Nas bolo na strednej 5 chalanov a zvyšok dievčatá, to len tak na okraj. A ty si sa hanbil za oznamko so snehuliakom ? My sme mali oznamko v tvare ovce tak mi niečo hovor o hanbení sa. Som celkovo rozdal asi 3 či 4 oznamka mimo triedy. Dodnes ich mám dakde v skrinke zahodené.begbeee napísal: To je pravda... keď sa riešilo oznamko nás cca 15 chlapcov sa dohodlo na jednom návrhu a zvyšok 15 báb, čo baba to iná predstava.
Tak to aj dopadlo, mali sme jedno z najotrasnejších oznamiek aké som kedy videl. Modré veľké hnusné s nejakým veľkým snehuliakom. Hanbil som sa rozdávať.
Prvý den na strednej škole
Re: Prvý den na strednej škole
Normálne dôjdi za triednym (triednou) a povedz, že si chceš zmeniť etiku za náboženstvo.adox napísal:Tak isto sme prišli do telocvične, riaditeľ mal prihovor išli sme do tried a vraveli čo a ako...v triede sme 2 chalani a ostatok baby...ešte neviem koľko nás je spolu
a chcem sa vás spýtať že keď som bol na zápise dal som si Etiku a teraz keby som chcel isť na Náboženstvo či by to išlo (etika je 8. hodina a to nechcem)
//Určite nebude protestovať.
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Veď zajtra pojdem, len dúfam že sa to bude dať...keď bude protestovať, poviem jej, že ma v noci osvietilo 
-
Janio
Zablokovaný
Tak čo sa týka tích oznameni, začo sa hanbíte ?
Veď pokiaľ to je pre srandu a ide väčšiou o to tak aký problém ? Neviem ako ja som s takými vecmi nemal problém...
Adox - Za triednym príd a jej to povedz poprípade za farárom či nemôžeš ostať na náboženstve s tým problem nebude...
Ja riešim zajtra niečo podobné, zapísali ma na odbor Elektrotechnika a ja som chcel ísť na technické informačne služby...
Len paradox je v tom že minulý rok som bol TIS a toho roku došlo k nejakej chybe že som inde
Adox - Za triednym príd a jej to povedz poprípade za farárom či nemôžeš ostať na náboženstve s tým problem nebude...
Ja riešim zajtra niečo podobné, zapísali ma na odbor Elektrotechnika a ja som chcel ísť na technické informačne služby...
Len paradox je v tom že minulý rok som bol TIS a toho roku došlo k nejakej chybe že som inde
-
martinez13
Light Professional
Janio smiem sa ťa spýtať, kde chodíš na stednú?
Aby som nebol OT, tak ja som bol dneska prvý deň na strednej a v poho všetko zatiaľ.. Už len veriť že budú dobré známky
Aby som nebol OT, tak ja som bol dneska prvý deň na strednej a v poho všetko zatiaľ.. Už len veriť že budú dobré známky
-
adox
Light Professional
No, prebehlo to v pohode spytal soms a jej či by to šlo ona že áno a v pondelok mi dá papier na podpis že idem na náboženstvo 
Re:
Kámo tak toto ako čítamDasiel napísal:Tak vynoril sa dalsi problem po prvodnovom nastupeVobec si neviem zapamatat kde mame ucebne pre konkretne predmety
Napriklad zajtra mame CSTR a ja neviem kde ta ucebna je. A starsi ziaci su zli a vzdy ma poslu na druhy koniec skoly.
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2011, 15:53)
Poprosím Vás pokračujte v tejto téme ja idem tento rok na strednú školu , baby budú výnimkou poradte ako? čo ? ako ste dopadli vy co ste sa teraz pár strán dopredu obávali dakujem