Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

V poslednej dobe, odkedy som skončil školu, sa mi o nej často sníva. :? Vybavím si asi 4 rôzne sny.

1. do konca roka sme tam mali ešte chodiť (už len na to, aby sme tam proste boli), a zatvárali nás do takej počítačovej miestnosti, kde sme ale na tých počítačoch nemohli nič robiť (inak tá miestnosť sa nepodobá ani na jednu z tých, ktoré tam naozaj sú, a je umiestnená tam, kde má normálne byť dvor)
2. zbierali sme knihy, ja som mal zozbierať nejaké atlasy, a potom ich odniesť hore. Ako som ich niesol hore, tak som si všimol, že sa mi tam primiešali také tenké učebnice slovenčiny (ktoré tam ale predtým určite neboli), tak som sa vrátil do triedy, aby som to oddelil. Potom som zozbieral tieto učebnice slovenčiny, ktoré sa pri dverách zmenili na školský časopis.
ostatné dva si až tak dobre nepamätám:
3. na chodbe sme sa stretli s nejakým učiteľom, ktorý nám vraj ešte dávnejšie dal za úlohu namaľovať nejaký obraz, ja som vraj vtedy chýbal
4. mimo školy (neviem kde presne) som stretol svoju učiteľku francúzštiny, a tá sa ma pýtala, prečo nie som škole. Hovorím jej, že som už skončil. A ona na to, že aj tak tam ešte musím chodiť na tie posledné dni.

Keď uvažujem nad tým, že som domaturoval približne len pred mesiacom, tak je to dosť často.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Mne sa sníva o všetkom možnom. Najčastejšie v snoch lietam, keď ma niekto alebo niečo naháňa, jednoducho podskočím, odrazím sa od zeme a snažím sa vzlietnúť. Niekedy to však nejde a dopadnem na zem. Potom sa mi často snívajú vražedné sny. Už ani nepočítam koľko ľudí som v sne zavraždil rôznymi spôsobmi...Snívalo sa vám niekedy o vlastnom pohrebe? Mne už áno a viackrát. Niekedy akokeby z pohľadu tretej osoby, videl som, ako všetci plačú nad hrobom, plakal som aj ja, a keď sa prebudím, tak mám celý vankúš zaslzený... A vždy, keď sa mi sníva o autách, tak buď nemôžem do nich nastúpiť, alebo keď nastúpim, tak zrazu sedím na zemi. A mimochom, ako vidíte/vnímate sen? Mne sa sníva vždy akokeby v "špinavých" okuliaroch, jednoducho taký zúžený, často tmavý, nefarebný a neostrý pohľad...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

jimmy_xp napísal:A mimochom, ako vidíte/vnímate sen? Mne sa sníva vždy akokeby v "špinavých" okuliaroch, jednoducho taký zúžený, často tmavý, nefarebný a neostrý pohľad...
nefajčíš náhodou? lebo niekde som čítal, že keď človek prestane fajčiť, tak má pestrejšie, farebnejšie, krajšie sny...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Nie nefajčím ani som nikdy nefajčil...
Jankokuk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jankokuk »

jimmy_xp napísal:A vždy, keď sa mi sníva o autách, tak buď nemôžem do nich nastúpiť, alebo keď nastúpim, tak zrazu sedím na zemi.
Nehraješ vela gta:sa? :) Lebo na servery ked das /lock a niekto ti tam chce nastupis tak sa zobrazi zase pri dverach
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

jimmy_xp napísal:ako vidíte/vnímate sen? Mne sa sníva vždy akokeby v "špinavých" okuliaroch, jednoducho taký zúžený, často tmavý, nefarebný a neostrý pohľad...
a ešte čo si písal tak aj ja občas som mal zaslzavený vankúš že mi umrel niekdo blízky (z rodiny) a take veci

tak toto a já ráz hrám futbal a zrazu iba tak okolo je čierne ako keby mam omdlieť alebo tak nejako uplne sa to zužuje a furt padám a vždy je ten sen v noci hoci aký no a keď sa snažím otvoriť oči tak ich otvorím a som zobudení

a ešte sa mi snívalo že keď robili na jednej bytovke volačo.... tak zo strechy po nás hádzali dynamity a tam to jednej kamoške odtrhlo nohy no skratka sa zabila
zabité sny mám a keď som bol menší tak sa mi snívalo o hot wheels že som mal všetky druhy aut a ráno sa zobudím a som bol sklamaní :D
a ďalší sen bol že som mal konečne lepší PC a som už tam stahoval všetky možné hry a tak a už som inštaloval a zase som sa zobudil a nemal som PC :D
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Moje sny sú vačšinou totálne blbosti , v jednej sekunde vidím ako sa všetci moji spolužiaci korčuluú v telocvični na kolieskových korčulách , a hned v zápatí vidím nejakú velkú skrutku ktorá sa pomaly točí a mám z toho veľmi úskostlivý pocit :X
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Qerten »

že ma chcel zabiť ruský mafián, nakoniec sa mu to aj podarilo..
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Už zase (o škole)! Ja to fakt nechápem, vedel by mi niekto vysvetliť, prečo? :smt017

