preco sa ma chlapci boja? :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: preco sa ma chlapci boja? :)

Príspevok od používateľa kathleen »

tak ja som ta bytost vpravo. ide zo mna strach? :)

//autoeditácia príspevku (07 Máj 2011, 15:43)
hej a dik chalani za linky, ani ma to nakoniec nebolelo :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Toto už som si viackrát všimol, že keď sa žena ukáže ako fakt rozumná a šikovná, tak niektorí muži od nej bočia a nič neskúšajú.... Aspoň ja osobne pokiaľ u niekoho (v podstate to berem bez rozdielu pohlavia) spozorujem rozumnú (a najlepšie ešte aj komplikovanú) povahu, tak ma to zaujme a snažím sa toho človeka "rozlúsknuť" (a je mi jedno či na to prídem za pár hodín či mesiacov).... takže ja to beriem skôr ako plus....
A prečo sa toho niektorí boja - ono to bude zrejme preto, že tí ľudia sami podvedome cítia, že na toho človeka jednoducho kapacitne (z hľadiska výpočtovej kapacity mysle, ak to mám tak povedať) nemajú.... Holt, závisť a strach - nie vedome priznané, ale určujúce vzťah k danému človeku....
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Tri grácie. Každý má iný idol, a všetky sú dobré. Žubrienky a anorektičky nebrať. Módne nezmysly niesú pre život. Primeranosť vo všetkom. :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

kathleen napísal: Ked som mu po 1,5 roku navrhla, ci by sme nieco neskusili, povedal, ze nemoze, lebo sa ma boji.
Otázne je že čo chceš s tými mužmi skúšať, lebo každý sa bojí niečoho iného...Ak by išlo o vzťah, tak sa boja toho že budeš mať vždy "na vrch" teda že budeš dominantnejšia, nie každý chlap je schopný toto tolerovať ak je žena inteligentnejšia a vzdelanejšia od neho, tu sa do toho dostáva chlapské EGO... a ak si ho chce ten chlap zachrániť, tak sa nebude púšťať do vzťahu s niekým s kým dopredu vie že by to nerobilo dobrotu...

Ak by si s ním chcela stráviť noc, alebo mať niečo ako "Friends with benefits " tak sa možno boja toho že by si sa neskôr do nich zalúbila a to by mohlo komplikovať veci...

takže treba to určiť že čo pod pojmom "niečo neskúsili" myslíš ... :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Možno len stretávaš mužov s nízkym sebavedomím, ktorí sa ťa "boja"...ale skôr by som povedal, že to bude tým čo písal pinhead... Veľa šťastia

Peace
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nie je to analogicka fraza k rejectu "ty si pre mňa niečo ako moj brat" v obratenom garde medzi pohlaviami? :)
Vyskúšam, až o mňa prejaví záujem nejaka, ktorej "sa budem báť" :D
L.O.L.
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L.O.L. »

Si aktivna, vela rozmyslas, mas toho vela odzite – to znamena, ze chalanom sa s tebou sice velmi dobre keca, lebo aj je vkuse o com a mas vlastny nazor (za ktory sa vies aj pekne pohadat – mal som presne taku kamosku :D) , ale predsa len su obklopeni ,,jednoduchsimi“ (ale nie sprostymi) babami a chodit s takymi je hmmm.. pohodlnejsie alebo neviem ako to nazvat, ale viac ich taky vztah laka..

2. moznost - tusim si niekde spominala, ze aj ty studujes v Nemecku – ak to bol Nemec, tak to neries , ja mam tiez obcas pocit, ze sa ma tu niektori boja :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no pokial sa ta boja a ty ich nebijes ani nie si ich sefka tak nechapem preco sa ta boja resp. preco budis prehnany respekt (to je asi vystiznejsie)
budovanie vztahu s takouto zenou je zrejme o cosi narocnejsie ale rozumna zena nadovsetko, neviem co su to dnes za chlapi (to sa ani muzmi neda nazvat) ked sa vzdaju pred "vyzvou" zbalit ta...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

kathleen: Ja sa bojim len ludi,pri ktorych si myslim,ze ked sa pomylim,tak sa so mnou uz nebudu nikdy bavit ako s normalnym clovekom ale retardom volajakym :D Avsak nakoniec sa vzdy pride na to,ze vsetci sme omylni.
Nemam tusenia,co za hochov si to stretla,ale ked su vsetci taki bojacni,tak sestra ma po chlebe :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tazko takto podla internetu... to by som ta musel osobne spoznat asi...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Pinhead

Podla mna sa chalanom vo veku 22-25 nechce luskat, lebo maju kopu inych bab, ktore luskat netreba a kedze im zatial take baby stacia, nemaju dovod bojovat. S tou zavistou to je mozna alternativa, vsetkych karieristov do jedneho vreca :)

kafiatko

neslo o ziadne "neslusne" navrhy, pre mna take vztahy nemaju hlavu ani pätu. proste som mu povedala, ze sa mi paci ako chalan (on mi vlastne pra mesiacov dozadu tvrdil to iste, ale vtedy sme to neriesili).

