tazko pozeratelny film ale koniec je gradujuci ako malokde inde .... 8/10 CSFD
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Donnie Darko jeden z tych filmov ktore treba pozriet 2x pre uplne pochopenie...ja som ho videl iba raz a nie som si isty ci som ho pochopil,ale ako citam komentare na CSFD tak asi uz hej
Due Date
7/10
Tron
Olivia Wilde
8,5/10
necakal som od toho vela, preto to pobavilo, dobry film na odreagovanie, taký ten road trip naprieč amerikou s gayom
7/10
Tron
velmi dlho som cakal kym si to pozriem, nakoniec som nasiel 720p v ceskom dabingu tak som si to stiahol a pozrel, v niektorych momentoch som sa trosku nudil ale ako napad dobry, soundtrack peckový, motorky ma bavili a
8,5/10
-
lekoklatik
VIP
Priest
Nezáživný, avšak prišiel mi dosť krátky. Miestami smiešny, akčný, avšak celkovo mi to prišlo ako celkom slušný hnoj. Bol som na tom v BB na 3D a na 3D do BB teda nikdy viac. kur*a také to bolo tmavé, že som polovicu filmu odsledoval bez okuliarov.
Tiež nerozumiem na ktorú riť robili takýto film v 3D... wtf?
5/10
//Teraz som dopozeral Fighter s Christianom Bale-om.
Veľmi skvelý film. Tešil som sa naň už dlhšiu dobu. Nemám filmu čo vytknúť, mám rád takéto kúsky. Pre mňa prosto 10/10. Bavil ma celú dobu : )
//@k
: omg nemôžeš sa podpísať? Rád by som o tom podiskutoval, pretože som bol tiež na avatar v BB na 3D (moje prvé 3D vôbec) a tiež to bolo bez okuliarov nádherne farebné, s okuliarmi neskutočne nahovno, tmavé, bez farieb. Bez okuliarov tá príroda vyzerala úplne inak. Takže neviem či si mal špeciálne okuliare, lebo sa nás tma viac sťažovalo na tmavosť. btw nerozumiem časti: "kinom to nebude". To mám akože nejaký zákal či wtf? V Anglicku to 3D vyzerá kur*a inak. Taktiež v Ostrave...
Nezáživný, avšak prišiel mi dosť krátky. Miestami smiešny, akčný, avšak celkovo mi to prišlo ako celkom slušný hnoj. Bol som na tom v BB na 3D a na 3D do BB teda nikdy viac. kur*a také to bolo tmavé, že som polovicu filmu odsledoval bez okuliarov.
Tiež nerozumiem na ktorú riť robili takýto film v 3D... wtf?
5/10
//Teraz som dopozeral Fighter s Christianom Bale-om.
Veľmi skvelý film. Tešil som sa naň už dlhšiu dobu. Nemám filmu čo vytknúť, mám rád takéto kúsky. Pre mňa prosto 10/10. Bavil ma celú dobu : )
//@k
Priest 3D - nuda, zbytocne vyhodene peniaze. netreba si to ale vobec ist pozriet. uvazujem o 1/10 ale dam 5/10.
-
Soviet
Darca
Kill the Irishman 8/10 IMDB | CSFD
Zalozene na skutocnosti, co urobilo aj umna kus vacsie hodnotenie, inak by som tomu dal trosku menej. Ir, ktory sa s nicim nesral a vsetko si zariadil podla seba a ako on chcel. Pribeh o podsveti z rokov 70tych. Hercom dane role sadli a o to sa na film pozeralo este lepsie. Odporucam
Rio 6/10 IMDB | CSFD
Taka normalna bezna rozpravka na jednen nudny vecer. Ked od toho clovek nic neocakava tak sa to da pozriet. Inak nic nove pod slnkom a koniec ako vzdy predvidatelny. Zacalo to slubne a skoncilo zas raz premna obhranym koncom.
