Ako na dievča ?
-
ultimate222
Light Star
Ako na dievča ?
Tak skúsim sem opísať moju situáciu lebo neviem veľmi čo robiť. Páči sa mi jedno dievča. Ja mám 20, ona 19 rokov. Chodíme na VŠ (každý na inú) ale spoznal som ju cez kamarátov a počas školského roka sme sa skoro každý týždeň raz stretli na jednom mieste ako sme čakali na MHD lebo sme chodili rovnakým smerom, tak sme spolu trávili čakanie + asi 2 zastávky. Viete, niekedy bolo to čakanie dosť dlhé a vždy sme sa vtedy rozprávali, ona sa stále na mňa tak pekne usmievala a zdalo sa mi, že sa aj trošku hanbí (len neviem či to bolo kvôli mne konkrétne alebo tak všeobecne keď sa rozpráva s chlapcom sa kus hanbí). Vždy som sa pri nej dobre cítil. Občas si píšeme cez net, napríklad na Nový rok mi napísala, že je rada, že sa poznáme ... a potom len tak občas, že ako ide skola, skúšky a tak ... nie je často na nete, väčšinou len také správy si píšeme, že raz za deň (večer) odpíše. Preto ma napadlo, že či ju skúsiť niekam pozvať na kávu, kofolu, pizzu ... (býva nejakých 40km odomňa). To by ani nebol taký problém ju pozvať, ale neviem čo ďalej, či nejak nahodiť tému, že či sa jej niekto páči a potom jej povedať, že ona sa mne páči, že ju mám rád a tak ? A že čo povie ? .. a poto, ju niekedy pozvať zas a tak ? .. alebo ako postupovať, čo by ste navrhovali ? ... asi jej nehovoriť hneď, že som do nej zaľúbený? .. to mi príde unáhlené .. ale chcem aby vedela, že ona sa mi páči a nechcem jej to len tak sucho napísať cez net, ale chcel by som jej to povedať osobne aby som videl jej reakciu.
Díky za rady
Díky za rady
Re: Ako na dievča ?
moc nad tym rozmyslas...proste ju pozvi a tam na mieste uz uvidis:)
Jednoznačne ta káva, či pizza - týmto pokaziť nemôžeš nič a ja verím, že veľmi rada pôjde. Na tvojom mieste by som jej zatial nehovoril nič a myslím si, že už to pozvanie jej dá jasne najavo, ako to celé vnímaš ty, aký máš k nej vzťah, postoj, pocity... ak sa budeš s ňou dobre cítiť a ona ti tiež povie, že jej bolo s tebou fajn, tak určite pozvanie opakuj a potom už len tomu nechaj voľný priebeh. Časom ju skús nenápadne chytiť za ruku, pri rozlúčke pobozkať a ak to neodmietne, máš to... veľa šťastia 
Moc premýšľaš.
Pozvi ju niekam, káva, kino, kúpalisko, hocičo, prípadne ak jej jedno nebude vyhovovať, tak nech navrhne ona. A zaľúbený? No troška zavčasu a toto rozhodne na ňu nevybaľ. Pri prvej schôdzke vonku sa bavte o hocičom, ono to príde samo
Potom by bolo fajn povedať niečo v zmysle "bolo to super", alebo "ďakujem za pekný večer", atd a môžete sa dohodnúť, že si to ešte zopakujete. Potom by mohlo neskôr prísť to držanie za ruku, objatie, pusa
Tak držím palce
A ak nie je zadaná, tak určite neodmietne 
Pozvi ju niekam, káva, kino, kúpalisko, hocičo, prípadne ak jej jedno nebude vyhovovať, tak nech navrhne ona. A zaľúbený? No troška zavčasu a toto rozhodne na ňu nevybaľ. Pri prvej schôdzke vonku sa bavte o hocičom, ono to príde samo
Potom by bolo fajn povedať niečo v zmysle "bolo to super", alebo "ďakujem za pekný večer", atd a môžete sa dohodnúť, že si to ešte zopakujete. Potom by mohlo neskôr prísť to držanie za ruku, objatie, pusa
Tak držím palce
-
ultimate222
Light Star
a myslíš, že ani keď budeme už na mieste, niekde na káve napr. tak jej nepovedať nič také, že ju mám rád, len jej povedať, že mi s ňou bolo dobre a počkať čo nato povie ? ... že nechať tomu úplne voľný priebeh v tomto zmysle ?
Len škoda, že nie je z rovnakého mesta ako ja, 40 km nie je síce až tak veľa ... ale v takýchto horúčavách chodiť busom, to tam prídem pre ňu celý spotený, keď pôjdem v nejakom neklimatizovanom buse
... a autom chodiť si nebudem môcť dovoliť často, možno ale prvýkrát zvolím radšej auto aby som tam neprišiel jak nejaká spotená socka.
