Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
damiamarl
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa damiamarl »

no akle ja neviem u koho mam pozvanky ci co to je :D
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Zdravím , dá sa spraviť niečo také , že pre danú osobu budem vpodstate stále offine , ale nevymažem si ju z priateľov ?
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

capni si ju do skupiny, a potom v chate sa vypni pre tu skupinu v ktorej je
ashelin
Light Expert
Light Expert

Facebook...

Príspevok od používateľa ashelin »

Cawte, nevie nahodou niekto, ako sa dostanem na nieci zablokovany profil na facebooku (ako ked ho nemam medzi priatelmi a chcem sa dostat na jeho nastenku, ibaze on ju ma "zamknutu")? Predpokladam, ze to viete nejak ..hlavne vy PC machri :-D ja nemam o tom ani sajnu, ale potrebovala by som si nieco zistit...takze ak viete, pls dajte vediet ako na to.
Muffi
Addict
Addict

Re: Facebook...

Príspevok od používateľa Muffi »

ashelin napísal:...
Nedostaneš sa.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook...

Príspevok od používateľa Soviet »

ashelin napísal:Cawte, nevie nahodou niekto, ako sa dostanem na nieci zablokovany profil na facebooku (ako ked ho nemam medzi priatelmi a chcem sa dostat na jeho nastenku, ibaze on ju ma "zamknutu")? Predpokladam, ze to viete nejak ..hlavne vy PC machri :-D ja nemam o tom ani sajnu, ale potrebovala by som si nieco zistit...takze ak viete, pls dajte vediet ako na to.
Vytvor si fake profil a vyskusaj "jeho/jej" mudrost a pozidaj ju z neho o priatelstvo. Vacsina, ktory maju cez 200 "priatelov" si pridaju aj neznameho, kedze im to je fuk. A potom mas uz pristup ;)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

Goten napísal:damiamarl: Čo tak nabudúce použiť vyhľadávanie v téme?
http://www.hojko.com/post1532117.html#p1532117
Darmo, nic z toho mi nepomohlo, nic take mi nejde
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Mám už dlhšie problém so zobrazením mojej profilovej fotky. Fotku nahrám, zobrazuje sa na mojom profile, ale nikoho neupozorní na zmenu a čo je hlavné, tak po kliknutí na fotku mi vyhodí tento oznam - "This content is currently unavailable The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page. Return home"
Skúšal som aj zmazať všetky profilové fotky a nechať tam len jednu, no problém pretrváva. Ďakujem za pomoc.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

od kamosky mi nezobrzuje vsetky spravy co mi posiela a niekedy tak vznikaju dost velke nedorozumenia ked sa tak snazime na niecom dohodnut. stalo sa to niekomu? ako ste to riesili?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

jackb napísal:od kamosky mi nezobrzuje vsetky spravy co mi posiela a niekedy tak vznikaju dost velke nedorozumenia ked sa tak snazime na niecom dohodnut. stalo sa to niekomu? ako ste to riesili?
mne sa to stava (ak myslis chat) a riesim to tak ze si fb otvorim v inom prehliadaci a zatial mi to tak funguje :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nn, v ramci inboxu. proste nepride... vcera som si myslel, ze sa to stalo tiez, ale vtedy sa navzajom prehadzali
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rEnEeK »

hojte, v poslednych dnoch mavam problem, ze po odoslani nejakeho statusu mi o par sekund zmizne.. niekedy sa zas objavi o par minut, niekedy o hodinu a stalo sa mi, ze sa moj status nezobrazil potom uz vobec.. robi to len mne?
sharky-no
King
King

nie, je to chyba facebooku
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ludia nedaju sa te spravy z archivu nijako vymazat?ked davam vyradit z archivu stale sa tam objavuju :? priatelka mi sem tam chodi na fb a nechcem aby citala spravy spred dvoch rokov co som si pisal :| a ten chat no comment..to aby si clovek daval pozor na kazde jedno slovo v chate lebo este aj ten sa uklada :evil:
sharky-no
King
King

naco si daval heslo priatelke?
naco sa teraz hras pred priatelkou, ked ti vadi, ze bude vediet co si pisal davno?

aach jaj... zmen si heslo.
mulatt
Darca
Darca

sharky tieto poucky o moralnom zivote si nehaj do sekcie laska,vztahy.ja nepotrebujem aby si ma poucoval.mazat to chcem preto lebo bude ziarlit aj na dva roky stare spravy tak ak nevies ako to zmazat nevyjadruj sa
sharky-no
King
King

dal som ti radu, co sa rozculujes?

ked ti nefunguje to co si popisal, tak si myslis ze tu je nejaky suportak z FB, ktory ten problem vyriesi a rucne zmaze te data z DB ? Je vseobecne zname, ze ten FB si robi obcas co chce, a proste neposlucha.
tu iny typ od odpovede, ktoru som ti dal ja, nedostanes.
mulatt
Darca
Darca

ja som sa rozculil nad tym co si napisal ze naco sa hram pred frajerkou..a ano myslel som si ze je daky script alebo daco ktorym sa to bude dat vymazat no asi nieje tak nic
sharky-no
King
King

skript ti pomoze len na tom PC, na ktorom bude nainstalovany, cize ak sa tvoja priatelka dostava na ucet aj u nej doma, musel by si jej ho tam tiez nainstalovat, a to pre kazdy browser zvlast. (nehovoriac o tom, ze ak sa pripoji napr. v skole/v praci, tak si to bude moct pozriet, a kedze jej bude zahadou preco to tam nevidi, o to viac ju to bude zaujimata hladat moznosti aby si to pozrela)

este tie nove spravy/chat nemam, ale tipujem ze sa da spravit take daco, ze by sa hidol odkaz na zobrazenie starsich sprav. skus google.
Napísať odpoveď