save finance s.r.o
Re: save finance s.r.o
3 tisíc možno máš, ale v korunách. A vieš čo, veď tu nikoho neopiješ rožkom. Povedz mi, kto ti takéto táraniny verí?!
Mal by si podľa mňa u vás "vo firme" navštíviť prednášku a teambuilding/brainwashing o komunikácii s klientami. Keby si nebol tak obmedzený, neosočoval by si tu ľudí a snažil sa vašu spoločnosť prezentovať v dobrom svetle najmä pred tými, čo sa na začiatku témy slušne a so záujmom pýtali.
Ak sa máš potrebu sa pred niekym vyťahovať, tak si to rovno zamier medzi prvákov u vás na priemyslovke, či kam to chodiš. Vytiahni pero s vlastným menom, ktoré si obdržal na 3. leveli, urob na nich dojem a podpisuj s nimi firemne zmluvy a životné poistky.
My nie sme cvičené opice, ani malé deti z war-neviemčo fóra, aby sme ti tu žrali tvoje bachorky o finančnej nezávislosti.
[konateľ vašej firmy je finančne nezávisly, chodi si na dovolenku a cez net sleduje, ako mu nabiehaju peniaze, však?
]
Ak sa máš potrebu sa pred niekym vyťahovať, tak si to rovno zamier medzi prvákov u vás na priemyslovke, či kam to chodiš. Vytiahni pero s vlastným menom, ktoré si obdržal na 3. leveli, urob na nich dojem a podpisuj s nimi firemne zmluvy a životné poistky.
My nie sme cvičené opice, ani malé deti z war-neviemčo fóra, aby sme ti tu žrali tvoje bachorky o finančnej nezávislosti.
[konateľ vašej firmy je finančne nezávisly, chodi si na dovolenku a cez net sleduje, ako mu nabiehaju peniaze, však?
no dovoľ mi zasmiať sa. Keby si povedal, že tvoja mesačná produkcia je niekoľko desiatok, ba dokonca stoviek zmlúv, tak by som ti tých 3000€ uveril. Kto, preboha, by ti dal tých 300€ za dokonca priemernú zmluvu? Ak spravíš klientovi zmluvu s mesačnou platbou 35€, tak môžeš mať z toho mesačnú províziu tak 12€, nič viac. Tak ma tu prosim ťa nesnaž odrbávať podobnými hovadinami. Hádam len nemyslíš, že samotný Alianz bude zo svojho vrecka vyplácať sprostredkovateľov ich produktu. A nestrielam len tak do vetra, sám so kedysi robil to, čo ty.
666€ ročne je 55,5€ mesačne. Priemerná zmluva to určite nie je, ale ako pre koho. Píšeš, že za takúto zmluvu máš 140€, čo je nejakých 21%. To, čo som uviedol ja, je dokonca viac (skoro 35%), takže OVB to má zrejme lepšie nastavené.
Takže, ak sa bavíme o ročnej provízií 140€ za zmluvu u začiatočníka, to je skoro 12€ na mesiac. Aby si mal plat 3000€ mesačne musel by si spraviť 250 takýchto "priemerných" zmlúv za mesiac. Máš 4 podriadených, to je 62,5 zmlúv na hlavu. Keďže vás tam je, ako vravíš, 130 pracovníkov a každý by spravil tých 62,5 zmlúv za mesiac, tak ročne by ste spravili 97.500 zmlúv. O necelých 4 a 1/2 roka by ste mali pod palcom každého občana v BA. Čo je nereálne, pretože takúto produkciu som nevidel u nikoho.
V skutočnosti to, čo ty rozprávaš je 3000€ ročne, nie mesačne. Radšej sa choď spýtať svojho nadriadeného pretože evidentne to nechápeš.
Takže, ak sa bavíme o ročnej provízií 140€ za zmluvu u začiatočníka, to je skoro 12€ na mesiac. Aby si mal plat 3000€ mesačne musel by si spraviť 250 takýchto "priemerných" zmlúv za mesiac. Máš 4 podriadených, to je 62,5 zmlúv na hlavu. Keďže vás tam je, ako vravíš, 130 pracovníkov a každý by spravil tých 62,5 zmlúv za mesiac, tak ročne by ste spravili 97.500 zmlúv. O necelých 4 a 1/2 roka by ste mali pod palcom každého občana v BA. Čo je nereálne, pretože takúto produkciu som nevidel u nikoho.
V skutočnosti to, čo ty rozprávaš je 3000€ ročne, nie mesačne. Radšej sa choď spýtať svojho nadriadeného pretože evidentne to nechápeš.
btw. 10*4 je u teba 50, jo? Máš v tom evidentne chaos.Bikemann napísal:a este som zabudol ty nevies citat? 10 priemernych zmluv na jedneho to znamena ze so styrmi spolupracovnikmy spravime teda 50 priemernych zmluv.. za 50 zmluv je nepochopitelne mat 3000e?
