Akurat ze kremese sa tiez nevaria...kathleen napísal: a varila kremese
preco sa ma chlapci boja? :)
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: preco sa ma chlapci boja? :)
-
javatar
Hardcore addict
Prave z tohto dovodu pouzivam frazu "urobis palacinky?" (alebo ine jedlo)kathleen napísal:...ci mu budem varit palacinky...
Lenze muz by si mal tiez uvedomit ze nie je pan ako pan. A teraz nemam namysli tych co vo svojej domacnosti vladnu despoticky.MIRV napísal:...ak im kazíš ich predstavu o sebe ako o pánoch stvorenia...
A to ziskavanie respektu si konkretne predstavujes ako? (informativna otazka)kathleen napísal:...ja sa muzovi rada podriadim, ale najprv si musi u mna ziskat respekt ako osobnost
Podriaďovať sa nemusíš, ale možno im vadí to, že ty voči nim neprejavuješ rešpekt.kathleen napísal:ja sa muzovi rada podriadim, ale najprv si musi u mna ziskat respekt ako osobnost
to je schvalne, muzsky ekvivalent
//autoeditácia príspevku (20 Máj 2011, 21:27)
javatar
respekt maju u mna ludia, ktori maju svoj ciel alebo jednoducho styl, stoja si za svojim slovom, na nic sa nehraju, su uprimni a dokazu si v dnesnom svete zachovat chladnu hlavu a teple srdce. a ked dokazu bojovat sami za seba.
MIRV
vseobecne sa snazim neposudzovat ludi a brat ich takych, aki su. ale ked niekto ide s prudom, resp. je sucastou stada a ma prevratene hodnoty, tak voci nemu nedokazem byt lojalna uz len zo zasady.
Prečo lojálna? Nie, skôr mi šlo o to, že pre niekoho môže tvoje ostré vyjadrovanie vyznieť ako ponižovanie alebo tvrdá kritika. Hoci určite je dosť ľudí, ktorí si to zaslúžia.
Ale myslím, že sa nájde aj dosť mužov, ktorí na to citliví nie sú...takže to podľa mňa nie je nutné riešiť.
Ale myslím, že sa nájde aj dosť mužov, ktorí na to citliví nie sú...takže to podľa mňa nie je nutné riešiť.
Ide o primeranosť rozumovú a citovú. Výber vhodného partnera pre život. Aj madam Curie mala životného partnera.
nie, ja nikoho neponizujem ani nekritizujem. sarkasticka zacnem byt az vtedy, ked niekto vyslovene provokuje a koleduje si o to. inak sa drzim riadne na uzde. urcite by som nechcela vo vztahu stale komentovat partnerove rozhodnutia ci nazory, pokial sa netykaju mna osobne.MIRV napísal:Prečo lojálna? Nie, skôr mi šlo o to, že pre niekoho môže tvoje ostré vyjadrovanie vyznieť ako ponižovanie alebo tvrdá kritika. Hoci určite je dosť ľudí, ktorí si to zaslúžia.
lojalna preto, lebo kazdy mame svoje chyby a nedostatky. ked mam niekoho rada, tak ho podporujem vo vsetkych ohladoch a nedokonalosti sa snazim prehliadat. aj keby mi okolie tvrdilo nieco ine.
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2011, 13:59)
ono potencialnych partnerov bolo uz zopar, ale zivotne okolnosti rozhodli inak. madam Curie bola ina ligajarda.j napísal:Ide o primeranosť rozumovú a citovú. Výber vhodného partnera pre život. Aj madam Curie mala životného partnera.
V tom prípade to bude naozaj asi len dominantnejším postojom, prípadne výhovorka. Alebo žeby im vadila taká brutálnejšia úprimnosť? Ťažko posúdiť, ja len hádam.
Myslím, že nedokonalosti ľudia prehliadajú už automaticky...idealizujú si druhú osobu, hoci neviem presne čo máš na mysli pod "mám niekoho rada".
Myslím, že nedokonalosti ľudia prehliadajú už automaticky...idealizujú si druhú osobu, hoci neviem presne čo máš na mysli pod "mám niekoho rada".
mirv: mozno len hlada muza (chlapca?) s takou kombinaciou hodnot, nazorov a povahovych crt, ktore sa navzajom vylucuju (akysi ludsky oxymoron)
.
napr.: sexualne zdrzanlivy alfasamec; prakticky umelec; pracovity rom atd...
..no nadej umiera posledna!
.
napr.: sexualne zdrzanlivy alfasamec; prakticky umelec; pracovity rom atd...