Janio

moze byt, asi sa musim preorientovat na typ Peter_Retep :D

Frikso

mozno sestra, ale urcite starsia :P mam take starostlive sklony obcas :)

L.O.L.

1. moznost je velmi pravdepodobna. uz som spominala vyssie, ze ma nebavi hrat "hlupu husku"- ja by som si tak pripadala. toto chalanom v podstate kvitujem, ale moj problem to neriesi :)
2. nie, vsetko to boli Slovaci. uz tu som 2 roky, ale mam predsudky :D pritom si myslim, ze oni by sa ma prave nebali :D (resp. prave na jednom Nemcovi pracujem)

javatar

to je presne ten bod, ktory ma serie (s prepacenim). viem, ze niekedy rozpravam ako kocka, pouzivam cudzie slova, lebo mam proste plny zaber v skole. povazujem to za svoj handicap, lebo skutocne mudry clovek vie hovorit jednoducho. v poslednom case sa mi stava, ze kamosi sa ma pytaju vzdy na vyznam nejakeho slova, ktore predtym v zivote nepoculi. vtedy sa citim skor ja trapne, beriem to jednoducho s humorom. ale niektori sa asi nevedia nad to povzniest. beriem skratka zodpovedne to, co robim a snazim sa byt v tom dobra, ale vztah predsa nie je o mojich osobnych ambiciach ci uspechoch.

ja uz niekedy neviem, ci to je dobou, alebo chcem prilis vela. pritom mozem tomu druhemu aj dost vela dat, partnerstvo nevnimam ako konkurencny boj ale ako vzajomnu podporu. a balenie neberiem ako jednostrannu vec, som dost ustretova a nepamatam si, zeby som niekomu nedala sancu.

INsomNIA

ked sa niekto pomyli, je to normalna vec. ale ked na mna niekto hra rozhladeneho, tak sa v duchu na tom zasmejem (aj ked je to mile). nikto nemoze vediet vsetko. ja mam dvoch psychicky povedzme chorych surodencov a pre mna su retardovani ludia niekedy ovela normalnejsi ako spolocensky mainstream. mam rada jednoduchych ludi. a sa aj snazim byt :)

vlastne mam rada jednoduchych chalanov.. hm, asi tam to väzi :) od dneska si davam predsavzatie checkovat nemeckych kolegov v univerzitnej kniznici :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

kathleen,

to vieš, to je tá dnešná mládež.... ako zajace.... len sex a tráva.... proste by chceli mať všetko pred sebou na striebornom podnose, ale trošku zabojovať a porozmýšľať sa im už moc nechce.... Vekovo som na hornej hranici rokov, ktoré si spomínala, ale aj keď som bol podstatne mladší, vždy ma viac bavili rozumné a miestami komplikované povahy u žien (vlastne celkovo ľudí vo všeobecnosti).... Pretože s "jednoduchšími" babami si človek užil a zabavil sa, ale nielen zábavou a posteľnou gymnastikou je človek živý, ono treba aj nejakú činnosť na cvičenie mysle.... A tou rozpracovávanie a pochopenie povahy človeka je.... Proste je to určitá výzva (osobne si to prirovnávam k jednej starej historke o kúzelníkoch a krotiteľoch....)....
Takže, ono nakoniec sa isto nájde aj chalan, ktorý sa Ťa báť nebude a nakoniec to bude celkom sranda.... Len v súčasnom svete plnom zženštilých nesebavedomých jednoduchých chlapčekov to môže chvíľku trvať.... Ale isto nemá zmysel sa kvôli tomu meniť.... Tým by človek nakoniec stratil sám seba....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Určite sa raz nájde ten, ktorému takáto povaha, cudzie slová, tajomnosť, atď. sadne.

Ja by som napríklad nemohol mať, nazvem to pekne, jednoduchšiu priateľku, to by proste nešlo. A ako sa tak zamýšľam, tak ani lepšiu kamošku, max. tak nejakú známu.