Zalozene na skutocnosti, co urobilo aj umna kus vacsie hodnotenie, inak by som tomu dal trosku menej. Ir, ktory sa s nicim nesral a vsetko si zariadil podla seba a ako on chcel. Pribeh o podsveti z rokov 70tych. Hercom dane role sadli a o to sa na film pozeralo este lepsie. Odporucam
Rio 6/10 IMDB | CSFD
Taka normalna bezna rozpravka na jednen nudny vecer. Ked od toho clovek nic neocakava tak sa to da pozriet. Inak nic nove pod slnkom a koniec ako vzdy predvidatelny. Zacalo to slubne a skoncilo zas raz premna obhranym koncom.
http://www.csfd.cz/film/1732-doznani/
na nedeľný večer trochu ťažký film.... perfektne ukazuje mechanizmus politických procesov v 50.-tych rokoch.... V živote by som nepovedal, že Francúzi takto dokonale dokážu vystihnúť situáciu v Československu behom 50.-tych rokov.... toto by som premietal všetkým poblúzneným mladým ľavičiarom, aby videli, kam sa tento ich zvrátený ideál dopracuje.....
Aj keď ten London okolo ktorého sa to celé točí, bol cez Španielsku občiansku vojnu v skutočnosti politický komisár a agent NKVD (nie obyčajný frontový vojak ako je vo filme prezentované), dostal nakoniec možnosť ochutnať "vlastnú medicínu", film sa mi v zásade ľúbil....
na nedeľný večer trochu ťažký film.... perfektne ukazuje mechanizmus politických procesov v 50.-tych rokoch.... V živote by som nepovedal, že Francúzi takto dokonale dokážu vystihnúť situáciu v Československu behom 50.-tych rokov.... toto by som premietal všetkým poblúzneným mladým ľavičiarom, aby videli, kam sa tento ich zvrátený ideál dopracuje.....
Aj keď ten London okolo ktorého sa to celé točí, bol cez Španielsku občiansku vojnu v skutočnosti politický komisár a agent NKVD (nie obyčajný frontový vojak ako je vo filme prezentované), dostal nakoniec možnosť ochutnať "vlastnú medicínu", film sa mi v zásade ľúbil....
-
PAIN
Light Professional
Senna: Velmi dobre spraveny dokument, nebude sa nudit ani ne-fanusik F1. A pre fanusika by to mala byt povinnost
Podla mna zatial najlepsi dokument svojho druhu. http://www.csfd.cz/film/291617-senna/
-
Murder_Inc
Star
Just Go with It - http://www.csfd.cz/film/273582-zkus-me-rozesmat/ - oddychová romantická komédia, vydržal som pri tom, nezaspal som, ja si myslím že na uvolnenie dobrá vec - 7/10
Limitless - http://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/ - na tento film som sa velmi tešil a stálo to za to, bez pauzy, neprerušovane som to doslova žral
pre mňa 8/10
Fast five - http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a-zbesile-5/ - dlho očakávané pokračovanie nie velmi vydarených predošlých dvoch FF, ale táto časť je už podstatne kvalitnejšia, na konci filmu sa dá logicky vydedukovať, že bude aj FF6, pre mňa 7/10
Kill the Irishman - http://www.csfd.cz/film/268278-kill-the-irishman/ - takéto filmy ja môžem, sú môjmu srdcu blízke, perfektné dialógy, vyfu*kovanie X ludí naraz, parádne akcie a mafia do toho, ale na Krstného otca a Amerického gangstra to nemá, ale aj tak 8/10
Limitless - http://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/ - na tento film som sa velmi tešil a stálo to za to, bez pauzy, neprerušovane som to doslova žral
Fast five - http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a-zbesile-5/ - dlho očakávané pokračovanie nie velmi vydarených predošlých dvoch FF, ale táto časť je už podstatne kvalitnejšia, na konci filmu sa dá logicky vydedukovať, že bude aj FF6, pre mňa 7/10
Kill the Irishman - http://www.csfd.cz/film/268278-kill-the-irishman/ - takéto filmy ja môžem, sú môjmu srdcu blízke, perfektné dialógy, vyfu*kovanie X ludí naraz, parádne akcie a mafia do toho, ale na Krstného otca a Amerického gangstra to nemá, ale aj tak 8/10
-
Soviet
Darca
Biutiful 6/10 IMDB | CSFD
Fuuh..neviem, ci len v zly cas som to pozeral, ale skorej nie. Film sice mal dobry namet, ale podobnych Dram som uz videl. Taktiez cele prostredie mi pripadalo pochmrne a uspavalo ma to. Filmec o rodine, ktore ledva zije a chlap sa snazi zarobit peniaz ako sa len da..Do toho ine fakty atd..Umna vsak nejako sklamanie. Dost dlhe.
