Portal 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Portal 2
tak dakto zozente ten voucher za 5€ aktivujte mi ho na steame a dam vam 10€
(na 2 splatky druhych 5 po aktivacii na steme)
-
Neuralizer
Expert
hej dobry napadRunes napísal:tak dakto zozente ten voucher za 5€ aktivujte mi ho na steame a dam vam 10€(na 2 splatky druhych 5 po aktivacii na steme)
Všeobecná definícia Voucher-u: Jednorázový poukaz s určitou finančnou hodnotou, určenný na konkrétne použitie (steam, e-shop, lyžiarske stredisko,...všeličo).
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ak by to fungovalo, tak by som aj ja jeden zobral
-
palciii
takze single aj s achievementami dohrany
uz sa len dat do Co-op-u
dajte dakto vediet kto ma volny cas
a hlavne novackovia napiste pomozete mi s achievementom 
Odporúčte nejake neoficialne mapy lebo stále mám chuť to hrať ale príbeh som už prešiel a v co-ope som už na konci... 
palciii: jaaaaa, spravim na tebe achievement 
dnes po 22.30 alebo zajtra cele poobedie
dnes po 22.30 alebo zajtra cele poobedie
-
palciii
mno skusit mozes ale ja som uz co-op hral
teda skusal tak neviem ci sa zarata
ak si hral s niekym, tak sa to uz nezarata...
Co uz zachvilku Valve nezacne predavat. Niekedy sa mi nad tym zastavi rozum. Vsetko to zacalo Man Co. a skonci to mesacnymi poplatkami za pouzivanie Steamu.GothaR napísal:btw dnes vyslo Portal 2 - The Final Hours. Je to nejaka prezentacia/ebook so zakulisnymi informaciami o diani vo Valve pred vydanim Portalu. Je to pekne, ale chcu za to 2 €
http://store.steampowered.com/app/104600/
OT: To je len otazka casu kedy spoplatia Steam alebo predstavia nejaku premium sluzbu.
-
lekoklatik
VIP
Nikto ti to nekáže kúpiť. Chceš to? Kúp si to, nechceš? nekup. hotovoicefiresr napísal:
Co uz zachvilku Valve nezacne predavat. Niekedy sa mi nad tym zastavi rozum. Vsetko to zacalo Man Co. a skonci to mesacnymi poplatkami za pouzivanie Steamu.
-
palciii
a ak aj bude premium tak to bude obsahovat blbosti, kozmeticke doplnky ako to je u hier. ciapky nijak nezasahuju do hernej mechniky
myslim ze pokial maju volu robit free DLC na hry tak premium nebude
Ty si nejaky kratkozraky ignorant. Si nepamatas, ako sa Valve busilo pred 2 rokmi do hrude, ze nebude spoplatnovat herny a dodatocny obsah? A od vtedy to ide dolu kopcom. Vsetci vieme, kde skoncili pazrave spolocnosti.lekoklatik napísal: Nikto ti to nekáže kúpiť. Chceš to? Kúp si to, nechceš? nekup. hotovo
TF2 je tovaren na peniaze, za posledny mesiac dostalo 7 updatov a L4D2 jeden. A to len preto, ze nema ingame-shit store.
Portal 2 je SP a COOP a tiez mu pridali kupovatelny obsah. Ak spravia dalsiu MP hru (Dota), tak nechcem vidiet sposob mikroplatieb, aky bude tam.
icefiresr:Neviem prečo ti to ale prekáža, stále robia kvalitné hry a zatiaľ nejdú cestou Activisions že robia každý rok hnoj a šupnu k tomu ešte DLC za 15 dolarov...
Prekaza mi to, ze v Portal 2 ukazali, ze touto cestou sa uz vydali a ze to nebol experiment ako v TF2. Videli ste politiku GOG? Teraz po No-DRM zaviedli No-Region-Lock a takisto vratili rozdiel v USD-€ cene Witchera 2 v ramci konverzneho kurzu 1USD=1€ vo forme volneho nakupu, kedze ich publisher zaviazal k cenovej politiky 1USD=1€. To je obchod s velkym O, akym kedysi bol aj Steam.
-
palciii
tie ingame store sracky ma nehnevaju
hra si na seba zaraba aj par rokov po vidani
vsak preco nie? ma trapi ci nemam daku čapicu
nie! ale s tym GOG mas pravdu je to obchod s velkym O. zial steam bude musiet otvorit oci ... (otvori ich vobec?)
Máš pravdu, ale ja by som sa vrátil k portalu, prečítal som 2x ten komix ktorý má vyplniť medzeru medzi portal 1 a 2 a stále som nepochopil kto je ten ratman a čo za kocku zo sebou nesie ktorá ma na sebe srdce... A ešte niečo, čo hovoríte na koniec co-opu?
!!!!!!SPOILER!!!!!!
-
-
-
Myslíte že bude pokračovanie kedže GlaDOS našla pomocou robotou dalšie testovacie subjekty? Podla mna to nevie ani samé Valve, ale zaujmalo by ma čo sa dalej dialo z Chell
!!!!!!SPOILER!!!!!!
-
-
-
Myslíte že bude pokračovanie kedže GlaDOS našla pomocou robotou dalšie testovacie subjekty? Podla mna to nevie ani samé Valve, ale zaujmalo by ma čo sa dalej dialo z Chell
-
palciii
v tom co-op by som odtranil tlacitko find partner online lebo daktory su iny ....(domyslite)