Čiže, toto určite nie je žiadny mínus, ani nič podobného, to je len istý špecifický typ človeka. Ja som mal zatiaľ dva vzťahy a obidve dané ženy mi nakoniec povedali, že sa pri mne cítili hlúpo a v nejakej podstate im to aj vadilo, i keď nie explicitne. Ja osobne som napr. s týmto ich záverom nesúhlasil, lebo bol podľa mňa neopodstatnený, ale tak..
kathleen
Light Professional
Light Professional

Pinhead
minule ma poucoval 19 rocny kamos, ako to dnes medzi adolescentmi bezi, ze vraj ma treba prerobit, aby som zapadla :D
ad vek - chapem, ze ludia sa potrebuju v urcitej faze zivota "vyburit", proste skusat, uzivat si. ale ako si spomenul, na take su tu ine dievcata, pre mna by to bol krok spät.
ved to. chalani natiahnu ruzove tricko, upravia obocie, nageluju vlasy, daju diamant do ucha a vybavene. :roll:

hughito
ja som zazila aj opacny extrem, ked ma chalan nielenze nepochopil, ale snazil sa ma este aj strapnit v domneni, ze len blafujem kvoli dojmu. no aj moja miera tolerancie ma urcite medze :)
---

no a problem este je, ze som veriaca. ale to sa rozoberalo v inej teme. (inteligencia a viera nie je velmi stastna kombinacia pre dievca :)) A ako vravi Pinhead, zmenou by clovek stratil sam seba.

//autoeditácia príspevku (08 Máj 2011, 10:31)
jarda.j napísal:Isto sú, ale predsa len o najstaršom remesle nehovoríme. Ide o rovnovážny vzťah muž - žena. Na úrovni poskytujúcej dlhodobú stabilitu aj po krátkom stave mileneckého ošialu. :)
chcela by som vediet, kolko mas rokov. spojenie "rovnovazny vztah na urovni poskytujucej dlhodobu stabilitu" vacsine bud nic nehovori, alebo ich odstrasuje :?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Už som po záruke :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

heh, pozdravujem pani manzelku :smt059
INsomNIA
Light Star
Light Star

no a problem este je, ze som veriaca. ale to sa rozoberalo v inej teme. (inteligencia a viera nie je velmi stastna kombinacia pre dievca :))
Fííha!Tu už končí sranda.Z množiny potenciálnych partnerov si práve na tomto mnoho chalanov vylomí zub :lol: ak je teda viera pre teba ozaj dôležitá súčasť života.
Ale hoši z Oravy s týmto nemajú problém plus sú to inteligentní,milí ľudia s vyberaným vkusom :lol: (Orava je už raz taká 8) )
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

kathleen napísal:no a problem este je, ze som veriaca. ale to sa rozoberalo v inej teme. (inteligencia a viera nie je velmi stastna kombinacia pre dievca :))
Tu vystava podmienka:
a) partner musi vieru zdielat
b) partmer musi vieru tolerovat

a je dost logickejsie, lebo ked sa mu budes chciet zdielat tak velmi tazko o niecom co nechape no zaroven ti dost podstatne redukuje pocet potencionalnych partnerov
b je prijatelne no zalezo na tebe ako sa s tym vysporiadas

Cloveku by logicky napadlo nech si hladas partnera v krestanskych spolocenstvach, no tam by sa ta chlapci (muzi?) bali este viac. Je to smutne ale je to tak - akoby viera oberala tych chlapov o gule. Nehovoriac o inteligencii (samozrejme aj tam najdes ludi co ocenia tvoju inteligenciu ale budu sa ta bat). Vynimkou su azda len misionari v rizikovych oblastiach...

V pripade moznosti b ti robi problem este inteligencia. Intelektuali su tiez skupina kde sa chlap s gulami hlada tazko.

Mas to tazke, jedina tvoja vyhoda je v tom ze ti ten chlap staci jeden a ze vynimky v tychto oblastiach existuju.
INsomNIA
Light Star
Light Star

je to zlé......ale naozaj je tu ešte Orava :sly:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Tam ale zalezi aky ma vztah k alkoholu :lol: - just kidding, uz som poznal aj abstinenta z oravy (sam odtial pochadzam tak viem ze to nie je take zle), otazne je ci ma zaujem o niekoho kto preziva vieru len tradicne alebo aj hlbsie. Ale v zasade mas pravdu ze maloktory oravak by mal problem s toleranciou viery.
Napísať odpoveď