Fuuh..neviem, ci len v zly cas som to pozeral, ale skorej nie. Film sice mal dobry namet, ale podobnych Dram som uz videl. Taktiez cele prostredie mi pripadalo pochmrne a uspavalo ma to. Filmec o rodine, ktore ledva zije a chlap sa snazi zarobit peniaz ako sa len da..Do toho ine fakty atd..Umna vsak nejako sklamanie. Dost dlhe.
Source Code - 7/10 si zasluzi. len urcite by som to nepasoval na film roka. nijako ma velmi neprekvapil. som z neho taky akysi nesvoj. nic extra to nebolo. ale za pozretie sa oplati.
Thor - no umna velke sklamanie , nejdem rozpisovať prečo nech nerobím spoiler, respektíve je toho tak vela že si mi to nechce, človek čaka hodinu na niečo velke, na nejaku bitku alebo niečo kde sa ukažu super schopnosti a nakoniec nič, par sekund a je koniec, keby to mám hodnotiť objektívne tak tomu dam 6/10 ale osobne, kedže to tu ludia ospevovali tak to hodnotím 4/10 lebo ma to nehorázne sklamalo
Pirati z karibiku 4
Takych 60-70%, neviem...po zbabranej a velmi neprehladnej 3ke som cakal viac ako som dostal. Ak sa uz na to chystate, tak URCITE nechodte na 3D, su to vyhodene peniaze. Radsej 2D s pukancami...
Malo vtipne, malo akcne a navyse smutne je, ze spusta scen a vtipov je pouzitych z minulych dielov, kde jednoducho sadli viac. Tu v stvorke to boli len slabe odvary.
Celkovo hodnotene...keby som mohol vratit spat cas, radsej si par dni pockam a stiahnem to z netu. Do kina by som na to nesiel.
Takych 60-70%, neviem...po zbabranej a velmi neprehladnej 3ke som cakal viac ako som dostal. Ak sa uz na to chystate, tak URCITE nechodte na 3D, su to vyhodene peniaze. Radsej 2D s pukancami...
Malo vtipne, malo akcne a navyse smutne je, ze spusta scen a vtipov je pouzitych z minulych dielov, kde jednoducho sadli viac. Tu v stvorke to boli len slabe odvary.
Celkovo hodnotene...keby som mohol vratit spat cas, radsej si par dni pockam a stiahnem to z netu. Do kina by som na to nesiel.
-
Soviet
Darca
I Saw the Devil 8/10 IMDB | CSFD
Tak od sikmookoych som tak vela necakal ale tento snimok ma prekvapil a potvrdil opak. Sice prvvlastnenie horor, by som tomu nedaval, ale tak ci tak to malo spravne grady. Vyse 2hodin ale cas usiel rychlo a clovek ocakaval, ako to skonci. Trochu ma vsak nastvala nerealickost a logickost filmu miestami (rany ci policia - kto uvidi bude chapat). Preto aj nizsie hodnotenie. Ale odporucam
Tak od sikmookoych som tak vela necakal ale tento snimok ma prekvapil a potvrdil opak. Sice prvvlastnenie horor, by som tomu nedaval, ale tak ci tak to malo spravne grady. Vyse 2hodin ale cas usiel rychlo a clovek ocakaval, ako to skonci. Trochu ma vsak nastvala nerealickost a logickost filmu miestami (rany ci policia - kto uvidi bude chapat). Preto aj nizsie hodnotenie. Ale odporucam
Fast 5 - 7/10 dobry akcny filmik, len by som povedal, ze ten zaver dost nadsadili do nerealnosti.
