Keď len frajerka nestačí...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Keď len frajerka nestačí...

Príspevok od používateľa Rubiki »

Peter_Retep napísal:kathleen: moj pocit vynimocnosti sa zaklada na jednom jedinom - vidim okolo seba ze som lepsi ako ostatni - aby si nepochopila zle - som ambicioznejsi, dosiahnem co chcem, som vzdelanejsi, vidim jadra problemu. lahko sa nevzdavam.
Jeden známy mal na podobné veci celkom zaujímavý názor..citujem:

"keď si niekto myslí že je lepší ako celé jeho okolie tak s najväčšou pravdepodobnosťou je blázon, debil alebo to svoje okolie jednoducho dobre nepozná."

Jednoducho to znamená že človek nemá v žiadnom prípade šancu byť lepší vo všetkom ako jeho okolie v ktorom sa pohybuje. Každý je v niečom dobrý ale nikto nieje najlepší vo všetkom. Zdravé sebavedomie je vec dobrá, prehnané sebavedomie je ako mor pre dotyčného a aj pre jeho okolie. Si si istý že niesi len mor?... ten je tiež výnimočný...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Kathleen
ale ved ja nikoho neupalujem na hranici. clovek by sa jednoducho mal naucit ovladat a urcit si priority, kym pojde do vztahu. ale vidim, ze ty mas s tymto vela skusenosti, takze ti nebudem protirecit :D jin to ako muz nazval "sekundovy zaujem". neviem, ale do jednej sekundy sa vela fantazie nezmesti :D
Ovládanie s tým nemá nič spoločné... Keď mám vzťah tak ju nepodvediem. No mám sa hanbiť zato, že sa mi páčia ženy ? :roll: To je to isté, ako keby som išiel s priateľkou vonku a uvidí mačiatko, alebo kvety a povie: "jej aké pekné" zoberie si ju do rúk/ kvety ovonia. Mám žiarliť, alebo jej to vyčítať ? Proste sa jej to páči - tak to zaujme jej pozornosť... Vidím peknú ženu tak sa obzriem a koniec... A nie je to o skúsenostiach. Ja viem, že pozerá každý a nikto nemôže tvrdiť, že sa ani raz neobzrel za niekým, kto sa mu páči...
Jin je dosť skúsený (oveľa viac, ako ja...) A mal pravdu je to "sekundový záujem" nie "jednej sekundy" A keď pekná baba stojí pri mne v MHD a je tlačenica tak jasné, že nebudem na ňu myslieť 1 sec, ale pokiaľ neodíde, nie ? :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Pinhead napísal:
Pýcha prechádza pád.... Ja som taký dravec "starého typu" zakladajúci si na osobnej prevahe a nepriestrelnej morálnej autorite nad každým za akýchkoľvek okolností, pokiaľ ľudia konajú tak, ako uznám za vhodné svaly nenapínam a reagujem väčšinou flegmaticky, ale v realite podobné prejavy až nezdravého sebavedomia na mňa pôsobia ako červené plátno na býka.... Väčšinou sa ukáže, že sa jedná iba o nafúknutú bublinu, ktorá veľmi rýchlo spľasne.... a v tichosti dúfam, že ten človek už pre budúci krát bude vedieť aké je jeho miesto a postavenie a úmerne tomu sa bude aj správať....

to je slovo CHLAPA ;)

janio

pleties jablka s hruskami. je rozdiel, ked mam vo svojej pritomnosti niekoho atraktivneho a kontakt s nim je prijemny a rozdiel, ked zacnem mat kucerave umysly. ale v tvojom veku som mala pri opacnom pohlavi len neidentifikovatelny vzruch z neznameho :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pinhead: A nepostavil si sa práve ty svojim príspevkom na najvyšší piedestál ?
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

nie, ja som ho tam postavila :D ale Pinhead to vyjdril dobre, moralna sila je u muza nenahraditelna. ci je taky aj v reali, vie len on sam.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Myslienka je problem az ked s nou clovek vnutorne suhlasi, az vtedy taka myslienka predchadza cin. Akekolvek ine myslienky ktore v tisicoch viria hlavou kazdy den su neskodne. Bushido, neviem ake to je dievca pre teba, ale niekedy sa pri rozchodoch clovek rozhoduje typom "ake tricko si dnes dam". Ak by to to bolo dievca z kategorie hornych 10000 tak by si sa jej drzal zubami nechtami, takze cim skor ju nechaj, nech si ju najde niekto iny. Neviem co riesis tento rozchod ta bude trapit tak pocitam 1-6 dni (podla toho ci ju nechas pred piatkom alebo v nedelu)
hughito
Redeemer
Redeemer

kathleen: Nie, on sa tam postavil sám. :D Ale akože inak súhlasím - morálna autorita, alebo skôr povesť človeka robí dosť veľa. :wink:

SRneC: Ja som bol s frajerkou 2,5 roka a myslíš, že ma nikdy nenapadlo, aké by to bolo s inou ? Heh.. Avšak, to absolútne nič neznamenalo, ako tá myšlienka prišla, tak tak rýchlo aj odišla. Určite to nepredchádzalo (aspoň u mňa) žiadnemu reálnemu činu. A kto tvrdí, že pod. myšlienky nikdy nemal, tak ich má najviac. :)
SRneC
Addict
Addict

Ved ja pisem predsa to iste :) teraz neviem ci si nepochopil, alebo praveze pochopil a ja nepochopil :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Moja chyba. Ja niekedy príspevok prečítam tak, že ho poriadne nevnímam, len si myslím, že ho vnímam (resp. nedočítam posledné slová). Tak v tomto prípade máme taký istý názor. :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sa mi paci ako v tejto teme sa delia ludia na dve skupiny, na skupinu tych co si to priznaju a tych co si to nepriznaju ani s pistolou pri hlave .... sranda vas ludia pozorovat . . . pritom aj vy aj ja vieme, aka je pravda. Ale nikdy ju kazdy z fora jednotne neodsuhlasi, ale piste si a hadajte sa dalej co je spravne.

