Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
Re: Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
Zalezi od skusky. Ja ho mavam v podstate medzi nohami a ked okolo mna idu nejaki doktoranti, tak dam nohy k sebe a prisuniem sa viac na kraj. Je to ale riskantnejsie a neda sa pouzit vzdy.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No a co by ti povedal? "Slecna, prosim vas, roztiahnite nohy, chcem sa na nieco pozriet" ? 
ty si este nezazil, ako niekomu nasli tahak? 
A neviem, ci si to napisal, aby bola sranda, ale odpoved je, ze ma vyzvu, aby som sa postavila, ked si vsimnu, ze opisujem. Zatial sa mi to nastastie nestalo
A neviem, ci si to napisal, aby bola sranda, ale odpoved je, ze ma vyzvu, aby som sa postavila, ked si vsimnu, ze opisujem. Zatial sa mi to nastastie nestalo
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
Ja som teraz na pisomku z fyziky pouzil iPhone, zapol som kalkulacku a dokument s tahakom, ratal som na kalkulacke a cital v pohode z tahaku, ked isiel niekto okolo tak som prepol rychlo na kalkulacku a "ratal" som 
Fiha, tak to mas dobre, ze si to mal ako kalkulacku. Nam mobily teda urcite nedovolia... Sice raz na statistike si spoluziacka zabudla kalkulacku a sme sa s ucitelom dohodli, ze ja budem mat iphone kalkulacku a ona tu moju. Ale to bol taky mlady a bolo mu to jedno 
natlačiť si to do hlavy
zaručený ťahák! 
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2011, 16:19)
a mobil, lavica, zošit/kniha pod lavicou....klasika
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2011, 16:19)
a mobil, lavica, zošit/kniha pod lavicou....klasika
Pokiaľ mám dlhé gate, tak si napíšem veľký ťahák prilepím lepiacou páskou na lýtko a nohu mám preloženú jednu cez druhú a samozrejme vyhrnutú jednu gatu. Keď pôjde učiteľ nohu dám, len dole a gata sama padne naspäť, samozrejme pokiaľ ich nemáte veľmi úzke. A pokiaľ mám krátke gate, tak si dám ten ťahák na stehno a len vyhŕňám kraťase. Len škoda sa mi ani ten ťahák nechce písať
.
Výhodou je, že na tento ťahák vám toho vojde strašne veľa.
Výhodou je, že na tento ťahák vám toho vojde strašne veľa.
celý druhý stupeň a takmer celá stredná škola s ťahákmi (3 písmom), nalepené na bielych hrubších reklamných prepisovačkách
zaručený úspech
no a na strednej, k tomu schémy, obrázky a všetko kreslenie, odfotiť povyrezávať nepotrebný priestor, vo fotoshope všetko hodiť na jednu stránku, skopčiť do telefónu a hurá na písomku.. telefón sa však, nie vždy dal vytiahnuť a použiť, záleží od skúseností a šikovnosti..
raz som vytrhol stranu s knihy a dal som si ju do rukava a nejak som to skusal opisovať 
používam len občas, na stoličku medzi nohy... ešte mi na to nikto neprišiel 
-
CottonEyedJoe
Novice
Ak to tu uz bolo tak prepacte ze sa budem opakovat... Ale..
Moj najoblubenejsi sposob je si to napisat na stolicku predo mnou.. na to proste nikto nikdy neprisiel.. Alebo kade tade po triede, na nastenky.. nie na papieriky..
2. sposob je len na niektore pisomky a to tak, ze klucove slova si precitam tesne pred tym, ako sa pise, zapametam si, rychlo si to napisem na papier s pisomkou a potom dokazy zmazem
a ked viem, ze ta profesorka povie "vytiahnite si papiere" tak vecsinou mam na papieri uz celu novu latku.. velky papier, dvojharok, a to, kde je tahak proste odtrhnete a zbavite sa toho... No problem
3. sposob je uz ale pre skusenejsich... Vystrihneme si kusok papiera v tvare polkruhu... alebo ako pride... napiseme tam co chceme a.. pripneme tento papier zo spodu do lavice napriklad pripinackou... pocas pisomky (ak sa da) tento papier jednoducho otocime tak, aby to co chceme sa neskryvalo pod lavicou ale pod nasimi ocami a je to... ak to date s5, ucitelka nema sancu si to vsimnut dokonca aj ked sa pozrie do lavice...
Problem?
Moj najoblubenejsi sposob je si to napisat na stolicku predo mnou.. na to proste nikto nikdy neprisiel.. Alebo kade tade po triede, na nastenky.. nie na papieriky..
2. sposob je len na niektore pisomky a to tak, ze klucove slova si precitam tesne pred tym, ako sa pise, zapametam si, rychlo si to napisem na papier s pisomkou a potom dokazy zmazem
3. sposob je uz ale pre skusenejsich... Vystrihneme si kusok papiera v tvare polkruhu... alebo ako pride... napiseme tam co chceme a.. pripneme tento papier zo spodu do lavice napriklad pripinackou... pocas pisomky (ak sa da) tento papier jednoducho otocime tak, aby to co chceme sa neskryvalo pod lavicou ale pod nasimi ocami a je to... ak to date s5, ucitelka nema sancu si to vsimnut dokonca aj ked sa pozrie do lavice...
Problem?