Ako zbalit dievca
Ako zbalit dievca
Zdravim, tak obraciam sa k vam lebo si uz neviem rady nikdy by ma nenapadlo riesit vztahy na hojku ale uz si neviem rady, ale k teme: Chodim do skoly s dievcatom ktore strasne milujem ale neviem ako jej to dam najavo myslim ze aj ona ma zaujem kedze mi pise kazdy vecer skype, je mojim vsetkym neviem bez nej dlho vydrzat nejake rozumne napady dakujem
Re: Ako zbalit dievca
Začiatok je fajn, ste z jednej triedy (či len školy? )
fúúú, no vek neviem, ale tak možno ak nie porád pozvanie na kávu, kino, vychádzku... tak možno požičať si na začiatok od nej poznámky?
alebo nejaké doučko si od nej vypýtaš? a že odvďačíš sa pozvaním na .....
spoločné krúžky ako tanečný, kreslenie, počítače nemáte? že by ste porád odtiaľ niekam spolu behli
fúúú, no vek neviem, ale tak možno ak nie porád pozvanie na kávu, kino, vychádzku... tak možno požičať si na začiatok od nej poznámky?
spoločné krúžky ako tanečný, kreslenie, počítače nemáte? že by ste porád odtiaľ niekam spolu behli
Triedy, mame obaja 14zuzanuska napísal:Začiatok je fajn, ste z jednej triedy (či len školy? )
Ups, vlastne známky sú už tuším od dnes uzatvorené, že? (sestra učí, tak spomínala, teraz ma to napadlo)
takže aj tie krúžky asi padajú.
ale tak ide leto, tak ju jednoducho pozvi von na zmrzlinu, bicykel, kúpalisko, ten spoločný film, závisí aj od možností daného mesta/dediny
ale tak ide leto, tak ju jednoducho pozvi von na zmrzlinu, bicykel, kúpalisko, ten spoločný film, závisí aj od možností daného mesta/dediny
Ano byvam v meste ale si zenazuzanuska napísal:Ups, vlastne známky sú už tuším od dnes uzatvorené, že? (sestra učí, tak spomínala, teraz ma to napadlo)
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Kvôli tebe som nazrel do budúcnosti a videl som tam toto:
1. Ona nie je tvojím všetkým, pravdepodobne si len píšete a v reale sa ani nerozprávate, keďže jej to nevieš dať najavo.
2. O chvíľku koniec školy, ona pôjde preč do riti na strednú a ty, ak nie si hlupák tiež. Prídu nove fuchtle stará zíde z očí zíde z mysle
3. Nevieš načo ho máš, načo by ti bola ? Aj tak jej nedáš nikdy pusu a prechádzať sa po meste za ručičky ? WTF
4. Radšej si rozmysli , čo chceš v budúcnosti a od nej ruky het
-----
5.Ak by predsa som sa mýlil v nejakom bode... Čo tak jej povedať "Ahoj, neišla by si sa dnes/zajtra prejsť / kola / zmrzka etc" To je taký problém ? Si zapamätaj je jedno, ako to povieš, ak ťa dievča chce, tak jej to bude jedno. A môžeš to povedať všetko na 110%, keď ťa nechce ťa pošle do ahoj... Hlavu hore povedz hneď prvé čo ťa napadne, hlavne nad tým nepremýšľal bo sa sám zablokuješ
