Keď len frajerka nestačí...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Keď len frajerka nestačí...

Príspevok od používateľa zuzanuska »

NIE JE normálne byť neverný. To ti len daktorí vtĺkajú do hlavy, lebo oni sami takí sú. a potom sa ľudia čudujú, že prečo je toľko chorôb...

Správaj sa tak, aby si nemusel ľutovať, to čo si robil, alebo sa hanbiť za to, čo si robil. Resp. dakde bolo, že správaj sa tak, aby keby to napr. o 20 rokov robili to isté tvoje deti, že by si im to schválil.
A aby si sa mohol s čistým svedomím pozrieť ráno do zrkadla.

Resp. ak by si potom raz našiel dievča, ktoré by fakt stálo za to, a chcel by si s nou zostať navždy, že by jej prišlo ok, že neveru si možno kedysi považoval za normálnu a podľa toho hesla sa riadil? (a určite by sa to nejak dozvedela)
A že by sa nebála, aby aj ju si nepodviedol?

Nech robí každý, čo chce so svojím životom, ale konaj tak, aby si iným neubližoval. t.j. keby si neverný niekomu, tak mu ubližuješ.

takže ak chceš skúšať čo najviac báb, tak aspoň im nesľubuj vzťah, alebo aby oni boli aspoň voľné.

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 12:10)
Ako ja tu nikoho nesúdim, ale buď teda aspoň férový a s touto sa rozíď. Lebo ona zrejme ani netuší, že ty nie si spokojný a to, aby si ju podvádzal si nezaslúži.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neviem či poriadne nečítaš, ale stále je veľa takých ľudí, ktorí ti povedia, že je to zlé. A to aj tu.

Takéto a podobné prehlásenia:

Kód: Vybrať všetko

Kazdy chlap by ti ale do oci povedal, "práš čo sa dá a pokiaľ sa dá"..
sú absolútne smiešne.
zuzanuska
Professional
Professional

Hughi, každý číta to, čo sa mu hodí ;)
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Mne to príde tak že Bushido si nevie vytvoriť ani vlastný názor a príde mi ako ľahko ovplyvniteľný človek (nič proti tebe Bushido).Ale ako pozorujem tak sa kymácaš názorovo zo strany na stranu.

A súhlasím s tým že takéto prehlásenia
Kazdy chlap by ti ale do oci povedal, "práš čo sa dá a pokiaľ sa dá"..
Sú hlúposti.Pokiaľ má niekto fakt chuť om*dať každú dieru tak nech si zoberie vysávač a môže sa uspokojovať aj nonstop.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ako ja si zastávam ten názor, že podvádzať nieje správne a úplne to odsudzujem. To ohľadom toho čo mi hovoria ostatný bolo ohľadom nevery, bolo len tak okrajovo. Ale čo je ešte čudnejšie, tak JA sa cítim pri tých ľuďoch ako ten, čo to nemá v hlave celkom v poriadku, keď chcem byť verný... Ide teraz skôr o tú dilemu, či mám ostať z priateľkou alebo nie, lebo naozaj som myslel, že láska bude vyzerať trochu inak, teda že to budem viac prežívať.
zuzanuska
Professional
Professional

Kráčať so stádom je ľahké, ale až v menšine sa človek stáva silným ;)

Láska sa nedá predstaviť, lásku treba žiť. Niekde bolo písané, že nikdy ťa nikto nebude milovať tak, ako si to predstavuješ. Tak si nepredstavuj.

a vzťah bude vždy vyzerať tak, ako si ho vybuduješ
zeky
Star
Star

Veď o tom im presne ide...aby presvedčili teba, že to ty to nemáš v hlave všetko v poriadku a nie oni.Hľadajú si nato ospravedlnenia a keďže to robia oni tak chcú nato naviesť čo najviac ľudí.To je ľudská mentalita.Keď niekto niečo dokašle alebo sa niečoho dopustí, väčšinou sa snaží aby v tom nebol sám.
Tak je to o tom čo cítiš, rozhoduj sa na základe toho ale neviem presne ako si si predstavoval že bude láska vyzerať?
Že budete spolu 24/7 vysedávať pri trblietavých jazierkach na nejakom romantickom mieste kde vám okolo hlavy budú poletovať a štebotať vtáčiky a nad hlavami sa vám budú vznášať srdiečka?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

suhlasim s bushidom, tiez poslednou dobou, obzvlast po poslednom vztahu nadobudam dojem, ze vseobecny nazor panuje taky, ze vernost je nieco zle alebo nebodaj len pre tych ktori nemaju nato aby pretiahli vsetko co ma dieru medzi nohami a neutecie...ja stym sice nesuhlasim, ale vazne mam dojem, ze som jeden z poslednych mohykanov...
zeky
Star
Star

ColdRain ja mám tiež taký dojem.Ale keď sa snažím obhájiť názor že by si ľudia mali zachovať hrdosť tak som hneď za náboženského fanatika etc.
zuzanuska
Professional
Professional

ColdRain a čoho je málo, býva najviac žiadané.