// a viem, že moc premýsľam nad všetkým, už som raz kväli tomu zahodil jednu skvelú šancu ísť s ňou na jeden koncert, ale čo už so mnou
//edit2: zadaná určite nie je, ale netuším či sa jej náhodou niekto iný nepáči
Len škoda, že nie je z rovnakého mesta ako ja, 40 km nie je síce až tak veľa ... ale v takýchto horúčavách chodiť busom, to tam prídem pre ňu celý spotený, keď pôjdem v nejakom neklimatizovanom buse
// a viem, že moc premýsľam nad všetkým, už som raz kväli tomu zahodil jednu skvelú šancu ísť s ňou na jeden koncert, ale čo už so mnou
//edit2: zadaná určite nie je, ale netuším či sa jej náhodou niekto iný nepáči
Ale tak povedať "mám ťa rád" a pritom sa až tak nepoznáte mi príde trochu rýchle. ale neviem, ako dlho si píšete a či aj také osobnejšie témy, ale len o škole.
napr. "bolo mi dnes super, mohli by sme si to ešte zopakovať" nie je nijak nútené a poukazuje to na to, že máš záujem sa znova stretnúť
alebo teda nejaký milý kompliment, ako jej to dnes sekne, by tiež nebol zlý
napr. "bolo mi dnes super, mohli by sme si to ešte zopakovať" nie je nijak nútené a poukazuje to na to, že máš záujem sa znova stretnúť
alebo teda nejaký milý kompliment, ako jej to dnes sekne, by tiež nebol zlý
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...buď spontánny, nepretvaruj sa, ani zo seba nerob niečo čo niesi...a netlač na pílu...konkrétne sa nikdy poradiť nedá, lebo to vyplynie zo situácie...
musím súhlasiť so zuzanuskou... je priskoro vyvaliť na ňu, že ju máš rád, keďže sa v podstate poznáte asi dosť málo... určite oveľa príjemnejšie je pri lúčení povedať, že ti bolo s ňou super a bol by si veľmi rád, ak by ste si to mohli zopakovať...
-
ultimate222
Light Star
poznáme sa asi trištvrte roka, ale o nejakých osobnejších témach ako napr. vzťahy sme sa nikdy nebavili .. väčšinou len tak o škole, o živote, brigáde a také obyčajné témyzuzanuska napísal:ale neviem, ako dlho si píšete a či aj také osobnejšie témy, ale len o škole.
//ok, tak asi skúsim najskôr len to, že "bolo mi s tebou super" ... a ďalej podľa toho, čo povie nato ona
držím palce, nezabudni potom informovať o priebehu, osobne som zvedavý 
No vidíš, takže nič osobné ste ešte nepreberali, takže radšej choď na to pomaly, najmä, ak ona je hanblivá 
Aby si ju zbytočne neodplašil
A good luck
Aby si ju zbytočne neodplašil
A good luck
-
ultimate222
Light Star
díky díky ... teraz som nejaký nabudený nato
... tak v najbližšej dobe ju skúsim pozvať a dohodnúť sa na nejakom dni a čase, asi skôr k večeru kvôli lepšej atmosfére... hneď síce ešte nie lebo treba mi niečo porobiť na aute, ale keď bude OK tak idem nato 
// potom napíšem
// potom napíšem
"bolo mi s tebou super" mi pripada take moc detske, na to ze si vysokoskolak. ja by som povedal "bolo mi dnes s tebou velmi prijemne, dakujem ti za dnesne poobedie."
vsetko ostatne bolo asi povedane, len na to ist pomaly a urcite hned nevybalovat ze ju lubis.
good luck!
vsetko ostatne bolo asi povedane, len na to ist pomaly a urcite hned nevybalovat ze ju lubis.
good luck!
Hlavne ju hneď nepozvi do noblrestauracie v obleku s ruzou v ruke. Uplna klasika, take it easy. Prvé "rande" len na také oťukanie sa, nedávaj jej žiadne vyznania, na konci večera to zhrň ako pekný večer a tak. Aby sa nevyplašila. Na druhej strane, ak by sa to zvrtlo, a bolo by "niečo viac"
(pusa a tak) tak môžeš hovoriť aj osobnejšie. Uvidíš, ako sa bude pri tebe baviť, a či to nebude brať príliš kamarátsky. Aby ti potom nepovedala, že ťa "nechce raniť a bude lepšie, ak sa prestanete stretávať" 
-
jin
VIP
ultimate222: Tentokrát to pojmem z troška iného konca. Skús si troška pobehať po tejto sekcii fóra a určite nájdeš odpovede na všetky svoje otázky. Nájdeš tu odstrašujúce príklady, ako sa to robiť nemá a nájdeš tu aj zopár happy-endov.
