1. do konca roka sme tam mali ešte chodiť (už len na to, aby sme tam proste boli), a zatvárali nás do takej počítačovej miestnosti, kde sme ale na tých počítačoch nemohli nič robiť (inak tá miestnosť sa nepodobá ani na jednu z tých, ktoré tam naozaj sú, a je umiestnená tam, kde má normálne byť dvor)
2. zbierali sme knihy, ja som mal zozbierať nejaké atlasy, a potom ich odniesť hore. Ako som ich niesol hore, tak som si všimol, že sa mi tam primiešali také tenké učebnice slovenčiny (ktoré tam ale predtým určite neboli), tak som sa vrátil do triedy, aby som to oddelil. Potom som zozbieral tieto učebnice slovenčiny, ktoré sa pri dverách zmenili na školský časopis.
ostatné dva si až tak dobre nepamätám:
3. na chodbe sme sa stretli s nejakým učiteľom, ktorý nám vraj ešte dávnejšie dal za úlohu namaľovať nejaký obraz, ja som vraj vtedy chýbal
4. mimo školy (neviem kde presne) som stretol svoju učiteľku francúzštiny, a tá sa ma pýtala, prečo nie som škole. Hovorím jej, že som už skončil. A ona na to, že aj tak tam ešte musím chodiť na tie posledné dni.
Keď uvažujem nad tým, že som domaturoval približne len pred mesiacom, tak je to dosť často.