-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Ano mohu jen potvrdit, demence nektery uzivatelu FB je abnormalne vysoka.
Muffi: daj si ju do zoznamu ignorovanych a mas pokoj 
-
lekoklatik
VIP
Ježiš mária. Vadí ti mať niekoho vo friend liste a aj tak ho potvrdíš. Slušnosť? wtf? Stále je to obyčajná internetová komunikácia...
A vy tu hovoríte o demencii? Keď nikoho medzi priateľmi nechcem, tak si ho nepotvrdím. Nasrie sa? lol. V takom prípade sa ho opýtam,
či mu náhodou fakt neje*e?
Veď vás tá fcb komunikácia zdementizovala načisto.
Pre mňa je človek, ktorý sa urazí mojím odmietnutím priateľstva na internete normálny magor. Či je to niekto z rodiny, "kamarát" alebo ja neviem kto.
Ja si vyberám komu ukážem čo to zo svojho "súkromia" (fotky, akcie, statusy, videá a ja neviem čo ešte).
//mne osobne je jedno či ho poznám a či on pozná mňa.
Veľa mladších študentov z bývalej strednej školy si ma pridalo, pretože mám pár ich spolužiakov medzi priateľmi.
To že sme sa stretli na chodbe neznamená že sa s ním mám o čom baviť. Keď je to niečo dôležité, zaujímavé a neviem čo,
vždy mi môže slobodne poslať správu.
A vy tu hovoríte o demencii? Keď nikoho medzi priateľmi nechcem, tak si ho nepotvrdím. Nasrie sa? lol. V takom prípade sa ho opýtam,
či mu náhodou fakt neje*e?
Veď vás tá fcb komunikácia zdementizovala načisto.
Pre mňa je človek, ktorý sa urazí mojím odmietnutím priateľstva na internete normálny magor. Či je to niekto z rodiny, "kamarát" alebo ja neviem kto.
Ja si vyberám komu ukážem čo to zo svojho "súkromia" (fotky, akcie, statusy, videá a ja neviem čo ešte).
//mne osobne je jedno či ho poznám a či on pozná mňa.
Veľa mladších študentov z bývalej strednej školy si ma pridalo, pretože mám pár ich spolužiakov medzi priateľmi.
To že sme sa stretli na chodbe neznamená že sa s ním mám o čom baviť. Keď je to niečo dôležité, zaujímavé a neviem čo,
vždy mi môže slobodne poslať správu.
-
Grim
Darca
...presne ako píše leko...ak ho nechcem tak ho nepotvrdím...a to že sa naserie úplne cudzí človek ma neserie...aj keď z mojej strany je to zatiaľ iba teoretizovanie, lebo mňa si nikto neznámy zatiaľ nepridal...našťastie...
da sa z FB chatu nejako zistak historia komunikacie s urcitou osobou?
-
Grim
Darca
...ak máš FB chat v ICQ tak áno...ak to máš iba cez FB tak nie...
-
kukiak
Addict
v tych novych spravach je aj historia, avsak, len odvtedy ked si ich zapnes alebo ti ich zapne same. treba kliknut na maximalizaciu chat okna.
viem ze v tych novych spravach je uz aj historia, ale potreboval som to na ten stary klasicky FB chat
-
hrban
Addict
nie, nedá sa
používaj mirandu a zapni si ukladanie histórie, ja mám uloženú históriu od roku 2009
používaj mirandu a zapni si ukladanie histórie, ja mám uloženú históriu od roku 2009
dobre prepnuť na klasicke spravy sa neda? a ked chcem zmazať niektore spravy,aby tam neboli,tak ako to docielim? ked dam zmazat,mi to archivuje a z tade sa to uz neda...nie je to kus divne,ze je to moje sukromie a nemozem si s tym robit co chcem?
-
moosha
Darca
Mam taky maly palcivy problemik. Ak chcem do komentaru pridat nejaky link, tak mi ho z komentaru jednoducho vymaze a ostane tam len moj text. Zaregistroval som, ze si automaticky maze linky z upnito.sk, youtu.be (nove skratene linky YouTube), dokonca aj nejake priblble linky z Google Images. Neviete co s tym?
Zatial pouzivaj http://tinyurl.com/ a casom by to mohli opravit aspon v pripade youtu.be a google.
-
moosha
Darca
Houbeles, prejde to cez tinyurl, zisti na co to odkazuje a ajtak to vymaze 
-
DeJF
Addict
Neviete prečo mi toto občas ukáže na vložených videach z youtube ? Videa mi normálne prehráva,no občas mi tam nabehne toto :
Nejedná sa o nejaký vírus ?
Nejedná sa o nejaký vírus ?
- Prílohy
-
- capture_22042011_140839.jpg (6.03 KiB) 981 zobrazení
-
- capture_22042011_140928.jpg (12.38 KiB) 981 zobrazení
som to normálne stiahol a nainštaloval, bez problémov
mne to zase po stiahnuty ukazalo ako adware......a potom som aj zistil ze ked vam toto naskoci staci refreshnut stranku a video ide normalne spustit hmm
mne eset nič nezaznamenal, ja som to mal cca pred mesiacom
-
DeJF
Addict
Mne refrešovanie nepomohlo nikdy pri tomto.
Jedine že kliknem na názov videa a video mi otvori na youtube.
Jedine že kliknem na názov videa a video mi otvori na youtube.
-
Alex481991
Medium Star
mam otazku prečo som stale v profile určiteho človeka, myslim na boku v zozname tych priateľov. Viem že sa to odráža od interakcie medzi dotyčnými ale momentálne už dlhu dobu žiadna medzi nami neprebieha preto sa chcem opýtať či to nemôže byť spôsobene takisto tým že dotyčná navštevuje môj profil. Ďakujem 
Neviete ako skryť tie kvízy ? Celá nástenka zadrbaná hlúposťami a neviem nájsť ako sa to dá skryť