Peace
1. Ona nie je tvojím všetkým, pravdepodobne si len píšete a v reale sa ani nerozprávate, keďže jej to nevieš dať najavo.
2. O chvíľku koniec školy, ona pôjde preč do riti na strednú a ty, ak nie si hlupák tiež. Prídu nove fuchtle stará zíde z očí zíde z mysle
3. Nevieš načo ho máš, načo by ti bola ? Aj tak jej nedáš nikdy pusu a prechádzať sa po meste za ručičky ? WTF
-----
5.Ak by predsa som sa mýlil v nejakom bode... Čo tak jej povedať "Ahoj, neišla by si sa dnes/zajtra prejsť / kola / zmrzka etc" To je taký problém ? Si zapamätaj je jedno, ako to povieš, ak ťa dievča chce, tak jej to bude jedno. A môžeš to povedať všetko na 110%, keď ťa nechce ťa pošle do ahoj... Hlavu hore povedz hneď prvé čo ťa napadne, hlavne nad tým nepremýšľal bo sa sám zablokuješ
Peace
JANKOJanio napísal:Kvôli tebe som nazrel do budúcnosti a videl som tam toto:
-----
Peace
Som žena, dík, že si si všimol 
Čo sa mne páči? No nejaké nápady som ti vymenovala, ale tak keby (kedže vodičák nemáte) sa poznáte tak bližšie, napr. rodiny, tak by si ju mohol vziať s vami dakam na výlet, ak pôjdete- nejaký zámoček, turistika, zoo, reštaurácia- ten zmrzlinový pohár či pizza (teda ak máte dobré spoje, dá sa to aj bez auta), prechádzka po parku...
a neviem aké mesto, ale tak napr. v Nitre sú od 1.-5. júla Cyrilo-metodské slávnosti, kde býva turnaj šermiarov, nejaká hudba, jarmok atd
tak pozri, či aj vo vašom meste sa niečo nekoná v najbližšej dobe a mohli by ste tam spolu zájsť
Čo sa mne páči? No nejaké nápady som ti vymenovala, ale tak keby (kedže vodičák nemáte) sa poznáte tak bližšie, napr. rodiny, tak by si ju mohol vziať s vami dakam na výlet, ak pôjdete- nejaký zámoček, turistika, zoo, reštaurácia- ten zmrzlinový pohár či pizza (teda ak máte dobré spoje, dá sa to aj bez auta), prechádzka po parku...
a neviem aké mesto, ale tak napr. v Nitre sú od 1.-5. júla Cyrilo-metodské slávnosti, kde býva turnaj šermiarov, nejaká hudba, jarmok atd
tak pozri, či aj vo vašom meste sa niečo nekoná v najbližšej dobe a mohli by ste tam spolu zájsť
Ano aj u nas v Ruzomberku je Bazant kinematograf 2011 skusim ju zavolat ci pojdezuzanuska napísal:Som žena, dík, že si si všimol
A hej, pozerám, že u vás je ten bažant začiatkom júla http://www.kinematograf.sk/program_RU.html aj keď trochu divné filmy vybrali
v Nitre je bažant koncom augusta.
a darček? no v 14tich som mala v obľube rôzne prívesky, nemyslím retiazky, ale prívesky rôzne, teraz je dosť bižutérie, ale to fakt by si musel vedieť tipnúť podľa toho, či ona aj nejakú nosí alebo vziať jej kamošku. ( aj keď teraz dávam prednosť náušniciam)
ale ako keby ju pozveš k vám domov pozerať film (vo všetkej počestnosti), tak keby k tomu spravíš zmrzlinový pohár, tak by sa určite potešila.
Inak ja som raz dostala toto:
http://www.tvojedarky.cz/kvetouci-krystaly.html
je to sranda, taký kryštál, "vyrába" sa 3 týždne a vlastne tá voda je taká tmavá, že ani nevidíš, ako sa tie kryštáliky usadili na ten kameň
(a napr. dá sa to kúpiť v Dráčikovi, aspoň v NR v Ncentre áno)
tu je zhruba návod, ako sa to vyrába:
Hoci takýto biely kryštál tam ani nie je, existujú len také z predošlého linku, aspoň čo ja som našla. inak býva tá voda dosť tmavá, takže sa to nedá nejak veľmi pozorovať
v Nitre je bažant koncom augusta.
a darček? no v 14tich som mala v obľube rôzne prívesky, nemyslím retiazky, ale prívesky rôzne, teraz je dosť bižutérie, ale to fakt by si musel vedieť tipnúť podľa toho, či ona aj nejakú nosí alebo vziať jej kamošku. ( aj keď teraz dávam prednosť náušniciam)
ale ako keby ju pozveš k vám domov pozerať film (vo všetkej počestnosti), tak keby k tomu spravíš zmrzlinový pohár, tak by sa určite potešila.