Koho myslíš, že si baba vyberie? záletníka alebo toho "spravňáka"?

No, to ste asi na strednej, že také názory tam panujú. Ja som viac obklopená ľuďmi, ktorých si sama vyberám za priateľov a tam by slovo nevera nikto ani nevyslovil ;) (teda že by nikto nesúhlasil s neverou)

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2011, 13:10)
Príde mi to ako "kto nepije, tak je proti nám"

a to kde sme? chápem, že medzi hmm, adolescentmi dačo také panuje.

Ale keď môj 23r. kamarát ide hrať poker a pol hodinu rozmýšľa, že by šiel autom, ale že mu vynadajú, že nebude piť. Reku, čo ťa po ostatných, panebože. Veď máš snáď vlastný rozum, nie? A človek si musí vedieť presadiť aj svoje. S nejakým nerozhodným a takým typom "kde ma dáte, tam budem" si baba asi nezačne, keď pri ňom nebude cítiť istotu.
zeky
Star
Star

Áno lenže v dnešnej dobe je zas rozšírená akási úchylka alebo genetická vada u väčšiny žien, že čím väčší hajzel je chalan tým viac ho chcú.A to som vo svojom okolí videl viackrát.
zuzanuska
Professional
Professional

Zeky, a u koľkoročných si takú úchylku videl? :) a takú babu by si chcel?
Ono to bude niečo v zmysle "že zakázané ovocie najviac chutí". Ale ako dovolí baba, aby sa k nej správal ten chalan, tak sa k nej bude správať a ona si povie, že "yes, hádže mi tu žiarlivostné scény, tak ma asi miluje. Hovorí mi, že chodím oblečená jak štetka, asi ma miluje a chce, aby som bola pekná len preňho" (to sú len príklady)

Áno, nejaké to rebelanstvo môže priťahovať (ale skôr vo filme), ale do života, do budúcnosti sa s takým chlapom nedá počítať.

Hajzel- t.j. pije, fajčí, nespráva sa k babe úctivo, poprípade ju aj ponižuje na verejnosti?
tak také baby si asi veľmi seba nevážia a potom budú vyplakávať.
zeky
Star
Star

Tak takú úchylku som videl u rôznych vekových kategórií :) Ja také správanie nemám rád.Som rád že tá moja je rozumná.
Presne uvedený príklad je typický.No väčšinou sú to tí "gangstri" alebo "badboys" po ktorých holky idú.A potom je z toho len plač a trápenie.Ale pre niečo ich priťahujú.IMHO sa to viac prejavuje u báb ktoré sú viac pudovo založené a má to do činenia s genetikou, keďže chcú silného a nebojácneho samca.Pre mňa to v praxi predstavuje akúsi formu sado-masa aplikovaného na sebe.Nechápem dotyčné.
zuzanuska
Professional
Professional

Nebojácny samec, ktorý sa nebude báť prefackať aj vlastnú manželku? no, hej sado-maso ako vyšité
zeky
Star
Star

+ Ich potom ešte vyfackaná žena obhajuje že on to tak nemyslel.Ja by som skôr povedal že nemyslel vôbec lebo nemá čím.Taká úbohosť ako udrieť ženu...to už musí mať v hlave nasraté.Aj keby som neviem jak nervózny neudriem ženu.Radšej si buchnem keď už tak do steny prinajhoršom ak by som už bol taký nervák.
zuzanuska
Professional
Professional

Máš pravdu. A potom je ešte psychické týranie, kde chlap ženu ponižuje a izoluje od priateľov, rodiny, aby bola od neho úplne závislá.

No, troška sme odbočili od témy, ale je fakt, že niektoré ženy proste majú vsugerované (snáď ešte z minulosti), že žena má držať hubu a krok a chlap si robí, čo sa mu zachce. A ak nevidí iné príklady (kde v manželstve muž miluje ženu a vzájomne sa rešpektujú, ctia atd), tak si myslí, že to, čo má doma, je normálne.

zeky, alebo odídeš z miestnosti ;) lebo človek v hneve povie veci, ktoré tak nemyslel a slová dokážu raniť tak dobre ako facka.
A nedajú sa vziať späť
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja s ňou ešte ostanem a čo sa týka iných báb, tak to skúsim nechať pri najhoršom pri nejakom flirte...
zeky
Star
Star

Ak to bude z tvojej strany len v jednom kuse len brutálne odolávanie tak nemá zmysel ju trápiť...ale ja už neviem kam ten svet speje...to je fakt také strašne ťažké byť verný jednej?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Asi je. U niektorých. Minule sme riešili v partii tieto veci a kamoš bol nasratý, že mu ide frajerka na 2 mesiace niekam preč. Za prvé, jej neverí, za druhé, neverí ani sám sebe. Dobré, že? :lol:
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Keby neveril iba jej, tak by to bolo este v poriadku, ale ak aj sebe?
Aku ma hodnotu taky vztah?!
Napísať odpoveď