// Radšej tú nižšiu... Tá má aspoň nejaké stehná a zadok. Ta vysoká, ako palička
neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
Qwerty len kvôli tebe dúfam, že ešte porastiem
To, aby si sa zo mňa nesmial 
// Radšej tú nižšiu... Tá má aspoň nejaké stehná a zadok. Ta vysoká, ako palička
-
qwerty-xyz
pre AUTORA TEMY,....
TA NALAVO PRE TEBA, TA NAPRAVO PRE MNA ....
)))
//obrázky patria do prílohy
TA NALAVO PRE TEBA, TA NAPRAVO PRE MNA ....
//obrázky patria do prílohy
Ja mám tých 191 cm a vyššiu by som teda nechcel (vyššiu odo mňa). Prišlo by mi to dosť divné. 
moja byvala bola odo mna vyssia tak o 4 cm, bolo to trochu vidiet, ale nikdy som s tym problem nemal a ani ona
takze nerob si z toho tazku hlavu a ako sa hovori, v posteli je to aj tak jedno 
deMarkqo napísal:moja byvala bola odo mna vyssia tak o 4 cm, bolo to trochu vidiet, ale nikdy som s tym problem nemal a ani onatakze nerob si z toho tazku hlavu a ako sa hovori, v posteli je to aj tak jedno
alias, v posteli sa to vyrovna, ni?:)
-
qwerty-xyz
Kludne ja osobne by som chcel byt vyssi, aspon este o 10 centi, a telo vymakane ako superhrdinovia vo filme. Od veci by to az zas take nebolo,...hughito napísal:Ja mám tých 191 cm a vyššiu by som teda nechcel (vyššiu odo mňa). Prišlo by mi to dosť divné.
ked tak citam co som popisal pred 3 rokmi tak sa toho pomenilo... nie ze by som narastol, ale zacal som stretavat viac rovnako vysokych, alebo nizsich ako ja. a na druhu stranu, ked si z mojej malej vysky chcem urobit srandu, tak idem po meste s kamoskou, ktora ma 186 cm, v opatkoch samozrejme viac, a ludia proste nechapu a mna to bavi
Akoby povedal môj nižší kamarát:Mier vyššie!
Všetci si uvedomujeme,že nie je príjemné byť vysoká baba a nízky chlap...Ja by som mala problém mať frajera nižšieho ako ja (ja mám 177cm)
Aj keď tí nízki bývajú niekedy takými milými Napoleonmi

Aj keď tí nízki bývajú niekedy takými milými Napoleonmi
Poznam vela nizkych chalanov, aj nizsich od dievcat, a nikdy mi to nepripadalo cudne. Skor je to o tom, ako to beru oni. Chalani sorry, ale tie nazory ze je to divne - preco by to preboha malo byt divne? Taka je priroda, niekto je vyssi, niekto nizsi... Ja som nizka dost a nepacia sa mi extremne vysoki chalani. Priatel je odo mna vyssi, co ja viem o 10cm, a ked si dam opetky, tak som stale o kusok nizsia ako on. Take veci vacsina bab neberie ako podstatnu.
Pre autora temy: ked si nedava opetky, casom jej skus vysvetlit, ze ti to vyhovuje, pripadne nejake uplne male, ak niekam pojdete, nech nemas zly pocit, ze si nizsi.
Pre autora temy: ked si nedava opetky, casom jej skus vysvetlit, ze ti to vyhovuje, pripadne nejake uplne male, ak niekam pojdete, nech nemas zly pocit, ze si nizsi.
Linnhe,sorry,ale zauzivany nazor je,ze zena ma byt nizsia ako chlap,cize ty a tvoj priatel do tohto zauzivaneho nazoru spadate.

Toto ani nemusia riesit ako podstatne,kedze je to normalnePriatel je odo mna vyssi, co ja viem o 10cm, a ked si dam opetky, tak som stale o kusok nizsia ako on. Take veci vacsina bab neberie ako podstatnu.
Napisala som to zle, ta druha veta uz mala byt napriklad novy odsek.
osobne poznám pár, kde dievča má niečo nad 185cm, a jej priateľ tak okolo 170cm... a vyzerajú spolu naozaj dobre.. proste srší to z nich že sú spolu šťastný...a ak im to nevadí, ja si myslím že riešiť výšku netreba...
Ja aj keď som si dala 10cm opätky stále tam bol viac ako 10cm rozdiel medzi mnou a ex priateľom..a čo??
(babička vravievala že "dobrého veľa nenarastie"... ja som toho jasný príklad )
Ja aj keď som si dala 10cm opätky stále tam bol viac ako 10cm rozdiel medzi mnou a ex priateľom..a čo??
(babička vravievala že "dobrého veľa nenarastie"... ja som toho jasný príklad )
vecsina zien vylucuje aby ich potencialny partner bol nizsi, vynimky sa ale samozrejme najde vsade..
..pripadne sa vynimka udeli dodatocne (v zavislosti od vysky konta; obcas aj intelektu). nastastie som to pri svojich 190cm nemusel nikdy riesitvecsina zien vylucuje aby ich potencialny partner bol nizsi, vynimky sa ale samozrejme najde vsade..
Joj Qwerty pride a tema je zabita, nevertheless na toto musim reagovat, lebo zrovna nedavno som videl v metre par, kde typek sa dal na spicky aby dal pusu holke ktora bola o neho o tych 10-15 cm vyssia a bolo to komicke, proste ked je to maly rozdiel tak este je to v pohode, ale ked uz to je ocividne tak by mi to vadilo osobne
A ty si nerozmýšľal nad opätkami ?
podľa mňa nezáleží na výške...ak sa dvaja úprimne ľúbia a sú šťastní, tak prečo by to mal kaziť nejaký výškový rozdiel? ide o to, akí sú ľudia z vnútra a aký majú charakter...v láske sa medze nekladú
koľko som videl šťastných párikov kde dievča mala 180-190 a chalan pod 180....to isté platí aj u váhy, aj u vzdialenosti medzi dvoma ľuďmi...pokiaľ sa majú radi, nie je čo riešiť
láska si cestu nájde
a pokiaľ si vyšší, nižší, väčší, menší....kašli na to, radšej objím partnerku a povedz mám ťa rád takú aká si a budú preč komplexy (hádam) 
faktor, asi som sa do teba zamiloval...
Ale vystihol si to pekne
Ale vystihol si to pekne
- Prílohy
-
- trollface cry.jpg (11.2 KiB) 1474 zobrazení
Radsej obim partnerku... to ma vyhodu ked si nizsi, hlava do vystrihu a mozes to nazyvat objatimfaktor_xx napísal:podľa mňa nezáleží na výške...ak sa dvaja úprimne ľúbia a sú šťastní, tak prečo by to mal kaziť nejaký výškový rozdiel? ide o to, akí sú ľudia z vnútra a aký majú charakter...v láske sa medze nekladúkoľko som videl šťastných párikov kde dievča mala 180-190 a chalan pod 180....to isté platí aj u váhy, aj u vzdialenosti medzi dvoma ľuďmi...pokiaľ sa majú radi, nie je čo riešiť
láska si cestu nájde
a pokiaľ si vyšší, nižší, väčší, menší....kašli na to, radšej objím partnerku a povedz mám ťa rád takú aká si a budú preč komplexy (hádam)