Battle: Los Angeles
http://www.csfd.cz/film/248639-svetova-invaze/
Taký mix Black Hawk Down a Cloverfield-u
- efekty na slušnej úrovni
- super POV (Point of view) kamera, no podľa mňa sa nehodila do tých úvodných pomalých scén...
- námet - mám rád tento druh filmov
- Michelle Rodriguez
tento film strašne staval na emóciách diváka, no oba vyššie spomenuté boli x-krát lepšie, tu proste tie emócie na diváka neprídu, pokiaľ nieste zaostalý... v podstate priemerne nudný film s nabúchanými efektami ( ktoré v dnešnej dobe niesu až tak super, kedže ich zvládne každý druhý film na slušnej úrovni)...
na to akú mal reklamu tento film a trailere už rok dopredu ak nie viac...je to slabé...
doporúčam ho pozerať keď vám neostane na disku iný film...
5/10 j
je to škoda, potenciál mal...

http://www.csfd.cz/film/248639-svetova-invaze/
Taký mix Black Hawk Down a Cloverfield-u
- efekty na slušnej úrovni
- super POV (Point of view) kamera, no podľa mňa sa nehodila do tých úvodných pomalých scén...
- námet - mám rád tento druh filmov
- Michelle Rodriguez
na to akú mal reklamu tento film a trailere už rok dopredu ak nie viac...je to slabé...
doporúčam ho pozerať keď vám neostane na disku iný film...
5/10 j
je to škoda, potenciál mal...
-
twardykamen
Medium Professional
Na zaklade prispevku o 2 posty vyssie(a oblube neamerickej tvorby) som si pozrel I Saw the Devil .A hodnotenie musim dat takisto 8/10.Je to dobry film aj ked nejake chybicky sa najdu.( to iste co sovietovi mi tiez vadilo).
Trosku mi to pripomina Law Abiding Citizen avsak toto mi nepride take rozpravkove.Odporucam pozriet.Popripade pockat rok -2 a urcite to remaknu americania s trosku stupidity,sexom,nadavkami a horsimi hercami...
Trosku mi to pripomina Law Abiding Citizen avsak toto mi nepride take rozpravkove.Odporucam pozriet.Popripade pockat rok -2 a urcite to remaknu americania s trosku stupidity,sexom,nadavkami a horsimi hercami...
-
gallardo570_4
Medium Expert
Die Hard: 9/10 CSFD»«IMDb
- "Nine million terrorists in the world and I gotta kill one with feet smaller than my sister."
- "Now I have a machine gun. Ho ho ho."
Die Hard 2: 8/10 CSFD»«IMDb
-Freedom!
Not yet!
Die Hard 3 With a Vengeance: 7/10 CSFD»«IMDb
-How do Catholics do their thing?
North, South, West, East
Die Hard 4.0 (Live Free Or Die Hard): 7/10 CSFD»«IMDb
-Yippie-kai-yay motherfucker.
Komentárov som sa zdržal keďže tieto filmy každý z vás videl a pozná!!
Ak nie tak odporúčam pozrieť.. Je pravda že úroveň kvality a atmosféry klesá od 1tky ale nie je to také hrozné ako pri iných sériách..
- "Nine million terrorists in the world and I gotta kill one with feet smaller than my sister."
- "Now I have a machine gun. Ho ho ho."
Die Hard 2: 8/10 CSFD»«IMDb
-Freedom!
Not yet!
Die Hard 3 With a Vengeance: 7/10 CSFD»«IMDb
-How do Catholics do their thing?
North, South, West, East
Die Hard 4.0 (Live Free Or Die Hard): 7/10 CSFD»«IMDb
-Yippie-kai-yay motherfucker.
Komentárov som sa zdržal keďže tieto filmy každý z vás videl a pozná!!