Inak ja som raz dostala toto:
http://www.tvojedarky.cz/kvetouci-krystaly.html
je to sranda, taký kryštál, "vyrába" sa 3 týždne a vlastne tá voda je taká tmavá, že ani nevidíš, ako sa tie kryštáliky usadili na ten kameň
(a napr. dá sa to kúpiť v Dráčikovi, aspoň v NR v Ncentre áno)
tu je zhruba návod, ako sa to vyrába:
Hoci takýto biely kryštál tam ani nie je, existujú len také z predošlého linku, aspoň čo ja som našla. inak býva tá voda dosť tmavá, takže sa to nedá nejak veľmi pozorovať
-
Soviet
Darca
Takychto tem je tu uz dost.. Milujem dievca a piseme si na FB, pokeci, Skype... ale v realite sa ledva pozdravime
Dookola to iste..Tato doba speje do peknych sraciek.. Este, ze sa to mna netyka..
noo, Soviet, ale tak snáď aj v reáli si dačo povedia, či nie? Lebo ak si naživo ešte nič nepovedali, tak to bude trochu rozpačité pozvanie
... ja uz skutocne cakam iba na dobu, kedy tu niekto napise, ze strasne miluje dievca, ale hanbi sa jej napisat na FB/Skype/ICQ/.. a ze ci staci, ze na nu mysli, aby jej doslo, ze ma za nim prist, navrhnut vztah a od dvanastich budu zit spolu stastne az do 'o 2 tyzdne neskor'
No chlapci a potom to tak vyzerá, aby dievča zobralo všetko do svojich rúk 
lebo tí chalani už tuším viac analzyzujú než baby
lebo tí chalani už tuším viac analzyzujú než baby
Nebudem dalej reagovat na "blbe" prispevky chodim snou aj von to ze mi pise na skype kazdy vecer som uviedol ako priklad... ale neham to takSoviet napísal:Takychto tem je tu uz dost.. Milujem dievca a piseme si na FB, pokeci, Skype... ale v realite sa ledva pozdravimeDookola to iste..Tato doba speje do peknych sraciek.. Este, ze sa to mna netyka..
No vidíš, tak chodíte spolu von, tak ju dakam pozvi, a najlepšie, aby si jej mohol potom večer požičať bundu, ak jej bude zima, či ju v objatí zohriať 
-
Janio
Zablokovaný
West ? A čo ? ČO to mení na veci ? Tak či tak idú prázdniny = 2 mesiace v sračkách od nej = zíde z očí zíde z mysle, nie ?
V 9 ročníku budeš mať plnú riť posraného monitoru (tak isto aj ona) a na lásku nikto nepomyslí... A aj, keby ti to teraz vyšlo po 2 týždňom ťa pošle do ahoj, budeš zdrvený a ešte v ten večer zabudneš, že si niekto "mal dievča"
V 9 ročníku budeš mať plnú riť posraného monitoru (tak isto aj ona) a na lásku nikto nepomyslí... A aj, keby ti to teraz vyšlo po 2 týždňom ťa pošle do ahoj, budeš zdrvený a ešte v ten večer zabudneš, že si niekto "mal dievča"
ale Janio, veď keď sú ľudia na ZŠ, tak sú väčšinou z toho istého mesta, tak snáď tak ďaleko od seba nebývajú.
tak hej, 14 je mladý vek, čo ale neznamená, že si nemôžu spraviť pekné prázdniny a nejaké výlety spolu absolvovať.
tak hej, 14 je mladý vek, čo ale neznamená, že si nemôžu spraviť pekné prázdniny a nejaké výlety spolu absolvovať.
-
Janio
Zablokovaný
Z toho istého mesta byť môžu, keď ich mamka večer nepustí z domu... Pekné prázdniny ? Vydrží iba to pri najlepšom tak týždeň ani sa prázdniny nezačnú a bude po vzťahu... Poprípade dovolenky etc... Ty vážne myslíš, že to má perspektívu ?
no svadba z toho zrejme nebude, ale ak sa chcú stretávať, tak nech sa stretávajú. to už oni uvidia, ako dlho im to vydrží