..no nadej umiera posledna!
lumir
alfasamcov, umelcov aj romov
som sa uz dobrovolne vzdala, resp. s tym bojujem
chcem len niekoho nudne spolahliveho a uprimneho 
MIRV
ja nic neprehliadam automaticky, ale snazim sa to nedavat najavo
mam rada - ked sa ho napr. dokazem zastat pred ostatnymi.
alfasamcov, umelcov aj romov
MIRV
ja nic neprehliadam automaticky, ale snazim sa to nedavat najavo
kathleen: tak takych je snad este menej 
.
kazdopadne krasny sobotny vecer prajem.. a ja utekam vyvencit polovicku do mesta:)
.
kazdopadne krasny sobotny vecer prajem.. a ja utekam vyvencit polovicku do mesta:)
Re: Re: preco sa ma chlapci boja? :)
Tak toto sa ma hlboko dotklo. Ak Ty si reprezetativna vzorka sucasnych zien, tak radsej zostanem sam ako kol v plote, nez aby som prirovnavany ku kadejakym nadrzanym suknickarom.kathleen napísal:Pinhead
Podla mna sa chalanom vo veku 22-25 nechce luskat, lebo maju kopu inych bab, ktore luskat netreba a kedze im zatial take baby stacia, nemaju dovod bojovat. S tou zavistou to je mozna alternativa, vsetkych karieristov do jedneho vreca
Terepin
1. nikoho nenazyvam nadrzanym suknickarom
2. nie, ja nie som reprezentativna vzorka
3. nikoho som sa nechcela dotknut, ak to tak vyznelo, ospravedlnujem sa
PS: precitala som si tvoju temu, je to TVOJ problem.

1. nikoho nenazyvam nadrzanym suknickarom
2. nie, ja nie som reprezentativna vzorka
3. nikoho som sa nechcela dotknut, ak to tak vyznelo, ospravedlnujem sa
PS: precitala som si tvoju temu, je to TVOJ problem.
jeden byva uz par mesiacov o poschodie vyssie. len si to neviem zariadit, tak frustrovane vypisujem na forumlumir napísal:kathleen: tak takych je snad este menej
.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm mozno ta nechcu sklamat or nedokazu sa ti potom pozrit do oci ak by nieco bolo a nahodou by pochybili...ja mam tiez taku kamratku ku ktorej taketo "puto" prechovavam... a preto asi nechcu viac beru ta ako dobru kamaratku ale ako partnerku si ta nevedia predstavit cize mozno je v nich chyba.
nemozes to tak brat ze asi bude nieco v tebe
alebo si nenarazila cloveka ktory by obdivoval to co iny beru za samozrejmost
napr ja tiez nemam rad ak mi niekto slepo veri a musim premyslat za oboch alebo ked vsetko zle co spravim viem ukecat do 10 min a pritom sa nevzdam nicoho...
cize verzii moze byt viacej
alebo si skareda :DDDDDDD no offence
ber ako joke
(kazda zena je istym sposobom pekna)
alebo si nenarazila cloveka ktory by obdivoval to co iny beru za samozrejmost
napr ja tiez nemam rad ak mi niekto slepo veri a musim premyslat za oboch alebo ked vsetko zle co spravim viem ukecat do 10 min a pritom sa nevzdam nicoho...
cize verzii moze byt viacej
alebo si skareda :DDDDDDD no offence
okey, uzatvaram tuto temu. trochu som si poplakala, trochu sa zasmiala. niet uz co riesit. dik vsetkym 
-
qwerty-xyz
riesit by aj bolo co, lenze vzhladom na to ze toto je diskusne forum tak neni. Ja by som ti presne napisal v com je problem, ale X ludi by ma tu sprdlo ako svinu, pritom kazdy v hlave by vedel ze mam pravdu, ale poviem ti tajomstvo, tito tu to nepriznaju ani s nozom na krku, ze som nieco dobre napisal, fakt .....kathleen napísal:okey, uzatvaram tuto temu. trochu som si poplakala, trochu sa zasmiala. niet uz co riesit. dik vsetkym
a ja to ani pisat nebudem ,.... ale takmer vzdy je to o tom istom .....
-
javatar
Hardcore addict
qwerty neverim ze ta stve ked ta tu niekto sprdne ako svinu... ale musim ti dat za pravdu - vacsina problemov v medziludskych vztahoch vychadza z par pricin....
Ja by som aj chela vediet,co by napisal qwerty
-
qwerty-xyz
nestve ma ked ma niekto sprdne, ale ked ma sprdne clovek aj ked vie ze je to tak, ze mam hnusnu pravdu a hnusne ju podam, ..... toto ma stve.javatar napísal:qwerty neverim ze ta stve ked ta tu niekto sprdne ako svinu... ale musim ti dat za pravdu - vacsina problemov v medziludskych vztahoch vychadza z par pricin....
a ano, tych par pricin je set sakra dolezitych ....
no ved povedz, qwerty, som same ucho.
len zhrniem doterajsie poznatky: bud sa ma boja, lebo posobim prilis dominantne, rozumovo + si chcem udrzat predmanzelsku cistotu => posobim ako frigidny general s potrebou prevahy, chladna harpyja, ktoru sa normalny chlap boji objat, aby na neho neposlala hordu inkvizitorov. teda nic si neuziju, dokonca ich budu obtazovat moje problemy medzi nebom a zemou.
mas este nejaky dalsi dodatok?
len zhrniem doterajsie poznatky: bud sa ma boja, lebo posobim prilis dominantne, rozumovo + si chcem udrzat predmanzelsku cistotu => posobim ako frigidny general s potrebou prevahy, chladna harpyja, ktoru sa normalny chlap boji objat, aby na neho neposlala hordu inkvizitorov. teda nic si neuziju, dokonca ich budu obtazovat moje problemy medzi nebom a zemou.
mas este nejaky dalsi dodatok?