Bushido, mal si v sprave, ..... riad sa tym. :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

pinhead: nemozes uzemnit kazdeho.....ked sa stretnu dve dominantne povahy jedna vzdy vyhra a druha sa jej podriadi...a donekonecna ty vyhravat nebudes :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Kathleen - Ale ja nemám žiadne "kučeravé úmysly" Úmysel by to bol vtedy, keď by som uvažoval nad tým, AKO podvediem svoju a vyspím sa s druhou... Ja sa tiež cítim príjemne v jej prítomnosti: Pozriem je do výstrihu na zadok a koniec... Ty si to len inak nazvala, alebo čo... Qwerty to napísal dobre... Delí sa to tu len na tých, čo si to pripustia a na tých čo nie. To je všetko

Qwerty - Vieš, bez zlá nemôže existovať dobro :D Takže vždy budú 2 strany :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Asi je to len o tom, že som ešte nedozrel na ten vzťah. Teraz sme boli zasa spolu 3 dni a cítil som sa s ňou fajn, ono boli aj chvíle keď ma dobre nasere, ale vždy pri nej prestanem riešiť takéto veci. A potom sa vrátim domov, vídem von, obzrem sa a je zasa zle... Na jednej strane by som ju chcel ušetriť týchto svojich sračiek, no na strane druhej ju nechcem pustiť k vode. Ale musím poďakovať za všetky názory, všetky som si prečítal a nachádzam v nich porozumenie a aj rady ako sa zachovať. Myslím, že keby pridám anketu s otázkou "Mám ju nechať alebo nie", tak by väčšina hlasovala, aby som ju nechal, pretože väčšina máte tušáka, že to neskončí dobre, ale ja by som to ešte chcel skúsiť a vydržať to pokušenie...
SRneC
Addict
Addict

Ale to nie je pokusenie co je tvojim prioritnym problemom, podla mna nechces byt vobec vo vztahu a co je asi este horsie nechces byt vo vztahu s nou. Chces aby ste boli kamarati, to sa vylucuje. Tento hlavny problem podmienuje druhy a ten treti az si v nekonecnom kruhu a smeruje to doprdele tak ci tak.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Súhlasím so SRncom.
A ešte by som dodala,že je milé,že to chceš ešte skúsiť vydržať.Ja by som určite nie.
Čím viac som chcela vydržať,tak tým rýchlejšie som skončila ,lebo viac som si uvedomovala svoju nespokojnosť. :lol: :lol:
Inak držím palce,aby si bol v konečnom dôsledku spokojný. :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Bushido: podľa mňa z toho, ako si opísal svoje pocity nejde z tvojej strany o partnerský vzťah, ale skôr len o akúsi "závislosť" na momentálnom stave - vyhovuje ti ju mať (rozumieš si s jej rodičmi, je tu pre teba keď to potrebuješ, atď.), ale zároveň stále hľadáš niečo, čo vo vzťahu k nej nemáš... Takýto vzťah sa dá mať s kamarátkou (s benefitmi), ale ak to ona berie vážne, seriózne by som zhodnotil, čo chcem, akým spôsobom budem ďalej napredovať a aký dopad to bude mať na druhú stranu. Možno sa mýlim, ale takto som to pochopil ja - píšem z vlastnej skúsenosti...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

najst kamaratk us benefitmi je pre vela ludi velmi tazke, pretoze VECNE TO POSERIE JEDNA ZO STRAN!!!!!

:D --- fandim borcom co to zvladaju, .... :-)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

whisper napísal:Bushido: podľa mňa z toho, ako si opísal svoje pocity nejde z tvojej strany o partnerský vzťah, ale skôr len o akúsi "závislosť" na momentálnom stave - vyhovuje ti ju mať (rozumieš si s jej rodičmi, je tu pre teba keď to potrebuješ, atď.), ale zároveň stále hľadáš niečo, čo vo vzťahu k nej nemáš... Takýto vzťah sa dá mať s kamarátkou (s benefitmi), ale ak to ona berie vážne, seriózne by som zhodnotil, čo chcem, akým spôsobom budem ďalej napredovať a aký dopad to bude mať na druhú stranu. Možno sa mýlim, ale takto som to pochopil ja - píšem z vlastnej skúsenosti...
Rozmýšlam či máš pravdu, alebo nie... Ale
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Bushido napísal:...a chcem ju ušetriť toho že by som ju mal podviesť...
My sme si hovorievali: ak nie je z toho isteho mesta, ak je to zozadu, oral, anal, a ak ju vlastne nepoznas, nelubis, tak to podvod nie je.. :smt033

toho ak casom vzdy pribudalo..

V dnesnej dobre mladi moc analizuju, premyslaju a radia sa na roznych forach.
Kazdy chlap by ti ale do oci povedal, "práš čo sa dá a pokiaľ sa dá".. budes mat na co spominat pri pive ak uz budes zenac :)

stale ale plati stare zname: "odtial-potial"
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No veď mi to aj každý takto hovorí... Pomaly mi to príde celkom normálne byť neverný... Neviem či to tak bolo aj generácie predomnou, alebo len terza je taká doba...
Napísať odpoveď