Mal som už ísť do školy, ako každé ráno. Knihy som si nachystal dosť na rýchlo. Lenže ja som namiesto školy išiel niekam inam (už ani neviem, kam - ale bola tam nezmyselná a s týmto nesúvisiaca vsuvka o upíroch...) a potom som sa nejak ocitol vo svojej posteli a hovoril som si "to zas budem mať problémy, keď som blicoval..." a potom, ako som nejak prichádzal k zmyslom, si hovorím - ja predsa už do školy nechodím! A vtedy som sa zobudil.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

jimmy_xp napísal:Nie nefajčím ani som nikdy nefajčil...
Skús začať a potom prestať...možno že to pomôže.
Joke
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Iron-Eddie: Skús sa ísť do tej školy pozrieť, možno len dvoje podvedomie tuži tam ísť :D
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

kks... dnes som mal akú nočnú moru ... že som nespravil skúšku z matiky a mal som len 19 bodov :D ...
©_ME
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ©_ME »

Mne sa včera snívalo o klasifikačnej porade :D
Dnes trochu o googleAdSense

//autoeditácia príspevku (26 Jún 2011, 13:00)
Iron-Eddie napísal:Už zase (o škole)! Ja to fakt nechápem, vedel by mi niekto vysvetliť, prečo? :smt017

Mal som už ísť do školy, ako každé ráno. Knihy som si nachystal dosť na rýchlo. Lenže ja som namiesto školy išiel niekam inam (už ani neviem, kam - ale bola tam nezmyselná a s týmto nesúvisiaca vsuvka o upíroch...) a potom som sa nejak ocitol vo svojej posteli a hovoril som si "to zas budem mať problémy, keď som blicoval..." a potom, ako som nejak prichádzal k zmyslom, si hovorím - ja predsa už do školy nechodím! A vtedy som sa zobudil.
to máš asi pre to, lebo školu riešiš cez ďeň a máš ju v podvedomí.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

©_ME napísal:Dnes trochu o googleAdSense
no tak to máš zaujímavé sny :-D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak do dnesneho rana po dlhej dobe sen, ktory ma donutil zobudit sa.
Bol som s nejakym dievcatom a rodinkou najprv v nejakom muzeu cico a potom sme sa vybrali pozriet starku. Tam niektory upratovali a ja som sa siel s tym dievcatom pozriet vonku. Bol uz neskory vecer, ked sme vysli von a pozerame, ako pekne leti Boeing tesne nad domami. Az potom dievcina skrykla, ze ide padnut a potom z toho nasledne budu otrasy, ze nech ideme rychlo dovnutra. Tak sme vbehli do domu, zakrycali na vsetkych, ze k zemi a vsetci si polahali na podlahu. Narazy boli dost silne, ale nikomu sa nakoniec nic nestalo. Normalne sen, v ktorom som citil adrenalin na sebe :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mne sa poslednú dobu snívajú riadne kraviny

1. Sedím si v robote na zemi opretý o stroj.Nikoho nikde.Zrazu príde jedna slečna sadne si na mňa a začne ma vyzliekať.Zohla hlavu k lonu a povedala "fúj ten smrdí" a odišla :

2. Ležal som s frajerkou v posteli u mňa doma v čom niečo začalo strašne prdieť.Vravíme si čo sa deje.Vyšli sme na balkón a pred bytovkou na moste behal býk so starým chlapom dookola a strašne prdel a naháňal starú babku :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jimmy_xp napísal:A vždy, keď sa mi sníva o autách, tak buď nemôžem do nich nastúpiť, alebo keď nastúpim, tak zrazu sedím na zemi
... ja ked vo sne nieco soferujem, tak
mi vzdycky brani nieco v brzdeni a toceni volantom :-D
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Kedysi sa mi dosť často snívalo s upírmi a podobnými kreatúrami. Raz si pamätám, že ma naháňali, zrazu sa tam objavil nejaký môj parťák, ktorého som v živote nevidel. Vybehli sme na ulicu, nasadli do kabrioletu a snažili sme sa im ujsť. Oni mali tiež kabriolet a začali nás naháňať. Sadol som si na zadné sedadlo, na ktorom bolo lego a to som po nich hádzal :D. A minulý týždeň tiež nejaké potvory, ktorých som sa nevedel zbaviť. Tentokrát sme sa však všetci boli schopní vznášať. Nakoniec som v jednom vrecku našiel zapaľovač, v druhom deodorant a tým som ich upálil :D.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

inak to s lietanim sa sniva casto aj mne... presne tak isto, nieco ma nahana alebo resp. len bezim odrazm sa a lietam, ale nechapem jak sa vo sne dokazu tvorit take enviromenty ake som nikdy vzivot nevidel, nove krajiny, architektura... je to zaujimave... ale pritom to neje lucidny sen, nikdy ho neviem ovladat...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Bol som oberať mamke čerešne bo chcela zavárať... dala mi kýbel v ktorom bola jarová voda ,tam som hádzal tie čerešne,potom keď som dooberal som jej bol zaniesť ten kýbel ale bola v ňom iba šťava z čerešní ,čerešne sa niekde stratili :D dalej v tom istom sne som sa objavil niekde na poli pršalo vela blata tam bolo a asi 20 ludí utekalo po tej roli na autobus a dvoch ludí nezobral ... potom som sa nejako objavil v našej dedine a t obol asi koniec sna. Další sen to už len taký krátky výrez ...prišla za mnou učitelka francúzštiny či viem hrať na gitare pesničku Rio de Janeiro (wtf?) :D...viac nepametám
Napísať odpoveď