Avšak viem, že každý prípad je unikátny, tak Ti poradím. Prestaň toľko premýšľať a rozoberať to na internetoch, skrátka najbližšie, keď ju zočíš, nebuď sraľo a skrátka ju niekam pozvi - Kofola, Pizza, Cafe Latte - skrátka podľa chuti. Do karát Ti hrá, že je single. Ak je hanblivá, tak ju skús najprv pooťukávať (prudku erudovaný výraz
) aby sa troška roztopila, na záver stretnutia môžeš použiť jednu z fráz, ktoré tu boli spomenuté.
A rozhodne daj vedieť!
Avšak viem, že každý prípad je unikátny, tak Ti poradím. Prestaň toľko premýšľať a rozoberať to na internetoch, skrátka najbližšie, keď ju zočíš, nebuď sraľo a skrátka ju niekam pozvi - Kofola, Pizza, Cafe Latte - skrátka podľa chuti. Do karát Ti hrá, že je single. Ak je hanblivá, tak ju skús najprv pooťukávať (prudku erudovaný výraz
A rozhodne daj vedieť!
-
pocitacovnik
Light Expert
čo najrýchlejšie ju pozvi lebo keď budeš príliš dlho čakať tak si začne o tebe myslieť, že ťa nezaujíma. je jedno kam ju pozveš hlavne ju pozvi... nemáš sa čoho báť podľa toho čo si písal je v pohode 
príde to samo napríklad jej povedz,že sa s ňou dobre cítiš však ty sám budeš vedieť čo je najlepšie
príde to samo napríklad jej povedz,že sa s ňou dobre cítiš však ty sám budeš vedieť čo je najlepšie
-
ultimate222
Light Star
pozvem ju urcite, mozno buduci tyzden, skôr nemam cas tento tyzden aj kvoli brigade
a potom napisem, diky este raz za prispevky
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2011, 17:30)
// no prave som sa dozvedel od jednej jej kamaratky, ze ona je skor taky typ, ze velmi neriesi chlapcov, ze skor sa zaobera rodinou a kamaratkami a ze sa s nou rozpravala, ci sa jej niekto paci a ze povedala ze nie (ale nie je to jedna z jej najblizsich kamaratiek + boli tam viacere, tak osobne si myslim, ze aj keby sa jej niekto pacil tak by to vtedy nepovedala)
takze uvidim, ale obavam sa ze to nebude jednoduche, budem ju musiet niecim velmi zaujat
a potom napisem, diky este raz za prispevky
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2011, 17:30)
// no prave som sa dozvedel od jednej jej kamaratky, ze ona je skor taky typ, ze velmi neriesi chlapcov, ze skor sa zaobera rodinou a kamaratkami a ze sa s nou rozpravala, ci sa jej niekto paci a ze povedala ze nie (ale nie je to jedna z jej najblizsich kamaratiek + boli tam viacere, tak osobne si myslim, ze aj keby sa jej niekto pacil tak by to vtedy nepovedala)
takze uvidim, ale obavam sa ze to nebude jednoduche, budem ju musiet niecim velmi zaujat
-
jin
VIP
Hádam sa nenecháš odradiť. Naviac - keby sa o nej hovorilo, že naopak chalanov rieši, tak by to zaváňalo nejakou prelietavou devou. takže sa na to pozeraj tak, že ideš po relatívne slušnom dievčati. Teda aspoň podľa dostupných informácií. A samozrejme, kamarátke, ešte k tomu nie jednej z najbližších určite nebude vešať na nos, kto sa jej páči, alebo nie. Vôbec sa neodkláňaj od pôvodného plánu, pre Teba môžu mať tieto "novinky" nulovú váhu.ultimate222 napísal://autoeditácia príspevku (12 Júl 2011, 17:30)
Zaujať - to áno, ale o to by si sa hádam pokúšal aj tak nie?
-
ultimate222
Light Star
Jasné, odradiť sa nedám a nejak zaujať ju musím tak či tak ... A slušné dievča to je určite, to viem. 
Takže skúsim jej niekedy koncom týždňa navrhnúť nejaký deň budúci týždeň, či by išla so mnou, som zvedavý čo ona nato.
Takže skúsim jej niekedy koncom týždňa navrhnúť nejaký deň budúci týždeň, či by išla so mnou, som zvedavý čo ona nato.
-
jankee
Medium Expert
ja vacsinou vsadim na humor
podla toho co pises mas jej sympatie a ak ju dokazes rozosmiat (nic oplzle,ale ani moc inteligentne
proste bud sam sebou) , bude sa pri Tebe bavit, mas uspech zaruceny