No nedá mi to. Prezrel som si obchodný register - ide o "jednochlapovú firmu" s rozličnou náplňou práce, takže?
Prezrel som si na nete www poisťovne, pre kterú údajne robia - v ročnej správe nieto žiadnej informácie o tomto. A s 130 MLM búchači aby mali takmer celý obrat poiťovne?
Zjavne ide o pohoniča na naivných a chamtivých, odporúčam BAN na to IP a meno. Predsa len ide o debatné fórum
Prezrel som si na nete www poisťovne, pre kterú údajne robia - v ročnej správe nieto žiadnej informácie o tomto. A s 130 MLM búchači aby mali takmer celý obrat poiťovne?
Zjavne ide o pohoniča na naivných a chamtivých, odporúčam BAN na to IP a meno. Predsa len ide o debatné fórum
300/12=25 € mesačne za 1 zmluvu
25*5=125 €, tvoja provízia spolu aj s tým, čo na teba vyrobia spolupracovníci, ak každý spraví 1 zmluvu
125*10=1250€ mesačne, ak každý spraví 10 zmlúv
Kde preboha berieš tých 3000€?!
25*5=125 €, tvoja provízia spolu aj s tým, čo na teba vyrobia spolupracovníci, ak každý spraví 1 zmluvu
125*10=1250€ mesačne, ak každý spraví 10 zmlúv
Kde preboha berieš tých 3000€?!
OMW azda jestvuje? na www.orsk.sk ju nevidno! Žeby klamstvo?
Výpis z registru ukazuje, či firma jestvuje, a keď - tak čím sa zaoberá, nie? Takže toto:
kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti (maloobchod)
(od: 15.07.2006)
kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti v rozsahu voľnej živnosti (veľkoobchod)
reklamná činnosť
sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, výroby a služieb v rozsahu voľnej živnosti
sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť)
sprostredkovanie poistenia ako sprostredkovací agent
Produkt "produkt je Allianz zivor premium" nejestvuje, nemajú ho na www.
..."OMW aj partnery"... - OMW nejestvuje, a to "partnery" ukazuje na vzdelanie - azda 7 trieda ZŠ? Takýchto podomových negramotných balamutov /osadníkov/ vyháňajú v SR od prahov domov!
..."aby maly co nejvecsie"... - to je ozaj bodka za kvalifikáciou. Sa čudujem, že to BRNO toleruje
Výpis z registru ukazuje, či firma jestvuje, a keď - tak čím sa zaoberá, nie? Takže toto:
kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti (maloobchod)
kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti v rozsahu voľnej živnosti (veľkoobchod)
reklamná činnosť
sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, výroby a služieb v rozsahu voľnej živnosti
sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť)
sprostredkovanie poistenia ako sprostredkovací agent
Produkt "produkt je Allianz zivor premium" nejestvuje, nemajú ho na www.
..."OMW aj partnery"... - OMW nejestvuje, a to "partnery" ukazuje na vzdelanie - azda 7 trieda ZŠ? Takýchto podomových negramotných balamutov /osadníkov/ vyháňajú v SR od prahov domov!
..."aby maly co nejvecsie"... - to je ozaj bodka za kvalifikáciou. Sa čudujem, že to BRNO toleruje
on iba naraza na to, ze pises ako debil a za 3k evri by si mohol navstivit okrem brainwashingovych kurzov aj nejaky kurz korekcie tvojho pisomneho prejavu
chodim na vselijake fora, ale toto prekonalo aj mobilmaniu.sk tu nema vyznam prispievat absolutne.
Este ze existuju normalne fora kde chodia normalny ludia a vedia normalne komunikovat, a nie vsetko co im je nezname odsudzovat... Nenasiel som tlacitko "zmazat profil" skoda... medzi obmedzenych ludi uz nebudem prispievat....
Este ze existuju normalne fora kde chodia normalny ludia a vedia normalne komunikovat, a nie vsetko co im je nezname odsudzovat... Nenasiel som tlacitko "zmazat profil" skoda... medzi obmedzenych ludi uz nebudem prispievat....
a z brna je uz peres
je zjavne ze sa v niektorych vetach vyjadrujes ako ti chlapici z teleshoppingu takze nam tu nebalamut mozgy este nemame take vymyte hlavy ako ty.... tie sumy co si tu ty udal tak to si moze dovolit fakt iba arabsky sejk...800 eur za priemernu zmluvu
a je jedno ci je to zivotne alebo nezivotne poistenie, ja som ti to udal len ako priklad ale podstata ostala zachovana takze tak.
zivot premium je fakt nas najpredavanejsi a najlepsi produkt ale je velka skoda ze ho mozu ponukat aj prizivnicke firmy a ich pracovnici ktori hania celkove dobre meno nasej spolocnosti....
a zbytocne tu nespamuj s tymi bodkami, tie presne vystihuju velkost tvojho mozgu
a k tomu 2 ssky s nadpismi "chudak" a "vydlak" ma uz presvedcili o tvojom totalnom debilizme....