Ak nie tak odporúčam pozrieť.. Je pravda že úroveň kvality a atmosféry klesá od 1tky ale nie je to také hrozné ako pri iných sériách..
Rocky 4 - 10/10 ani netreba komentar
Apollo 13 - 10/10 kto pozna mesacne oudalosti tomu sa to nemoze pacit
Terminator 4 - 8/10 viac zlataniny ale vcelku pozeratelne
Apollo 13 - 10/10 kto pozna mesacne oudalosti tomu sa to nemoze pacit
Terminator 4 - 8/10 viac zlataniny ale vcelku pozeratelne
The Reef
http://www.csfd.cz/film/267380-utes-smrti/
7.3/10
Vynikajúci pred-dovolenkový film, doporúčam ak sa chystáte k moru.
atmosféru úvodných minút dopĺňal fakt "skvelý" český dabing a telenovela ako zežereháda... = GRC. Veľmi zlé rozbehnutie filmu.
- doporúčam pozerať v originály, prípadne si cez úvod ísť variť kávu...
No ale čo prišlo potom... SURVIVAL ako má byť, v podobných filmoch sa zamýšľam, čo by som robil v ich situácii no v tomto filme to bolo iné, keď si to pozriete pochopíte - robiť sa toho veľa nedalo.
Vynikajúce zábery, sem tam otravné nezmyselné vzdychanie (po česky), herecký výkon aj sympatický herci, super hudba v pozadí, jeden žralok a totálna BEZNÁDEJ.
V prirovnaní s Čelusťami, boli čeluste akčný film, toto bol survival.
SURVIVAL, až na pár mušiek úplne bezchybný.
v porovnaní s Frozen, by som radšej bol Frozen
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 10:45)
The Next Three Days
http://www.csfd.cz/film/266833-tri-dny-ke-svobode/
7.9/10
K tomuto netreba veľa slov: jednoduchý, dobre natočený a dobre zahraný film.
Pán Gladiátor Russell Crowe konečne zobral roľu, ktorá mu sedí a Elizabeth Banks stále sexy, dočkáme sa aj rytiera Jedi a trinástky z Housa, dokonca je tu aj odkaz na seriál Jericho.
Hudba, kamera, výkony na slušnej úrovni. Akcia strieda napätie, emócie a romantiku.
Veľmi dobrý film, spokojnosť.
http://www.csfd.cz/film/267380-utes-smrti/
7.3/10
Vynikajúci pred-dovolenkový film, doporúčam ak sa chystáte k moru.
atmosféru úvodných minút dopĺňal fakt "skvelý" český dabing a telenovela ako zežereháda... = GRC. Veľmi zlé rozbehnutie filmu.
- doporúčam pozerať v originály, prípadne si cez úvod ísť variť kávu...
No ale čo prišlo potom... SURVIVAL ako má byť, v podobných filmoch sa zamýšľam, čo by som robil v ich situácii no v tomto filme to bolo iné, keď si to pozriete pochopíte - robiť sa toho veľa nedalo.
Vynikajúce zábery, sem tam otravné nezmyselné vzdychanie (po česky), herecký výkon aj sympatický herci, super hudba v pozadí, jeden žralok a totálna BEZNÁDEJ.
V prirovnaní s Čelusťami, boli čeluste akčný film, toto bol survival.
SURVIVAL, až na pár mušiek úplne bezchybný.
v porovnaní s Frozen, by som radšej bol Frozen
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 10:45)
The Next Three Days
http://www.csfd.cz/film/266833-tri-dny-ke-svobode/
7.9/10
K tomuto netreba veľa slov: jednoduchý, dobre natočený a dobre zahraný film.
Pán Gladiátor Russell Crowe konečne zobral roľu, ktorá mu sedí a Elizabeth Banks stále sexy, dočkáme sa aj rytiera Jedi a trinástky z Housa, dokonca je tu aj odkaz na seriál Jericho.
Hudba, kamera, výkony na slušnej úrovni. Akcia strieda napätie, emócie a romantiku.
Veľmi dobrý film, spokojnosť.