napísal:Troska odbocim od temy:
-
t0m4s3
Admin
to si dufam robis srandu, lebo ak nie tak na toto sa da povedat jedine LOOOOL! Vidim co stvara ta priblbla 16rocna mladez. By som im nedal auto do 20tich minimalne - retardovana vymyta americka mladez...les napísal: Tiez by som pridal, ze vacsina Americanov v 16-tich rokoch (okrem vynimiek) su uz skoro dospelymi co sa tyka aj spravania sa aj jazdy a maju respekt pred zakonom. Zial o vodicoch v postkomunistickych krajinach Europy to povedat nemozem.