preco si to vlastne nenapisal sem aky "sme chudaci a vydlaci a este aj to ze uz nazov fora znamena ze sme tu vsetci debili", ale skryl si sa za ss....jediny chudak si tu len ty a myslim si ze niesom jediny kto si to mysli
a je jedno ci je to zivotne alebo nezivotne poistenie, ja som ti to udal len ako priklad ale podstata ostala zachovana takze tak.
zivot premium je fakt nas najpredavanejsi a najlepsi produkt ale je velka skoda ze ho mozu ponukat aj prizivnicke firmy a ich pracovnici ktori hania celkove dobre meno nasej spolocnosti....
a zbytocne tu nespamuj s tymi bodkami, tie presne vystihuju velkost tvojho mozgu
a k tomu 2 ssky s nadpismi "chudak" a "vydlak" ma uz presvedcili o tvojom totalnom debilizme....
preco si to vlastne nenapisal sem aky "sme chudaci a vydlaci a este aj to ze uz nazov fora znamena ze sme tu vsetci debili", ale skryl si sa za ss....jediny chudak si tu len ty a myslim si ze niesom jediny kto si to mysli
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
AHAHAHAHA...Ďalší odborník na financie, hlavne, že gramatika mu veľmi nejde
Hádam nemá profil s rovnakým nickom na pokeci
Lebo ak áno (tam sa píše, že je "product manager"), tak na to, že má 25 rokov, ho celkom ľutujem (hudba "love Justin Bieber" LOL). Už by mali konečne poniektorí na tomto fóre (a nie len tu) pochopiť, že poniektorí vedia, ako to na svete chodí a že Slovensko nie je krajina zázrakov. A ani žiadna iná. Cifry, ktoré tu hádzal tento občan, nezarábajú ani celkom slušní právnici tu v UK (napríklad Pinsent Masons, jedna z top15 firiem v UK) a tu je právničina celkom slušne platená. Takže tie tisíce a desaťtisíce Eur mesačne sú reálne iba v prípade nečistého biznisu
Niekomu je to celkom jasné, niekto na to príde neskôr, keď sa poučí na vlastných chybách (zopár podobných optimistov som už v živote zažil)...
jarda: hoď sem obrázky aj tých, ktoré pomazal, nech sa všetci pobavia (a poučia), ak ich teda máš...
jarda: hoď sem obrázky aj tých, ktoré pomazal, nech sa všetci pobavia (a poučia), ak ich teda máš...
vidim, ze som prisiel o vtipnu show, skoda tych prispevkov 
Myslel som, že mu to dlhšie vydrží. Ale vidno, že je to perspektívny človek a po pár dňoch zúfalého kalkulovania s teplou vodou mu došlo, že na tomto fore to nepojde
Do prčic. Ale takych jak on sem dojde ročne aj 5-6 a ziatial sme nepochopili pravy potencial mlm a vôbec nevieme, čo to je.
Do prčic. Ale takych jak on sem dojde ročne aj 5-6 a ziatial sme nepochopili pravy potencial mlm a vôbec nevieme, čo to je.
Neboj sa ja kalkulovat viem a nie som agent s teplou vodou, nerobím to týždeň a ano všimol som si že na tomto fóre neuspejem a vies čo? Ja nemám vôbec potrebu uspieť na nejakom fóre, hlavne je, že som úspešný v reálnom živote. Pytal sa tu niekto na tu firmu tak som napisal nazor ale vidno ze tu o ten nazor nikto nestal. A to že vy neverite ako sa dajú zarábať slušne peniaze je vaše obmedzenie. Práve preto je sem zbytočne prispievať pretože nechápete mlm systém, respektíve ho chápať nechcete.Frikso napísal:Myslel som, že mu to dlhšie vydrží. Ale vidno, že je to perspektívny človek a po pár dňoch zúfalého kalkulovania s teplou vodou mu došlo, že na tomto fore to nepojde![]()
Ani o tom asi neviete ale všetci pracujete v "pyramidovom" systéme, len stym že väčšina z nás nemá možnosť v tom systéme postúpiť na vyššiu pozíciu a 95% ľudí je do konca života na tej najnižšej priečke v systéme a bude pracovať pre niekoho "tam" nad ním.
A povedzme si pravdu, jednoducho to tak je. Napr. Predajca v orangei, nad nim je manager predajne, nad managerom je dalsi, a dokola a dokola az pridete ktomu najvyssiemu a cim vyssie tym vyssi plat. A tak je to vsade.
Potom príde dôchodok a budeme jak dnešný dôchodcovia (zvysok si domyslite).
Ale rozumný ľudia sa na dôchodok zajistia respektíve uz sú zaisteny životným poistením ( sporenim).
Ten kto ešte dnes nechápe prečo by si mal sporiť na dôchodok to pochopí neskôr a ten kto to nepochopí nikdy na to príde až ked bude neskoro, ale verím tomu že aspoň tomuto chápete