//autoeditácia príspevku (07 Máj 2011, 15:43)
hej a dik chalani za linky, ani ma to nakoniec nebolelo
Otázne je že čo chceš s tými mužmi skúšať, lebo každý sa bojí niečoho iného...Ak by išlo o vzťah, tak sa boja toho že budeš mať vždy "na vrch" teda že budeš dominantnejšia, nie každý chlap je schopný toto tolerovať ak je žena inteligentnejšia a vzdelanejšia od neho, tu sa do toho dostáva chlapské EGO... a ak si ho chce ten chlap zachrániť, tak sa nebude púšťať do vzťahu s niekým s kým dopredu vie že by to nerobilo dobrotu...kathleen napísal: Ked som mu po 1,5 roku navrhla, ci by sme nieco neskusili, povedal, ze nemoze, lebo sa ma boji.
chcela by som vediet, kolko mas rokov. spojenie "rovnovazny vztah na urovni poskytujucej dlhodobu stabilitu" vacsine bud nic nehovori, alebo ich odstrasujejarda.j napísal:Isto sú, ale predsa len o najstaršom remesle nehovoríme. Ide o rovnovážny vzťah muž - žena. Na úrovni poskytujúcej dlhodobú stabilitu aj po krátkom stave mileneckého ošialu.
Fííha!Tu už končí sranda.Z množiny potenciálnych partnerov si práve na tomto mnoho chalanov vylomí zubno a problem este je, ze som veriaca. ale to sa rozoberalo v inej teme. (inteligencia a viera nie je velmi stastna kombinacia pre dievca)
Tu vystava podmienka:kathleen napísal:no a problem este je, ze som veriaca. ale to sa rozoberalo v inej teme. (inteligencia a viera nie je velmi stastna kombinacia pre dievca)